Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord wil doorpakken: ‘Ook met hem gaan we nog in gesprek’

Laatste update:

Feyenoord maakte woensdagmiddag bekend dat het contract van Bilal Basaçikoglu met twee jaar verlengd wordt, waardoor de buitenspeler nu tot 2020 vastligt in De Kuip. Technisch directeur Martin van Geel weet dus dat hij in ieder geval één vleugelaanvaller langer kan behouden en richt zijn pijlen nu op Eljero Elia.

“Je kijkt naar buitenspelers. Steven Berghuis is gehuurd van Watford. Waar ligt de toekomst van Elia? Hij heeft nog een contract tot 2018, dus ook met hem gaan we nog in gesprek”, vertelt hij aan Feyenoord TV. “Specifieke mensen waar er niet veel van rondlopen die ook dat niveau aankunnen. Daarom zijn we blij dat we met Bilal dat contract hebben verlengd en volgend jaar door kunnen gaan.”

Basaçikoglu zelf toonde zich verguld met zijn nieuwe contract: “Het is natuurlijk fantastisch. Iets waar ik naar heb uitgekeken. Ik heb het laatste jaar stappen gemaakt en ben volwassener gaan voetballen. Daarvoor was het aan de mindere kant. Dan zie je dat ik deze stap goed kan gebruiken en de staf ook overtuigd heb. Dat is altijd fijn.”

Denk jij dat Eljero Elia zijn contract bij Feyenoord gaat verlengen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In mijn ogen raar dat ze verlengen met Bilal.. vind hem nou niet het niveau van Feyenoord hebben maargoed.

12 april 2017 om 18:31

Er is een transfersom voor hem betaald en ik denk dat ze hopen dat een club gek genoeg is om hem van de zomer over te nemen.

12 april 2017 om 18:43

Wie heb je als backup? Kijk nu eens hoe Feyenoord in elkaar zakt wanneer er schorsingen komen of blessures

Elia is een versterking voor dit Feyenoord en ik hoop dat die gaat verlengen. Je ziet dat zijn voorzetten met links de laatste tijd ook erg sterk zijn.

12 april 2017 om 18:53

Zou goed zijn als hij verlengt voor het Nederlandse voetbal. Zulke spelers van 29 moet je koesteren, want die tillen het niveau nog iets omhoog in plaats van een bilal bijvoorbeeld. Het zou mij aan de andere kant ook niet verrassen als hij uiteindelijk niet bijtekend, want met zijn lijstje clubs + een goed seizoen + transfervrije status kan hij ergens waarschijnlijk het 3-voudige verdienen. Dat is helaas ook de realiteit.

12 april 2017 om 20:19

Als we kampioen worden zie ik hem wel blijven, maar dat zie ik ons niet worden dus zie ik hem vertrekken. Spelers zoals hij, Schone en Moreno zijn inderdaad aanwinsten die mede door hun leeftijd en ervaring net iets meer bijdragen dan ervaringen jonkie.

Prima om te verlengen met het oog op een eventuele transfer. Nu zsm Elia proberen vast te leggen, in mijn ogen de beste buitenspeler van de eredivisie

Ik dacht juist dat ze van Bilal af wilden, die is toch niet bepaald onomstreden. Wel goed als ze Elia langer vast weten te houden, die man heeft klasse en ga je volgend jaar in de CL nog hard nodig hebben.

12 april 2017 om 19:01

Bilal is geen topper maar de spoeling op de vleugels is erg dun in Nederland. Nu moet Kuijt of Toornstra de gaten opvullen bij blessures van meerdere buitenspelers dat is ook verre van ideaal.

12 april 2017 om 19:01

Is inderdaad niet basisniveau nog, maar stel er zijn uit het rijtje Berghuis, Elia en Toornstra als mogelijke buitenspeler twee spelers geblesseerd. Dan kun je kuyt brengen maar dat is niet bepaald een succes en Hansson en Nieuwkoop zijn ook geen buitenspelers. Dan heb je alleen el hankouri die nog erg jong is en je geleidelijk moet brengen. Bilal is prima als stand-in.

Bilal is prima eredivisieniveau.de meeste mensen denken nog steeds dat we een topvoetballand zijn.mensen we staan op plaats 34 van de wereld.niet blijven dromen over de jaren 70 en 90.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren