Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoorder Milambo speelt zich in de kijker met 2 prachtgoals: één van 30 meter

Laatste update:

Antoni Milambo heeft zaterdagmiddag twee prachtige goals gemaakt voor Feyenoord Onder 21. In de competitiewedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van De Graafschap tekende hij voor zowel de 1-0 als de 2-0. Dat zou ook de eindstand worden. Daarmee eindigt Feyenoord Onder 21 op de vierde plek van de najaarscompetitie, terwijl De Graafschap tweede is geworden.

Voorafgaand aan de wedstrijd kon Feyenoord nog vierde of vijfde worden, terwijl De Graafschap nog kans maakte op de landstitel. De Rotterdammers wisten dus dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden, en startten het duel met onder meer Milambo en Leo Sauer.

Lang stond de brilstand op het bord in Rotterdam, maar na een klein uur spelen kwam daar eindelijk verandering in. Milambo was daar verantwoordelijk voor. Hij ontving de bal vlak buiten het strafschopgebied en schoot hem schitterend in de kruising: 1-0.

Tien minuten voor tijd liet Milambo zich opnieuw van zijn beste kant zien. Hij zag keeper Ties Wieggers iets te ver voor zijn doel staan, en besloot de bal vanaf een meter of dertig maar eens richting doel te schieten. Dat deed hij met succes: 2-0, en de wedstrijd was daarmee beslist.

Feyenoord eindigde daardoor op de vierde plek in de najaarscompetitie, terwijl De Graafschap de landstitel naar de leeftijdsgenoten van de FC Twente/Heracles Academie zagen gaan. De Twentenaren wonnen met 2-0 van Go Ahead Eagles.

Met zijn twee goals heeft Milambo zich ongetwijfeld weer iets meer in de kijker gespeeld bij Arne Slot, trainer van Feyenoord 1. De achttienjarige middenvelder maakte in april zijn debuut voor het eerste van de Rotterdammers, en speelde tot dusver tien officiële duels voor Feyenoord. Daarin scoorde hij een keer en gaf hij een assist.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze man ontwikkelt zich zo mooi. Gebeurt echt iets als hij erin komt bij Feyenoord 1.

Kunnen we Zerrouki nog terugsturen en Milambo doorschuiven in rangorde? Wat is deze jongen talentvol en laat meer zien dan dat ik Zerrouki in het Feyenoord shirt heb zien doen.

17 december 2023 om 03:52

Andere posities, daarbij moet je Zerrouki niet zo snel afschrijven

17 december 2023 om 11:53

FR010FRDAM iedereen ziet dat hij tekort komt op het niveau wat feyenoord nastreeft. Mist een stukje handelingssnelheid voor de top van NL.

Het is jammer dat aankopen bij Slot altijd een streepje voor hebben. Dit is een absoluut toptalent die al veel meer speeltijd had moeten krijgen.

17 december 2023 om 00:16

Nou ja, als ze op zijn voorspraak komen snap ik dat ook nog wel. Slot heeft bij zijn start bij Feyenoord al aangegeven dat hij de jeugd niet goed genoeg vindt; wellicht dat hij nog dicht bij dit standpunt zit.

17 december 2023 om 00:34

Maar je weet pas of ze goed genoeg zijn als ze een kans krijgen en tot nu toe heeft Milambo de kansen met beide handen aangegrepen. Slot haalde ook 2 nieuwe linksbacks, omdat hij geen vertrouwen had in Hartman. Toen hij hem noodgedwongen moest opstellen bleek pas dat hij makkelijk mee kon.

17 december 2023 om 09:16

Hartman was nog revaliderend van een zware blessure logisch dat je dan vervanging haalt.

17 december 2023 om 15:31

Bovendien is Slot persoonlijk voor de verhuur van Hartman gaan liggen, omdat hij inzag dat hij hem nodig had.

17 december 2023 om 09:13

Maar op welke aankopen doel je dan precies? Want dat Zerrouki, die ook een totaal ander type speler is, de voorkeur heeft snap ik nog wel. Wat wel zo is, is dat Slot heel weinig wisselt op het middenveld of de verdediging (tenzij er wat geforceerd moet worden, maar dan komen er vooral aanvallers in). Milambo had in die zin wel meer minuten moeten krijgen als invaller voor Stengs of Timber, maar dat heeft niks met aankopen te maken.

17 december 2023 om 10:22

Het is inderdaad in het geval van Milambo meer het tweede: ik weet vrijwel zeker dat hij meer minuten zou hebben gehad als hij een aankoop was geweest. In het geval van Minteh en Sauer zie je ook dat Minteh al meteen volop het vertrouwen kreeg, zonder dat hij iets had laten zien, terwijl Sauer het steeds moet laten zien in korte invalbeurtjes en na 1 slechte invalbeurt meteen weer weken op de bank of zelfs bij de -21 zit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren