Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord wil geen transfers meer en vraagt hoofdprijs voor viertal

Laatste update:

Feyenoord wil geen transfers meer, zo kopt De Telegraaf dinsdag. De club uit Rotterdam hoopt dat het nog exact één week rustig blijft rond de beste spelers in De Kuip, in verband met de deadline van 9 augustus voor inkomende transfers in de Premier League. Het dagblad somt Steven Berghuis, Sven van Beek, Tonny Vilhena en Nicolai Jörgensen op als kandidaten die Feyenoord op het laatste moment zouden kunnen inruilen voor Engeland.

De interesse uit de Bundesliga, Ligue 1 en Serie A is immers veel geringer. Watford heeft belangstelling voor Van Beek, maar wil de verdediger eerst nog verhuren aan een Italiaanse club, waarschijnlijk Udinese. Daar heeft Van Beek echter geen interesse in: onder dergelijke omstandigheden blijft de verdediger liever bij Feyenoord en dat is de reden dat hij alle verhalen over een mogelijke transfer openlijk weghoont.

Intern zou men zich verbazen dat geen enkele club concrete interesse in Berghuis heeft. Brighton & Hove Albion betaalde immers wél 25 miljoen euro voor Alireza Jahanbakhsh van AZ. Het dagblad stelt dat bij Berghuis het etiket ’mislukt in Engeland’ op zijn rug kleeft, naar aanleiding van zijn periode bij Watford. De kans is groot dat hij in de toekomst, als hij het beeld verder heeft hersteld, alsnog een transfer gaat maken.

Voor Vilhena is nog niemand bereid om flink de buidel open te trekken, al is er wel sprake van oriënterende interesse. Feyenoord is vastbesloten de middenvelder niet voor een paar miljoen te laten vertrekken. Hetzelfde geldt voor Jörgensen: de spits wordt door meerdere clubs bekeken, maar niemand is bereid de hoofdprijs te betalen.

“Op dit moment is er geen concrete interesse in onze spelers”, legt trainer Giovanni van Bronckhorst uit. “We zijn met Feyenoord helemaal afhankelijk van de markt. Het is goed dat de Engelse markt op 9 augustus sluit. Daarna draait de carrousel misschien niet meer. Het is afwachten, elk jaar weer. Frustrerend? Nee, we zitten al jaren in die positie.”

Denk jij dat Sven van Beek deze zomer bij Feyenoord blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijf dan ook eens achter die prijzen staan. Spelers gaan te vaak voor een habbekrats weg. Maar er moet nog steeds wat bij, dus wellicht moet er wel verkocht worden

31 juli 2018 om 08:21

Als je een goede basisspeler moet verkopen om een andere (hopelijk) goede basisspeler te kopen, schiet je er dan veel mee op?

31 juli 2018 om 08:52

Het probleem bij Berghuis is inderdaad het mislukte avontuur bij Watford daarom willen clubs niet de hoofdprijs betalen. Al moet ik zeggen dat Jahanbaksh ook nog wel een niveautje beter is met name constanter.

Daar komt bij dat om een of andere reden spelers van Feyenoord nooit de transfersommen krijgen dan spelers van Ajax of Psv. Wat daar de reden van is is ongrijpbaar of het is Van Geel dat die toch te snel toegeeft?

De andere spelers die genoemd worden. Van Beek (reserve bij Feyenoord) Jorgensen, 1 seizoen goed maar de andere minder en een heel slecht WK) en Vilhena (niet constant genoeg) zijn om verschillende redenen ook niet van het niveau waar in het buitenland veel geld voor neergeteld wordt, wellicht dat Vilhena nog het meest vreemde alhoewel hij wel een middenvelder is en alleen de echt extreem goede middenvelders leveren veel geld op. Die categorie hoort hij niet toe al vind ik hem uit het rijtje van 4 spelers wel de beste.

Ik denk dat Feyenoord wel het geluk heeft dat ze dan waarschijnlijk de selectie compleet houden al denk ik niet dat ze gaan meedoen om de titel daarvoor is de selectie van PSV en die van Ajax wel een stuk beter met name in de breedte. Komt ook bij dat het centrale duo achterin bij Feyenoord de achilleshiel is. Botteghin, Van Beek of Van der Heijden daar kun je niet mee aankomen ook niet in NL. Te traag en voetballend te zwak. St Juste vind ik dan wel weer goed maar nog een seizoen hem opstellen met Tapia in het centrum durft GIO niet aan ben ik bang. Maar strijden met AZ, Utrecht en PEC om de derde plaats moet zeker het uitgangspunt zijn voor GIO

31 juli 2018 om 09:32

Met Botteghin en vd Heijden werden we gewoon kampioen hoor. Dus hoezo kun je daar niet mee aankomen in Nederland?? Maar dit is weer zo'n opruiende reactie lees ik wel. Feyenoord zit niet op het niveau van het cluppie van meneer zelf. Yeah right. Hoeveel jaar heeft Ajax nu alweer geen prijs gewonnen?

31 juli 2018 om 09:39

Van mij mogen van Beek en Vilhena vertrekken.
Berghuis moet absoluut blijven, samen met een fitte van Persie, heeft Feyenoord met afstand de beste aanval van de eredivisie. Ook Jorgensen is gewoon superbelangrijk voor Feyenoord. Mensen vergeten wel eens dat Jorgensen eigenlijk helemaal geen spits is.Ook in de wedstrijden dat hij niet scoort is hij toch een belangrijke schakel waardoor ook berghuis kan excelleren. Jorgensen is niets minder dan de spitsen van Ajax en PSV.

Wat mij op deze site erg opvalt, is dat met name een hoop Ajacieden erg denigrerend over Feyenoord praten. Ze zien ze zo’n beetje 0 als concurrent. De psv’ers sluiten Feyenoord zeker niet uit.

Bij Feyenoord moet het in dit jaar mee zitten, maar als het niet tegenzit qua met name blessures en de kern blijft fit, kan Feyenoord zomaar heel erg gaan verrassen.

31 juli 2018 om 10:02

Mypos, jullie werden kampioen maar niet dankzij Botteghin en Van der Heijden. Ik bedoel daarmee dat ze allebei excelleerden dat jaar. Als je eerlijk bent, weet je dat ze geen topverdedigers zijn. Dat geeft niet. Dan blijven ze gewoon in de Eredivisie, Waarom roep je meteen dat het een opruiende reactie is? Je kan ook stellen dat jij het er niet mee eens ben. Wat jij nu doet is in de verdediging schieten en dan kinderachtig proberen uit te halen, terwijl XAJAcfa, met een uitgebreide reactie komt.

31 juli 2018 om 10:25

@afca:
Waar is de selectie van PSV dan zo breed? Als daar basis weg valt hebben ze ook echt geen echte toppers klaarstaan. Juist Feyenoord is best breed kwa selectie.

Misschien kwalitatief de basis minder dan PSV en Ajax. Maar wel breed dat is vorig jaar gebleken met die blessure golf die er was.

En met Jan Arie en Bothegin kan je juist in Nederland aankomen. Wat komt toch iedereen met snelheid? Als je niet veel ruimte weg geeft hoeft dat ook helemaal niet. En als iemand voetballend veel brengt is het Jan Arie. Sterker denk dat er weinig spelers misschien Blind nu zo veel voetbal brengen vanuit centraal.

Strijden om de 3de plaats met AZ en Pec? Feyenoord zit dichter op PSV en Ajax dan op AZ en Pec. Hoe dan ook zullen Utrecht en Vitesse ook ver boven PEC eindigen.

Maar ik weet niet of je het AZ van afgelopen week hebt gezien? Maar die hebben nog flink wat stappen te maken.

31 juli 2018 om 10:27

@kyle:
Wie zijn dan wel top verdedigers in Nederland? We hebben gasten die het kunnen worden ja.. Maar Bothegin indien fit is gewoon 1 van de beste verdedigers in Nederland. Nee zal niet naar Barca gaan, maar dat hoeft ook helemaal niet.

En ze deden beide excelleren dat jaar? Hoe wee je dat nou, ze doen het nog steeds gewoon goed en zeker voor hier in NL is het een stabiel centrum.

31 juli 2018 om 10:40

@kyle66

Xajacfa stelt dat je met Botteghin en van der Heijden niet aan kunt komen in NL. Als je kampioen wordt met deze verdedigers lijkt me dat die stelling daarmee ontkracht is toch? Voor Eredivisie begrippen dus topverdedigers.

Daarna stelt hij dat Feyenoord moet gaan strijden met AZ en Utrecht om plek 4. Dat vind jij geen opruiende reactie? Dat wordt wel vaker gebruikt door vooral Ajax fans om op zon manier denigrerend over Feyenoord te praten. Als je niet snapt dat dat een enorm opruiende reactie is....

31 juli 2018 om 10:46

Zijn Schwaab en Luckassen dan beter dan het Feyenoord duo, de Ligt springt er boven uit maar ik ben ook niet zo onder de indruk van de andere centrale verdedigers van Ajax.

31 juli 2018 om 10:52

Hahahahaha beste aanval van de eredivisie .de oudste zul je bedoelen.en dat niemand interesse toont in de spelers van Feyenoord vind ik niet vreemd.als een ploeg komt voor een speler te kopen uit de eredivisie dan willen ze wel een speler uit de top 3 .en.dat jorgensen geen spits dat ziet.iedereen.het.zou.mij echt verbazen als Feyenoord dit.jaar hoger eindigd als.afgelopen.jaar.we zullen het gaan zien . Ik wens ieder.team heel veel succes en dat de beste mag winnen.

31 juli 2018 om 10:53

Kijk eens even hoe stoer ze ineens worden nu. Voor het eerst in bijna 20(!!!!) jaar een kampioenschap gepakt en dan komen ze ineens uit hun grot. In dezelfde reactie nog afgeven op een ander w.b. een "opruiende reactie", maar zelf je reactie zo afsluiten. Om even op je vraag terug te komen: Met V.d. Heijden en Botteghin kun je inderdaad niet meer aankomen. Die gaan er vierkant uitgelopen worden door de meeste Eredivisiespitsen. Veel te traag duo dat ook echt geen potten zal breken op hoger niveau. Dit is echt de max. Volgens mij denken alleen Feyenoorders zelf dat ze nu weer een topclub in NL zijn en op het niveau van PSV en Ajax zitten.

31 juli 2018 om 11:01

Balenciaga, 4 jaar geen prijzen hebben je zuur gemaakt?

31 juli 2018 om 11:10

@gnovan:
Wat maakt het uit dat het de oudste is?!?! Het gaat om kwaliteit niet om leeftijd toch?

Plus een Tadic en Huntelaar zijn ook de jongste niet meer. Net als een de Jong....

Ja komen er alleen clubs oor spelers uit de top 3?? Bizar toch dat er toch zoveel gasten van andere teams ook weg gaan gewoon. Ja snap dat het triest provoceren is dat Feyenoord geen 3de is geworden. Maar hebben kunnen zien hoe sterk AZ was tegen de echte top 3 vooral..

31 juli 2018 om 11:28

@Balenciaga: Wie doe er nou stoer, mannetje? Het zijn de Ajax supporters hier die continu provoceren op topics, die Feyenoord of PSV aangaan. Het is gewoon misselijkmakend gedrag die hier word vertoont door enkele zielepieten die denken, omdat ze toevallig meer geld hebben op de bank, steevast denigrerende opmerkingen te moeten maken en dan ook nog raar opkijken als hier op gereageerd word. Omdat Ajax, Europees gezien, 2 middelmatige spelers heeft gekocht voor veel geld maakt dat jullie nu ineens weer favoriet? Jullie hebben inmiddels al 4 jaar geen enkele prijs gewonnen VS 4 prijzen voor Feyenoord en 3 voor PSV, dus waar blijven jullie de arrogantie vandaan halen om continu te roepen dat jullie zoveel beter zijn? Is werkelijk nergens op gebaseerd. Maak maar een pas op de plaats en ga eerst een bewijzen hoe goed jullie daadwerkelijk zijn, ipv gebakken lucht te verkondigen.

Er staat als iedereen fit is best een aardige selectie maar veel Feyenoordsupporters zullen toch ontevreden zijn over de geringe transferinkomsten. Vilhena, Jörgensen en Van Beek moeten deze zomer eigenlijk gewoon de deur uit.

Van Beek loopt volgend jaar transfervrij de deur uit, Jörgensen wordt steeds ouder en dus minder waard en zo'n productief jaar als dit zal Vilhena niet snel meer draaien.

31 juli 2018 om 07:05

Jørgensen heeft nog een drie-jarig contract. En is niet zomaar te vervangen voor Feyenoord. Over Van Beek en Vilhena ben ik het met je eens.

31 juli 2018 om 07:25

Tja, aan de ene kant eens, voornamelijk Jörgensen en Vilhena omdat die al een tijd geleden aangegeven hebben het wel eens ergens anders te willen gaan meemaken. Maar dan moeten ze wel het juiste bedrag opleveren. In de huidige markt moet Feyenoord hierin ook echt wel stappen zien te maken.

Van Beek mag van mij transfervrij de deur uit wandelen eigenlijk. Niet omdat ik hem niets vind maar omdat hij gewoon nog een jaartje lekker moet ballen bij Feyenoord, na zijn zware blessure zou dit weer een echt volledig en goed seizoen voor hem moeten zijn. Het bedrag wat hij nu op moet leveren vind ik niet dermate interessant dat hij dan nu maar weg moet eigenlijk. Geen idee of hij dat zelf ook wil maar ik zou hem er ook wel voor aan zien om, net als Vilhena, op het laatst zijn contract te verlengen.

Wat ik me wel eens afvraag, hoe actief houdt een TD zich eigenlijk bezig met de verkoop van spelers? Worden spelers actief aangeboden bij clubs of wachten ze allemaal gewoon af tot er interesse op gang komt en gaan ze dan onderhandelen? Of zal het bij het willen verkopen van een speler allemaal via zaakwaarnemers lopen?

31 juli 2018 om 07:30

Meestal wordt dat via de zaakwaarnemers gedaan. Je onderhandelingspositie is natuurlijk een stuk zwakker als je zelf met een speler aankomt. Al gebeurt het wel.

31 juli 2018 om 08:57

Sorry hoor maar dit is onzin. Eerst maakt een club bij een makelaar vaak zijn interesse kenbaar maar de verkoop gaat echt niet via die makelaar hoor dat is onzin. De club laat directie (meestal TD) onderhandelen bij verkoop. De makelaar probeert dat spel wel te beinvloeden maar als de makelaar dat zou doen dan zou hij altijd geld verdienen aan de transfer van de verkopende club en dan is niet zo.

31 juli 2018 om 11:44

@RuudGeels: Ik zie jou ook om de haverklap teksten verkondigen die negatief zijn ten opzichte van Feyenoord. Het is duidelijk, ondanks je naam, dat je geen fan bent van Feyenoord. Wat houd jou eigenlijk zo bezig, waardoor je op elke Feyenoord topic denkt te moeten reageren? Daarnaast verkondig je voornamelijk onzin, door nu weer te stellen dat Feyenoord niet tevreden is met de geringe transfers inkomsten. Gaat het voetbal om het binnen halen van geld of het binnen halen van prijzen? Als de selectie voldoet, is het helemaal niet belangrijk om spelers te verkopen. Alle posities zijn dubbel of drie dubbel bezet. Jorgensen heeft een minder seizoen gehad, maar was het jaar daarvoor topscorer van Nederland en is nog steeds een goede voetballer. Hij heeft nog een contract van 3 jaar, dus als het team dit jaar weer beter presteerd, schiet de prijs zo weer omhoog, zo werkt het namelijk in het voetbal, dus doe nou niet of jij er alle verstand van hebt. Als je objectief zou zijn, zou je niet van die onzinnige dingen zeggen. Daarnaast kan de situatie van Vilhena ook op die manier veranderen, is namelijk ook een international, net als Jorgensen, en van Beek gaat misschien zijn contract wel verlengen, wie zal het zeggen, dus hou je zogenaamde wijsheid maar lekker voor jezelf, irritant ventje.

31 juli 2018 om 14:46

Ik heb geen clubvoorkeur, maar ben wel erg trots op onze nationale top 3 en het Nederlands elftal. Ruud Geels speelde in het verleden bij alle 3 de Nederlandse topclubs, vandaar de naam.

Verder heb ik je gerapporteerd vanwege de persoonlijke aanval. Dit gaat veel te ver.

31 juli 2018 om 21:48

@RuudGeels: Waar ga ik te ver in dan volgens jou...dat ik je irritant noem? Zo'n held ben je dan ook wel weer. Altijd provoceren, maar als ik dan mijn mening geef over jouw reacties en dan blijf ik nog zeer correct, ga je mij rapporteren. Ik heb je alleen even verteld hoe waarschijnlijk menig Feyenoord supporter hier over jou denkt. Uit niets blijkt dat jij ook maar enige sympathie voor Feyenoord hebt. Ik lees regelmatig Feyenoord topics hier en jij bent altijd van de partij met negatieve opmerkingen, ook al zijn ze nergens op gebaseerd. Dat is gewoon zuigen en vragen om tegenreacties. Het is zeer hinderlijk om altijd maar jouw naam te zien verschijnen en te weten dat jij weer met een negatieve reactie op de proppen komt. VZ zou jou een x moeten aanpakken, want jij bent degene die de zaak op scherp zet hier, met je over het algemeen ongefundeerde reacties. Bah, bah....

Berghuis is alleen mislukt doordat Watford zonder buitenspelers speelde. De fans waren bijzonder lyrisch over hem.. hopelijk blijft vooral Berghuis nog bij ons.

31 juli 2018 om 07:30

Ik ben blij met dat label. Zorgt ervoor dat hij nog lekker een jaartje kan blijven

31 juli 2018 om 07:42

Watford speelt 352 dus met vleugels, Amrabat en Richardlison maar maakt niet uit 😉 gewoon lekker bij ons blijven idd!

31 juli 2018 om 08:07

Toen Berghuis er speelde speelde Watford in 9 van de 10 wedstrijden zonder diepe vleugels en met twee spitsen. Pas toen Marco Silva er kwam werd het een 4-2-3-1 met vleugels en wilde hij hem er ook bij hebben. Alleen had Berghuis z'n gedachten gelukkig al bij Feyenoord. En in een 3-5-2 zijn het geen 'vleugels' maar gewoon wingbacks.

31 juli 2018 om 08:43

Richardlison kwam pas toen Berghuis al weer weg was en ze weer met fatsoenlijke vleugels gingen spelen.

31 juli 2018 om 07:59

Je kan het wel proberen mooi te praten maar mislukt is mislukt, misschien onder verzachtende omstandigheden maar desondanks gewoon mislukt. En naar mijn weten speelt wattford wel met buitenspelers maar dat terzijde.
Voor Feyenoord een prima speler, geen topper en komt Europees tekort maar voor de eredivisie een prima speler.

31 juli 2018 om 08:07

Berghuis heeft zelf aangegeven liever als linksbuiten te spelen dan als middenvelder. Als je dan 352 of 433 speelt maakt dat dus wel degelijk uit. Als spits kan je ook een 442 formatie niks vinden terwijl je er bij 433 misschien wel 25 per seizoen maakt. Dan ben je naar mijn mening niet mislukt maar gewoon niet goed gebruikt.

31 juli 2018 om 08:08

Linksbuiten is dus rechtsbuiten, foutje!

31 juli 2018 om 08:40

Watford wilde hem toen heel graag behouden, maar Berghuis wilde zelf niet meer blijven. Zijn eerste seizoen was geen groot succes, vandaar de verhuurperiode, maar Watford had hem liever behouden uiteindelijk.
Zie http://www.soccernews.nl/news/398385/watford-onthu...

31 juli 2018 om 09:08

Je kunt het proberen zwart te praten, maar verkeerd aangekocht door Watford is verkeerd aangekocht. Ze kochten een vleugelspeler terwijl ze zonder vleugels wilden spelen.

31 juli 2018 om 10:53

"raubaht±

Hoe kan je dat verzachtende omstandigheden noemen= Je word gehaald voor de vleugels, speelt dan ook. Daarna switcht het team naar 4/4/2 wat moet je dan?!?!

Dan is het naar jouw eten een beetje fout.... Watford speelt NU weer met vleugels ja.ze wilde later Berghuis ook wel weer houden met de nieuwe trainer (afgelopen jaar). Maar oen had Berghuis al zijn zinnen gezet op Feyenoord.

Komt ook Europees niks te kort, want was in de CL de beste speler van Feyenoord en had zat dreiging. Ook bij Nederland doet hij het juist altijd goed.

31 juli 2018 om 08:30

Ook al heeft hij een waardeloos seizoen gehad, ik acht Jorgensen belangrijker. Dat is een vrij complete spits. Alhoewel Berghuis best veel goals maakt en assist maar heeft mij toch niet kunnen overtuigen.

31 juli 2018 om 08:33

Inderdaad een goede speler wiens plafond zeker niet bij Feyenoord ligt. Wellicht dat hij in Spanje beter slaagt in een 4-3-3 systeem. Jorgensen daarentegen heb ik meer twijfels over, heb een beetje een " Luuk de Jong gevoel" bij hem.

31 juli 2018 om 09:03

Luuk scoort alleen veel vaker al vind ik Luuk wel iets meer een houten klaas dan Jorgensen. Maar kijk naar de statistiekn.

Jorgensen 271 Wedstrijden en 97 doelpunten (niet slecht maar voor een spits die 90% van zijn carriere in een mindere competitie gespeeld heeft, NL en Denemarken) zeker niet fantastisch is per wedstrijd 0.35 doelpunt

Luuk de Jong
358 en 150 doelpunten is 0,42 doelpunt per wedstrijd

De cijfers spreken dus voor zich.

31 juli 2018 om 09:33

Vergeet niet dat Jorgensen slechts twee seizoenen spits is. Daarvoor Aanvallende middenvelder. Zijn taak was nooit om te scoren maar assists te verzorgen Als Je zijn laatste twee seizoenen als spits neemt in de ED 58 wedstrijden en 31 goals kom je uit op 0.53. Desalniettemin is hij geen top spits nee dat beaam ik.

31 juli 2018 om 10:04

Denk je wel eens na voor je alles
Hier opgooid?
Het was eerst een aanvallende middenvelder hè.

Prima, laat ze maar lekker blijven! Daar heb ik vrede mee.

Voor een gezonde bedrijfsvoering is het zaak dat spelers met een goede winst worden verkocht. Verschil met Jahanbakhsh is dat hij zich heeft laten zien op het WK. Dit in tegenstelling tot Jörgensen. Berghuis prima speler maar heeft last van het mislukken bij Watford. Denk dat Van Beek het prima vindt om nog een jaar bij Feyenoord te spelen. Volgend jaar staan de clubs in de rij als hij transfervrij kan vertrekken.

31 juli 2018 om 08:07

Ik vind Van Beek typisch een jongen die voor Feyenoord een jaar bijtekent zodat ze een transfersom kunnen vragen. Lijkt mij geen jongen die euro- en dollartekens in zijn ogen heeft staan.

31 juli 2018 om 09:17

ik denk dat Van Beek als hij ook maar 1% nederigheid in zich heeft sowieso moet verlengen. die kreeg zijn laatste contractverlenging precies midden in zijn zware blessure

als je het dan nog waagt om nu te zeggen: jullie hadden zoveel vertrouwen dat je mij ondanks die situatie alsnog zekerheid gaven. en nu ga ik lekker gratis de deur uit!

dan breekt de pleuris uit

31 juli 2018 om 10:42

Als van Beek transfervrij vertrekt is hij nooit meer welkom in de Kuip vind ik. Jarenlang gesteund door de club tijdens zijn blessures. Dan gratis vertrekken?

31 juli 2018 om 11:15

Van Geel verlengt hem niet vanwege zijn blessuregevoeligheid.

31 juli 2018 om 12:15

Zo blessuregevoelig is van Beek helemaal niet. 1x langdurig geblesseerd geweest. Natuurlijk moet je verlengen met hem

31 juli 2018 om 10:56

@kees:
Met wat heeft Janhanbakhs zich laten zien?
Heeft er zelf ook naast gestaan net als Jorgensen en ook niks bijzonders laten zien.
In welke wedstrijd was hij dan echt een uitblinker? Hij was zelf bij Iran niet eens de beste speler.

Ben benieuwd of Feyenoord ook echt voet bij stuk houdt of dat straks Vilhena voor 5-10 en Jã¶rgensen voor 14 miljoen vertrekken in de laatste week 'omdat een speler tegen zijn zin houden niet werkt en deze spelers eerder al weg konden en we ze deze stap niet willen onthouden'.

Ik hoop van niet, maar ik zie er eigenlijk echt nog wel 1 of 2 weg gaan tegen (in de huidige markt) te lage bedragen.

31 juli 2018 om 08:27

Opzich als je 10 miljoen voor vilhena en 15-20 miljoen voor jorgensen krijgt, zit je toch al aardig markt conform?
Natuurlijk hoop je dat ze 15 en 20+ opleveren, maar met de bedragen die jij noemt gaan ze in elk geval niet voor een fooi weg én heeft feyenoord 25 miljoen extra in kas.

31 juli 2018 om 09:04

Er gaat zich geen club melden die 14 Mio voor jorgensen gaat betalen ben ik bang. Dramatsich WK en vorig jaar ook niet een fantastisch seizoen.

31 juli 2018 om 09:29

Dat zou ik ook helemaal niet erg vinden. Wie zou Jorgensen in hemelsnaam moeten gaan vervangen? Ik vond het heerlijk dat hij een waardeloos WK speelde. Laat die jongen nog maar een jaar bij ons ballen! Want voetballen kan hij zeker wel en het zou mij niks verbazen als hij er weer +- 20 in knalt dit seizoen. Iedereen heeft het over afgelopen jaar dat het niet veel was met hem. Maar wat iedereen lijkt te vergeten is dat hij ontzettend veel pech heeft gehad. Hij is een tijdje geblesseerd geweest, een transfer naar Newcastle was afgeketst en zijn vrouw heeft een miskraam gehad. Vooral dat laatste heeft hem ontzettend veel gedaan en dat is echt niet gek hoor... Daarom, dit zal een nieuwe start zijn voor hem. Ik verwacht dit jaar onwijs veel van hem!

31 juli 2018 om 10:43

Het is dit seizoen wel er op of er onder voor Jorgensen. We hebben nu beide kanten gezien, een slechte Jorgensen en een goede Jorgensen. Dit seizoen laat zien wat zijn niveau écht is.

Van Geel is echt niet achterlijk. Met de aflopende contracten van Vilhena en van Beek, moeten zij deze zomer verkocht worden. Zo niet, dan zullen ze gewoon hun transfervrije status afwachten en een mooie persoonlijke klapper maken. Het zal best financieel beter gaan, maar ik denk toch niet dat het hoofd administratie er mee instemt om een basisspeler als Vilhena “gratis” de deur uit te laten lopen?

31 juli 2018 om 10:44

Vilhena heeft contract tot 2020

31 juli 2018 om 07:26

Kan best een afspraak zijn gemaakt dat Feyenoord hem niet actief probeert te slijten en mocht de juiste club niet komen dat hij dan wel gratis de deur uit gaat, in ruil voor de verlenging de vorige keer?

31 juli 2018 om 07:37

Dat zou heel goed kunnen. Maar Feyenoord zal die denk ik niet hebben gemaakt. Vilhena is nog altijd die ene jeugdspeler die doorbrak die het geld moet opleveren he.

31 juli 2018 om 08:06

Daarom ben ik ook zo blij dat vilhena nog 2 jaar vastligt tot 2020 doe je huiswerk vriend voor je roept v beek is de enige

31 juli 2018 om 08:18

WoW relax man. Foutjes maken doet iedereen.

Heb het idee dat ze hier het een roepen, maar het ander bedoelen. Door hier zo de nadruk op te leggen, trek je juist aandacht. En gezien de begroting van Feyenoord en de wens om aan te halen bij PSV en Ajax zouden ze toch moeten verkopen.

Verkoop ze alle 4 gewoon. Dan kan je jonge talenten kopen of uit de youth team fixen.

31 juli 2018 om 08:10

.... en eindig je bovenaan.. in het rechter rijtje.. dat kan je toch niet verkopen aan je achterban.

31 juli 2018 om 09:19

Idd verkoop gewoon alle spelers direct als er Intresse is!
blijft er een leuke onder 21 competitie over straks
zie het al voor me, alle clubs dikke miljoenen op de bank, maar geen fatsoenlijk team, dus europees geen punten. over een paar jaar 3 clubs in Europa vanaf ronde 1

Berghuis kan je prima behouden.

De rest kan je verkopen, die zijn intern prima op te vangen.

Van Persie blijft naar mijn weten spits staan, dat zijn hij en van Bronckhorst overeen gekomen. Dan zou Jorgensen eventueel op 10 kunnen maar daar zie ik liever een nieuwe speler komen. En Jorgensen zelf heeft ook nog steeds een vertrekwens.

Van Beek heeft eenjarig contract en heeft zijn oude niveau van voor zijn blessure nooit meer aangetikt.
Al zie ik liever van der Heijden en Bottegin vertrekken, dat is niet het niveau dat Feyenoord zou moeten nastreven. De verdediging van Feyenoord is veruit de zwakste linie.

Vilhena heb ik nooit veel bijzonders gevonden en gezien de geringe interesse vinden de Europese clubs dat ook.
Voor Feyenoord is hij met Tapia en Amrabat prima op te vangen. Voor Vilhena zelf lijk een stap hogerop ook de beste optie, voor zijn persoonlijke ontwikkeling, het Nederlands elftal en zijn bankrekening.

Ik denk dat Feyenoord dit meer roept in de hoop dat clubs meer gaan betalen voor bovengenoemde spelers

31 juli 2018 om 08:13

Je blijft maar zeggen dat Gio en van Persie zijn overeen gekomen dat hij in de spits komt te staan, maar ben dat nergens tegengekomen? En dat laatste zie je natuurlijk heel goed. Of een dikkere som of hier blijven.

31 juli 2018 om 09:21

sowieso. als nico blijft, dan gaat hij toch echt niet accepteren dat hij 2e viool is achter Robin, wel dan?

wat een onzin verhaal!
gewoon:
Larsson-Jorgensen-Berghuis
-------------- Persie ----------------

31 juli 2018 om 10:45

Of een soort 4-4-2 variant met Jorgesen en Van Persie voorin waar Berghuis er achter hangt als een soort '10'. Larsson kan echt niet. Gigantische miskoop tot nu toe

31 juli 2018 om 11:22

Het stond toch echt in de media en van Bronckhorst heeft het, indirect, aangegeven. Niet met zulke woorden maar je kon er uit opmaken dat van Persie spits speelt. Wat mij ook het meest logische lijkt, van Persie heb zijn grootste successen als spits behaald en voor de 10 positie kan die het, naar eigen zeggen, lichamelijk niet aan.

Nou ging wel iedereen ervan uit dat Jorgensen weg gaat. Wat ze gaan doen mocht hij blijven is ook mij een raadsel.
In dat geval zou ik Jorgensen op 10 zetten met van Persie in de spits. Dan heeft Feyenoord eindelijk een echte nummer 10 en een echte spits.

31 juli 2018 om 11:23

@fr12jules - Denk inderdaad dat het die richting op gaat. Jorgensen in de spits met van Persie als schaduwspits, met veel vrijheid voor Berghuis.

Vorig seizoen was dat ook al een aantal keer en dat ging ook goed. Toen was het Toornstra die dan als een hangende linksbuiten speelde en dus veel (verdedigende) meters maakte.

Edit: Vind jij Jorgensen een 'echte' nummer 10, Raubaht? Ik zou ten alle tijden Jorgensen in de spits zetten (met de rug naar de goal) en van Persie er (kort) achter. De tweede seizoenshelft bewees dat dat wel erg goed ging.

31 juli 2018 om 13:18

Bij Kopenhagen speelde Jorgensen vaak als 2de spits in een nummer 10 rol.

31 juli 2018 om 14:51

Ja, als in een schaduwspits dus toch? Of creatieve middenvelder?

Persoonlijk vind ik Jorgensen sterk met de rug naar de goals als voetballend aanspeelpunt, waar van Persie dan omheen kan zwerven.

Hoezo verbazen? Jahanbaksh is 4 klasse beter dan Berghuis. Jahanbaksh is een uitzonderlijke gorde rechtsbuiten die een assist en een doelpunt kan maken en belangrijker nog geen capsones heeft.

Berghuis is gewoon een mooi weer voetballer met een mentaliteit van een zak aardappelen.

Als er al een club voor Berghuis komt is het een middenmoter die max 8 miljoen wil betalen. Maar zelfs die lijken niet zo dom.

31 juli 2018 om 08:15

Haha, want Berghuis kan natuurlijk geen doelpunt maken en assist leveren?

31 juli 2018 om 08:56

Berghuis is mislukt in Engeland.
2 jaar ouder dan Jahanbakhsh.

Jahanbakhsh en Berghuis hadden beide het beste seizoen uit hun carriere en dan was die van Jahanbakhsh toch nog net iets beter.

4 klassen beter is natuurlijk overdreven. Maar ik kan me voorstellen dat je voor een speler die 2 jaar jonger is, niet mislukt in Engeland is en een beter seizoen heeft gehad, dat die wel 4x zoveel opbrengt.

31 juli 2018 om 09:19

Is dit een reactie op mij of op een verwijderde reactie? Aangezien ik alleen maar aankaart dat Berghuis ook een doelpunt kan maken of assist kan leveren in tegenstelling tot wat er in de (troll?)reactie beweerd wordt.

31 juli 2018 om 10:59

@ahmedhossam:
en in top wedstrrijden was Jahanbashk steeds onzichtbaar. Dus zodra er een beetje echte tegenstand kwam had je niks aan hem... dat zegt ook veel over zijn kwaliteiten.

31 juli 2018 om 08:21

Zo Violen vindt jij dat. De stats qua assist Berghuis en Jahanbaksh zijn het zelfde. Jahanbaksh heeft een paar goals meer. Dus 4 klasse beter.... haha. Maar als je lekker wil provoceren mag dat hoor knul...

31 juli 2018 om 08:29

Ik vind Berghuis de beste speler van Feyenoord. Maar ik kan totaal niet inschatten wat clubs voor hem willen aftikken. Meer dan voor jahanbaksh? Dat zal toch niet? AZ had echt de jackpot.

31 juli 2018 om 08:34

Het is idd een beetje provoceren maar er zit wel degelijk een kern van waarheid in.
Van Geel begint het heet onder zn voeten te krijgen. Hij merkt dat andere clubs stappen aan het zetten zijn met verkoop van spelers zoals Psv,ajax en AZ.
Feyenoord lijkt tot op heden nog niet mee te kunnen. Het bord op schoot scoutingsbeleid van van Geel zal de club financieel niet verder helpen.
Berghuis , Jorgensen, Vilhena en van Beek die vertegenwoordigen nu het grootste gedeelte van het kapitaal. Zet dit af tegen PSV en Ajax dan kun je alleen maar concluderen dat Feyenoord een groot probleem heeft.

31 juli 2018 om 09:26

ik vind dat je de transfers van vorig seizoen nog niet mag afschrijven.
je hebt gehaald:
Larsson (door het seizoen heen een paar keer gebleseerd, kon niet in zijn ritme komen)
Haps (deed het gewoon prima, los van wat blessures)
Boetius (koste Slechtst 1,5 miljoen. risicoloze gok)
St Juste (was een van de lichtpuntjes, deed het gewoon prima)
Berghuis (kende we al, schot in de roos natuurlijk)
Amrabat (liet nog niet zien wat we hoopte maar is erg jong en onervaren)

Het viel allemaal niet mee, en het moet zeker beter. maar je moet wel meenemen dat dit soort spelers vaak even moeten aanpassen. Als Amrabat bijv. dit seizoen niet op z'n minst laat zien dat hij mee kan op het niveau. dan kun je wel zeggen dat het m waarschijnlijk niet wordt

31 juli 2018 om 11:19

@stengun

waarom is een bedrag van 1,5 miljoen een risicoloze gok? FC Groningen en VVV bv haalde voor minder geld als dat spelers als Tadic, Kostic, Luis Suarez, Honda en Musa. Ajax haalde voor een miljoentje meer Millik die later 38 miljoen opleverde.

die 1,5 miljoen voor Boetius is gewoon weggegooid geld en teveel van dat soort "risicoloze" aankopen betekend dat je miljoenen aan het verdampen bent

31 juli 2018 om 12:28

Dat is lekker makkelijk lullen. Alle jackpot aankopen opnoemen. Zo Kun je natuurlijk een nog veel langere lijst maken van spelers die voor weinig (zeg max. 2 miljoen) zijn gekocht en totaal zijn mislukt.

Aan de ene kant heerlijk werken voor een trainer wanneer er geen intresse komt in jouw spelers en je aan de favourite basis elf vanaf de start van je voorbereiding kan werken! Hoe anders dan wanneer je coach bij Ajax bent en het altijd gonst van de geruchten en vaak op het laatste moment 2 gezichtsbepalende spelers vertrekken.
Denk wel dat voor de financiële gezondheid van Feyenoord vilhena en van beek verkocht of verlengd moeten worden anders lopen ze volgend jaar gratis de deur uit en dat kan niet de bedoeling zijn.

31 juli 2018 om 09:06

Ik denk dat Feyenoord juist zou moeten doorselecteren, afgelopen seizoen was het duidelijk dat de selectie niet het gewenste niveau heeft om mee te doen voor de titel en nu is El ahmadi ook nog weg (vorig jaar de beste) en vervangen door Clasie. Ik denk eerder dat Gio de kerst niet haalt als hij straks achter Utrecht en PEC 6e staat en mijlen ver achter op de top 3

31 juli 2018 om 10:58

Dus jij verwacht een top seizoen voor Feyenoord?

31 juli 2018 om 11:02

@xafca:
pfff word je niet moe van je zelf.. Word steeds lager Feyenoord.. 3 topics verder en ze degraderen?

Feyenoord heeft vorig jaar de halve selectie geblesseerd gehad en lang ook. en alsnog met afstand 4de en de beker gepakt.

Nu nog precies de zelfde selectie verder en dan gaan ze ineens 6de worden? Waar zit die logica in? Ben echt benieuwd....?

Wat kan je nou vangen voor Vilhena? 13/14 miljoen?
Als een club dat biedt moet Feyenoord niet in de weg gaan liggen en hem die stap gunnen.

31 juli 2018 om 08:54

Denk zelf ook niet dat Feyenoord in de weg zal liggen bij Vilhena wanneer er een aanzienlijk bod komt. Alles gegeven voor Feyenoord, heeft zijn contract meerdere malen verlengd zodat wij ook nog eens meer zouden kunnen vangen en de stap zal 'm worden gegund.

Maar dat hangt dus wel inderdaad af van het (verhoogde) bod. Bij de rest zal - terecht - moeilijker worden gedaan, mede omdat zij veel moeilijker te vervangen zijn.

31 juli 2018 om 09:03

13/14 miljoen gaan ze niet krijgen denk ik. Feyenoord heeft niet t beste seizoen achter de rug en Vilhena zelf ook niet. Als je dan kijkt waar bijv een Arias, Ziyech, Kluivert voor weg zouden gaan is 14 miljoen te hoog.

Ze moeten gewoon niet verkopen en een goed seizoen draaien. Dan kan ie zomaar 20 miljoen waard zijn..

31 juli 2018 om 09:30

Vilhena heeft juist een uitstekend seizoen gedraaid, ik weet niet waar jij het over hebt?
meer dan 10 goals. sterk gespeeld in bijna alle wedstrijden
23 jaar oud nog maar (al zou je gezien hoe lang hij al speelt denken dat hij ouder is)
International met meer dan 10 caps, ook nog eens 1 van de spelers die onder Koeman in Oranje waarschijnlijk basis speelt

We zijn geen Ajax, die krijgen er 25/30 voor. maar ik vind 14 toch zeker mogelijk

Als je idd die 20 wil krijgen, moet hij wel verlengen, aangezien hij nog nog vast ligt tot 2020, dus deze zomer krijg je relatief het meest

hallo 6 miljoen? dat is de prijs? Kan ik geen hoofdprijs vinden! 1 speler is meer waard Berghuis! De rest is niet veel waard! Daar is geen interesse voor, alleen Ajax zou kunnen gaan voor Berghuis! Indien Neres wordt verkocht! mvg ritje

Als Feyenoord dit elftal bij elkaar houd zie ik ze op Ajax na toch wel de sterkste selectie hebben.
Komt een leuke competitie aan denk ik.

31 juli 2018 om 08:54

Volgens mij vergeet je een club uit Eindhoven. Nog nauwelijks wijzigingen in het elftal. Doen gewoon volop mee voor de titel.

31 juli 2018 om 09:03

Feyenoord is wel hun meest dominante speler kwijt. El Ahmadi. Daar hebben ze Ayoub en Clasie voor terug.

Clasie is geen zinnig woord over te zeggen nadat hij gigantisch mislukt is in Engeland. Maar wanneer hij zijn oude nivau haalt is hij nog steeds net iets minder dan El Ahmadi in mijn ogen.
Ayoub is een prima speler, maar niet veel beter dan de middenvelders die ze hadden.

Per saldo is de selectie ongeveer van het zelfde niveau als dat het vorig jaar was.vorig jaar werden ze op ruime afstand 4de.

Dan lijkt het me nu sterk dat zijn uberhaubt een topkandidaat zijn voor de titel.

Ik denk dat het gewoon weer tussen PSV en Ajax gaat. Of er moeten echt nog een hoop spelers vertrekken bij een van deze clubs.

Mogelijk dat Feyenoord wel AZ en Utrecht voorblijft, omdat die iets verzwakt lijken.

31 juli 2018 om 09:32

Gigantisch mislukt is dan ook weer overdreven he. het 1e seizoen onder Koeman nog regelmatig zelfs basis gestaan, en niet onverdienstelijk
2e seizoen andere trainer, en als dat gebeurt ben je nooit meer zeker van je plaats

Hij is wel mislukt, dat wel. maar het was niet zo dramatisch als jij het doet voorkomen

31 juli 2018 om 11:06

@ahmed:
Ja en hoeveel blesures had Feyenoord wel niet vorig jaar? Heel het jaar niet 1x met de volle basis kunnen spelen en de verdediging nooit compleet gehad.

eerste spits lang er uit geweest en nog een persoonlijk drama ook. Plus van Persie kwam pas in de winter die kan je ook wel als een aanwinst rekenen nu.

31 juli 2018 om 13:55

El Ahmadi meest dominante speler? Ten eerste vond ik El Ahmadi vorig seizoen juist erg tegen vallen, vooral in de eerste seizoenshelft. Ten tweede was er vorig seizoen maar 1 speler die week in week uit het verschil maakte en dat was Berghuis.

Ik zou enkel interesse in Berghuis kunnen begrijpen. Maar ook daar zal geen enkele club de hoofdprijs voor willen betalen. Voor Vilhena, Van Beek en Jorgensen kan je vragen wat je wil, die zullen enkel voor een klein prijsje interessant zijn als backup.

31 juli 2018 om 10:56

Dat lijkt me ook wat overdreven.van Beek zit denk ik weinig clubs op te wachten op dit moment na alle blessureleed, maar een Vilhena en Jorgensen zouden toch best interessant moeten zijn voor de Duitse en Engelse middenmoot en daaronder. Bayern en City zullen inderdaad niet voor ze klaar staan maar clubs als Newcastle en Wolves strooien ook met genoeg geld.

Goede zaak voor Feyenoord als ze geen spelers meer laten gaan. Voet bij stuk houden alleen als er goede bedragen komen kun je iets laten gaan en anders selectie lekker bij elkaar houden. Je hebt er alleen maar voordeel bij op andere teams als je de selectie bij elkaar houdt. Middenveld en voorhoede zijn erg sterk, verdediging als iedereen fit blijft is ook niet verkeerd.

Als Watford gewoon geen 3-5-2 speelde ben ik er van overtuigd dat Berghuis daar gewoon belangrijk kon zijn. Ik zie een Berghuis echt wel spelen bij een Sevilla ofzo. Snap niet waarom maar die jongen wordt zo onderschat in Nederland.

31 juli 2018 om 11:23

probleem is dat de Eredivisie nauwelijks meer een graadmeter is om de kwaliteit van een speler te kunnen bepalen. pas als Berghuis het laat zien in de Europa League straks of bv in een Oranje zullen mensen hem serieus nemen en datzelfde geld ook voor de spelers van Ajax en Psv. over Ziyech bv waren er ook twijfels of hij echt een topper was totdat hij het liet zien tegen Schalke en Olympique Lyon

31 juli 2018 om 17:40

Hij was in Europa ook de beste speler aan Feyenoords kant, alles kwam van hem.

31 juli 2018 om 18:16

dat kan maar hij was niet op die manier bepalend dat het invloed had op de einduitslag

geweldige speler voor de Eredivisie en ik ben blij met hem bij Feyenoord maar ik zie er niet meteen een speler in die ook wekelijks het verschil maakt in een topcompetitie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren