Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray kroont zich mede dankzij beauty van Icardi tot kampioen van Turkije

Laatste update:

Galatasaray heeft zich voor de 24ste keer in de historie gekroond tot kampioen van Turkije. Mede dankzij een wonderschone hakbal van Mauro Icardi, die tweemaal scoorde, won Galatasaray met 1-3 van Konyaspor. Fenerbahçe, dat moest winnen én hopen op nederlaag van Galatasaray, moet het stellen met de tweede plaats.

Konyaspor - Galatasaray 1-3


Galatasaray kreeg al vroeg in de wedstrijd een uitgelezen kans om op voorsprong te komen. Abdulkerim Bardakci kopte op aangeven van Dries Mertens van dichtbij tegen de paal, waarna ook de rebound van Davinson Sánchez niets opleverde. Kerem Aktürkoglu kwam eveneens dichtbij, maar zijn kopbal richting de korte hoek kon worden gekeerd.

Na een half uur spelen was het alsnog raak voor Galatasaray. De eerste voorzet van Derrick Köhn mislukte nog, maar de tweede belandde precies achter de verdediging van Konyaspor. Daar dook Icardi op en met een rake kopbal in de verre hoek opende de Argentijnse topschutter de score: 0-1.

Konyaspor moest na rust aanzetten, omdat de ploeg door tussenstanden op de andere velden op een virtuele degradatieplaats stond. Vijf minuten na de onderbreking werd het echter 0-2. Baris Alper Yilmaz gaf mee aan Lucas Torreira, die de bal voor het doel slingerde en zag dat Icardi er met een magistrale hakbal 0-2 van maakte.

Een paar minuten later was de titelstrijd beslist. Mertens legde terug op Berkan Kutlu, wiens schot in de rechteronderhoek verdween: 0-3. Galatasaray zou de nul niet houden, want het prima schot van invaller Louka Prip verdween in de korte hoek: 1-3.

Gelukkig voor Konyaspor wist Trabzonspor toch nog te winnen van Ankaragücü, waardoor laatstgenoemde club degradeert en Konyaspor voor de Süper Lig behouden blijft.

Fenerbahçe - Istanbulspor 6-0


Fenerbahçe wist al snel afstand te nemen van zijn stadgenoot. Na acht minuten spelen benutte Edin Dzeko een strafschop, die werd toegekend na een handsbal. Na een kwartier spelen verdubbelde Sebastian Szymanski de voorsprong. De ex-Feyenoorder kreeg de bal na een pass over de linkerkant via de nodige aanrakingen voor zijn voeten en roste de bal overtuigend en hoog in het doel: 2-0.

Vlak nadat een treffer van Fener werd afgekeurd wegens buitenspel, viel de derde treffer van de avond alsnog. Net als Szymanski eerder stond Tadic op de goede plaats om optimaal te kunnen profiteren van een afvallende bal. Tadic koos voor een laag schoot in de rechteronderhoek: 3-0.

Ook na rust had Fenerbahçe geen kind aan Istanbulspor, dat een vierde treffer moest slikken. Tadic hield de bal uitstekend bij zich en gaf op precies het juiste moment mee aan Bright Osayi-Samuel, die de korte hoek vond: 4-0.

Serdar Dursun maakte er 5-0 van na miscommunicatie in de verdediging van Istanbulspor, dat ook de 6-0 moest slikken van Joshua King. De Noor schoot binnen uit een rebound. Genoeg voor het kampioenschap was het niet voor Fenerbahçe.

Kasimpasa - Besiktas 2-1


Besiktas, dat de Turkse beker onlangs wist te winnen, kwam al in de vierde minuut op achterstand tegen Kasimpasa. Mamadou Fall counterde en legde breed op Nuno Da Costa, die simpel binnentikte: 1-0.

Na een uur spelen maakte Yasin Özcan er zelfs 2-0 van met een onhoudbaar schot. Semih Kiliçsoy tekende vlak voor tijd nog wel voor de 2-1 na een fraaie solo in de zestien. Besiktas eindigt het seizoen als zesde.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gefeliciteerd mijn mede Galatasaray supporters! We versterken hiermee onze status als grootste en meest succesvolle club van het land. Geweldig om supporter van deze prachtige club te zijn.

Het was een seizoen van uitersten. Een record aantal punten, tegelijkertijd veel frustratie over bizarre beslissingen in de competitie. Het is mooi dat onze club altijd rustig blijft voetballen, no matter what.

Hierbij wil ik ook alle Besiktas supporters feliciteren, die ondanks een moeilijk seizoen toch met een prijs eindigen. Dat is uiteindelijk waar het om gaat als grote club: niet enkel wedstrijdjes, maar ook prijzen winnen.

26 mei 2024 om 21:58

Muslera heeft al meer prijzen in de kast staan dan fenerbahce en besiktas bij elkaar...

Bizar, met 99 punten 2e worden...

26 mei 2024 om 20:10

Wat je standpunt ‘bizar’ nog zwaarder zal maken is dat desbetreffende club 16 penalties heeft gekregen, waarvan ca. 10 in de laatste 10 min waren op het moment dat de stand gelijk was of achter stonden. Legends say that Osai Samuel is still diving (wedstrijd tegen trabzon). Dit was overigens geen penalty maar een zware schwalbe welke niet eens is bestraft met een kaart. En volgens mij had hij zelfs al geel.

26 mei 2024 om 21:07

Heb geen enkele wedstrijd gezien dit jaar, dus kan er niet over meepraten.

27 mei 2024 om 11:45

Welcome to Turkiye, waar dit mogelijk is.. ik zal je nog iets vertellen. Fener is naast deze 99 punten nog eens van minimaal 6-8 punten bestolen waarbij de team die goede banden heeft met het huidige politieke regiem in Turkije met minimaal 10 punten extra is gesteund. Nu dit gezegd te hebben zal een of andere gs-moderator van Vz proberen mijn reactie te wissen.. hold on

Vorige week was het stadion van Gala stil, deze week is het Fener.

26 mei 2024 om 20:18

Dit is het mooie van Turks voetbal zo intens van de spelers tot aan de tribune. De sfeer is heerlijk, intens, vrolijk beetje druk maar dat hoort erbij. Ik heb in het stadion gezeten de wedstrijd gezien in Turkije wat een belevenis. Wat ik mee maak op dit moment, Prachtig echt waar, en dit zonder geweld, Turkije heedt van de leukste competities in Europa. Niet het beste maar met deze sfeer hier onderweg terug naar Istanbul waar ik me hotel heb zitten is dit echt om een keer mee te mogen maken een fantastische dag geweest. Bedankt Turken voor alles.

26 mei 2024 om 20:28

Zonder geweld? Trabzon - Fener gemist? Of die voorzitter die de scheidsrechter aanviel? Dit seizoen was geen goede reclame voor het Turks voetbal ook met vele arbitrale dwalingen. Heel de competitie moet op de schop.

26 mei 2024 om 20:33

Dit seizoen is alles behalve prachtig.

26 mei 2024 om 21:43

Er is niks moois aan Turks voetbal, die Ali koç heeft het verpest. Wat een arrogante gast is dat. Fener is door hem geen kampioen geworden, belangrijker nog, ze door hem ook uitgeschakeld in Europa.

26 mei 2024 om 21:52

Leg eens uit dan..?

Gefeliciteerd Gala supporters met het kampioenschap. Blij dat Konya erin is gebleven en dat vreselijke Ankaragucu alsnog is gedegradeerd. Een seizoen voor ons om snel te vergeten.

26 mei 2024 om 20:57

Hoezo vreselijke Ankaragucu? Puur uit interesse die vraag.

26 mei 2024 om 21:16

Omdat het bestuur een scheids aan viel paar maanden terug

26 mei 2024 om 21:50

Dat is mijn voornaamste reden maar er is nog een oud zeer bij mij omtrent het kampioenschap van ‘93…
Verder nog vergeten toe te voegen dat ik blij ben dat ook Hatay is gebleven.

26 mei 2024 om 22:00

Wat kan de club of spelers of supporters eraan doen? Club kan hem wegsturen oke maar en de rest?

Gefeliciteerd GS broeders met de kampioenschap! Fener broeders, zelfs in ons slechtste seizoen hebben we meer bekers gepakt, maar volgend jaar weer een nieuwe kans haha. En mijn eigen cluppie moet veel spelers verkopen om een goed team op de bouwen voor Europa League. Afijn, fijne zomervakantie broeders.

Het is zondag 19 mei, Galatasaray kan kampioen worden tegen Fenerbahce. We verloren de wedstrijd. Toen gebeurde er heel iets moois. Er verschenen beelden van de voorzitter van Fenerbahce met de volgende woorden: "Voor mij is het verpesten van hun feestje net zo waardevol als kampioen worden". De minderwaardigheid. Het accepteren van de ondergeschikte rol. De euforie zorgde voor hoop. Zouden we dan misschien kampioen kunnen worden? Wat als Konya wint van Galatasaray? Zoveel hoop, zoveel dromen.

Eindstand? GALATASARAY KAMPIOEN! De beste! Recordkampioen. Champions League! Miljoenen euro's voor transfers!

We are the best! We are the best! We are the best Galatasaray!

26 mei 2024 om 20:16

Correctie: voorronde Champions league

26 mei 2024 om 20:19

Correctie op jouw correctie: Directe plaatsing Champions League

26 mei 2024 om 20:35

Broer Gala gaat Playoff spelen voor Champions League

26 mei 2024 om 21:23

Even een antwoord op de correctir op de correctie die ook weer een correctie is

We hebben in het ergste geval een Europa Leauge ticket. Denk niet dat United fans weer op een confrontatir met ons willen haha

27 mei 2024 om 00:09

Ik heb niks met Gala of Fener, maar ga genieten van je kampioenschap in plaats van je bezig te houden met de voorzitter van Fener. Je doet namelijk hetzelfde als hij doet nu.

Enfin, hartelijk gefeliciteerd

27 mei 2024 om 10:41

Ik doe hetzelfde? Ik vier het kampioenschap, dat doet hij al tien jaar niet🤣

Waar is die Meral Astroloog hoe je het ook noemt, ze Zei dat Fener kampioen zou worden hahaha🤣🤣🤣Lekker uitgespeeld. Konya had niks te vertellen. Jammer van vorige week maar Okan heeft zn lesje geleerd. Berkan en Toreirra is veel stabieler dan met Demirbay op het middenveld.Gefeliciteerd Mede supporters💛❤️

Gefeliciteerd Galatasaraylilar, het was een mooie run. Het is zuur maar ik ben desondanks trots op dit Fener, 99 punten en 99 goals. Koppen omhoog nu en volgend seizoen staan we er weer als man!

26 mei 2024 om 20:15

Bro jij bent een van de weinige Fener leden op deze forum die zo realistisch is als het erop aankomt. Dat mag wel gezegd worden

Gefeliciteerd Galatasaray fans met de titel! Provoceren laten we achterwege, maar ik erken Galatasaray niet als betere club dan Fenerbahce dit seizoen!

Trots op onze jongens, hoop dat we verder kunnen bouwen aan onze team en dat we wat verder kunnen reiken in Europa komend seizoen!!

26 mei 2024 om 20:18

Toch nog stiekem een sneer en provoceren dan maar?

26 mei 2024 om 20:21

Klopt, jullie waren beter....dus ik zeg.....nog een ster voor Fenerbahce!

26 mei 2024 om 20:49

Broeder yapma laaaa, wie heeft de beker in de handen? Daar gaat het toch uiteindelijk om?

26 mei 2024 om 21:08

Vandaar mijn felicitaties aan de geel rode fans

YES weer kampioen!! Er valt erg veel te leren van de fouten van dit seizoen, en eerlijk gezegd had ik de kansen van Fenerbahce hoger ingeschat aan het begin van het seizoen maar wij flikken het weer! Niet met het meest oogstrelende voetbal maar met het consistentie van een kampioen. Mij mede Galatasaray supporters hier ook gefeliciteerd!! Op naar de 25ste!!!!!!!!!!!

Goed gedaan Galatasaray, even kijken wat ali koc nu weer te zeggen heeft.ik had geen enkel twijfel dat we dit zouden weggeven. Jammer alleen dan wel dat konyaspor niet is gedegradeerd. Konya hoor niet thuis in de super lig met hun ideologie en pro tayyip aanhang. Maar ja we zijn kampioenen!!!!

Slecht seizoen prima afgesloten met 1. De Beker en 2. SEMIH KILICSOY

Over de titel, was te verwachten dat GS dit niet weg zou geven, de manier waarop tussen de 2 clubs is wel om van te kotsen.

Galatasaray doet wat het moet doen, namelijk winnen. Op dat vlak zijn we ook gewoon beter dan Fener: we houden hier het hoofd koel en winnen zonder een minuut het moeilijk te hebben gehad. Na het (terechte) verlies van vorige week zou je denken dat we het hier uit handen gaan geven, nota bene tegen een tegenstander die tegen degradatie strijdt, maar niet dus. Tijdens de wedstrijd heb ik ooit nooit het gevoel gehad dat we het hier uit handen gaan geven. Fener had hier in hetzelfde stadion een aantal weken geleden nog gelijk gespeeld.

Over het gehele seizoen zijn we dik verdiend kampioen geworden.

Mede Galatasaray supporters gefeliciteerd. Alweer de beste van Turkije, we raken er bijna gewend aan. We hebben een mooi seizoen gedraaid met een kampioenschap als kers op de taart.

Gefeliciteerd Gala en haar fans! De terechte kampioen onderaan de streep. Toch blijft Fener de mooiere club van de twee. Alleen de tenues en het stadion an sich al

Tot volgend seizoen!

Gefeliciteerd Galatasaray supporters. We hebben een klein feestje mogen vieren, dat duurde tot vandaag. Nu mogen zij en dat is terecht.

Verder een enorm bizar seizoen, wat er allemaal is gebeurd bestuurlijk en op het veld is dit een seizoen die je nog lang gaat herinneren.

Wij als Fenerliler zijn in tegenstelling tot de vorige jaren een keer wel trots op onze spelers! Ik wil ieder van hen bedanken voor een prachtig seizoen, helaas zonder prijzen. Vanaf dit punt moet je nu gaan opbouwen om volgend seizoen wel prijzen te gaan pakken. Om te beginnen met de voorronde van de Champions League. Ik heb onze route gezien, het is te doen met de juiste transfers en goede trainer.

Ik kan niet wachten op naar volgend seizoen!

26 mei 2024 om 21:09

Hele sportieve reactie. Dankjewel Broeder. Hopelijk samen in CL knallen volgend jaar.

Lekkere overwinning zonder enige moeite.

Blijf me toch verbazen hoe zielig fener is. Overal te verkondigen dat ze het kampioenschap verdienen omdat ze vorige week hebben gewonnen. Whats next? Gaat gala binnenkort verkondigen dat ze eigenlijk beter zijn dan man city omdat ze in CL van man utd hebben gewonnen en die op hun beurt gister city hebben verslagen 😂.

Gefeliciteerd mede Gala supporters!

Gefeliciteerd mijn mede Gala supporters. Wat een seizoen was dit zeg. We hebben geen record overgelaten die gebroken kon worden

Gala hoeft nu maar 1 wedstrijd te spelen om CL te bereiken , ook nog eens in de champions route , waardoor ze de kampioen uit bijv Wit-Rusland treffen.Jammer dat Hatayspor niet gedegradeerd is. Al mijn symphatie voor ze verloren sinds de 0-8 cadeautje aan Besiktas, waardoor ze kampioen zijn geworden.

Heerlijk, we zijn kampioen geworden! Nu nog het contract van Okan Buruk verlengen, een aantal goede aankopen doen, en volgend seizoen weer in de Champions League spelen.

Dit is toch mei dus onze MAAND ?? Niet eens 1 seconde getwijfeld aan kampioenschap al vanaf het begin!! Op naar de echte 5 sterren en niet neppe !!! Ben trots op LEEUWEN !! Dit is Galatasaray boys (arefeyi gösterir ama bayramı göstermez !!)

Damn, dat is leip zeg. Tweede worden met 99 punten, holy moly. Sneu voor Fenerbahce. Ik volg het Turkse voetbal niet echt, maar ik heb een goede Turkse vriend die voor Fenerbahce is en ik weet hoeveel het betekent voor de club om eindelijk weer eens kampioen te worden. Ook omdat ze volgens mijn er enorm naar snakken dat ze dan bij een kampioenschap met 4 sterren kunnen spelen. Uithuilen en opnieuw proberen, het is niet anders.

Aan de andere kant is 101 punten van Galatasaray natuurlijk ook enorm knap.

Proficiat broeders, een mooie afsluiting van het seizoen! Kampioen CimBomBom! Op naar de Champions League waar we thuishoren. Nu lekker feest vieren jongens!

Letterlijk met de hakken over de sloot kampioen geworden. Desalniettemin gaat het er om wie er als eerste eindigt, onderlinge resultaten, doelpunten etc. doen er dan niet meer toe. Ik hoop dat het bestuur hier een wijze les uit heeft gehaald. Geen last minute/ paniek aankopen laten we hopen. In ieder geval zijn de prioriteiten een linksbuiten want Kerem is veelste wisselvallig, je kan helaas niet op hem bouwen. Dat hebben we met name gezien in de CL. Een goede 6/8. Mertens als rotatiespeler gebruiken, dat wil dus zeggen een nummer 10 die er gelijk staat. Tot slot ondanks dat Dubois terugkomt hebben we een RA nodig die er gelijk ook staat. Dubois zal een goede backup zijn. Tete, Zaha, Ndombele mogen per direct weg.

26 mei 2024 om 20:53

Met de hakken over de sloot? Wij stonden al een paar weken op voorsprong dus hoezo met de hakken over de sloot?

26 mei 2024 om 21:04

Ben een GS supporter maar wel objectief. Hadden we in de laatste minuten tegen FKG geen 3-2 gemaakt en daarna nog tegen Fener verloren, dan had dit heel anders kunnen aflopen. Degene die zeggen het was geen billenknijpen zijn niet objectief naar mijn mening. Dat je tot de laatste 3 weken op voorsprong staat wil dus niks zeggen. We hebben weer eens gezien dat de bal rond is en alle kanten op kan. Van 6 punten voorsprong naar 1 punt en dat noem jij dus niet met de hakken over de sloot maar een kampioenschap met ruime voorsprong

Hele seizoen gejank van Fenerbahce gehoord.

Het is zelfs zo erg na een knappe overwinning zichzelf kampioen zaten/zitten te bekronen.

Gs en fb hebben beiden dubieuze beslissingen voor zich gehad een echte kampioen trekt het door tot de eindstreep en dat kon fener niet gs wel waardoor gs terechte kampioen is notabene icardi als topscoorder en mertens met de meeste asists in de competite.

Ismail kartal en Ali koc mogen zich schamen dat ze hun tekortkomingen afschuiven op hun rivaal om zo hun eigen hachje proberen redden.

Kampioen is de beste uit de competitie en dat is GALATASARAY

Gefeliciteerd renktaşlar, kampioen met een recordaantal punten! Nummer 24 al, nog maar één voor de vijfde ster! Nu nog Europees succes.

Verder wil ik Beşiktaş supporters feliciteren met de beker en Fener supporters met het Rams Park derby kampioenschap.

26 mei 2024 om 20:36

Huidige Turkse trainers gaan nooit een succes boeken in Europees verband. Heel de trainingswijze is niet voldoende voor de Europese subtop. Zie Arda Guler (in het begin), Sascha Boey als voorbeelden die het gewoon niet redden bij de top.

26 mei 2024 om 21:14

Ik ben niet tegen kritiek, echter moet het wel terecht zijn. Je traint immers waar je ook speelt om beter te worden op diverse vlakken. Je kan iemand in zo een korte periode niet afschrijven. Spelers zoals Anthony die diverse kansen hebben gekregen en het niet waar hebben kunnen maken kan je afschrijven. Iemand 150min speeltijd gunnen en daarna aangeven dat ze het niet redden doe je ze veelste kort mee. Vergeet niet dat Boey zelfs bijna door GS was afgeschreven, echter dmv een goede mentaliteit trainen en nogmaals trainen heeft ie zijn transfer naar de top geclaimd. Het is ook geen wereldspeler die er gelijk moet staan. Sommige spelers worden gekocht op basis van hun status/ statistieken en sommige omdat er in hen potentie wordt gezien. Het kan natuurlijk ook bergafwaarts gaan alleen dat kan je pas beoordelen/ bekritiseren na 1 seizoen. Een coutinho/ Griezmann waren bij hun club wereldtop echter bij Barca geen schim meer wat ze daarvoor waren. Die kan je toch ook niet afschrijven? Wellicht terecht gekomen in een verkeerd systeem. Kortgezegd is dit dus allemaal afhankelijk van verschillende factoren.

26 mei 2024 om 21:20

Maar Griezmann ging naar Atletico en was direct weer wereldtop. Coutinho, ander verhaal natuurlijk.

27 mei 2024 om 00:23

Hij bedoelt dat het tempo in Turkije veels te laag ligt en dat echt Europees voetbal spelen voor die jongens een enorme aanpassing is. Dat klopt gewoon. Sparta Praag, Molde, Kopenhagen hebben ons gewoon van het veld gelopen. Dat ligt aan de Turkse trainingen.

32 goals van Icardi dit seizoen, zal hij met zo’n productie in Turkije blijven? Er waren voorgaande jaren natuurlijk twijfels over zijn blessures, maar ik kan wel een paar topclubs bedenken die een opnieuw fitte Icardi heel goed kunnen gebruiken.

27 mei 2024 om 05:36

Opnieuw fitte Icardi? Hij is al sinds Oktober geblesseerd... Heeft 3-4 maanden volledige rust nodig om gezond terug te keren..

Alle felicitaties naar de GS supporters. Verdiende kampioenschap. Jullie hebben zoals het hoort thuis gewoon iedereen verslagen op ons na. Wij verliezen uit niks en thuis delen we doodleuk 9 punten uit.

Het mooiste van alles : Fenerbahce heeft 7 extra dagen met veel hoop geleefd. Zelfs astrologen kwamen te pas om Fenerbahce naar de titel te leiden. Wacht even…. De woorden Fenerbahce en titel in één zin. Mission Impossible… Galatasaray is geen Fenerbahce. In de laatste speelronde chocken zit niet in ons bloed. Galatasaray is Real Madrid van Turkije. Punt.

We are the best GALATASARAY!

Icardi met een beauty vandaag, deed me even denken aan Drogba tegen Real Madrid.

Wij zijn de ECHTE kampioen jongens!!! Geniet er van. Hedef25...

Het Psv van Turkije. Gefeliciteerd gala.

Volgens het beIN Sports Trio-programma (programma van de huidige wedstrijdzender in Turkije) is het totale aantal onterechte punten dat Galatasaray heeft gekregen precies 26 punten.

🟡🔵 Wederom volgens het Trio programma is het totaal aantal punten dat Fenerbahçe heeft verloren 6.

Stand volgens beIN statistics;

Fenerbahçe 105
Gs 76

27 mei 2024 om 15:15

Hahah lachwekkend!! Laten we niet beginnen over de onterechte penalty's de laatste minuten in de tig wedstrijden die fener heeft gekregen dit seizoen. Of de penalty's die de tegenstanders niet hebben gekregen. Wees blij dat fener 99 punten heeft aangetikt, zover zouden ze niet eens zijn als de scheidsrechters goed floten.

27 mei 2024 om 15:57

Haha, ik heb hartelijk gelachen om deze reactie, thanks.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren