Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fosu-Mensah wil bij Manchester United blijven: ‘Ik ben beter geworden’

Laatste update:

Timothy Fosu-Mensah hoopt José Mourinho in de voorbereiding te overtuigen. De twintigjarige verdediger speelde vorig seizoen op huurbasis voor Crystal Palace, maar hoopt nu minuten te maken in het eerste elftal van Manchester United.

Manchester United begint op 10 augustus met een wedstrijd tegen Leicester City aan het seizoen en spelers als Chris Smalling, Antonio Valencia, Marcos Rojo, Diogo Dalot, Luke Shaw en Eric Bailly kampen met de nodige pijntjes. Daarnaast hebben Victor Lindelöf, Phil Jones en Ashley Young langer vrijaf gekregen na hun deelname aan het WK.

Dat biedt mogelijk kansen voor Fosu-Mensah, die tot dusverre 21 keer in actie kwam voor the Mancunians. “Ik heb mij bij Crystal Palace verbeterd en denk als een betere speler te zijn teruggekomen. Ik wil laten zien dat ik beter ben geworden, wil mijzelf bewijzen. Ik zal hard blijven werken en dan zien we wel wat er gebeurt.”

Fosu-Mensah zegt dat hij zowel in het centrum als op de rechterkant kan spelen in de verdediging. En zelfs op het middenveld. “Maar niet in de goal, dat zou erg slecht zijn”, glimlacht hij. “Ik moet het stapje voor stap doen. Ik blijf hard werken en als de manager mij nodig heeft, dan ben ik er klaar voor. De trainingstour is in ieder geval goed geweest.”

Lees hier ons interview met Timothy Fosu-Mensah uit juni terug.

“We hebben tegen goede tegenstanders gespeeld. We hebben geprobeerd om te trainen zoals we willen spelen, dus het is erg goed voor ons geweest. Ik focus mij gewoon op de trainingen en wedstrijden. De volgende wedstrijd is tegen Real Madrid, dus daar focussen we ons nu op. Het is erg leuk om tegen een grote club te spelen, tegen goede spelers. Het zijn enkele van de beste voetballers in de wereld. Het is goed om je daartegen te testen.”

Denk jij dat Timothy Fosu-Mensah komend seizoen voor Manchester United blijft spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Die jongen moet vooral zo veel mogelijk spelen. Dat zal onder Mourinho niet gebeuren. Wees verstandig en kies eieren voor je geld. Terug naar Nederland of een middenmotor in Engeland of Duitsland.

30 juli 2018 om 10:29

Ik weet het niet. Veel middelmaat in de verdediging van United. Ik vind het wel een verdediger die in Engeland kan gaan knallen.

30 juli 2018 om 11:03

Dat is waar Hanhgover. 1 eerlijk ding, ik vind het op zich alleen maar mooi dat de jongens die naar Engeland zijn vertrokken voor de money en de fame, toch echt wel een vee;l moeilijker traject lopen dan de Nlse toptalenten.
Ik bedoel, Ake is een een supertalent, misschien wel net als de Ligt, en die moet blij zijn met Bournemouth...terwijl de ligt bij Barca kan tekenen...

30 juli 2018 om 12:19

Idd kijk naar Terence Kongolo die naar AS Monaco ging. Vele trokken de vergelijking naar Ake, allebei toptalenten in de jeugd. Hij had wel de goede weg bewandeld en werd nu beloond etc. Uiteindelijk heeft Kongolo ook niks bij Monaco kunnen presteren en zit nu bij een mindere PL club als Ake.

30 juli 2018 om 12:56

Ake een supertalent? ik weet het niet hoor. er zijn verdedigers van zijn leeftijd die in de basis staan bij Europese topclubs dus supertalent vind ik iets te ver gaan

30 juli 2018 om 09:10

Of gewoon eerder nog natuurlijk, alleen dan moet hij naar een buitenlandse club indien het PL seizoen al gestart is.

Er was al vermeende interesse van Valencia, dus we hoeven er wat dat betreft niet bang voor te zijn dat deze jongen niet in een top 5 competitie terecht zou kunnen indien United hem toch eerst nog even wil verhuren.

Jammer is wel dat de 'emergency loan' regel nu ook verdwenen is in Engeland. Dat was toch vaak wel perfect om talenten kortstondig te plaatsen bij clubs waar ze speeltijd en wat ervaring buiten de deur op konden doen. Wellicht voor Fosu-Mensah niet iets wat hem zal raken, maar voor andere talenten sluit er toch weer een deurtje.

Als Ajax hem zou kunnen terug halen, heb je alle posities perfect bezet.

30 juli 2018 om 09:09

Helemaal mee eens, als je hem kan halen zou dit ideaal zijn, Ik zou het echter nog steeds wel fijn als we een degelijke 2e rechtsbuiten erbij zouden krijgen. Wat als Neres geblesseerd raakt?

30 juli 2018 om 09:13

Wat zijn nu de alternatieven op RB als Neres er niet is? Begreep dat Lang en Johnson in de voorbereiding kansen kregen, maar lijken me niet de spelers dat Ajax 1 moet gaan inzetten. Cerny heeft ook al een tijdje niet meer gespeeld ivm blessure. Denk dat Ziyech dan doorschuift naar rechtsbuiten en Tadic op 10, met Labyad als linksbuiten.

Dit moet als alles goed loopt gewoon de vaste rechtsback van Oranje worden de komende 10 jaar. Deze jongen is snel, sterk en bezit over een ongelofelijke loopvermogen. Oftewel de ideale back in het 5-3-2 systeem van Koeman. Alternatieven als Karsdorp, Tete en Hateboer zijn of te vaak geblesseerd, te verdedigend of te matig.

Hopen dat TMF een club kan vinden waar hij een vaste basisplek heeft.

30 juli 2018 om 09:16

Hij is snel en sterk, maar aanvallend is hij nog vrij zwak. In dat opzicht zie ik niet in waarom hij een perfecte back voor een 5-3-2 (of 3-5-2) systeem zou zijn.

Als hij daadwerkelijk die hele flank kon bestrijken en aanvallend wat bracht dan had hij al meer gespeeld en had United Dalot niet hoeven halen.

30 juli 2018 om 09:58

Ik vond hem ook echt een van de spelers die hart toonde tegen Frankrijk toen der tijd, het zag er allemaal zo ongemotiveerd uit maar Fosu rende het veld op en neer en maakte mooie verdedigende acties. Ik vind ook dat hij die rechtsback positie verdient. Nederlands is nu sowieso niet echt geweldig.

30 juli 2018 om 12:09

Voor een back heeft ie een zwakke voorzet en echt een aanvallende passeerbeweging zit er ook niet in. Hij heeft wel veel loopvermogen en is verdedigend sterk maar die dingen kan je over Tete ook zeggen.

Ik zie liever Karsdorp, als die fatsoenlijk terugkomt van zn blessure is dat de beste RB die we hebben.

Ik denk dat het voor hem beter is om gewoon helemaal weg te gaan bij Manchester United. Hij heeft zeker het talent maar Mourinho gaat hem nooit d'r kans geven omdat hij jong is en dat is dus een te groot risico in zijn ogen. Een Nathan Ake achtige stap lijkt me helemaal niet verkeerd voor hem. Gewoon 2 jaar je minuten pakken bij een stabiele middenmotor en daarna weer denken aan een stap hogerop.

30 juli 2018 om 10:46

Mourinho heeft misschien dan niet zo goed trackrecord betreffende jonge spelers maar er is een type jonge speler dat het vaak wel goed bij hem doet. Spelers van minimaal 1.85, snel, atletisch, sterk. Vaak spelers op verdedigende posities. Mctominay is echt niet het beste jeugdproduct uit de manchester united opleiding. Ook spelers als Zouma, Varane, Santon kregen bij Mourinho meer vertrouwen dan de trainers die ze erna kregen. Bij Chelsea probeerde hij Ruben Loftus Cheek ook kansen te geven maar die was nog vrij jong toen. Obi Mikel deed het ook goed bij hem

30 juli 2018 om 11:12

Dan zou hij eerst met Mourinho om de tafel gaan om te vragen wat zijn idee is voor komend seizoen en als dat tegenvalt dan moet die weg. Hij moet gewoon heel veel op het hoogste niveau spelen.

Fosu Mensah is eigenlijk de rechtsback die Ajax nodig heeft. Hopelijk haalt United nog een nieuwe rechtsback en willen ze Fosu Mensah aan Ajax verhuren.

Het is toch lastig om daar tussen te komen, hoor dat ze nu Alderweirld willen halen, dan kun je centraal wel weer vergeten, op de RB positie nog wel een kans maar best een kans dat daar ook nog wat gekocht wordt.

Zou bij Ajax een hele goede aanvulling zijn, hij heeft ook snelheid en dat missen we centraal eigenlijk, zou hij eventueel naast de Ligt kunnen spelen. Alleen huren is niks.

Blijf het een groot talent vinden, zeker op rechtsback. Snel, sterk en goed naar voren. Voor het centrum is hij wat aan de kleine kant.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren