Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoorder zet handtekening: ‘Compliment dat contract verlengd wordt’

Laatste update:

Sven van Beek heeft woensdagochtend zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Feyenoord, dat hem tot medio 2018 aan de club verbindt. De talentvolle verdediger heeft zich in het huidige seizoen ontwikkeld tot een vaste waarde in het elftal van de Rotterdammers, en zijn stormachtige ontwikkeling is niet onopgemerkt gebleven. Feyenoord maakte ruim twee weken geleden al het nieuws over het nieuwe contract voor Van Beek officieel.

/

“Ik heb geen seconde hoeven nadenken voordat ik mijn handtekening zette”, vertelt Van Beek op de website van het managementbureau SEG Football. “Feyenoord is mijn club en het maakt mij elk weekend trots om het Feyenoord-shirt aan te trekken. Het is een mooi compliment dat mijn contract nu verlengd wordt, en een beloning voor het harde werken.”

“Als kleine jongen droomde ik om groot te worden bij Feyenoord, om te slagen”, vervolgt de twintigjarige verdediger. 'Nu wil ik niet zeggen dat ik hier al geslaagd ben, maar ik ben aardig op weg. Het belangrijkste voor mij, maar ook voor heel Feyenoord, is dat ik elke week blijf groeien.” Van Beek kwam tot nu toe dit seizoen 23 keer in actie voor de Rotterdammers.

Sven van Beek is de meest talentvolle verdediger van Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jongen, zo blij als jij bent dat je bij Feyenoord bent ben ik blij dat je voor mijn club speelt. Een echt voorbeeld van een jongen die bewijst dat door hard werken je er echt wel kan komen. In vrijwel geen enkel jeugdelftal opgevallen en zelfs een moment heeft Feyenoord gedacht hem weg te sturen.
Zijn houding is natuurlijk niet de mooiste, maar wat een rasechte verdediger. Er zit nog zoveel potentie in en ik hoop dat hij dit bij Feyenoord kan realiseren.

4 maart 2015 om 15:31

Helemaal waar! Hij is zo goed, omdat hij zich altijd volledig weet te concentreren. Het heeft niet de lichamelijke potentie van Kongolo, maar is altijd focused en voor de duivel niet bang. Dit soort jongens zijn het fundament van elk goed team. Ik verwacht dat hij op termijn (samen met Kongolo) het centrum van Oranje kan gaan vormen. Voor Feyenoord is dit geweldig nieuws.

4 maart 2015 om 15:51

Ik denk zelfs dat hij Kongolo al voorbij is. Wel opvallend dat van de gouden generatie van Feyenoord 'boetius, vilhena, ebicilio, ake, kongolo, rekik, castaignos.. ' de meesten een vormdip hebben of al enige tijd stil staan in de ontwinkeling. En dat een laatgerijpte hollandse jongen ze aan het voorbij streven is. Ik ben absoluut geen racist, maar er kan in de nederlandse jeugdopleidingen nog veel worden gewonnen met het feit dat hollandse jongens later volwassen of rijp zijn.

4 maart 2015 om 16:10

De spits van die gouden generatie was Achahbar en niet Castaignos. Die is een paar jaar ouder.

On: mooi dat hij bij heeft getekend. Die jongen maakt een geweldige ontwikkeling door momenteel. Zal ongetwijfeld wel een vormdip krijgen, maar ik verwacht dat hij daar ook wel sterk uitkomt

4 maart 2015 om 16:15

Oke, strekking blijft hetzelfde.

4 maart 2015 om 20:30

Veel talenten gaan stil staan bij het tweede seizoen - kongolo boetius vilhena - maar dat zal van beek nooit overkomen. Zo'n gevoel geeft hij als je hem ziet voetballen.Een echte verdediger.

Zie NL selectie over 5 jaar al : cilessen (zoet erachter).
Verdediging: Blind, de vrij, ake, van beek, martins indi, rhijnen, janmaat, veltman
Middenveld : sinkgraven bazoer wijnaldum ziyech vilhena klaassen.
Aanval : depay, dost (ja, ik denk dat hij in deze vorm blijft), castaignos, de jong, el ghazi, kishna.

5 maart 2015 om 14:24

Ik denk juist dat Veltman voorbij gestreefd gaat worden door een van Dijk bijvoorbeeld. Die jongen moet een transfer maken naar Engeland (van Dijk dan) en dan speelt hij zichzelf in de 'picture'. Ik vind Veltman echt drie keer niks, het spijt me verschrikkelijk. Maar die jongen is echt niet van het niveau Nederlands Elftal.

Jij noemt ook Rhijnen? Serieus? Waarom geen Gouweleeuw ofzo? Die heeft nog meer potentie dan Rhijnen. Hij doet het best leuk hoor op dit moment, maar die zal nooit het Nederlands Elftal halen.

Voor de rest ben ik het wel aardig met je eens, alleen vergeet je op het middenveld Clasie. Die is over vijf jaar zeker vast onderdeel van het NL elftal. Best kwalijk dat je deze jongens vergeet.

Wat een goed nieuws.
van de betere cv s op dit moment en nog zo jong.
Lekker nog een jaar of 3 blijven en dan een echte grote stap maken.
Ik zie het helemaal zitten in deze jongen

Hopen dat hij volgend seizoen met wouidenberg Kongolo en karsdorp de verdediging vormt.

4 maart 2015 om 15:36

Bliek,
Hopen dat hij volgend seizoen de verdediging vormt.
Als je net tekent tot 2018 dan gaat ik er van uit dat hij blijft
Minstens nog een jaar wat is een contract tegenwoordig.
Maar denk jij dat ze hem nu nog weg zien gaan komend seizoen kan toch niet.

4 maart 2015 om 15:47

Wim,

Dus daarbij hoop ik dat Kongolo ook blijf en dat woudenberg een kans op lb krijg emn karsdorp op rb.
Dus over Van Beek maak ik me dus geen zorgen wel over Kongolo.

Topper in wording. Van Beek zal ongetwijfeld z'n dipje nog wel krijgen maar hij heeft weinig fout gedaan afgelopen seizoen. Mooie strakke lange pass in de benen en geen bla bla, een gozer waar Feyenoord nog veel plezier aan kan beleven.

De enige speler met een dikke voldoende bij Feyenoord na de winterstop!

Geweldig. Een rots in de branding. Hoop zijn vliegtuig-juich nog vaak te zien als hij een doelpuntje meepikt

Gaat de nieuwe Ron Beton worden! Lekker fysiek sterke verdediger!

4 maart 2015 om 15:29

Hmm, daar ben ik het niet echt mee eens. Hij is vrij groot en sterk, maar Ron Beton moet het ook echt hebben van z'n duelkracht. Je zou eens moeten kijken naar Van Beek als hij tegen een sterke spits staat, dan heeft hij het vrij lastig. Van Beek is daarentegen wel een jongen met een ongelofelijk lekkere lange pass in de poten. Dat vind ik 1 van zijn sterkste punten. Daarnaast vind ik hem verdedigend vooral sterk over de grond. Ook laat hij het niet na om als het moet de bal gewoon weg te rammen, niet zoals Joel Veltman bijvoorbeeld. Deze jongen heeft in jeugdelftallen altijd op de bank gezeten, omdat Kongolo, Rekik en Ake altijd speelden. Je ziet aan hem gewoon dat werken loont!

4 maart 2015 om 17:00

Hij is ook dynamischer en sneller dan Ron Vlaar. Maar dat is ook de reden dat Ron niet naar de top is doorgegroeid/heeft kunnen groeien.

Mooi nieuws! Hij is voetballend niet slecht maar speelt nog als een ouderwetse niet-Nederlandse CV, namelijk gewoon ballen weghalen en geen trucjes. Als het moet gewoon de tribune in. Is voor Nederlandse begrippen een topper in wording denk ik en hopelijk nog een aantal jaren bij Feyenoord te bewonderen.

Goed nieuws voor Feijenoord.

Mooi dat ie bijtekent. Geeft ie een goed signaal mee af.

Goede zet, ik verwacht hem later deze maand in de definitieve selectie van Oranje, hij speelt erg sterk. Prachtige inspeelpass, zowel lang als kort, sterk, kan goed koppen en nog jong. Dit gaat hopelijk een grote worden!

Deze Jongen maakt zeker een verassende ontwikkeling door
Gefeliciteerd Sven en Feyenoord

Ironisch genoeg zijn het vaak de zo-zo spelers die nooit opvielen die doorbreken bij Feyenoord en de talenten die door het ijs zakken. Vraag mij toch af waar dat precies aan ligt

4 maart 2015 om 15:24

Niet alleen bij Feyenoord hoor, maar ik snap wat je bedoelt. De 'zo-zo' talenten weten wat het is om te moeten knokken, een eigenschap die bij het Feyenoord-publiek nogal gewaardeerd wordt. Maar Van Beek ontwikkelt zich ook als voetballer meer dan uitstekend dit jaar, dus het is echt niet alleen zijn werklust waardoor hij in de basis staat.

4 maart 2015 om 20:10

Zaakwaarnemer, overschatting hoogmoedswaanzin vroeg of laat komen ze kruipend terug als ze ergens mislukken

Super nieuws! Voor mij dé revelatie van dit seizoen. Meer dan verdiend.

Harstikke lekker nieuws, al komt het niet geheel onverwacht. Die jongen is de personificatie van wat we bij Feyenoord willen zien. Kwaliteit en een 'geen lullen maar poetsen'-mentaliteit. Bovendien zit er ook nog een mooi verhaal achter, van de jongen die nooit als een groot talent werd gezien en keihard moets aanpoten om mee te kunnen komen in de jeugd.

Vind hem eigenlijk niet zo speciaal, beetje overhyped net zoals alle verdedigers in NL. Past goed in het rijtje van Veltman, de Vrij, Vlaar. Eredivisie verdedigers die het niet redden in de top en meer geschikt zijn voor middenmoters of degradatiekandidaten in de grote competities

4 maart 2015 om 15:31

Van Beek is zo ongeveer het exact tegenovergestelde van Veltman qua verdedigen, slecht vergelijk (bovendien is Van Beek 20 en Veltman 23) wat mij betreft. En Vlaar hield zich toch alleraardigst staande tijdens het WK, net als De Vrij trouwens, en veel meer top dan het WK wordt het niet. Vlaar werd genoemd bij grotere clubs, al verwacht ik dat hij iets te blessuregevoelig is, terwijl De Vrij alweer wordt gelinkt aan een volgende stap, die doet het prima bij Lazio.

Goed nieuws voor Feyenoord! Van Beek kan wellicht wel uitgroeien tot de leider van dit elftal als Clasie straks vertrekt.

Het lijkt me een nuchtere jongen die door hard werken is komen bovendrijven. Het zal er misschien allemaal niet prachtig uitzien, maar effectief is het bij hem in ieder geval wel. Een prima vervanger voor Stefan de Vrij!

goed bezig feyenoord al had ik graag een langer contract gezien.

nu als het kan nog verlengen met vilhena, boëtius, karsdorp en kongolo.

verder moet feyenoord snel werk gaan maken van guidetti, kuyt en kazim.

de aanval voor volgend seizoen moet gewoon zijn:

boëtius - guidetti - kuyt

back-ups: kazim - manu - bilal - sleegers

feyenoord kan te vrede verkopen voor 5 ton, laat achabar (helaas) transfervrij gaan en kan kuyt, kazim en guidetti gratis ophalen dus nog winst maken ook (salaris niet meegerekend) terwijl je nu echt weer een dodelijke aanval met mogelijkheden krijgt.

met uth, castaignos, oar, en kalou heb je nog 4 hele reële opties als aanvallende versterkingen maar ik zou voor kuyt, guidetti en kazim gaan. wie ik persoonlijk nog wel graag zie komen is ould-chikh van fc twente. gezien de crisis in enschede is daar misschien wel een mogelijkheid voor te vinden.

4 maart 2015 om 21:01

Lekker snugger dure spelers binnenhalen en eigen producten met potentie transfer vrij weg doen
Van geel is niet dom lijkt mij achabar zie ik wel muziek in misschien voor zijn ontwikkeling verhuren aan een cambuur want nu komt hij tekort
Thats off
Van beek is onverwacht een grote surprise met Europees voetbal gaat hij stappen maken en dan een Stefan de vrij traject bewandelen alleen is hij soberder

Kasdorp ook nog maar ff verlengen maar

Ben erg blij met dit nieuws. Hij ontwikkelt zich erg goed. Denk dat hij over een paar jaar een stap hogerop gaat.

Wat een geweldige verdediger. Ik kan niet anders zeggen dan dat hij binnen een seizoen een van de sterkhouders geworden is. Maakt zelden fouten, is sterk qua fysiek en opbouwende pass en is niet bang om uit te delen, of het nou Totti of Weghorst is. Ik denk dat hij over een jaar of 3 wel in het Nederlands elftal en bij een grote club kan spelen en ook daar sterkhouder zal worden.

Ga zo door Sven

Die jongen is werkelijk geweldig dit seizoen. Speelt amper mindere wedstrijden en ontwikkelt zich fantastisch. Bovendien is hij erg realistisch en weet hij verdraaid goed dat hij eerst eens een grote jongen in de Eredivisie moet worden, de beste van Feyenoord. Daarna komen de Bundesliga of PL clubs vanzelf. Het feit dat Clasie de trend gezet heeft zijn contract te verlengen, is alleen maar goed voor de club en de Eredivisie. Hopelijk volgen er meer spelers die dit in de toekomst zullen blijven doen.

Mooi voor Feyenoord! Kan genieten van zijn spel vaak. Dubbel zo mooi voor het Nederlands voetbal ook. We zijn hier steeds beter bezig, met name ook Feyenoord. Top ! Gefeliciteerd en keep up the good work!

Groet

Een Ajacied!

Even off topic waar is van la Parra gebleven ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren