Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frankfurt dringt top drie binnen; massale protestacties tegen DFB

Laatste update:

RB Leipzig heeft dure punten laten liggen in de strijd om de bovenste plaatsen in de Bundesliga. Die Roten Bullen verloren maandag met 2-1 van Eintracht Frankfurt en staan nu vijfde, twee plekken onder het Eintracht Frankfurt van onder anderen Sébastien Haller, Jonathan de Guzmán en Jetro Willems. Er zal na afloop echter vooral worden nagepraat over de protestacties van de supporters.

De harde kern van SGE protesteerde middels spandoeken en fluitconcerten tegen de voetbalbond, omdat men het er niet mee eens was dat het duel op de maandag werd afgewerkt. Toen de ultra’s dreigden het veld op te komen, besloot Felix Zwayer de wedstrijd uit te stellen. Na vijf minuten uitstel werd er alsnog afgetrapt en de bezoekers sloegen als eerste toe. Jean-Kévin Augustin schoof binnen op aangeven van Konrad Laimer en zette RB Leipzig zo na een klein kwartier op voorsprong in de Commerzbank-Arena.

Eerlijk is eerlijk: het is prachtig om te zien hoe die tennisballen worden weggeblazen 😂💨

Geplaatst door voetbalzone op maandag 19 februari 2018

Lang kon RB Leipzig echter niet van die voorsprong genieten, want na 22 minuten prikte Timothy Chandler na een hoekschop van dichtbij de gelijkmaker binnen en Kevin-Prince Boateng maakte er vier minuten later 2-1 van. RB Leipzig dacht voor rust weer langszij te kunnen komen, ware het niet dat de scheidsrechter besloot om de bal op advies van de videoarbiter tóch niet op te stip te leggen. Ante Rebic had er vervolgens 3-1 van kunnen maken, maar de Kroaat stuitte op de Hongaarse doelman Péter Gulácsi.

Bij het begin van de tweede helft besloten de supporters van Frankfurt andermaal in protest te komen tegen de DFB. Ze gooiden massaal tennisballen en toiletpapier op het veld waardoor er opnieuw gewacht moest worden met de aftrap. Nadien kregen beide partijen nog enkele kansen om te scoren, maar het bleef bij 2-1 in het voordeel van de formatie van Niko Kovac. Frankfurt heeft nu één punt meer dan RB Leipzig en staat slechts één punt onder runner-up Borussia Dortmund. Overigens zat De Guzmán niet in de selectie en bleef Willems negentig minuten op de bank zitten.

Wie eindigt dit seizoen hoger, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahaha hoe ze die ballen wegblazen, geweldig

19 februari 2018 om 22:50

Een paar jaar geleden moest psv een europa league wedstrijd spelen in Portugal tegen estoril. Daar probeerde men plassen water met bladblazers weg te krijgen zag er ook kolderiek uit. Dat lukte natuurlijk niet en de wedstrijd werd vervolgens gestaakt en de volgende dag hervat.

19 februari 2018 om 23:15

Ja hilarisch was dat ja! Dan vraag je je toch echt af of ze het niet gewoon bewust doen

Haha geweldig dit spontane actie en niks vernielen. En gelijk hebben ze niet op maandag.

Even voor de duidelijkheid, alle acties van vandaag zijn vooraf goedgekeurd door het bestuur van Eintracht Frankfurt, het zijn geen baldadige acties dus, Dan heb ik het over de toiletrollen, tennisballen, scheidsrechtersfluiten die de hele wedstrijd door gebruikt werden en de late entree van de harde kern.

Ik heb even niet naar de stand gekeken in de Bundesliga, maar 19 punten voorsprong voor Bayern is toch van de zotte. Ik heb niet eens het gevoel alsof Bayern op de top van hun kunnen speelt. Alles daaronder zit lekker dichtbij elkaar en doet allemaal niet voor elkaar onder. Zullen spannende laatste weken worden voor de cl. Zelfs gladbach dat 10e staat zou met een leuke eindsprint het nog kunnen redden.

19 februari 2018 om 23:00

Bayern beschikt over het grote geld, kan zelfs spelers bij concurrent Dortmund weghalen. Dat zal nog jaren zo blijven. Noem eens een competitie waar buiten de traditionele kampioens ploegen iemand kampioen word

19 februari 2018 om 23:11

Premier League?

19 februari 2018 om 23:12

Napoli kan zomaar kampioen worden. Sporting Portugal misschien weer na 16 jaar. Maar voor de rest het oude liedje inderdaad.

19 februari 2018 om 23:23

Eredivisie Feyenoord vorig jaar

19 februari 2018 om 23:30

Ironisch genoeg was dat pakweg 10 jaar geleden toen een Stuttgart en Wolfsburg kampioen werden in de Bundesliga.

20 februari 2018 om 07:35

Volgens mij heeft na Bayern, Nürnberg de meeste titels op hun naam staan. Dan mag je Dortmund toch ook in het rijtje Stuttgart, Wolfsburg en Werder Bremen plaatsten denk ik. En dat is dan niet 10 jaar terug.

Weet iemand of Kevin Prince Boateng nog steeds met een shirt van Nouri onder zijn shirt speelt? Denk dat Frankfurt champions league voetbal haalt dit jaar! Wat een team!

19 februari 2018 om 23:14

Ik zou het heel vreemd vinden als hij nog steeds zo een shirt zou dragen, blijft ie dat zijn hele carrière lang doen dan? Met alle respect naar nouri en zijn familie hoor, maar het is al een tijdje geleden en we moeten het misschien wel wat laten rusten. Ik bedoel ermee te zeggen dat de voetbalwereld hem niet zal vergeten, en dat er nog steeds meegeleefd wordt is begrijpelijk, maar om er nu nog de nadruk op te leggen met het dragen van een shirt van nouri komt op mij meer over dat KPB het voor meerdere eer & glorie voor zichzelf doet

19 februari 2018 om 23:19

Hij zei dat hij dat het hele seizoen zou doen vandaar.

19 februari 2018 om 23:25

Oké daar was ik niet van op de hoogte!

Jammer genoeg zal er niet over de protest acties gepraat worden. Een supporter kreeg een hartaanval en is inmiddels overleden.

20 februari 2018 om 07:34

Verdomme wat naar, na zo een ludiek protest..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren