Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Football Leaks lekt details indrukwekkend Barcelona-contract Dembélé’

Laatste update:

Ousmane Dembélé maakte afgelopen zomer de overstap van Borussia Dortmund naar Barcelona. De Duitse topclub ontving 105 miljoen euro voor de Franse aanvaller, een bedrag dat met nog eens veertig miljoen euro aan bonussen kan oplopen. Der Spiegel heeft het contract van de twintigjarige Dembélé via Football Leaks in handen gekregen en duidelijk is waarom Dembélé de overstap graag wilde maken en BVB uiteindelijk graag meewerkte aan een vertrek.

Volgens het artikel van het Duitse magazine, verdient Dembélé in Spanje vijf keer meer van wat hij in Dortmund jaarlijks kreeg bijgeschreven. Waar hij het in Duitsland moest doen met 2,4 miljoen euro per jaar, verdient hij bij Barcelona 12 miljoen euro per jaar. Daar kan hij nog een bonus van 3,3 miljoen euro bovenop krijgen, alleen moet hij met Barça dan wel de ‘treble’ winnen.

Verder wordt in het artikel bevestigd dat Dortmund 105 miljoen euro ontvangt voor de aanvaller. Barcelona moet vijf miljoen euro betalen wanneer hij zijn 25ste, 50ste, 75ste en 100ste wedstrijd voor de Catalanen heeft gespeeld. Die miljoenen houdt de koploper van Spanje voorlopig nog op zak, want door een hamstringblessure komt Dembélé pas in 2018 weer in actie.

Barcelona heeft te veel betaald voor Ousmane Dembélé

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een hoog salaris zeg voor zo een jonge speler en het bedrag gaat uiteindelijk nog oplopen naar 125 miljoen echt absurd gewoon.

23 september 2017 om 10:41

Mbappe krijgt ook zoiets toch?

23 september 2017 om 10:45

Het was al bekend dat het bedrag nog kan oplopen tot 147 miljoen Euro, dit was officieel bevestigd.

23 september 2017 om 11:49

Zijn de voorwaarde(n) voor de overige 22 miljoen bekend? Ballon d'Or winst?

23 september 2017 om 13:37

Even snel gekeken en er wordt niks over gemeld. De overige ruime 20 miljoen euro zal wel met goals of prijzen te maken hebben. Kan ook inderdaad dat het gaat om ballon d'or winst, op het podium komen of in het team van het jaar komen. Dat overige bedrag zal denk ik wel wat lastiger te krijgen zijn dan die wedstrijden, daar komt hij toch wel aan.

Is dit nieuws..? Heel normaal toch?

Had het vreemder gevonden als er had gestaan 'er zijn geen afspraken over bonussen gemaakt en Dembele verdiend 3 miljoen netto'

Ik vind dit werkelijk een belachelijk hoog salaris, mocht het waar zijn. Deze jongen heeft zich nog niet bewezen op het hoogste niveau, nog niet bewezen consistent goed te kunnen spelen en nog niet bewezen in het spel van FC Barcelona te passen of de mentaliteit van een echte prof te bezitten. Om hem dan al zo'n salaris te geven is een enorm risico voor Barcelona. Voor de helft had hij het denk ik ook wel gedaan (was alsnog een mooie stap omhoog ten opzichte van zijn salaris in Duitsland).

Daarnaast lijkt me dat dit soort salarissen voor nieuwkomers zorgen voor scheve gezichten bij de spelers die er al langer spelen (jongens uit de eigen jeugd of ook aankopen die al veel meer bewezen hebben en stukken minder verdienen).

Als laatste breng je jezelf op deze manier ook in de problemen als bestuur mocht je in de toekomst moeten onderhandelen over een nieuw contract. Dan zal hij waarschijnlijk alleen maar meer willen verdienen en heb je jezelf middels dit hoge beginsalaris in de problemen gebracht.

Dat de bonussen voor Dortmund makkelijk te behalen zouden worden was wel al duidelijk (ze hadden immers een heel sterke onderhandelingspositie en dit bestuur van Barcelona kon al niet onderhandelen en was nu helemaal wanhopig). Als je de 4 bonussen voor gespeelde wedstrijden optelt bij de 105 miljoen die al betaald is, kom je op 125 miljoen euro uit. Weet iemand wat de voorwaarden zijn om de andere 20 (ik dacht zelf 22 omdat het totaal dacht ik op kon lopen tot 147 miljoen) te ontvangen als BVB zijnde?

23 september 2017 om 12:04

Maar dat kunnen we heel goed bij Barcelona hoor. Abnormale salarissen neerleggen voor spelers die het nog niet waard zijn. Zo krijgt Douglas ook een slordige 5miljoen per jaar om nog maar te zwijgen over Arda.

23 september 2017 om 12:27

Echt? Werkelijk schandalig! Ik denk dat dat ook één van de grote redenen is waarom jongens als Vermaelen en Turan zo moeilijk te slijten zijn. Ze vullen hun zakken bij Barcelona en geen andere club is zo gek om zoveel te betalen.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik deze jongen amper heb gevolgd bij dortmund. Daarentegen wedstrijden die hij voor barca heeft gespeeld heb ik wel gevolgd en vind hem echt niet bijzonder. Ben ik de enige die dat vind? Ok hij moet miss nog zijn draai vinden bij barca maar toch zoveel potentie zie ik niet in deze jongen. Om maar even te noemen een hazard, kevin de bruyne die jongens zijn toch beter dan dembele. Is een beetje voorbarig maar gaat het miskoop zijn denk ik

Barca heeft zelf bevestigd dat afspraken waren,dat de eerste 50 wedstrijden in. het eerste jaar zou dortmund 10 miljoen leveren , aangezien dat hij geblesseerd is ontvangen ze het bedrag het niet .
De rest is 10 miljoen waarneer ze champoions leugue zouden winnen binnen 5 jaar en dat bedrag is eenmalig .
Voor titel 3 miljoen . voor gouden bal 5 miljoen .
De rest is gewoon op leugens gebasseerd
https://www.google.nl/amp/www.101greatgoals.com/news/ousmane-dembeles-injury-saves-barcelona-e10-million/amp/

Belachelijke salaris. Dembele zal niet eens een steunpilaar zijn voor Barca. In de toekomst vast wel, maar voorlopig zeker niet. Kan niet geloven dat andere barca spelers het accepteren dat zo een jonge gozer die niets heeft bewezen zon megasalaris kan opstrijken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren