Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord heeft drie miljoen euro over voor komst opvolger Bullaude

Laatste update:

Luka Stojkovic moet de volgende aanwinst van Feyenoord worden, zo meldt 1908.nl woensdagochtend. De Rotterdammers zouden bereid zijn om drie miljoen euro neer te leggen voor de Kroatisch jeugdinternational. De negentienjarige Stojkovic moet de aan Boca Juniors verhuurde Ezequiel Bullaude opvolgen.

De transfer lijkt 'zeer reëel' te worden, schrijft het fanmedium. Eerder deze week kwam al naar buiten dat de regerend kampioen interesse zou hebben in de aanvallende middenvelder en de onderhandelingen lijken dus gestaag te verlopen. Stojkovic speelt nu nog bij NK Lokomotiva Zagreb. Daar staat hij op 69 officiële duels, waarin hij goed was voor 7 goals en 11 assists.

Stadsgenoot Dinamo Zagreb zou ook al concrete interesse hebben getoond in Stojkovic en er waren zelfs geruchten dat de rechtspoot daar al medisch gekeurd zou zijn. Deze worden door 1908.nl echter ontkracht. De Kroaat kan voor vijf seizoenen tekenen in De Kuip en zou naar verluidt een voorkeur voor Feyenoord hebben uitgesproken.

Stojkovic is niet de enige Kroaat die nog deze zomer de selectie van Arne Slot moet versterken, daar Luka Ivanusec ook nog altijd dicht bij een transfer naar Rotterdam is. Ivanusec zou al een persoonlijk akkoord met Feyenoord hebben bereikt en volgens de laatste berichtgeving uit Kroatië gaat de landskampioen een bedrag van acht tot tien miljoen euro betalen voor de diensten van Ivanusec.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig toch nog een 10. Hopelijk kan hij verrassen en een basisplek veroveren. Komen echt veel te kort op het middenveld.

16 augustus 2023 om 11:19

Hopen mag altijd toch hahah. Ik gok ook dat hij weinig minuten zal maken en dat we het van stengs moeten hebben. Wordt een zwaar jaar met het matige middenveld.

Ivanusec moet idd echt komen voor op links. Dan is je voorhoede wel in orde. Sini op links en Ivanusec op 10 zou helemaal mooi zijn. Maar ben bang dat straks Idrissi als back up nog gehaald wordt.

16 augustus 2023 om 11:46

Paixao staat toch op links? Dan Ivanusec op 10, Stengs op rechts, en Santi in de spits lijkt me het meest logisch toch?

16 augustus 2023 om 11:49

@ajaxv10,
Ik hoop dat Paixao naar rechts gaat. Daar vind ik hem veel beter dan op links met zijn vroege voorzet. Kan Ivanusec naar links (heeft hij zijn beste wedstrijden gespeeld en Stengs naar 10.
Dan heb je echt een prima aanval voor eredevisiebegrippen.
Voor de CL ben ik niet overtuigd, maar goed, daar gaan we toch geen hoge ogen gooien

16 augustus 2023 om 11:59

Hoewel ik ook lees dat Ivanusec beter op links is zeggen stats natuurlijk niet alles. Kijk naar Berghuis, bij Feyenoord scoorde hij aanzienlijk meer en gaf hij ook meer assists. Toch denk ik dat hij beter in de as is dan op rechts, ook al scoort hij daar minder en geeft hij minder assists.

16 augustus 2023 om 11:28

Toch vind ik dat iedereen overdrijft.
Tegen Benfica was iedereen lyrisch, dan verlies een wedstrijd tegen psv (die verloren we vorig jaar ook) en je speelt gelijk terwijl je 70 minuten met 10 man speelt.
Ja, het middenveld is nog niet aan elkaar gewend en het is nog puzzelen, maar dat was vorig jaar in het begin ook.
Je hebt nu verschillende smaken die kunnen gaan werken Wieffer Zerrouki Stengs, Wieffer Timber Stengs, Zerrouki Timber Stengs. Nu al conclusies trekken gaat nergens over.
Een creatieve 10 is toch wel gewenst, maar hoop dat Ivanusec voor linksbuiten is gehaald l, dan win je de creativiteit op de vleugels tov vorig seizoen

16 augustus 2023 om 11:30

Vorige jaar was het exact hetzelfde. Het was onstabiel en toen werd het ook gezegd het even tijd nodig om aan nieuwe spelers te laten wennen.

Nu is hetzelfde verhaal, ik ben benieuwd naar de samenstelling hoe het gaat werken.

16 augustus 2023 om 11:32

Het gaat niet perse om dat je verliest maar om de manier waarop. Het elftal klopt gewoon niet en dat komt allemaal door het middenveld. Het middenveld is totaal uit balans. Zolang je Zerrouki opstelt, Wieffer en Timber misbruikt door ze op de verkeerde posities te zetten gaat het niet werken.

Wieffer is de enige goede middenvelder die bewezen heeft goed genoeg te zijn. Je hebt geen goede 8 en geen goede 10. Dat is gewoon armoede en dat verandert ook niet zolang Slot het niet aanpast. Leuk dat de vleugels straks beter zijn maar zonder een goed middenveld kom je nergens.

16 augustus 2023 om 11:37

Ik maak me vooral zorgen hoe er met geld gesmeten wordt nu we weer een beetje geld hebben.
Met name de aankopen die uit de koker van Slot komen.
Zerrouki lijkt geen goede combinatie te zijn met Wieffer, maar daar hebben we wel leuk 8mln voor neergelegd.
Stengs 6mln, maar dat geld absoluut niet waard. Lijkt ook helemaal niet doorontwikkeld sinds zijn vertrek bij Az.
Timber 7mln, verdiend nog wel een kans want is voornamelijk geblesseerd geweest en moest vorig jaar Kokcu voor zich dulden. Denk dat je hem het best als een b2b kan gebruiken. Maar vooralsnog heeft ie nog geen indruk gemaakt.
Het lijkt er tot zo ver op dat Slot eigenhandig 20mln euro heeft weggegooid.
Ook 3mln voor deze 19 jarige lijkt me veel voor iemand die denk ik niet perse beter is dan Bullaude.

16 augustus 2023 om 11:40

wat voor type is timber?

16 augustus 2023 om 11:48

@arsenal, ik zou in eerste instantie spelen met Wieffer, Timber, Stengs.
Timber kwam vorige week steeds beter in de wedstrijd, maar is gewoon een 8.
Wieffer moet wel blijven presteren, anders komt Zerrouki er voor hem in.
Stengs op10 kan ook prima, verwacht dat hij het beter doet dan Timber daar.
En dan nog zullen ze aan elkaar en de rollen moeten wennen.

En op termijn ook Milambo de kans regelmatig geven, anders kan je hem beter verhuren.

16 augustus 2023 om 11:55

@vegitosan,
Maar het is toch niet erg dat Zerrouki en Wieffer eventueel voor dezelfde plek strijden? Vorig jaar had je maar een 6. Het is juist goed om alles dubbel bezet te hebben. En afwachten of ze niet langs elkaar kunnen spelen, wat ik zeg....na 3 wedstrijden de conclusie trekken dat iemand die rol niet kan vervullen is te vroeg.
En ook over Stengs kan je nog niet zeggen of hij het waard is.
Ja een Lang schiet ze direct binnen, maar een Sinisterra had ook even nodig om los te komen. Zo ook Linssen bij Feyenoord, eerste half jaar 0 keer gescoord geloof ik. Later gewoon van waarde.

Mensen praten elkaar na, maar vorig jaar was het ook helemaal niet geweldig in het begin. Laat Slot nou maar bouwen.

Jaja, talentje op de kop getikt, hopelijk lukt het ! En dan Ivanusec nog en wellicht Idrissi (sini = wishful thinking) en dan hebben we een behoorlijk elftal , al zeg ik het zelf

16 augustus 2023 om 11:23

Dinamo Zagreb zag Stojkovic als opvolger van Ivanusec, die zullen er van balen dat Feyenoord deze deal kaapt, zullen ze dan noch willen meewerken om Ivanusec voor een zacht prijsje naar Feyenoord laten gaan ??

16 augustus 2023 om 11:49

Denk dat Ivanusec al wel rond is, en dat het wachten is tot na zaterdag (de voorronde CL tegen AEK)

16 augustus 2023 om 12:20

Als ze CL niet halen moeten ze hem wel laten gaan, vrees eerder dat als ze CL halen, het transfer geld minder nodig zijn en hoger in de boom
Gaan zitten of zelfs niet verkopen.

16 augustus 2023 om 11:25

Idrissi hoeft van mij niet echt. Een oké speler maar ik zie dan toch liever Ivanusec, Paixao en Stengs op de vleugels. Op die positie zijn ze allemaal een stuk sterker dan op 10. Vervolgens kunnen we, in plaats een buitenspeler, een nummer 10 of 8 huren of kopen. Op die posities zijn versterking veel harder nodig.

Voor drie miljoen zou ik hem altijd binnenhalen. Ik zou Bullaude echter nog niet te snel afschrijven. Zuid-Amerikanen hebben meestal een gewenningsperiode nodig en er zit echt wel voetbal in die jongen. Hopelijk keert hij na zijn uitleenperiode sterker terug en beleeft Feyenoord nog veel plezier aan hem

16 augustus 2023 om 11:38

Hij gaat terug naar Argentinië dus dan vraag ik mezelf af in hoeverre dat bijdraagt aan zijn gewenningsperiode. Eigenlijk helemaal niet dus. Ik verwacht daarom ook eigenlijk dat hij nog terug gaat keren. Dat vind ik jammer want hij heeft echt wel talent.

16 augustus 2023 om 12:10

Daar ben ik het mee eens Feyenoord. Het was waarschijnlijk beter geweest om uitgeleend te worden aan een Excelsior oid. Toch denk ik dat hij zijn waarde in Argentinië gigantisch op kan krikken en met een seizoen extra wedstrijden in de benen kan hij met meer zelfvertrouwen en status terugkeren bij Feyenoord. Omdat zijn contract nog vier jaar doorloopt en Feyenoord slechts 2 miljoen voor hem heeft betaald pak je sowieso winst, wat er ook gebeurt.

Weet jij toevallig of Boca Juniors een koopoptie heeft? Ik zie het op transfermarkt.nl niet staan namelijk.

16 augustus 2023 om 12:21

Dat zeiden ze eerst wel, maar 1908 melde van niet. En ik hoop ook dat hij terug komt.

16 augustus 2023 om 12:35

Het is ook prima als Bullaude zich daar zo goed laat zien dat zij de optie tot koop gaan lichten. dan maken wij een prima winst op Bullaude.

Feyenoord gaat echt los dit seizoen, mits het gerichte aankopen zijn alleen maar te prijzen natuurlijk.

Ik ben benieuwd naar deze speler. Het klinkt veelbelovend. Is er iemand die meer weet over deze speler? Kroatisch jeugdinternational is al goed.

Lees veel vragen over de financiële situatie van PSV, maar Feyenoord heeft de afgelopen jaren meer uitgegeven. Waar halen ze ineens dat geld vandaan? Lijkt me wel een goede transfer overigens.

16 augustus 2023 om 11:21

Verkopen en Europese opbrengsten? Psv moest afgelopen winter nog verkopen om rond te komen. Vind je het dan gek dat er vragen komen als ze alleen spelers halen van 10+ miljoen? Niet te vergelijken met Feyenoord die verkocht heeft en 40 miljoen van CL krijgt.

16 augustus 2023 om 11:26

Feyenoord krijgt geen 40 Miljoen maar dat zal rond de 31 Miljoen zijn , en daarvan gaat nog 2,5 Miljoen naar de KNVB veranderagenda , dus blijft er rond de 29 Miljoen over

16 augustus 2023 om 11:29

Nou 29 dan, prima

16 augustus 2023 om 12:35

@summerof69. maar je krijgt ook een kampioenspremie van de KNVB en we zijn al twee jaar relatief ver gekomen in Europa.
Verkoop Sinisterra, Senesi, Kokcu, Aursnes, Malacia loopt ook behoorlijk op.

16 augustus 2023 om 13:21

Die kampioenspremie is nieuw voor mij. Volgens mij keert de knvb namelijk helemaal geen prijzengeld uit obv de rangslijst, maar als ik het verkeerd heb laat ik me graag corrigeren.

16 augustus 2023 om 13:34

Bij FM wel haha

16 augustus 2023 om 16:30

Fey begroot net als PSV op EL, dus dat moet je eigenlijk van de CL inkomsten afhalen. Maar waar ik vooral op doel is dat Fey qua transfers net zoveel uitgeeft als PSV en de afgelopen jaren zelfs meer. Toch wordt er gedaan alsof Fey nooit geld heeft. Dat verhaal kan inmiddels toch wel de prullenbak in lijkt me?

16 augustus 2023 om 11:28

Hetzelfde waar PSV vandaan haalt.

16 augustus 2023 om 11:28

Wat uitgaande transfers betreft zit Feyenoord daar met hogere inkomsten (bruto) dan dat ze hebben uitgegeven met nieuwe spelers. Tel daarbij de inkomsten van Europees voetbal en andere activiteiten en je hebt een leuk budget om mee te werken.

16 augustus 2023 om 12:08

Feyenoord heeft sinds dit jaar een hogere begroting dan PSV.

De vervanger van Ivanusec wegkapen voor de ogen van Dinamo Zagreb is misschien niet zo'n goed idee totdat Ivanusec een Feyenoord shirt draagt. Anders kunnen ze weer moeilijk gaan doen.

Het grote probleem is eigenlijk toch Zerrouki en niet echt een vervanger van Kökcu. Ik zou Wieffer op 6 zetten, Timber op 8 en een van de aankopen op 10. Ik ben verder niet echt fan van Stengs, toch beetje een mooi weer voetballer.

16 augustus 2023 om 11:31

Als Wieffer zo doorgaat is de kans aanwezig dat de meer ervaren Zerrouki voor zijn plekje gaat. Het is een feit dat Zerrouki niet kan worden gezien als opvolger van Kokcu, zo'n type speler gaan ze heel erg missen dit seizoen.

16 augustus 2023 om 11:34

Wieffer heeft bewezen het niveau aan te kunnen. Op 6 is hij beter dan Zerrouki. Slot is echter eigenwijs en zet Wieffer op een andere plek.

16 augustus 2023 om 11:36

Wieffer en Zerrouki mogen het wat mij betreft ook gaan uitvechten voor de nummer 6 positie. Ik wil ze niet allebei op het middenveld zien dat is veel te statisch en verdedigend. Wie het dan uiteindelijk wint zal mij een worst zijn, de beste moet spelen.

16 augustus 2023 om 13:05

Naast Kokcu kan hij het inderdaad aan, alles ging eigenlijk altijd via Kokcu. Wieffer kon hier van profiteren, echter moet hij het nu zonder hem doen. Geen enkel bewijs dat Wieffer beter is dan Zerrouki op 6 wat mij betreft, dat zal dit seizoen moeten blijken.

16 augustus 2023 om 11:32

Sinjoor_sjoerd,

Eens, de vraag is alleen of Slot dat ook ooit gaat zien. Zerrouki en Wiefer lijken niet erg complementair te zijn aan elkaar laat staan dat het zorgt voor een juiste balans op het middenveld. Ik zou Zerrouki en Wiefer laten concurreren zodat je op die positie altijd kan kiezen uit een spelers die in vorm is. En dan zoals je zegt Timber ernaast als de box-to-box en een 10. Stengs zal in de Eredivisie tegen de meeste clubs voldoende zijn, wil je ook in die andere wedstrijden presteren dan zal je nog een speler moeten hebben.

Het grappige is dat deze Stojkovic de beoogde opvolger voor Ivanusec was bij Dinamo Zagreb! Nu heeft Feyenoord dus ook nog eens de opvolger van Ivanusec gekaapt van Zagreb, als deze transfer doorgaat! Erg grappig. Ik las eerder deze week dat Stojkovic zijn woord al aan Zagreb had gegeven en dus daarnaartoe zou verkassen. Het valt dus nog te betwijfelen of hij dan nu opeens wel naar Feyenoord komt.

Wat kan deze jongen nou brengen wat bullaude, sauer en milambo niet kunnen? Is toch ook gewoon een jonkie die niet eens in de top van kroatie speelt. Begin mij wel zorgen te maken het huidige beleid van dit jaar.

16 augustus 2023 om 12:28

Kennelijk heeft Slot niet de ballen om Milambo voor de leeuwen te gooien op die 10 positie.Aan de andere kant hij traint dagelijks met die jongen en zal hem nog te licht vinden.Maar ik hoop ook dat Slot (veelvuldig) gebruik gaat maken van de talentvolle eigen jeugd, jongens als Sauer, Zechiel en Milambo hebben in de voorbereiding bewezen goed genoeg te zijn om de nodige minuten in het eerste elftal te maken.

Dat begint toch wel op een vreemdelingenlegioen te lijken of niet @Klaas_Analiste?

16 augustus 2023 om 12:01

Klaas heeft de rest van de dag vrij af , tenzij Ajax nog een buitenlandse speler aantrekt vandaag

16 augustus 2023 om 12:06

Ja dat snap ik, het is toch allemaal zwaar werk altijd!

16 augustus 2023 om 12:17

Inderdaad man, Zerrouki, Stengs, vd Belt, Beelen, Nieuwkoop; waar halen ze ze toch vandaan?

16 augustus 2023 om 12:40

Het spijt me dat mijn sarcasme niet duidelijk genoeg was!

Ja opeens is er wat geld te besteden. Spannend hoor al die aankopen. Kijken wat het gaat doen.

16 augustus 2023 om 12:39

Er is sws nog wel wat geld te besteden. plus dat ik Feyenoord deze periode nog wel afscheid zie nemen van een Pedersen/dilrosun/jahanbaksh en misschien nog Geertruida.

16 augustus 2023 om 16:43

Pedersen wordt onderschat. Geertruida zie ik niet meer weggaan. Dikorsun en jahanbaks zijn goede 13/14e mannen maar wegen qua salaris erg zwaar mee. Ik denk dat vervangers niet meteen inpact gaan hebben. Ik zou het team bij elkaar proberen te houden.

16 augustus 2023 om 17:02



Toch als je 7 miljoen voor hem kan krijgen zou ik hem wel weg doen. Jahanbaksh en Dilrosun verdienen echt te veel voor een wissel. zeker Dilrosun die valt zelf al niet meer in.

Lijkt me een goede speler afgaande op beelden. 2 benig is erg doelgericht en kan iemand alleen voor de keeper zetten. heeft een prima lengte en gezien zijn leeftijd zal hij fysiek nog mooie stappen gaan maken.
Speler speelt altijd erg dichtbij de spits en dat is wat wij misten tot nu toe. dat kon Szymanski ook goed.

En ja ik weet het het zijn maar beelden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren