Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fortuna Sittard verhuurt Semedo en zwaait miskoop definitief uit

Laatste update:

Fortuna Sittard neemt tijdelijk afscheid van Lisandro Semedo, zo meldt de Limburgse club donderdag via de officiële kanalen. De 23-jarige aanvaller komt volgend seizoen op huurbasis uit voor OFI Kreta. Van Anthony Syhre wordt definitief afscheid genomen. De verdediger annex middenvelder uit Duitsland tekende in de winterstop van afgelopen seizoen een contract tot medio 2021 in Sittard, maar kwam door blessureleed nauwelijks aan spelen toe. Derhalve mag hij uitzien naar een andere werkgever.

“Lisandro heeft het afgelopen jaar een wisselvallig seizoen doorgemaakt. Hij is echter te allen tijde hard blijven trainen en is zeker een meerwaarde geweest voor het team. Met zijn spel heeft hij in het verleden bewezen zich te kunnen onderscheiden. Wij hopen dat Lisandro in een nieuwe omgeving zijn oude vorm kan oppakken”, aldus technisch manager Sjoerd Ars in een verklaring op de website van de Limburgers.

Ook het vertrek van Syhre wordt kort toegelicht door Ars. “Anthony werd een halfjaar geleden gehaald om onze verdediging te versterken. Op een van zijn eerste trainingen liep hij vervolgens een vervelende knieblessure op. Hij heeft er alles aan gedaan om zo snel mogelijk fit te worden, maar uiteindelijk heeft de kwetsuur ervoor gezorgd dat hij zich niet voor de volle honderd procent heeft kunnen bewijzen.”

Semedo meldde zich in 2017 bij Fortuna en kwam in zijn eerste seizoen tot vijftien doelpunten en vijftien assists. Mede hierdoor werd promotie naar de Eredivisie bewerkstelligd. Afgelopen seizoen bracht de aanvaller drie treffers en twee assists op zijn naam. Syhre kwam door een hardnekkige knieblessure tot slechts een optreden in de hoofdmacht van de Eredivisionist uit Sittard.

Vind jij het een goede zaak dat Fortuna Sittard (tijdelijk) afscheid neemt van Lisandro Semedo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Miskoop is geen sprake van. Deze man heeft Fortuna persoonlijk naar de Eredivisie geloodst en werd vorig jaar misbruikt door de incapabale Hofland en geslachtofferd bij elke rode kaart.

27 juni 2019 om 12:03

Het gaat om Syhre die miskoop is. Ongelukkige titel.

27 juni 2019 om 12:14

Ja daar heb je gelijk in, want ze hebben het over "en zwaait miskoop definitief uit", dit van Semedro gaat puur om een verhuur, dus daaruit kon je opmaken dat het niet over hem ging.

In de Keuken Kampioen Divisie deed hij het inderdaad fantastisch en ik had echt verwacht dat hij die lijn in de Eredivisie door zou trekken. Helaas is het er het afgelopen seizoen niet echt van gekomen.

Het ga je goed, Lisandro. Voor altijd in de geel groene harten voor hoe weergaloos je was in het promotiejaar. Jammer dat je dit jaar niet de kans krijgt. Je hervond net je oude ik de laatste maanden.

27 juni 2019 om 12:05

Gelukkig is Stokkers er nog... Ownee.. 🤪

27 juni 2019 om 12:16

Die was in het Eredivisiejaar beter als het promotiejaar. Goed dat men door selecteert. Hij had zich verbeterd, maar naar mijn inziens ontstijgt hij het niveau van degradatie kandidaat niet.

27 juni 2019 om 12:18

Kom op zeg. Semedo was het afgelopen jaar echt regelmatig één van de zwakste schakels. Met een wat betere buitenspeler was het seizoen heel anders gelopen.

Maar goed, benieuwd naar de overige aan- en verkopen!

27 juni 2019 om 12:25

Daarom zeg ik dat die laatste maanden net beter begon te spelen. De eerste seizoenshelft was een drama. Erna niet meer. Wellicht had hij die lijn kunnen doortrekken en nu wel belangrijk te zijn. Veel Fortuna fans zoeken graag een zondebok. Semedo was dit het afgelopen jaar. (In het promotiejaar was het Stokkers) Hij kon na die eerste seizoenshelft niks meer goed doen in de ogen van velen. En plots was iedereen vergeten hoe belangrijk hij was bij de promotie. Mijn mede supporters hebben er een handje aan vaak kortzichtig te oordelen. Er wordt liever een zondebok gezocht dan genuanceerd te analyseren.

27 juni 2019 om 12:30

Dat snap ik; de reacties van de supporters op Facebook zijn vaak niet mals. Ik ben het echter niet mee eens met het feit dat je hem beter vond spelen. Hij ging te vaak voor zichzelf, had te weinig overzicht over het spel en kwam regelmatig gewoon te laat. Het leek wel alsof Eredvisie iets te hoog voor hem gegrepen was en hij gaf mij vaak het idee alsof "hij het wel even ging regelen". Jammer.

Was in het promotiejaar heel belangrijk en daar zullen we hem altijd dankbaar voor blijven, maar ik vond hem afgelopen jaar door de mand vallen.

Best raar dat ze semedo verhuren, een van de betere van Fortuna? zeker in de Keukenkampioen divisie!

27 juni 2019 om 12:45

Nee hoor, alleen het promotiejaar was hij erg goed. In de Eredivisie kon hij nooit aanhaken, helaas. Te weinig handelingssnelheid en niet doortastend genoeg wat mij betreft. Het doel is om door te pakken en voor elke vertrekkende speler een betere speler terug te halen.

Ik was ervan overtuigd dat Semedo het zou gaan redden in de Eredivisie. Het was in het promotie seizoen echt veruit onze beste speler in aanvallend opzicht.

Elke actie mislukte echter en het vertrouwen daalde met de week. Logisch gevolg dat je vervolgens gewisseld wordt in een aantal wedstrijden. Wellicht is het een typische KKD voetballer, of hij had een erg lange vormdip. Wie weet komt hij komend seizoen sterker terug om nog een seizoen te vlammen bij Fortuna.

Was dit niet een leuk talent en belangrijk voor Fortuna in het jaar van de promotie? Ik heb een aantal wedstrijden gezien en vond dit wel een goede speler die zeker voor Fortuna een meerwaarde is (of hoort te zijn). Zo'n eerste jaar in de Eredivisie is voor elke buitenspeler logischerwijs wat lastiger omdat je minder vaak op de helft van de tegenstander bent en moet wennen aan het niveau.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren