Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Francisco Conceição is een jeugdspelertje, die kan het niveau niet aan’

Laatste update:

Aad de Mos denkt dat Ajax nog altijd lijdt onder de tegenvallende transferzomer. De 75-jarige oud-trainer echoot in gesprek met Voetbal International de mening van velen dat Jorge Sánchez, Calvin Bassey en Florian Grillitsch miskopen zijn van de Amsterdammers, maar voegt nog een naam aan dat rijtje toe. "Conceição hoort daar ook. Dat is een jeugdspelertje, die kan het niveau niet aan", stelt De Mos.

Nu er een sportieve crisis heerst in Amsterdam, blijft kritiek vrijwel niemand bespaard. De Mos vindt dat terecht en pleit voor het doorschuiven van de jeugd. "Je moet volgens mij heel goed naar de selectie kijken en de juiste keuzes maken. Jorrel Hato, Silvano Vos, Kian Fitz-Jim, hup, gooi ze er maar in. Leeftijd moet niet tellen, deze jongens hebben het. Rechtsback lekker Youri Regeer of Devyne Rensch. Linksback Hato als Owen Wijndal niet levert. Duidelijk", aldus De Mos.

De Hagenaar vervolgt zijn spervuur en pikt er vier zomeraanwinsten uit, waarbij de naam Conceição het meest in het oog springt. De rappe Portugees wordt vanuit menig hoek bewierookt de afgelopen weken en is volgens Marciano Vink zelfs de oplossing voor het 'probleem aan de rechterkant'. Onzin, vindt De Mos. "Miskopen als Jorge Sánchez, Calvin Bassey, Florian Grillitsch en Francisco Conceição lekker laten. Die gaan het niet voor je doen. Conceição hoort ook in dat rijtje, ja, geloof me nou maar, dat is een jeugdspelertje, kan het niveau niet aan, miskoop."

Conceição kende wat aanpassingsproblemen in Amsterdam, maar mocht in de eerste vier wedstrijden van dit kalenderjaar aan de aftrap verschijnen van Alfred Schreuder. De inmiddels ontslagen trainer slachtofferde hem echter in het noodlottige duel met FC Volendam (1-1), waarin Conceição slechts een halfuur mocht invallen. Opvolger John Heitinga bleef de lijn van Schreuder volgen. Ook in de eerste wedstrijd onder de interim-trainer moest de vleugelspits het doen met een invalbeurt. Conceição staat inmiddels op veertien officiële duels voor Ajax 1, waarin hij eenmaal scoorde en twee keer aangever was.

Is Francisco Conçeição een versterking voor Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeggen dat de jeugd de kans moet krijgen, behalve degene die er nu instaat en je denigrerent als jeugdspeler benoemt. Oké Aadje...

31 januari 2023 om 12:50

Aad overdrijft natuurlijk onwijs. Wel vind ik conceicao zelf ook nog niet rijp genoeg hoor. Ontzettend frivool en fris maar weinig doelgerichtheid en een vrij matig schot. Moet nog wel flink ontwikkelen om goed genoeg te worden voor de basis.

31 januari 2023 om 13:10

Moet je kijken hoevaak hij voor een gele kaart heeft gezorgd voor de tegenstander. In 10 minuten invalbeurt in Liverpool 2x geel, ook bij Napoli geel gezorgd bij de tegenstander.
En dan nog, de kritiek die je op hem hebt, wil je zeggen dat zijn teamgenoten beter zijn? Hebben zij geen kritiek? Doen zij het beter? Afgelopen 4 maanden, wie doet het zo goed dan? Hebben ze wedstrijden gewonnen voor Ajax?

31 januari 2023 om 13:12

Hij is nog wat licht maar nu wel al de meest dreigende optie op rechts. Met Tadic aankloten daar werk ook voor geen meter.

31 januari 2023 om 18:48

Ik zeg toch niet dat ik de rest wèl goed genoeg vind voor de basis ? Ik vind Michiel Kramer ook beter dan Melvin Platje maar dat wil niet zeggen dat ik Michiel Kramer goed genoeg vind voor de basis van Ajax. Als conceicao zich niet verbetert op de punten die ik benoem zou ik liever zien dat er wordt doorgeselecteerd.

31 januari 2023 om 12:54

Idd.. Ga toch slapen Aad.

Al zou ik Regeer wel weer eens willen zien op rechtsback.

31 januari 2023 om 13:33

@DomineeDerksen: Eerwaarde, hij noemt het zelfs nog een verkleinwoord daar van: jeugdspelertje! Dus nog extra denigrerend. Ach, onze Aad.

31 januari 2023 om 13:39

Hahaha, wat een figuur he... Eerst "dat is een jeugdspelertje, die kan het niveau niet aan" om vervolgens direct erna over eerstejaars Jong Ajax spelers Hato (16 jaar, 8 wedstrijden bij de senioren) en Vos (17 jaar, 16 wedstrijden bij de senioren) te zeggen: gooi ze er maar in hoor! Zou Aad zelf doorhebben dat ie complete wartaal uitslaat?

31 januari 2023 om 15:22

Helemaal ongelijk heeft hij toch niet?
Hij is een leuk talent maar nog een enorm lichtgewicht en zo nu en dan behoorlijk naief in zijn manier van spelen. Dat geeft op zijn leeftijd ook helemaal niet.

De bedoeling was ook dat hij in de toekomst zou moeten gaan spelen en dit jaar achter Antony zijn minuten had moeten maken. Hij kan in de toekomst een prima vervanger van Antony worden maar op dat niveau zit hij nog lang niet, alleen heeft hij wel het talent om daat te komen.

Super Aad! Nieuwe Ballon d'or speler in de maak!

31 januari 2023 om 15:00

Ach, dat weet je dat hij zo over AJAX gaat praten. Toen het goed ging, was hij ook altijd negatief over Ajax.

Hij is dan ook gehaald voor jong Ajax. Wat een geleuter zeg, Ajax koopt al jaar en dag spelers voor jong Ajax om die dan verder op te leiden.

31 januari 2023 om 13:08



Klopt gehaald voor jong Ajax en klopt gelukkig al op de deur. Gelukkig ziet Heitinga het goed en gebruikt hij nu Kudus hangend op rechts. Daar rendeert Kudus ook het beste en voor die positie is hij nu ook de beste speler. Nu moet Bergwijn nog zijn vertrouwen terugwinnen en zorgen voor dreiging over de linker vleugel. Alvarez moet weer terug op zes. Je mist gewoon nog een linker middenvelder. Nu Twente de vraagprijs voor Zerrouki heeft vastgesteld op 10 miljoen moet Ajax onmiddellijk toeslaan en hem halen. Speel je met Alvarez en Zerrouki voor je verdediging die de counter er wel uit kunnen halen. Heb je op 10 nog de keuze tussen Klaassen, Berghuis en Taylor. In de spits kan dan Tadic of Brobbey. Ik begrijp niet goed dat Ajax nu zelf niet toeslaat en Heitinga helpt om de restverdediging en het hoger druk zetten op te lossen. Middenveld met Taylor, Berghuis en Klaassen is niet meer voor herhaling vatbaar.

31 januari 2023 om 13:51

Nu de middenvelder discussie losbarst, waarom niet wieffer? Kan Zerrouki door naar Feyenoord. Iedereen blij.

Ongelooflijk. De man is ziende blind. Is juist de enige speler die het elftal van Schreuder iets aan frivoliteit bracht. Het is een publiekslieveling bovendien. Eén van de weinige lichtpuntjes van het seizoen zover.

31 januari 2023 om 12:43

De enige die iets kan forceren voorin. Enige met iets van creativiteit. Een bergwijn doet geen moer en conceicao dribbelt alle kanten op en zorgt zo voor onrust daar achterin. Aad maakt zich weer eens belachelijk

31 januari 2023 om 12:55

Je kunt zeggen wat je wil over Aad maar op het moment dat ik zag dat Conceiçao in zou vallen tegen Volendam wist ik dat Ajax die wedstrijd niet meer over de streep zou trekken. Hij brengt wat energie maar heeft nog geen rendement. Hij is gewoon nog te licht voor Ajax 1. Het is totaal geen “gamechanger” als je snapt wat ik bedoel

31 januari 2023 om 13:11

Als je snapt wat jij bedoelt is ie dat zeker wel. Tegen Volendam wou het niet lukken maar dit is echt wel een creativeling. Tegen Feyenoord kwam het er de 1e helft niet uit. Hij brengt iig 10 keer meer dan Tadic op rechtsbuiten. Conceicao speelt veel gewaagder, probeert er langs te gaan dus zal ook vaker mislukken maar als je die het vertrouwen geeft en in vorm is weet ik zeker dat je een hele goede aan hem hebt.

31 januari 2023 om 12:45

De logica van Aad de Mos:

"conceicao is een jeugdspelertje, die kan het niveau niet aan", stelt De Mos.

"jorrel Hato, Silvano Vos, Kian Fitz-Jim, hup, gooi ze er maar in. Leeftijd moet niet tellen, deze jongens hebben het"

Tja.....

31 januari 2023 om 12:46

Het is Aadje Afkoopsom waar we het over hebben he, geen idee waarom die man überhaupt een podium krijgt.

31 januari 2023 om 13:23

Zelf heb ik eigenlijk het idee dat hij meer op de grond ligt dan dat hij betrokken is in het spel. Hij is snel en brengt dreiging, maar volgens mij zou hij zoveel beter zijn als hij ook nog op zijn benen kon blijven staan.

31 januari 2023 om 14:15

Wel met de kanttekening dat frivoliteit momenteel ook zo'n beetje het enige is dat hij brengt. Ik vind het nog niet bijster functioneel allemaal, al is hij met 20 jaar natuurlijk nog jong. De toekomst zal wel uitwijzen waar z'n plafond ligt. Maar goed, Aad de Mos... Die heeft het eigenlijk altijd mis.

31 januari 2023 om 17:15

@sirius,

Eigenlijk is dat gelijk ook meer dan zat. Hij houdt het breed heeft veel dreiging en daardoor is er meer ruimte door het midden. Dat is echt ruim voldoende. Zeker als een trainer ook nog eens Kudus op tien laat spelen. Je gaat er geen topwedstrijden mee winnen, maar wel van Volendam, NEC, Emmen etc.

De toppers winnen is een heel ander probleem, maar daar is het middenveld echt te slecht voor. De focus lag/ligt heel erg op de verdedigers en hun opbouwende kwaliteiten, maar keer op keer wordt het middenveld van Ajax volledig weggevaagd, waardoor de verdedigers wel heel erg de voetballende oplossingen moeten zoeken om enigszins aan voetballen toe te komen.

Volgens mij is hij vooral voor de langere termijn gehaald. Zelfs een Fey sup als ik ziet dat er potentie in die jongen zit.

De enige speler waar wat spelvreugde en creativiteit vanaf komt de laatste weken. Van mij mag hij een tijdje basis staan.

Aad maakt zichzelf met de dag belachelijker

Dus aad vind conceicao een jeugdspeler en wilt het oplossen met jeugdspelers

Hij kan het niveau vast wel aan volgens mij maar hij is gehaald met het idee 1 jaartje achter Antony te spelen en we weten hoe dat is afgelopen dus logisch dat het met ups en downs gaat

Aad is een legende en ben het helemaal met hem eens.

Is de speler die juist voor het meeste gevaar zorgt maar Aad vindt dat hij het niet aan kan. Dan vraag ik me af wat hij dan van Bergwijn vindt aangezien die nog 10 keer minder laat zien dan Conceicao. Als hij erin komt dan gebeurt er wat. Dan is de verdediging van de tegenstander volop met hem bezig en creëert hij zo ruimte voor anderen.

31 januari 2023 om 13:06

Het ziet er leuk uit, maar het heeft nog weinig rendement. Talentvolle speler met potentie, maar op dit moment zou hij nog geen basisspeler mogen zijn. Ik snap niet dat Ajax zo moeilijk doet met Berghuis op het middenveld. Dat is een uitstekende rechtsbuiten heeft zo ongeveer zijn hele carrière bewezen.

31 januari 2023 om 13:17

Met de selectie die Ajax heeft moet je van 80% van de tegenstanders in de ED eenvoudig kunnen winnen. Dat gaat ook gebeuren nu Schreuder weg is, en spelvreugde weer in het team komt. Zet je de overige 10 poppetjes op de juiste plaats dan kan je deze jongen juist opstellen om hem aan het niveau te laten wennen. Zit heel veel potentie in, geef hem vertrouwen en het rendement komt vanzelf.

31 januari 2023 om 16:55

Eens dat Berghuis een goede rechtsbuiten is en persoonlijk zie ik Kudus veel liever op 't middenveld dan Berghuis. Probleem van Berghuis is dat ie ook al maanden geen man meer voorbij komt..

"Geloof me niu maar dat is een jeugdspelertje" en dan vervolgens 2 17-jarigen en een 16-jarige noemen die het wel even moeten doen?

Dit interview geeft eens te meer aan waarom Aad de mos al een aantal jaren geen trainer meer is

Die jongen werd ook wel iets teveel gehyped na wat leuke acties tegen NEC en Den Bosch. Ik heb hem gezien tegen Twente en Feyenoord en dat viel inderdaad niet mee. Daarnaast blijft ook zijn rendement wat achter.

31 januari 2023 om 12:53

Hij was dan ook gehaald om over een seizoen Antony op te volgen en moet nu een probleem oplossen. Ik heb vertrouwen in hem als hij de tijd krijgt om te groeien.

31 januari 2023 om 13:02



Gozer kan idd voetballen. is idd een lange termijn oplossing. heeft nu het niveau nog niet. Ben wel benieuwd naar hem als hij rendement aan zijn spel gaat koppelen. deze jongen kan links en rechts om een speler heen

31 januari 2023 om 13:04

Het is nog lastig om te zeggen wat je van hem mag verwachten. Hij is met 20 zeker nog heel jong, maar voor hem is het wel belangrijk dat hij veel wedstrijden gaat spelen. Laat soms hele mooie dingen zien, waarna het rendement idd nog erg tegen valt, maar komt er af en toe ook totaal niet aan te pas. Maar hem nu al afschrijven (zoals Aad doet) vind ik nog wel voorbarig.

31 januari 2023 om 14:29

Hij deed al wel eerder wat leuke dingen dan begin dit jaar. Scoorde in November ook nog tegen Rangers op Ibrox een belangrijke goal direct na de aansluitingstreffer van Rangers zelf. Maar heb het al eens eerder gezegd, vind hem erg op Younes lijken. Enorm goede dribbel, veel dreiging, maar een laag rendement. Hopelijk kan hij werken aan dat laatste.

31 januari 2023 om 16:20

Marocberkane,

Tegen Twente sta je snel genoeg met 10 man, dus vooral verdedigd.
Tegen Feyenoord speelde hij alleen de eerste helft, waar heel Ajax onzichtbaar was.

Ik weet t ook nog nie zo goed hoor. 10 wedstrijden en daarin meer gele kaarten dan assists. 2 assists tegen Volendam en Excelsior en dat is t. Tegen Feyenoord helemaal onzichtbaar, nou was t hele Ajax dat natuurlijk, maar de talenten uit t verleden lieten gewoon al meer zien.. Iedereen schreeuwt om Tadic er uit, maar gezien de statistieken zou ik er nog wel even over nadenken. Is dit t niveau wat Ajax nastreeft? 10 wedstrijden 0 goals 2 assists? Ik denk dat Aad dat meer bedoeld en kan hem geen ongelijk geven.

31 januari 2023 om 14:01

"10 wedstrijden" is ook wel wat vertekend natuurlijk aangezien 7 daarvan korte invalbeurten waren. Speelde in totaal 360 minuten (ofwel 4 volle duels) in de Eredivisie. Drie gele kaarten in zo weinig minuten is wel stevig voor een aanvaller inderdaad, dat ben ik met je eens!

Conceicao heeft wel iets. Snel, mooie balcontrole. Hij doet er nog te weinig mee, maar dat is wel te leren. Op de een of andere manier lijkt hij namelijk ook weer niet op een blind renpaard. Op dit moment gaat Ajax natuurlijk niet dragen, maar in een beter draaien team kan het best wat worden.

Aad jongen ... je hebt Jesper Olssen meegemaakt. Twee druppels water met Concesciao. Klein, snel, mannetje uitspelen, maar moest ook leren zijn techniek functioneel te krijgen. Nu al zeer nuttig, leven in de brouwerij. Dreiging. Ben benieuwd waar ie over een jaar staat. Ff geduld Aadje. Spelers kregen geen tijd om te wennen en alfred kon ze niet in hun kracht krijgen. De beroemde fine- tuning van ten Hag werd enorm gemist. Duurde ook elk seizoen een paar maandjes voordat het echt goed stond.

Flikker op Opa Aad! Eerst zeggen dat Ajaxzijn eigen jeugd en aangekochte, jonge spelers een kans moet geven en dan sommige van die spelers vervolgens afkraken. Hoe kan Grillitsch nou een miskoop zijn? Hij heeft het te weinig mogen laten zien terwijl Taylor en Klaassen het iedere week mogen verkloten. Zou Grillitsch wat meer de kans willen zien krijgen naast Alavarez op het middenveld aangezien hij defensief en qua passing beter is dan Taylor en Klaassen.

Aad is een lagere schoolmeester en lult uit zijn nek. Als jongere spelers niet opgesteld worden heeft hij daar weer wat over te zeiken

Nice dit gaat dus een topspeler worden. Aad de kenner zit er altijd naast.

Ik moet zeggen dat ik de mening van Aadje wel deel.
Florian Grillitsch.....wie heeft die eigenlijk bekeken? Die voegt echt helemaal niets toe. Een zeldzaam onzichtbare speler wanneer hij meedoet.
Conceicao is nog even afwachten. Met name een beetje Pingelen en voor als nog geen rendement.
Bassey moet ieder geval centraal staan. En wanneer Ajax iets minder naïef met z'n alle als een kip zonder kop naar voren rennen, heb je wellicht wel wat aan hem.

Misschien moeten we Aad aanstellen als TD ?

De ‘kenners’ buitelen over elkaar heen om de Ajax-aankopen af te kraken. Feit is dat Grillitsch transfervrij was, Sanchez als back-up is gehaald, Conceicao voor de toekomst en Lucca is gehuurd. Bassey is niet slecht maar totaal verkeerd gescout en te duur gekocht, met het idee dat hij er meteen zou staan. Bergwijn riep iedereen is de eerste wedstrijden nog dat hij veel te goed voor de eredivisie was maar kampt nu met een enorme vormdip die wel weer overgaat. Grootste teleurstelling vind ik Brobbey, daar zit echt totaal geen stijgende lijn in. Zal alles te maken hebben met zijn (gebrek aan) arbeidsethos.

31 januari 2023 om 13:45

Dus omdat iemand transfervrij was of gehuurd is, is het ineens geen slechte aankoop? Brobbey is de grootste tegenvaller, dat zou een topspits moeten zijn. Berwijn zit gewoon op zijn gebruikelijke niveau, alleen steken Ajacieden hun kop nog in het zand.

31 januari 2023 om 13:51

Sterker nog, het is niet eens een aankoop. Beoordeel de spelers waarop te gehaald zijn. Bergwijn ga ik niet eens op in, trolletje

31 januari 2023 om 14:15

In plaats van rare reacties plaatsen zou je ook kunnen proberen iets inhoudelijks te zeggen? Maar gezien je balkje zit dat er niet in.

Maakt mij niet uit je het een aankoop, huur of wat dat ook wil noemen. En dan laat ik maar even terzijde dat jijzelf degene bent die het in zijn eerste zin over aankopen heeft. Ze voldoen niet en kosten op zijn minst een hoop salaris. Bergwijn is een flapdrol en dat is hij al zijn hele carrière. Dat jou dat niet bevalt kan ik ook niet zoveel aan doen.

Ja kan zeggen wat je wilt maar als hij invalt gebeurt er meestal wel iets. Ook in zijn basisplaats speelde hij gewoon goed. Hij moet zich ontwikkelen en dat doe je vooral in het 1e.

Het is een speler met meerwaarde. Ook afgelopen wedstrijd een assist op Rensch.
Hij moet idd veel meer doelgericht worden maar voor zijn leeftijd doet hij het erg goed.

Er zijn veel meer spelers die een minder niveau halen en in de jeugd zit er momenteel niet veel tussen.
De Fritz-Jim is gewoon te licht in mijn optiek. Elke fysieke tegenstander speelt hem zo uit de wedstrijd. Leuke voetballer met veel te weinig body.

Alleen met jeugd spelers , red ajax het niet. Ze zijn allemaal te licht. Versterking is echt wel nodig , anders wordt het volgend jaar , ook niks.

Conceição vond ik juist 1 van de weinige spelers die nog wat dreiging had de laatste weken. Maar je kunt natuurlijk niet gelijk verwachten dat hij het team op sleeptouw neemt. Volgens mij was hij ook aangetrokken om dit jaar nog wat te rijpen en komend seizoen een vaste waarde voor het eerste te worden.

Fijne conclusie hoor, Aad.

Hij heeft toch bij Porto al in de eerste selectie gezeten ? Is het niveau bij Ajax dan zo veel hoger dat we hem hier als een jeugdspelertje moeten zien ? Nee, dacht het ook niet Aad !!

Beter dat hij het zegt dan iemand met zijn volle verstand.

Het werkt alleen niet zo goed bij Ajax op dit moment. Deze jongen komt altijd naar binnen, en nog weet Rensch het voor elkaar te krijgen dat hij tussen de spits en de rechtsbuiten eindigt. En dan duiken Klaassen en Kudus daar ook nog eens op. Nee de looplijnen lijken helemaal nergens op bij Ajax.

Aad overdrijft maar hij heeft wel een punt. Er wordt door anderen weer veel te positief over Conceicao gedaan. Het is een dravertje met weinig rendement

Blijkbaar is het mode om iedere zomeraanwinst af te kraken. Sinds wanneer hebben we niet het geduld om iemand even de tijd te geven zich in een elftal te voetballen?

Met een transferzomer waarin 7 basisspelers zijn vertrokken, lijkt het er overigens sterk op dat iedere aanwinst is gehaald om een acuut "probleem" op te lossen. In het geval van Conceicao is het nog lastiger, want waar hij achter Antony had moeten rijpen kreeg hij na diens last minute vertrek ook nog eens te maken met een trainer die per sé Tadic wilde opstellen, ook al was dat op rechts en dus op zijn plek. Een probleem dat door een andere aankoop (bergwijn) werd veroorzaakt.

Desondanks heb ik tot nu toe voldoende van Conceicao gezien om vertrouwen te hebben in zijn toekomst bij Ajax, mits hij dat vertrouwen ook blijft krijgen. Het is helemaal geen probleem als dat eerst nog invalbeurten zijn na 60 minuten, bijvoorbeeld als het met Kudus hangend op rechts ook lekker blijkt te gaan lopen. Die speeltijd was niet anders geweest dan wanneer Antony wel was gebleven. Niemand die realistisch naar de komst van Conceicao kijkt kan de verwachting hebben dat hij het team meteen op sleeptouw neemt.

De gast kan er echt wel wat van. Kijk naar zijn assist op de goal van Rensch: dribbelt richting achterlijn, behoudt het overzicht en passt tussen 3 man in de voeten van Rensch die vrij kan uithalen. Tuurlijk, geen tegenstander van hoog niveau, maar je ziet positieve kwaliteiten bij Conceicao die je doen uitkijken naar de volgende wedstrijd.

Conceicao heeft wel potentie, maar moet wel wat aan voetbal intelligentie winnen, want het gaat vaak verkeerd na een fraaie passeeractie. Dus is het de vraag of hij in de toekomst niet een miskoop zal blijken. De rest van de aankopen bij Ajax komt schromelijk tekort. Maar met de huidige AD (van der Sar) zal er bij Ajax niet veel ten goede veranderen. Van der Sar en in zijn kielzog zeker Hamstra, moeten eerst van het veld worden verwijderd, wil het weer de goede kant opgaan met Ajax.

Laat mosje maar lekker met ado bezig zijn daar gaat het gelukkig allemaal al jaren perfect. Maar daar hoor je hem nooit over

Gelukkig is het Aad die het zegt en niet iemand die heel soms wel eens een keer gelijk krijgt of heeft.

Concenciao is gewoon een speler waarbij je ziet dat hij voetbal ademt.
Snel, bewegelijk, actie in huis, goede balbeheersing.
Hij zal nog even zijn pass en schot wat beter moeten krijgen, dan heb je gewoon een geweldige buitenspeler.

Maar wij in Nederland, verwachten natuurlijk al dat iemand van 20 jaar, die nog geen 400 minuten bij Ajax heeft gemaakt, elke week assists geeft en scoort....

Geef deze jongen even een jaartje de tijd.

Ik begrijp aad wel. Hij legt het alleen wat denigrerend uit. Chico heeft nog wel wat flinke ontwikkeling nodig.

Nadat Aadje Wout Weghorst had weggezet als een nietsnut scoorde hij de belangrijke goal tegen Argentinië op het WK en maakt hij een toptransfer naar United. Ik sluit dus niet uit dat we van Conceição nog heel veel positiefs gaan horen dit seizoen.

Aad is hard op weg met zijn cabaret carrière..

Man man man. Die brobbey die geen trainingsarbeid verricht. Doe je je huiswerk dan weet je je dat als td. Conceição die het nog niet aankan. Bassey die werkelijk geen knikker raakt. Schreuder al weer weggestuurd..
Ajax ajax ajax waar zijn jullie in godsnaam mee bezig. Ik ben t hier toch wel met aad de mos eens.

Conceicao doet het gewoon goed, dat ziet iedereen, behalve Aad.

Ik heb bassey ook nog lang niet opgegeven. Die liet in zijn eerste wedstrijden op LCV zien uitstekend te kunnen voetballen. Als hij daar weer mag gaan staan, gaat hij gewoon een toegevoegde waarde zijn voor Ajax.

31 januari 2023 om 19:01

Toch begrijp ik niet dat Ajax geen CV koopt. De spoeling is wel erg dun. Net als op rechtsbuiten trouwens, ja ook met Conceicao. De rest zijn allemaal gemaakte rechtsbuitens. Waarom is Berghuis trouwens geheel afgevallen op rechtsbuiten, heeft daar vele jaren gespeeld.

31 januari 2023 om 20:44

Hij heeft daar veel gespeeld bij Feyenoord en een paar keer in oranje, maar bij ajax was ie beter op het middenveld.

De spoeling achterin is ook dun. ALs Heitinga Bassey weer op centraal gaat gebruiken scheelt dat al. Wijndal gewoon op links. Maar dan nog.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren