Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord ziet gewenste versterking elders medisch gekeurd worden’

Laatste update:

Luka Stojkovic lijkt niet naar Feyenoord te komen. De negentienjarige aanvallende middenvelder is donderdag medisch gekeurd door Dinamo Zagreb en staat op het punt om een meerjarig contract te tekenen, schrijft Jutarnji. Feyenoord was bereid om 3 miljoen euro neer te leggen voor de Kroatisch jeugdinternational, maar vist dus achter het net.

Waar 1908.nl eerder meldde dat een transfer 'zeer reëel' was, wordt in Kroatische media melding gemaakt van een succesvolle medische keuring. Dinamo Zagreb is het met Lokomotiva Zagreb eens geworden over de voorwaarden en maakt 3 miljoen euro plus bonussen over naar de stadgenoot. Ook is een doorverkooppercentage van tien procent bedongen.

Stojkovic gaat bij Dinamo Zagreb 3 keer meer verdienen dan bij zijn huidige werkgever. Verwacht wordt dat vrijdag de contractondertekening plaatsvindt, waarna de transfer wereldkundig wordt gemaakt. Een andere optie is dat alles over het weekend wordt getild, daar de focus bij Dinamo Zagreb ligt op het treffen met AEK Athene in de play-offs van de Champions League. Dat duel wordt zaterdagavond gespeeld.

Stojkovic is niet de enige Kroaat die deze zomer wordt gelinkt aan Feyenoord, daar ook de naam van Luka Ivanusec nog altijd rondzingt. De veertienvoudig Kroatisch international zou al een persoonlijk akkoord met Feyenoord hebben bereikt en volgens de laatste berichtgeving uit Kroatië gaat de landskampioen een bedrag van 8 tot 10 miljoen euro betalen voor zijn diensten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dinamo Zagreb is nog nooit zo vaak genoemd in een transferperiode voor de Nederlandse clubs als in deze.

Hopen dat het na dit weekend over is met nieuws over deze club. Tenzij je een Baturina voor een zakje pepernoten over kan nemen natuurlijk...

18 augustus 2023 om 11:28

Zo, dat wordt een goede speler zeg. Paar keer zien spelen, ben benieuwd welke stap hij gaat maken.

18 augustus 2023 om 11:30

Sterker nog, ik denk dat ik morgenavond zomaar eens een wedstrijdje van Dinamo Zagreb uit interesse ga kijken. Moet alleen nog even uitvogelen waar de wedstrijd eventueel te zien is.

18 augustus 2023 om 12:53

@messino - vooral opletten op Baturina. Die is echt heel goed. Ajax en Feyenoord hebben dat vast ook gezien tijdens het scouten van Sutalo en Ivanusec. Ajax wordt weer met Spertsyan in verband gebracht, maar voor hetzelfde geld zou ik toch de voorkeur voor Baturina geven.

19 augustus 2023 om 17:49

Ga ik doen! Zou Zagreb zo’n speler al van de hand willen doen? Ze moeten immers ook spelers kunnen houden om te spelen voor een kampioenschap.

18 augustus 2023 om 12:40

Wordt er ook helemaal krankjorem van. Vreemde transferperiode dit.

Volgens mij las ik ergens dat Stojkovic dezelfde zaakwaarnemer heeft als Slot. Zou me niet verbazen als deze jongen werd gebruikt als pressiemiddel ivm Ivanusec. Misschien dat daardoor alleen 1908 berichtte over Stojkovic. VI had het niet over hem in hun laatste VI Pro artikel en Gouka ook niet in de podcast van vanmorgen.

18 augustus 2023 om 12:09

Pressie? In welk opzicht?

Zagreb kan zich kwalificeren voor de CL. Levert heel veel miljoenen op.

Ze willen niemand laten gaan totdat ze daar uitsluitsel over hebben.

18 augustus 2023 om 13:56

Pressie in het opzicht dat Feyenoord laat merken dat ze ook voor Stojkovic, de beoogde opvolger van Ivanusec, kunnen gaan als de deal te lang op zich laat wachten. Met wat pech zat Dinamo dan aan het eind van de maand zonder Ivanusec (komt er wel weer een andere club voor) en zonder Stojkovic die door Feyenoord is gekaapt. Vind het geen slechte tactiek, deal lijkt er alsnog te komen dit weekend

18 augustus 2023 om 14:15

Morgen is de return van Zagreb tegen AEK Athene. Zagreb staat 1-2 achter. Als AEK morgen thuis Zagreb uitgeschakeld, dan zullen de uitgaande transfers van Zagreb zondag of maandag volgen.

Nu druk zetten heeft gene enkel nut, het resultaat van de wedstrijd morgen bepaald alles.

18 augustus 2023 om 12:15

Ik vind het een plausibel verhaal wat je doet. Terwijl 1908.nl hier altijd wordt neergezet als 'doorgaans betrouwbaar'. Maar ik denk dat deze site niet alleen maar betrouwbare nieuwtjes brengt, maar soms ook een klein beetje populistisch is. Ze waren ook de site die als enige kwam met het nieuws dat Ajax St. Juste wilde aantrekken. Dat nieuws is verder ook door niemand bevestigd.

En prima dat een Feyenoord-gerelateerde site dit soort berichten plaatst, wat kennelijk een doel heeft. Maar zullen we dan het "doorgaans betrouwbaar" voortaan achterwege laten?

18 augustus 2023 om 12:17

Volgens 1908 nog niet van de baan. Dus kan nog als doorgaans betrouwbaar zijnMaar wel met je eens ik heb vorige keer opgeteld had toen 18 namen gezien bij 1908 en daarvan zijn er 3 gekomen.

18 augustus 2023 om 12:32

Dus volgens berichtgeving van 1908 is de transfer nog niet van de baan ondanks dat hij door Dinamo medisch is gekeurd? Je kunt je afvragen hoe betrouwbaar die berichtgeving is

18 augustus 2023 om 18:50

1908 geeft ook aan dat de deal met Ivanusec nabij is en de rest volgt Vi dat zegt dat het op klappen staat. Ik ben benieuwd wie het bij het juiste heeft. Denk zelf zondag rond.

Nou lekker zeg. Volgens 1908 leek het vrij snel rond te komen.

18 augustus 2023 om 12:20

Volgens 1908 is Feyenoord nog steeds in de race.

18 augustus 2023 om 12:52

Tja als hij al medisch gekeurd is?

18 augustus 2023 om 12:53

Ziyech is ook bij meerdere clubs medisch gekeurd 😆

Feyenoord is nog steeds in de race, volgens 1908..

18 augustus 2023 om 13:14

Ik kan me voorstellen dat de ene transfer verband houdt met de andere: als Ivanusec naar Feyenoord gaat wil deze jongen wel naar Dinamo. Als Ivanusec blijft gaat ie wellicht liever naar Feyenoord vanwege meer kans op speeltijd

Er was een paar dagen geleden ook al dezelfde berichtgeving. Dat bracht 1908 nota bene zelf. De Kroatische media zeggen dat hij Dinamo gekeurd is, terwijl 1908 zegt dat hij aangegeven heeft liever de stap naar Feyenoord te maken en dat de Kroatische berichtgeving daarin niet betrouwbaar is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren