Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frank de Boer heeft wat uit te leggen: ‘Ik ben buitengesloten zonder reden’

Laatste update:
/

Marcelo Brozovic maakt geen deel uit van de wedstrijdselectie van Internazionale voor de topper van zondagavond tegen Juventus. Het is onduidelijk waarom de Kroatische middenvelder niet tot de plannen van Frank de Boer behoort. "Buitengesloten zonder reden", zo verzekert Brozovic zelf op zijn Instagram-account.

Diverse Italiaanse media suggereren dat Brozovic zich met 'onprofessioneel gedrag' onmogelijk heeft gemaakt bij De Boer, die ook al een abrupt einde aan het verblijf van Caner Erkin in Milaan maakte. "Je moet niet aan mij vragen waarom hij niet bij de selectie zit. Marcelo heeft nooit voor problemen gezorgd", zo heeft zaakwaarnemer Miroslav Bicanic echter al laten weten.

Brozovic komt hoe dan ook amper in de plannen van De Boer voor. De middenvelder mocht alleen op de eerste speeldag in actie komen, als invaller tegen Chievo. Donderdag startte hij in het Europa League-duel met Hapoel Beer Sheva, maar werd hij na de eerste helft gewisseld. De Boer staat hoe dan ook onder druk: na drie duels in de Serie A staat de teller pas op vier punten.

Denk jij dat Frank de Boer de Kerst haalt als trainer van Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Om de een of andere reden heb ik het gevoel dat Frank de Boer het seizoen niet af gaat maken bij Inter.

Wat is de Boer een trainer zonder omgang zeg. Hij kan nooit tippen aan een Koeman of mindere mare Cocu. Dat zijn ook peoplemanagers en halen het beste uit een (karakteristieke) speler, terwijl de Boer helemaal geen besef heeft van omgang met karakteristieke voetballers.

Het ligt toch niet altijd aan een speler? Waardeloze trainer.

18 september 2016 om 00:46

Wellicht dat De Boer alleen kan presteren met brave ja-knikkers als Klaassen en dat soort jongens. Omgang met sommige spelers die internationaal van grote waarde zijn voor hun land en die De Boer nog niet kent, zijn vaak de lul.

18 september 2016 om 00:50

Komt er op neer dat je gelijk hebt.

18 september 2016 om 02:06

Buiten Caner is er niemand die aan jouw beschrijving voldoet die iets dergelijks heeft meegemaakt met De Boer.

18 september 2016 om 07:54

Heb ik ook altijd geroepen. Probleem is dat je bij Ajax veel jonge jongens hebt die aan zijn ja knik profiel voldoen. Bij grote clubs heb je te maken met ego's. Daarom moet hij echt iets doen aan zijn management skills. Ik zie hem zo de winter niet halen.

18 september 2016 om 08:04

Het zijn niet de brave ja-knikkers die hij wil, maar mensen die zich buitengewoon professioneel opstellen. Bij het Nederlands elftal liepen jongens als Sneijder en Robben ook met hem weg. Om die nou niet mondig te noemen. Maar dat zijn wel jongens die voetbal ademen. Het is een generatiekloof van jewelste waar het vandaan komt ik weet het niet maar ik zie het overal, iedereen is verontwaardigd als er iets niet gaat zoals ze dat willen. In plaats van het bij zichzelf te zoeken.

18 september 2016 om 10:44

Klopt, ging totaal niet fout met Kishna, Aisatti en El Hamdaoui door De Boer

18 september 2016 om 11:09

Forzafener,

Als Brozovic zich daadwerkelijk onprofessioneel gedragen heeft, lijkt het me niet gek dat de Boer hem (tijdelijk) buiten de selectie zet.
Er wordt vaak geroepen dat De Boer alleen kan werken met zogenaamde 'ja-knikkers', vaak lijken mensen elkaar hierbij steeds na te praten.
'Ja-knikker' is een denigrerende term en waarschijnlijk onnodig. Het lijkt me logisch dat je als coach wil werken met een groep jongens die zich professioneel opstellen, en niet met jongens waar de nonchalance vanaf straalt, etc. Dit in het algemeen, niet specifiek op de situatie Brozovic.

Verder zeg je "[o]mgang met sommige spelers die internationaal van grote waarde zijn voor hun land en die De Boer nog niet kent, zijn vaak de lul". Dit lijkt me geroep in de ruimte. Kun jij mij vertellen welke spelers hieronder vallen? Erkin wellicht dan, of die van grote waarde is voor Turkije kan ik niet over beoordelen, maar verder zijn er te weinig spelers in conflict gekomen met De Boer om het 'vaak' te kunnen noemen.

18 september 2016 om 01:10

Waardeloze trainer niet natuurlijk, maar je hebt gelijk dat hij (ogenschijnlijk) geen people manager is. Zulke situaties overkwamen hem ook bij Ajax, maar daar heeft hij blijkbaar niet van geleerd.

De boer is eens kansloos geval. Brozovic is een winnaar! Een jongen met mentaliteit die vaak wel nonchalant oogt dus wellicht daarom frankie iriteert. Wellicht kan hij inderdaad met alleen schoolknaapjes omgaan. Zo snel als mogelijk weg ermee!

18 september 2016 om 09:01

Als Brozovic een winnaar was dan had hij donderdag wel het verschil gemaakt. Maar nee hij was de slechtste speler van ze allemaal. Dit baseer ik overigens niet op een wedstrijd hoor. Vond hem vorig zijn ook niet goed genoeg, ik heb liever dat De Boer Gnoukouri de kans geeft.

18 september 2016 om 10:03

Iedereen heeft weleens een mindere wedstrijd , wees blij dat er een speler als brozo bij Inter speelt want van Medel Melo en Joao Mario word je ook niet vrolijk.

18 september 2016 om 10:20

Met Kondogbia, Joao Mario en Banega op het middenveld word ik hartstikke vrolijk hoor. Brozovic moet eerst zichzelf bewijzen, want hij doet alsof hij een bewezen topspeler is, maar tot nu toe heeft hij alleen maar bewezen dat hij overschat is.

18 september 2016 om 10:59

Nicolai waarom word je niet vrolijk van de middenvelders van Inter, behalve brozovic. Komt het toevallig omdat hij een Kroaat is ? ON: De Boer is geen people manager, gaat de winter misschien wel halen maar na dit seizoen is het klaar, hij is niet gemaakt om 'top' clubs te coachen, hij wil alleen maar jongens als klaassen.

18 september 2016 om 11:46

Brozovic is toch echt beter dan kondogbia

ik wist het dat het zou gebeuren. dat brozovic wordt buitengesloten door de boer? hier moet de bestuur echt ingrijpen en dit conflict oplossen. frank is echt ongeschikt om een subtop clubs in de topcompetitie coachen. terwijl paar mensen roepen dat de boer de nl bondscoach moet worden als blind ontslagen wordt.

18 september 2016 om 11:01

Zei ik ook al. Hij kan beter een eredivisie team gaan coachen of een middenmoter want je ziet nu al dat het niet gaat werken na Caner en Brozovic. Gaat denk ik niet eens om hoe ze spelen maar omdat hij hun persoonlijkheid niet waardeert.

Mwua denk dat er 2 kanten aan zitten, Brozovic zou namelijk gaan vertrekken en had dat zelf volgens mij ook aan gegeven. Misschien dat Brozovic daar door erbuiten word gelaten. Vind het zelf wel een prima speler trouwens

18 september 2016 om 01:50

Dat is toch geen reden? Dit speelde in de zomer maar toen besloot hij te blijven. Denk dat de boer de situatie alleen maar verergert door dit gedrag.

18 september 2016 om 02:02

Besloot hij te blijven of geraakte hij niet weg?

18 september 2016 om 02:37

Nou, als een speler weg wil terwijl je hem niet weg wil hebben... uiteindelijk toch blijft moet je juist gebruik maken van zo een speler. De Boer moet Brozovic gewoon niet straffen hiervoor, maar juist gebruiken nu hij er nog is. Goede speler overigens en past prima in het plaatje van Inter. Het is niet zo dat het 100% door De Boer komt dat Inter niet presteert. Hiervoor hebben ze ook matig gepresteerd. Ik hoop wel dat ze weer met de top gaan meedraaien het is overigens wel een prachtige club.

18 september 2016 om 11:02

Denk het niet, zou anders heel dom zijn en zou een vertrek nog meer forceren

Nouja, ik zag hem afgelopen dondefdag spelen. Wat ik zag was dat hij naar iedereen liep te zeuren, niet meer wilde rennen en heel de tijd zijn kop naar beneden zat te kijken.

Er zit ook een andere kant van het verhaal en dat wil ik ook graag horen

Die voetballers zullen ook niet een keer in de spiegel kijken. Als je zo goed was, stond je wel in de basis. Gewoon te slecht.

18 september 2016 om 02:55

Duimpje voor jou!
Ik weet niet of de Boer die kerel op moet stellen of niet. Ik ken hem niet, maar na een paar potjes serie A al lopen janken dat je geen basisspeler bent????!!!
Voor ieder woord die hij negatief heeft uitgrsproken over de Boer en of Inter een wedstrijd schorsen!

18 september 2016 om 08:51

Stil man wat te slecht? Was vorig seizoen een van de beste spelers van Inter. De Boer is gewoon een waardeloze trainer zonder ruggengraat , spelers met een beetje karakter worden meteen aan de kant gezet. FDB slapjanus.

18 september 2016 om 12:44

Denk dat je je hier vies in vergist. Speler met karakter worden gebruikt door deBoer. Kishna mocht gewoon een h eel aeizoen spelen en zeiken, tete is gebracht onder de boer en speelde alles tot aan zijn blessure, Gudelj stond als eerste op het bord. Dat zij spelers die verre van ja knikkers zijn en hebben allemaal karakter.

De boer is ontzettend gegroeid op dat gebied.

Je beklag doen via een social media site i.p.v. als een echte vent je verhaal halen bij de coach? Tja, ik denk dat het wel genoeg zegt over Brozovic.

Mischien is Brozovic niet goed genoeg, ik bedoel heeft vorig jaar heel veel gespeeld en Inter had nou niet zo'n best jaar.

Dus om nu hier Frank de Boer weer van allerlei dingen te beschuldigen vind ik een beetje overdreven.
Wat betreft die Turk, die is niet gehaald door de Boer mischien wilde de Boer wel geen back en dat is dan lullig voor die jongen maar dan kan je gelijk weer inpakken.

18 september 2016 om 08:53

Brozovic was juist een van de lichtpuntjes van Inter. Een van de weinige die een goed niveau haalde.

Dure tribuneklant, maar Internazionale heeft gewoon een te ruime (en dure) selectie. De Boer moet keuzes maken. Brozovic heeft een afkoopclausule van 50 mil dacht ik, maar als ie niet speelt zal er geen club zo gek zijn dat bedrag neer te tellen.

Ik word toch moe van dit soort spelers. De selectie staat onder druk en krijgt kritiek en deze speler gooit nog even olie op het vuur. Alleen om die reden al moet je zo'n speler buiten de selectie houden. Bovendien vind ik Brozovic voor Internazionale sowieso een matige speler.

Hij wordt mogelijk geruild met Stephan Lichtsteiner van Juventus, meldt Tuttosport.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren