Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Financieel noodlijdende Duitsers kunnen telefoontje van PSV verwachten’

Laatste update:

PSV zal ook komende zomer interesse tonen in Douglas Santos, zo voorziet de Hamburger Morgenpost woensdag. De 23-jarige linkerverdediger van Hamburger SV genoot afgelopen zomer al belangstelling van de Eindhovenaren. Het kwam uiteindelijk niet tot een transfer, maar de interesse van PSV zou niet vervaagd zijn.

HSV zal over enkele maanden medewerking verlenen aan het vertrek van spelers zoals Douglas Santos, André Hahn en Wallace. De Noord-Duitsers kampen met financiële problemen en moeten diverse voetballers van de hand doen om de proflicentie niet te verliezen.

De kans is groot dat die Rothosen komend seizoen in 2. Bundesliga uitkomen. De achterstand op een plek die recht geeft op play-offs om promotie/degradatie bedraagt liefst zeven punten, met nog negen speeldagen te gaan.

PSV zocht ook in januari nadrukkelijk naar een nieuwe linksback, maar de koploper van de Eredivisie zag hoe ene na de andere optie niet realiseerbaar bleek. Het zomerse vertrek van Jetro Willems naar Eintracht Frankfurt wordt dit seizoen opgevangen met Joshua Brenet, die in januari niet naar Sevilla mocht, en Kenneth Paal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Psv heeft al een Lb vastgelegd volgens Brands dus Santos zullen ze niet meer halen.

7 maart 2018 om 08:29

Ze hebben er nu 0 dus misschien willen ze er wel 2 vastleggen?

7 maart 2018 om 09:04

Inderdaad, door even mooi gebruik te maken van de financiële problemen van HSV kan je dalijk mooi en goedkoop je linksback positie aansterken met 2 man. Verder zal dan Brenet doorgeschoven worden naar de rechtsback positie en mag hij vast met die nieuwe rechtsback uit de MLS uitvechten (gerucht) wie in de basis hoort.

7 maart 2018 om 09:48

Ik heb nog steeds het vermoeden dat ze Viergever vastgelegd hebben. Deze zou ook centraal kunnen spelen, dus nog een back zou zo maar kunnen.

7 maart 2018 om 10:40

@Janssen

Ik ook, is voor mij de enige logische verklaring waarom ze wachten met kenbaar maken tot het kampioenschap (anders gaat die discussie misschien de focus bij de wedstrijden weghalen).

7 maart 2018 om 11:30

Janssen

Dan houd ik dus echt mijn hart vast zeg, Viergever......... mijn hemel.......

7 maart 2018 om 08:44

Eerst zien dan geloven, laatste keer dachten ze dat ook namelijk. Hadden ze nota bene iemand naar Schiphol gestuurd voor lucht.

7 maart 2018 om 09:48

Deze ligt al vast

7 maart 2018 om 10:19

Wie dan? Waarom is het nog niet officieel gemaakt als deze al vast ligt?

7 maart 2018 om 10:47

Omdat nu de volle focus op de competitie moet liggen. Als jij nu een nieuwe linksback gaat presenteren is dit natuurlijk niet heel motiverend voor Brenet. Eerst zeker zijn van een eerste plek en daarna pas andere zaken.

7 maart 2018 om 09:00

voetbaltjer

Dat is correct, Brands heeft al een linksback voor komend seizoen.

Maar, tenzij dat een aankoop is van vijf miljoen of zoiets, ik hoop van niet, kuhn je deze speler als die haalbaar is er ook gewoon bij nemen. Nu heeft de selectie namelijk géén echte linksbacks.

7 maart 2018 om 10:47

Deze speler is van buiten de EU en moet als ik me niet vergis, dan ook een niet EU salaris geboden worden. Voor erbij is dat toch behoorlijk.

7 maart 2018 om 11:17

Ben heel benieuwd of het die Frank Fabra is. Die is nu al twee seizoenen in de wandelgangen genoemd.

7 maart 2018 om 11:29

atleticofc

Gezien het salarisgebouw van PSV is het betalen van een niet EU speler salaris (momenteel ruim vier ton) niet zo'n enorm opstakel. Ik vind het betalen van 5-7 miljoen voor middelmatige backs gewoon absurd.

7 maart 2018 om 11:40

Constant Kante, je gaat nu wel van twee negatieven uit. Enerzijds dat het 5-7 miljoen wordt en anderzijds dat het een middelmatige back wordt. Een aanname die ik nu doe is dat Brands er al een hele, hele lange tijd mee bezig is. De vorige spelers waar hij al langer mee bezig was waren Moreno en Lozano..

7 maart 2018 om 12:06

Valceryn

Ik vrees dat je gelijk hebt! Misschien zit mijn neiging tot cynisme hier wat in de weg.

Ander voorbeeld trouwens, is dat Brands heel erg lang bezig was met het binnenhalen van Steven Defour in 2014. Die kwam uiteindelijk niet waardoor PSV Brands moest door schakelen naar plan B. Ene Andres Guardado, die PSV in 2007 ook al bijna had vastgelegd, hahahaha. Het kan verkeren, zeg maar.

Ach, weet je, Arias kostte PSV destijds zeven ton, want die zat op de bank en tribune bij Sporting Lissabon. En in het begin vroegen we ons allemaal af wat die slome kerel, die niet leek te kunnen verdedigen, toch bij PSV kwam doen. Nu is het de beste rechtsback van Nederland. Het gaat niet zozeer om de bedragen, maar meer dat het toch gewoon niet heel erg lastig zou moeten zijn om een plek als links- en rechts achterin een beetje op te vullen. En ja, ik snap best wel dat Brands weigert om spelers te halen die 7 miljoen kosten en waarvan je dan geen enkele garantie hebt dat die gaan renderen. Dat vind ik prima beleid. Dan maar gewoon met Brenet op links spelen, denk ik dan.

7 maart 2018 om 13:27

Guardado was inderdaad Plan B, en wat een fantastisch plan B was dat zeg! Ook al weten we nooit hoe Defour het had gedaan, het was in ieder geval een heel ander type speler.

Dat beleid vind ik inderdaad ook goed, al betwijfel ik eerlijk gezegd dat Lozano niet meer dan 7 heeft gekocht, en helaas bleek Maher zijn 7 miljoen niet waard te zijn. Ramselaar is vooralsnog zijn bedrag nog niet waard, maar die gaat wel steeds beter draaien.

Ik hoop echt dat Reyes in ieder geval komt, met twee backs van niveau aangezien Arias vertrekt. Ik hoop ook dat we Van Ginkel vast kunnen halen bij Chelsea, maar die kans acht ik klein.

Duidelijk een trend in te zien bij Marcel Brands. Sommige transfers vergen aanhoudende interesse tonen en op het juiste moment toeslaan. Bem benieuwd naar zijn kwaliteiten zie HSV nooit spelen. En heeft Brands niet al gezegd een speler vast te hebben gelegd voor deze positie.

7 maart 2018 om 09:06

Ja zo hoop ik ook dat brand deze zomer toe gaat slaan voor Diego Reyes. Bijna elke transferperiode wordt zijn naam wel genoemd en deze zomer is hij transfervrij. Als deze Santos door de financiële problemen van HSV voor rond de 1 miljoen is op te pikken zie ik geen reden om het niet te doen als back up verdediger.

HSV is echt zo'n grote, mooie club. 8 jaar geleden on Jol nog Europees gespeeld.
Probleem bij HSV is dat er al jaren een machtstrijd is tussen twee havenbaronnen (miljardairs) in de Rvc.
Moeilijk te geloven dat HSV in financiele problemen zit.
Ik hoop zo dat ze erin blijven en eindelijk eens een stabiel platform gaan bouwen, maar ik denk helaas dat het te positief denken is.
Zal me niets verbazen als Brands Rick van Drongelen terughaalt.
Zonde dat HSV na bijna 55 jaar in de Bundesliga volgend seizoen in de 2. Bundeliga uitkomt

7 maart 2018 om 11:01

Machtsstrijd..waar zien we dat meer? Heeft Ajax sportief ook geen windeieren gelegd

7 maart 2018 om 11:16

Helemaal mee eens. Mooi voor PSV dat de kans op die back vergroot wordt, maar er was een tijd dat ik een zwak had voor Hsv. In de seizoenen na de eeuwwisseling, omdat ze het toen net als PSV heel goed deden en we ze volgens mij in Europa een paar keer tegenkwamen. Herinner me zelfs nog dat ik een reportage zag dat ze de (dacht ik) eerste voetbalclub waren die een begraafplaats bij het stadion kreeg zodat de die-hard fans bij hun club begraven konden worden. Een echte volksclub. Doodzonde dat het zo bergafwaarts gaat.

7 maart 2018 om 12:08

@ Valceryn:

Ik kan me natuurlijk vergissen, maar zover ik weet heeft Hamburg maar 1 echte volksclub, en dat is Sankt Pauli, en niet Hsv. Wel ben ik het je eens dat HSV een club is met een geweldig verleden..

7 maart 2018 om 12:24

St. Pauli is zonder meer een echte volksclub, net zoveel als HSV vind ik. Ik denk ook niet dat een stad maar één volksclub kan hebben verder. Rotterdam heeft er naar mijn mening 3

7 maart 2018 om 15:01

HSV is een kat met 9 levens.. een keer zijn ze op dat weet ik, maar ik sta er niet van te kijken als ze er weer op miraculeuze wijze in blijven.

Verdedigend alles behalve een zwaargewicht. Maar goed, dit soort spelers slagen wel vaker in de Eredivisie. PSV geeft zelden meer dan 10-15 miljoen uit in de zomer de laatste jaren, dus uitgaande van dat budget en de koop van Romero is het mooi als je deze jongen voor een laag bedrag kan oppikken. Een Fabra, die al lichtjaren verder is dan hem, pik je niet voor minder dan 5,5 miljoen op schat ik.

Zou toch wat zijn als je een groot gedeelte van je budget aan een back moet uitgeven. Middenveld heeft echt prioriteit bij vertrek Van Ginkel.

7 maart 2018 om 13:33

Van mij mag het kopen van Van Ginkel die prioriteit op het middenveld zijn Met Hendrix en Ramselaar win je helaas de oorlog niet, al zijn dat in ieder geval wel echte teamplayers.. Ik ben daarnaast benieuwd hoe Mauro Jr zich doorontwikkeld en of Pereiro zijn lijn eindelijk eens weet door te trekken.

7 maart 2018 om 15:41

Van Ginkel is te blessure gevoelig om te kopen en zeker voor de prijs die Chelsea voor hem wilt hebben. Lozano vormde een koningskoppel met Gutiérrez bij Pachuca en Brands heeft hem ook al een interessante speler genoemd. Eerst maar eens zorgen dat PSV gaat wedstrijden blijft winnen en aan het eind van het seizoen op de platte kar kan staan. Dan begint het moeilijke werk voor brands (out: zoet 10m, arias 12m, isimat 4m, van ginkel -, de jong 4m In: Lopez 0m, MLS rechtsback 1m, Reyes 0m, Viergever 0m, Fabra 4/5m, Santos 1m, Gutiérrez 8m) balans +15m

7 maart 2018 om 16:05

Zelfs na zijn twee goede seizoenen bij PSV mocht Van Ginkel wederom verhuurd worden. Volgens mij heeft hij geen toekomst meer daar. Die paar miljoen verlies op hem nemen ze denk ik wel voor lief. Hij is inderdaad af en toe geblesseerd, maar zijn kwaliteit compenseert dat wel. Gutierrez is inderdaad een hele interessante optie, ook om Lozano wat langer te behouden. Een middenveld met Van Ginkel, Gutierrez en één van de huidige jongens zou top zijn.

7 maart 2018 om 16:22

@valceryn betwijfel dat Van Ginkel na de zomer nog bij PSV speelt. Hij laat toch tussen de regels door meer kennen dat hij zijn terugkeer naar de Eredivisie vooral als tussenstap ziet, en niet als eindstation. Zijn transfersom zal ik niet snel onder de 10 mil komen en dan moet je als PSV toch afvragen of je dat voor zo´n risicogeval op tafel gaat leggen, hoewel ik hem de belangrijkste schakel in dit PSV vind.

Ook zou ik toch voorzichtig rekening houden met een aannemelijk bod op Pereiro, typische speler waarbij ze in het rechterrijtje van de Serie A voor op de banken gaan staan.

Maar eens, mocht Van Ginkel willen en het past binnen het financiële plaatje, is dit de ideale aanvoerder voor 18/19.

7 maart 2018 om 16:28

@rombomcu

López is echt aan een geweldig seizoen bezig en kan waarschijnlijk rekenen op interesse van beter betalende clubs dan Psv, betwijfel of hij nog zomaar haalbaar is. Vind hem nu al gelijk of verder dan Zoet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren