Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frankrijk loopt in slotfase uit naar ruime zege op IJsland

Laatste update:

Frankrijk heeft geen fout gemaakt in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen IJsland. In Parijs was de regerend wereldkampioen met 4-0 te sterk voor het team van bondscoach Erik Hamren. Doordat les Bleus het eerste EK-kwalificatieduel met Moldavië met 1-4 wonnen, gaat het ongeslagen aan kop in groep H. Ook Turkije staat op zes punten, maar heeft een iets minder doelsaldo.

Deschamps beschikte over al zijn sterspelers en begon met onder anderen Paul Pogba, N’Golo Kanté, Kylian Mbappé en Antoine Griezmann in de basis. Zoals op voorhand werd verwacht waren de Fransen de bovenliggende partij en was het wachten op de 1-0. IJsland moest na twaalf minuten spelen de eerste tegentreffer incasseren. Een indraaiende voorzet van Mbappé werd met het hoofd verlengd door Barcelona-verdediger Samuel Umtiti. Zijn inzet belandde bij de tweede paal in het doel.

Ondanks het krachtsverschil duurde het tot aan de 68ste minuut voordat de voorsprong werd verdubbeld. Doelman Hannes Halldorsson had geen antwoord op een scherpe voorzet van Benjamin Pavard, waarna het voor Olivier Giroud een koud kunstje was om de bal van dichtbij tegen de touwen te werken. Het was alweer het 35ste interlanddoelpunt voor de spits van Chelsea. Alleen Michel Platini (41) en Thierry Henry (51) scoorden in hun tijd vaker voor Frankrijk.

Tien minuten na de 2-0 viel de 3-0. Het was Mbappé die ook zijn doelpunt meepikte. De aanvaller van Paris Saint-Germain werd door Griezmann het strafschopgebied ingestuurd en oog in oog met de IJslandse doelman maakte hij geen fout. In de 84ste minuut waren de rollen omgedraaid bij de 4-0. Met een achteloze hakbal bediende Mbappé de aanvaller van Atlético Madrid, die rustig bleef en de eindstand bepaalde. Tijdens de volgende interlandperiode kan Frankrijk een grote stap zetten op weg naar het EK. Op 8 juni staat het uitduel met Turkije op het programma, terwijl drie dagen later Andorra de tegenstander is.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Frankrijk is momenteel echt meest stabiele ploeg in Europa. Aantal jaren lang was dat Spanje en eventueel collectieve Duitsland, maar deze selectie heeft heerlijke spelers op ieder positie. Collectief spelen ze wanneer ze moeten aanvallend ook heerlijk voetbal.

25 maart 2019 om 23:40

Is gewoon bijna oneerlijk. Je moet nagaan dat Deschamps gewoon een A, B en C selectie kan opstellen. En alledrie kunnen wedstrijden klaar spelen. Als je gewoon nagaat dat jongens als Ndombele, Rabiot, Aouar, Coman, Upamecano, Laporte niet eens meespelen. Das toch te bizar voor woorden man pfffff..

25 maart 2019 om 23:51

Echt he.

26 maart 2019 om 01:52

@glossiandzozo

misschien moet Koeman even bij ze langs rijden en dan laten we ze neutraliseren tot Nederlanders

26 maart 2019 om 07:47

Upamecano is al ff geblesseerd, die zal wel nog zijn kans krijgen toch?
Coman is geblesseerd aan zijn rug en speelde daarom niet mee.
Rabiot= probleem geval :P

26 maart 2019 om 08:54

@Alcantara91 ik neem aan dat ze binnekort wel hersteld zijn😊. Maar zelfs dan is er voor hun geen garantie op een plek of zelfs om uberhaupt opgeroepen te worden. Zie het afgelopen wk. En toch kwamen ze uit als winnaars, ongelofelijk!

Frankrijk is de winnaar van het aankomende EK verwacht ik. ik zie geen enkel land in Europa dat qua spelersmateriaal ook maar een beetje in de buurt komt van Frankrijk. het afgelopen WK hebben ze eigen ook moeiteloos gewonnen en speelden ze vaak maar op 50 tot 70 procent

26 maart 2019 om 13:37

Het draait ook om momentum. Al die toplanden kunnen winnen van elkaar. Je zult maar net een off day hebben.

26 maart 2019 om 16:36

@gangstarr

dat is zeker waar, dat zagen we ook tegen Oranje maar normaal gesproken is dat Frankrijk verdedigend zo stabiel dat die echt moeilijk te kloppen zijn, zelfs op een offday. dat ze het EK met zekerheid winnen weet je idd nooit zeker maar ik vind ze wel de meest grote kanshebber als ik naar hun spelers kijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren