Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fors prijskaartje deert PSV niet: club blaast interesse nieuw leven in

Laatste update:

PSV gaat een nieuwe poging wagen om Davinson Sánchez naar het Philips Stadion te halen, zo schrijft Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad. De centrumverdediger van Tottenham Hotspur, die bij Ajax al eens samenwerkte met Peter Bosz, leek in eerste instantie te duur, maar moet nu alsnog worden verleid tot een overgang. Ook Zeno Debast (Anderlecht) is nog altijd een topkandidaat.

Woensdagavond werd nog maar eens duidelijk dat er bij PSV dringend behoefte is aan een nieuwe centrumverdediger, daar Peter Bosz in het hart van de defensie een plek had ingeruimd voor Jerdy Schouten. De van Bologna overgekomen middenvelder verdreef André Ramalho naar de reservebank. Laatstgenoemde kwam in de tweede helft wel binnen de lijnen, maar kan in de eerste weken van het nieuwe seizoen op veel kritiek rekenen.

En dus kijkt men binnen PSV naar alternatieven. Debast is volgens De Telegraaf nog altijd 'een heel prominente kandidaat'. Ook de namen van Jarrad Branthwaite, die al eens werd gehuurd, en Miles Robinson (Atlanta United) vallen nog steeds. Elfrink schrijft in het Eindhovens Dagblad dat begin deze week opnieuw is geïnformeerd naar Sánchez. Hij bleek in eerste instantie te duur, maar is dus toch weer een optie geworden.

Sánchez belandde in 2016 in Europa bij Ajax, dat hem voor 5,5 miljoen euro overnam van Atlético Nacional. De mandekker ontpopte zich onder Bosz direct tot sterkhouder in de defensie, waarin hij een centraal duo vormde met de toen nog onervaren Matthijs de Ligt. Ajax bereikte de finale van de Europa League en na het seizoen stond Tottenham op de stoep om Sánchez al na één seizoen voor 42 miljoen euro over te nemen.

Twee weken geleden meldde L'Équipe nog dat AS Monaco de beste papieren had om de voormalig Ajacied in te lijven. Sánchez heeft van Tottenham te horen gekregen dat hij mag uitkijken naar een nieuwe uitdaging en heeft over interesse niet te klagen. Ook Stade Rennes, Spartak Moskou en Strasbourg informeerden al naar hem. Bij PSV kan hij dus echter herenigd worden met Bosz, met wie hij eerder bij Ajax succesvol samenwerkte.

Behoorlijk salaris
Of een deal daadwerkelijk tot stand gaat komen, is vooralsnog de vraag. Tottenham vraagt rond de 15 miljoen euro voor Sánchez. Bovendien strijkt de Colombiaan een behoorlijk salaris op, wat een struikelblok zou kunnen vormen voor PSV. Tot op heden kwam de Zuid-Amerikaan tot 207 wedstrijden voor the Spurs, waarin hij 5 keer trefzeker was en één keer een doelpunt voorbereidde. Afgelopen seizoen kon hij amper rekenen op een vaste basisplaats.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voorkeur ligt bij DeBast. Hij is nog jong en kan zich beest achtig ontwikkelen onder Bosz omdat DeBast ook goed kan voetballen. In de toekomst kun je hem dan voor een groot bedrag weer verkopen.

31 augustus 2023 om 07:28

Op basis waarvan? Enkel leeftijd zou ik kunnen bedenken. Met Debast heb je nog een type boscagli. Slechte kopper, geen bikkelharde verdediger. Vullen elkaar dan dus totaal niet aan, Davinson Sanchez lijkt mij behalve op financieel vlak, in alles de betere keuze.

31 augustus 2023 om 08:29

Sanchez is niet meer dezelfde Sanchez volgens mij. Hij speelt al een tijdje niet meer fantastisch

31 augustus 2023 om 08:54

Mick, ik snap de verleiding om de spaarpot definitief kapot te slaan voor Sanchez, maar mensen hebben hier louter nog die beelden in het hoofd van dat sterke seizoen met Ajax- dat is inmiddels 6 jaar geleden. 6! Die gehele tijd is ie alleen maar aan het aankloten bij Tottenham. Nooit onomstreden en met zoveel zwakke momenten. Het is een gigantisch financieel risico om zo'n speler na zoveel jaren van een geknakt ego terug te halen.

31 augustus 2023 om 08:55

Boscagli is een fantastische kopper.

31 augustus 2023 om 07:34

Zou toch voor Sanchez gaan, is meer de ervaren no nonsense verdediger die nodig is. DeBast is een meer opbouwer en dat doet Boscagli al. PSV heeft een slager nodig a la Alex of Moreno destijds. Vranckx zou ook nog gehaald moeten worden. Er is als Sangare weggaat maar 1 vm en dat is te weinig.

31 augustus 2023 om 08:17

Heb je Sánchez wel gevolgd de afgelopen 5 jaar? Daar bakte hij helemaal niks van namelijk

31 augustus 2023 om 08:27

Probleem met debast is dat hij niet kan verdedigen

31 augustus 2023 om 09:06

Dat de Debast totaal niet kan verdedigen is natuurlijk onzin. Het is een voetballende verdediger, de manier waarop psv speelt kan nog dominanter en dreigender met Debast. Heeft restwaarde en bij Sanchez krijg je naast chucky een flinke afschrijving, lijkt me geen goede zaak

Ik heb nog even wat van Sanchez gezien afgelopen wedstrijd tegen Fulham.. Ik zou hem lekker laten lopen en kijken naar andere opties. Het niveau is niet bijster hoog.

31 augustus 2023 om 08:14

Snap ik ook niet. Nu er zoveel ervaring is gehaald is het misschien beter en goedkoper een speler als Xavier Mbuyamba te halen. De eerste 11 bij PSV achterin zijn goed genoeg: Dest, Tete, Boscagli en van Aanholt.

Een aantal talentvolle backups zijn dan in mijn optiek soms beter om ontevreden spelers te voorkomen.

31 augustus 2023 om 17:17

Premier League is nou eenmaal een veel hoger niveau dan de Eredivisie. Kijk naar Dest, zwaar geflopt bij Barca en nog erger bij Milan, maar speelt nu bij PSV uitstekend.

Ik vind Sanchez ook geen topper, maar ik denk dat hij het bij PSV uitstekend zou doen. Hij is alleen wel erg duur.. (transfersom + salaris)

Begrijp de interesse van PSV in deze Sanchez niet echt. Flink geflopt bij Tottenham, werd zelfs opgeven moment uitgefloten door zijn eigen publiek zo slecht was hij. Dan moet hij ook nog eens 15 miljoen euro kosten. Om dan vervolgens te hopen dat hij weer opleeft in de Eredivisie? Lijkt me geen goed plan eerlijk gezegd. Heeft geen moment in Londen laten zien waarom hij 15 miljoen euro waard zou moeten zijn.

31 augustus 2023 om 07:43

Ik las dat Stade Rennes ook interesse had en een bod van 9 miljoen hebben neergelegd heeft bij Spurs.

31 augustus 2023 om 08:31

Dit is gewoon teruggrijpen naar iets wat in het verleden leuk was. Sanchez moet je helemaal niet willen als psv zijnde maar hey…. Prima joh. Doe maar. Die verdediging is dan nog steeds niet top

Ik had/heb vertrouwen in Mislintat en al zijn aankopen. Maar als je nou PSV ziet, met Bosz, Lang, Dest, en straks Davinson Sanchez die alle ook echt wel naar Ajax hadden willen komen ben ik jaloers, en vraag ik me echt af waar ze in Amsterdam mee bezig zijn.

31 augustus 2023 om 07:32

Ja dat getuigt inderdaad van heel veel creativiteit als Ajax die allemaal zou terughalen. Kom op man..

31 augustus 2023 om 07:34

In Amsterdam zijn ze bezig met gerichte aankopen. Van die namen die jij opnoemt had ik er geen een graag bij Ajax willen zien. Dest heeft nergens gepresteerd buiten 3 leuke wedstrijden voor Ajax. Als je lang terugkocht kreeg je het gezeik weer en eerlijk we hebben al een betere linksbuiten en Sanchez heb ik een paar keer zien spelen de laatste tijd maar dat is niet het niveau wat we in Amsterdam na moeten gaan streven.

31 augustus 2023 om 08:22

Robin afca: laten we even duidelijk beginnen dat ik dezelfde club al jou toe juich. Echter vind ik de aankopen niet bepaald gericht, we gaan het seizoen in met 3 spitsen (Brobbey, Akpom en de georgier) Kudus verkocht en eigenlijk hebben we geen rechtsbuiten op Conceciao. Berghuis speelt al jaren op 10 bij Ajax. Missen diepgang op het hele veld. Tahirovic, van den Boomen, klaassen en Taylor zijn allemaal spelers die het liefst de bal in de voetjes hebben. De achilleshiel de verdediging is niet tot nauwelijks versterkt, je komt ofwel links centraal en linksachter nog steeds iemand te kort. Bovendien hebben we een 2de keeper gekocht die toch geen 2de keeper blijkt te zijn.

31 augustus 2023 om 08:56



Cali88mero:
we hebben nu op het middelveld diepgang met Klaassen en Akpom. in tegenstelling tot wat jij zegt wil Klaassen de bal niet in zijn voeten hebben maar juist fungeren achter de laatste linie.

links centraal beschikken we over Hato wat goed genoeg is en verder deze maand komt Kaplan daarbij. Verder hebben we op linksachter nu 3 spelers. het niveau schort eraan bij 2 van de 3 maar dat is zeker geen speler te kort. Wil je 4 linksachters?

het enige wat ik niet begrijp is inderdaad dat het nog ontbreekt aan een rechtsbuiten, maar er is zo ingekocht dat elke positie dubbel, zo niet driedubbel is ingevuld

31 augustus 2023 om 10:55

@Cali88mero;

De verdediging is flink op de schop gegaan. Nieuwe LB, nieuwe VC, nieuwe VR en nieuwe backup voor VC. Daarnaast een jeugdspeler doorgeschoven die het uitstekend doet.

De 2e keeper: het plan was Rulli 1e keuze en Gorter om hem minuten te laten maken uitlenen. Dan de nieuwe keeper als 2e keeper achter Rulli. Nu Rulli er heel lang uit is, kan Gorter die nodige minuten bij Ajax maken. De nieuwe jonge keeper was gehaald voor 2e plek en is dat nu nog steeds.

Ajax werd vorig jaar te vaak makkelijk overlopen. Zag je bv vooral ook wanneer Alvarez er niet bij was. Met de aankopen op het middenveld heb je de verkoop van Alvarez gedekt en verder die as versterkt.
Met Akpom heb je een speler erbij die dan als schaduwspits tussen middenveld en spits kan fungeren en extra stootkracht naar voren kan geven. De georgier kan zowel amc, spits als AMR. Soort van Tadic zeg maar. Scoort makkelijk en kan goed assists geven. Eigenlijk een op een vervanging van Kudus die daar ook allemaal kon spelen. Een jonge speler achter bergwijn erbij voor op de AML.

Voor de Spits heb je nu buiten Brobbey twee andere opties erbij waardoor je niet de aml plek hoeft op te offeren en Bergwijn er neer moet zetten terwijl hij niet zo goed is als Spits.

Nu hebben we nog berghuis over. Die kan AMC en AMR. Waarmee er in principe twee opties voor AMR zijn.

Zelf zou ik graag nog een échte AMR zien. Eentje met dribbel, met snelheid, die door de verdediging aan de amr kant kan snijden. Zoals de jonge Portugees maar dan eentje die beter een voorzet kan geven/ beter kan passes voor die assists.

Al met al is er heel gericht gekocht en met een goed idee erachter.
Zoals gezegd; de enige plek die nog te kort komt is de AMR kant. Daar moet iets bij. Omdat de georgier en berghuis er al zijn is een snel jong talent een goede optie. Godts kan daar ook overigens. Maar heb het idee dat hij ook meer middenvelder is.

31 augustus 2023 om 11:48

Leuk en aardig mannen, er zijn genoeg Ajax topics waarin dit te bespreken valt lijkt me. Afijn, over op de orde van de dag. Van alle namen die opgenoemd zijn durf ik met zekerheid te zeggen dat Bosz er een was die jullie maar al te graag hadden gezien t.o.v. Maurice Steijn. Dest begint vooralsnog ook gewoon erg goed. Lang is voor Eredivisie begrippen een topper (net als Bergwijn overigens, al kwam het daar niet helemaal uit vorig jaar). Sanchez heb ik twijfels over. Carriere in het slop geraakt maar wellicht dat PSV weer de 'revival' kan zijn.

31 augustus 2023 om 07:37

Hoezo ben je dan jaloers? Alsof Ajax hun nodig zou moeten hebben. Kijk inderdaad wat voor aankopen Mislintat doet. Heb daar wel vertrouwen in. Het moet nog blijken, maar ik denk dat op die posities de spelers bij Ajax minimaal even goed en waarschijnlijk zelfs beter zijn. Sutalo bijv…

31 augustus 2023 om 07:59

@nielsfleuren: enige reden waarom je dat zegt, is omdat het bekende namen or je zijn. Wacht nou maar eerst af en beoordeel over een maand of 2 waar we staan.

31 augustus 2023 om 08:35

@Arie84
Precies, het zijn bekende namen en die Ajax heeft gehaald niet.

Ik snap ook niet dat mensen hun mening niet kunnen bewaren tot aan de winterstop.

Hoe kun je nou oordelen over onbekende voetballers?

31 augustus 2023 om 08:14

Lang had gekund, maar dan hadden ze eerst Bergwijn moeten verkopen. Wat ik graag had gezien. Dest en Sanchez zijn niet zo bijzonder dat je daar jaloers op moet zijn. Het aantrekken van Lozano is wel een goede zet van psv.

31 augustus 2023 om 09:05

lozano... nee dat vind ik ook weer zoiets gebaseerd op sentiment.
speler die afgelopen jaren gewoon op een zijspoor zat in italie.
is ondertussen al richting de 30, dat betekent gelijk het volgende:
1. geen restwaarde
2. de sleet komt er op, zijn wapen (snelheid) zal minder worden.
3. hij is duur in zowel aankoop als salaris

daarnaast, zolang je bakayoko nog heb, waarom dan lozano?

31 augustus 2023 om 09:28

Afgelopen jaren op een zijspoor? Afgelopen seizoen “gewoon” 32 competitie wedstrijden gespeeld, en dat waren er 37 geweest als hij de laatste 5 niet geblesseerd was geweest.
Dan, richting de 30…..ja….hij is vorige maand 28 geworden. Vraag een gemiddelde sportwetenschapper wat de “piekleeftijd” van een voetballer is, en je zult steevast 27/28 horen. Dat het dan hierna minder wordt klopt, je haalt hem op zijn piek. Maar wie zegt dat de ontwikkeling van Bakayoko zo blijft doorgaan?

31 augustus 2023 om 10:58

Ja en nee. Ben het grotendeels met je eens. Qua de piekleeftijd ligt het ook aan de positie. De AML en AMR zijn vaak als eerste over hun top doordat de snelheid afneemt.
De spits kan bijv langer mee. Een vc nog langer en een keeper vaak het langst.

Bij een vleugelaanvaller die het van zijn snelheid moet hebben is 28 jaar nog uitstekend en zit nog in zijn goede jaren. Maar absolute top gaat hij al wat van weg. Neemt niet weg dat een Lozano nog zeker 2 a 3 jaar heel goed mee moet kunnen in de Eredivisie. Alleen weinig restwaarde dan.

31 augustus 2023 om 08:33

Ja Niels…. Lekker alleen op Namen af gaan en totaal niet kijken naar wat voor type speler het is en hebben we het nodig. Sanchez? Dan hebben we nog niks achterin. Dat is een grote flop geweest daar. Dest? Serieus? Wij waren blij dat hij weg was. En lang…. Waarom lang als je bergwijn hebt. Denk aub even iets verder dan namen want deze namen hadden Ajax niet sterker gemaakt.

31 augustus 2023 om 10:25

Dest is gehuurd voor 3 miljoen euro. Die jongen verdiend 6 miljoen euro per jaar.

Lang heeft al een Ajax verleden waarin het niet goed gegaan is. Om hem nu met Bergwijn te laten concurreren, daar komen problemen van. Was geen optie voor Ajax.

Davinson Sanchez heeft jarenlang niet zoveel gespeeld maar verdiend wel 4 miljoen euro per jaar.

Ik ben er totaal niet jaloers op.

31 augustus 2023 om 11:16

De enige van dit drietal die een verkeerd shirt draagt is Noa Lang, die hoort gewoon bij Ajax te spelen.
Dest en Davidson Sanchex zijn 12 in een dozijn voetballers die bij Ajax geen basis zouden spelen.
Ik begrijp het sentiment maar PSV wil door de hele geschiedenis heen al ex Ajacieden hebben en dat zal altijd zo blijven.

We kunnen niet iedereen terughalen bij Ajax, alleen de exceptionele gevallen als De Ligt, Frenkie de Jong, Ziyech, misschien van de Beek zijn van harte welkom.

Je hoeft dus zeker niet jaloers te zijn en Ajax komt er weer aan, let maar op!
Je moet misschien even wennen, maar het nieuwe Ajax wordt een fantastisch elftal.

31 augustus 2023 om 12:12

@nielsfleuren

Als ik de helft van die spelers bij Ajax had gezien, had ik 0 vertrouwen in Mislintat gehad. Een Dest en Sanchez klinken leuk, maar voelen voor mij als aankopen in de categorie Bassey. Hebben een leuk half/heel seizoen gedraaid, maar als je echt gaat kijken naar de kwaliteiten dan is het veel geld voor verdomd weinig zekerheid.

Wat Lang betreft, die had ik graag erbij gehad, maar dat was gewoon niet het juiste moment en met de kennis van toen was het de juiste keuze. Stel je voor dat Tadic was gebleven en Ajax had Tadic, Bergwijn en Lang in de selectie, dan was Mislintat voor gek verklaard.

Spelers als Lang en Schouten had ik graag bij Ajax gezien, helemaal als we die verdedigende middenvelder van Molde alsnog gaan aantrekken. Maar om nou te zeggen het is beter omdat het bekend is voelt voor mij teveel als de transferperiode van vorig seizoen, waarbij we redelijk bekende spelers haalde, die totaal niet gerendeerd hebben omdat het niet het type speler was dat paste bij Ajax en waar het grootste gedeelte (gelukkig zonder al te veel verlies) alweer vertrokken is. Dan denk bv aan Sanchez, die los van niveau, ook niet de kwaliteiten heeft waar Ajax nu naar op zoek is, terwijl een Satulo deze wel heeft (los van of hij het juiste niveau heeft). Sanchez zou veel meer in de categorie Medic (back up, niet opbouwen, vooral verdedigen en eventueel een voorsprong verdedigen) vallen en daar is die echt te duur voor.

Ik hoop dat ze nog met een andere naam bezig zijn. Sanchez, Debast, Brantwaithe en Robinson vind ik allen geen topaankopen. En als je zo'n 15 miljoen kan investeren moet er toch wel een betere optie te vinden zijn.

31 augustus 2023 om 08:43

@benzema
Wat is er mis met Brantwaithe? Die maakte op mij juist een indruk van een klassieke Engelse verdediger. Groot, sterk en garant voor een paar kopdoelpunten. Technisch minder onderbouwd.
Sanchez is geen topaankoop en valt al jaren zwaar door de mand bij Spurs.

31 augustus 2023 om 08:45

Brantwaithe is niet slecht, maar ook niet top. PSV moet hoger mikken.

31 augustus 2023 om 08:58

Goede speler idd maar het best op lcv terwijl een rcv prioriteit geniet.

Champions League gehaald en ze gaan gelijk met geld strooien.

Begrijp alleen deze investering niet. Sanchez is geflopt bij Spurs, daar gaat geen topclub meer voor komen. Dus het geld dat je nu uitgeeft ga je niet meer terugzien. Dus dan moet je hopen dat die dan sportief het geinvesteerde bedrag waarmaakt. En daar heb ik mijn bedenkingen over.

31 augustus 2023 om 11:22

Als dat CL geld betekent dat de defensie eindelijk versterkt wordt, is dat toch alleen maar goed?

Als Psv er in slaagt om Lozano, Aster Vranckx en Sanchez of Debast binnen te halen krijgen ze echt een top selectie. Sluit niet uit dat Sangare en Bakayoko gewoon blijven. Zeker omdat Bakayoko al heeft aangegeven niet weg te gaan.

31 augustus 2023 om 08:06

Ik denk dat mocht Psv de genoemde spelers halen, dit onder voorwaarden is dat Sangare en/of Bakayoko wordt verkocht.

31 augustus 2023 om 08:36

Debast kan niet verdedigen en Sanchez is op hoger niveau een grote flop gebleken. Ga nou gewoon kijken naar echte verdedigers die je ook echt gaan helpen

Dit is precies het laatste puzzelstukje…

Als Psv Sanchez haalt moet hij wel salaris inleveren, je kunt hem niet die 5 miljoen blijven betalen. Dit staat totaal buiten proporties met de rest van de selectie, krijgt je scheven gezichten van.

Als je afgelopen weekend hebt gekeken, ga je toch twijfelen, was slecht en heeft totaal geen wedstrijd ritme.
Hij is zeker niet de Sanchez die ooit bij Ajax speelde maar je kan de gok wagen want slechter dan Ramalho kan hij toch niet zijn ??

31 augustus 2023 om 08:25

Het is wel een dure gok en je kunt je op basis van afgelopen jaren afvragen of je geen andere gok moet wagen.

31 augustus 2023 om 08:37

Eigenlijk zeg ik dat al in mijn verhaal, als hij speelt dan speelt is het echt matig, totaal geen schim meer als toen hij bij Ajax speelde.En hij vraagt ook een aardig jaarsalaris wat ik las, wil je dat voor een matige speler momenteel.

31 augustus 2023 om 08:45

Praat je hem weer na Janssen!

31 augustus 2023 om 08:52

Nee, Mitch geeft aan dat je de gok kunt wagen omdat hij niet slechter zal zijn dan Ramalho. Ik vind dat Ramalho niet je meetpunt moet zijn en dat het dan wel een hele dure gok is en dat je op basis van zijn prestaties beter voor een ander kunt gaan.

31 augustus 2023 om 09:10

@michajax020
In 2017 verhuisde Sanchez van Ajax naar Spurs. Dat is 6 jaar geleden en daarop baseer je nog je mening dat PSV wel een gok kan wagen. Kijk meerdere wedstrijden van Spurs maar terug en je zal zien dat Sanchez een zeer zwakke verdediger is en al jaren nergens in uitblinkt.

Blijf niet in het verleden hangen met je mening over spelers. Als ze meerdere jaren hun niveau niet halen, zwakken ze af.

Redelijke verdediger, maar niet meer dan dat.
Sanchez is echt minder geworden lijkt het wel zeg.

Sowieso vrij robuust en wild. Of je dat nu achterin erbij wilt.

Ik zou voor een stabielere aankoop ala Sutalo of Hancko destijds.

Wat mij betreft één van de beste CV’s die de afgelopen 10 jaar in de Eredivisie hebben rondgelopen, wat een beest was dit. Daarna ver afgezakt in Engeland maar die zou toch geen moeite moeten hebben met de Eredivisie.

Nee geen sanchez . We zijn psv geen Amsterdam. Kunnen jullie nou niks scouten wat niet in 020 gespeeld heeft . We moeten een type Alex hebben. Kom op ernie wakker worden

31 augustus 2023 om 11:03

Psv shopt inderdaad wel veel tussen de oud Ajacieden inderdaad.

Qua Sanchez. Volgens mij ís dat juist een type Alex. Heb hem niet zien spelen de laatste tijd, en wat ik hier lees is niet best. Maar qua type zal hij aan je eisen moeten voldoen. Vraag zit dus op kwaliteit.

Als Bosz Sanchez aan de praat krijgt dan heb je echt een topper. Hij schakelt zijn man moeiteloos uit en is aan de bal ook prima.

persoonlijk hoop ik dat ze een verdediger uit zuid-europa halen.
gewoon een, voor de meeste, onbekende "slager" als slot op de deur.

die nino die nog een tijdje bij feyenoord op de radar stond had ik wel graag in nederland willen zien

Wat is dat toch bij psv, de trainers mogen bijna alles halen wat ze willen. Wat is nou eigenlijk hun visie? van Nistelrooij moest het doen met de wensen van Schmidt, nu komt Bosz en die haalt alles wat hij wilt. De enige aankoop die ik tot nu toe begrijp is Noa Lang. Hij heeft echt gepresteerd nadat hij ajax had verlaten. Zodanig zelfs dat hij in oranje is gekomen. De rest, pfff

31 augustus 2023 om 11:57

We zijn natuurlijk geen godenzonen hé. Volgens mij is de visie van PSV toch duidelijk over de jaren heen? Presteren staat voorop. Het liefst met mooi voetbal maar dat 'was' ondergeschikt. Met Bosz heeft PSV wel een statement gemaakt dat voetbalplezier weer meetelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren