Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Feyenoord vreest dat Vilhena dezelfde weg gaat bewandelen'

Laatste update:

Het liefst zou Feyenoord zijn doorgegaan met Jean-Paul Boëtius, maar het was de vleugelspeler die uit De Kuip wilde vertrekken. Volgens De Telegraaf werd uit de houding van de 21-jarige aanvaller al duidelijk dat hij minder gemotiveerd was om onder Giovanni van Bronckhorst volle bak te gaan.

/

Boëtius lijkt zich maandag of dinsdag officieel aan FC Basel in Zwitserland te verbinden en mogelijk gaat ook Tonny Vilhena nog deze zomer in het buitenland aan de slag. Volgens het dagblad vreest de Rotterdamse club dat Vilhena dezelfde weg gaat bewandelen. Ook hij heeft een contract dat over elf maanden afloopt.

Vilhena zou het niet zien zitten om zich op de linksbackplaats te richten, één van de posities waarop hij nog een kans heeft om zich in het elftal te spelen. De middenvelder werd diverse malen aan Southampton gelinkt, maar de kans is klein dat Ronald Koeman nu nog een poging gaat wagen om zijn ex-pupil aan te trekken.

Denk jij dat Tonny Vilhena deze zomer bij Feyenoord blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch jammer dat 2 grote talenten bij Feyenoord deze weg gaan bewandelen. Dood en dood zonde.

3 augustus 2015 om 07:37

Ik zou het prima vinden. Word moe van d buitenwereld het zijn de grootste talenten alleen vind ik dat ze het zelf niet waar maken.
Vihenna in de jeugd elftallen altijd de beste en nu moet hij er wat meer voor doen.
Bij invalbeurten oogt hij zo loom als maar wezen kan.

Nee ik vind tijd voor een stap verder zonde is het zeker , maar tijd om door te gaan

3 augustus 2015 om 07:45

@bliek

Volgens mij stond jij altijd voorop met het roepen hoe grote talenten het wel niet waren en nu ze weg willen zijn het ineens geen grote talenten meer? Heel typisch is dat.

Ik ben het met je eens dat ze hun status niet waar hebben gemaakt, maar er bestaat geen twijfel over dat deze jongens over een grote portie talent beschikken. Het komt er alleen op de een of andere manier niet uit.

Dat kan aan hun zelf liggen maar dat kan ook aan Feyenoord liggen. Het is toch wel typisch dat grote talenten bij Feyenoord vaak voor dat ze bij Feyenoord slagen de deur uit lopen. Denk aan Fer, Wijnaldum, en nu dus Boetus en Vilhena.

3 augustus 2015 om 07:53

@panerai over Vihenna zeker niet. Boetius zeker wel en denk die het nog wel gaat halen. Ik denk dat Vihenna een luie donder is.

Denk dat je 2 verkeerde voorbeelden aanhaalt Fer en Wijnaldem gingen in de crisi weg Feyenoord moest verkopen, Van Persie ging weg wegens ruzie met
van Hooijdonk en van Marwijk.\

Kijk een hoeveel er weg gaan die niet slagen die rij is ook groot en die ook. Noem ik maar even Biseswar , Cabral ,drenhte.

Maar idd ik denk dat Rutten wel wat kapot heeft gemaakt bij sommige spelers qau vertrouwen. Nu ga je hetzelfde krijgen met woudenberg denk ik. Die is 2 de man achter Nelom en die staat zaterdag niet eens basis daar zet hij Vihenna neer.
Ook denk ik dat de persoonlijke begeleiding een rol speelt.
En wat denk jij in de kuip spelen dat schijnt toch iets bijzonders te zijn.

3 augustus 2015 om 08:18

@bliek

Ik vind dat ook echt doodzonde van Feyenoord. Iedereen roept op de tribune dat ze Woudenberg willen, ook al bekend als 'witte Keniaan'. Hij lijkt mij een uitzonderlijk talent dat gewoon eens de kans moet krijgen boven Nelom, die toch wel zijn krediet verspeeld heeft.

Verder ben ik ook een enorme fan van Vilhena, maar sinds Rutten wat bij hem kapot gemaakt heeft lijkt hij niet meer de oude. Het lijkt mij dan ook klote als je eerst potten was aan het breken tegen AZ en Willem II op 10 dat je nu plek moet maken voor iemand die gewoon bij de Mcdonalds Zoetermeer zat (immers)...

Waarom denk jij trouwens dat Boetius het wel gaat halen? Ik zie totaal geen progressie bij hem

3 augustus 2015 om 08:42

Denk dat hij daar vertrouwen gaat kweken lekker elke week spelen en mijn gevoel zeg dat zijn kop goed is.
Afgelopen jaar heeft hij ook geen vertrouwen gehad. Kan nu in een competitie in de luwte weer opleven.
Maar dat is gevoel he

3 augustus 2015 om 10:25

panerai je heb helemaal gelijk. het ligt hier niet aan die jongens maar aan de slechte werkwijze van feynoord

3 augustus 2015 om 10:27

De gevallen Fer en Wijnaldum zijn totaal niet te vergelijken met de gevallen Boetius en Vilhena.

Fer en Wijnaldum waren gewoon basisspelers die een stap hogerop wilde doen. Feyenoord zat toen nog in een sportieve dip en nog in de schulden.

3 augustus 2015 om 11:05

Woudenberg een uitzonderlijk talent? Bij Excelsior toen we nog in de 2e divisie speelde hebben we het niet gezien. Mensen doen alsof het de nieuwe David Alaba is maar t is gewoon een hele saaie degelijke back.

4 augustus 2015 om 00:33

@forza

"verder ben ik ook een enorme fan van Vilhena, maar sinds Rutten wat bij hem kapot gemaakt heeft lijkt hij niet meer de oude"

100% mee eens, niet alleen Tonny, maar ook Jpb, Bilal, Manu deels.

En misschien wel het belangrijkste, wat doet deze situatie met de nieuwe talenten?
Zo met je spelers omgaan is ook een signaal wat je afgeeft.

Daarbij komt ook je beleidsvoering in het geding. Als je je daadwerkelijk op je eigen jeugd richt, waarom behandel je je talenten dan op deze manier?

En ja, ze hebben een minder seizoen gedraaid, maar dat geld niet alleen voor hun. In de 2e wedstrijd o.l.v. Gio zag je al wat van de oude JPB terug.
Dit gaat alleen niet als je een spits als Kazim hebt en Lex op 10.

3 augustus 2015 om 07:39

Inderdaad. Ik zou gaan shoppen bij Feyenoord als ik Ajax was!

3 augustus 2015 om 07:43

Nog niet genoeg middenvelders?

3 augustus 2015 om 08:22

Sarcasme...

3 augustus 2015 om 09:25

Vilhena is nou zo'n voetballer waarvan ik niet snap waarom hij zoveel talent wordt toegedicht. Ik zie het gewoon niet. Waarin zit het speciale van hem? Geen power, geen echte snelheid, geen hele bijzondere techniek, geen splijtende pass, geen individuele top-actie, geen briljant tacticus, geen teamplayer…. Kan iemand me uitleggen waarom hij nou zo'n grote toekomst tegemoet zou gaan? (niet sarcastisch bedoeld die laatste vraag)

3 augustus 2015 om 10:50

Ben het wel met je eens.
hij heeft misschien 5 goede wedstrijden gespeeld de laatste jaren.

4 augustus 2015 om 00:39

Wat je zegt, de laatste jaren. Hij is 19, kom op zeg...

Tegenwoordig moet elk talent er gelijk staan en mag er geen minder seizoen bij zitten.

welgeteld 1 seizoen geleden, waren ze onder Koeman (beide in het elftal wat 3x 2e werd. Laten we zeggen dat ze 2 volle seizoenen mee hebben gepakt. In die seizoenen vind ik dat ze beide het nodige hebben laten zien.

Dat ze nu na 1 minder seizoen zo afgedankt worden is eigenlijk gewoon schandalig.
Ook hebben ze (met name Vilhena) dit seizoen wel heel weinig kansen gehad om zich te herpakken. (tel de 10 min invalbeurten niet mee).

Edit: Word tijd voor van Geel om nu actie te nemen en dit waar mogelijk te gaan herstellen, als dat niet gebeurd denk ik dat het einde verhaal word voor hem.

3 augustus 2015 om 15:51

Lekker laten gaan. Als je niet meer wil houd alles op. Aan deze instellingen heb je niets. Graag of weg ik zou ze helemaal niet meer opstellen en terug zetten Feyenoord 2. Wat hebben ze nou gepresteerd??? Talenten!!!! Ja voor het geld voetballen ho maar.

Snap niet dat een PSV of Ajax hem nog niet opgepikt heeft. Prima speler, groot talent die als hij het vertrouwen krijgt echt wel presteert. Waarom hij op linksback staat is mij onduidelijk, want dat is hij gewoon niet.

3 augustus 2015 om 07:41

Bij Ajax en PSV speelt hij ook geen basis, dus ook geen vertrouwen. Wat schiet hij daar mee op dan. Het beste voor hem zou zijn: een jaar verhuurd worden aan bv. Heerenveen, AZ ofzo. Maar dat zal Feyenoord niet zien zitten met 1 jaar contract. Als hij zonder de druk bij Feyenoord een jaar vertrouwen krijgt bij een andere subtopper bloeit deze jongen echt weer op. In bijna alles zie je dat hij echt wel kan voetballen, maar op 1 of andere manier komt het er in de wedstrijden bij Feyenoord niet uit

3 augustus 2015 om 08:19

Het komt niet uit omdat ze totaal niet weten wat ze met hem aan moeten. Constant op een andere en steeds meer verdedigende positie, terwijl hij geweldig is op 10. Hetzelfde geldt voor Dammers, echt bullshit dat ze hem willen omtoveren tot CV.

3 augustus 2015 om 09:43

Dammers is de hele jeugd gewoon een centrale verdediger geweest en heeft alleen de laatste 2 seizoenen in de spits gespeeld.

Snap van de ene kant ook niet dat hij zich moet richten op de linksback positie want vind hem juist een voetballer die graag met de punt naar voren speelt.
Blijkbaar zijn beide(boetius en Vilhena) toch niet goed genoeg want het zijn toch al twee trainers die zien dat ze niet voldoen aan de eis om bij Feyenoord in de basis te staan.
Toch zou het jammer zijn als hij al weg gaat want ik zie de potentie wel maar Gio zal er toch wel wat meer kijk op hebben dan mij

Laat deze ook maar vertrekken! Totaal geen ruggengraat en geen spiegel! Spelen een slechte seizoen, kregen genoeg kansen en gaan dan lopen janken! Ik ben benieuwd naar welke clubs zij volgend seizoen gaan als ze niet veel gaan spelen bij hun nieuwe club. Talent brengt je in het profvoetbal en mentaliteit zorgt ervoor dat je in de top beland.

Te verwachten. Beter nu cashen, bijtekenen doet hij toch niet. Ook voor hem geldt : meer dan voldoende kansen gehad.

Ik weet niet of deze spelers geen ruggengraad of n slechte mentaliteit hebben, beiden.wel n minder seizoen gedraaid maar dat kan altijd gebeuren op die leeftijd, dat hoort bij de ontwikkeling om n volwassen speler te worden.
Ik hoop.voor.deze twee dat ze de juiste keuze maken en dat hoeft niet perse bijtekenen of naar het buitenland te gaan.
Ik had liefst gezien dat ajax deze spelers zou overnemen met kans oo eerherstel, maar zo'n overstap ligt wat gevoelig voor die twee en ajax kijkt liever in Scandinavie.
Persoonlijk vind ik dat twee hele goede spelers, groeibriljanten maar dat vond ik van van Persie en Salomon Kalou ook.

Wat is dat toch met die jonge gasten die nauwelijks wat bewezen hebben.
Hoedt,kishna,boetius en nu ook Vilhena om maar een paar te noemen.
Ze zijn bij hun clubs in de Ere Divisie niet eens onomstreden en gaan ze zeuren dat ze niet tevreden zijn.
En als Feyenoord pech heeft gaat Kongolo ook nog eens eisen dat die weg wil, want die denk ook nadat die bij Oranje heeft gezeten dat het een wereldvoetballer die eisen mag stellen.

3 augustus 2015 om 17:26

Over Hoedt ben ik het niet mee eens. Die jongen vond ik afgelopen seizoen echt ontzettend goed op enkele wedstrijden na. Het gaat mij echt niets verbazen als hij in de basis komt bij Lazio naast De Vrij.

Ik snap niet dat er bij Feyenoord zoveel spelers in het eerste moeten worden "omgeturnd"! Het lijkt wel alsof men op de varkenoord een compleet andere tactiek hanteert? Als Vilhena een talentvolle linksback was geweest had hij daar toch in de jeugd wel gespeeld? Vilhena gewoon laten meestrijden om die plek op het middenveld. gewoon een kwestie van doorselecteren.

Haalt hij het niet, dan moet je hem nu verkopen met een doorverkoopclausule.

Als die gewoon presteerde en beter was dan de andere middenvelders speelde die elke week. Maar dat is die niet, hij is erg gemakzuchtig in het veld. Net als Boeitus, erg overschat na een goed begin. Feyenoord wordt niet beter van deze twee spelers.

3 augustus 2015 om 10:21

terwijl toch iedere feynoord supporter 2 jaar terug zou zweren bij deze 2 spelers. het is schandalig hoe de fans met hun zijn omgegaan. maarja in rotterdam hebben ze niet in de gaten hoe stom deze actie is om hun 2 zo te laten gaan.

3 augustus 2015 om 16:01

Het is hun eigen schuld, ze presteren gewoon niet en zijn niet beter dan de spelers die er nu wel instaan.

3 augustus 2015 om 21:14

dit soort jongen moet je ook vertrouwen geven. ze komen uit de stad en kennen de club. het is gewoon zonde dat zulke jongens nu zo uitgekost worden terwijl als je ze anders benaderd het binnen de club kunnen uitgroeien tot toppers

Ik word echt zo moe van deze dit soort gasten. Er zit nog enkel grijntje respect of manieren in. Er zijn er de laatste tijd zo veel van Kishna, Labyad, Boetius, Vilhena, Bakkali, Ould-Chikh..... Ik word echt zo moe van die jochies komen net kijken en denken gelijk alweer dat ze de grote meneer zijn en dan ook nog kieskeurig zijn. Er zijn er meer hoor dan alleen de genoemde spelers. Ook bijvoorbeeld Mitchell Dijks en die kwam ook weer terug naar Ajax omdat hij het in zag dat hij fout zat en hoe het nu echt werkt in de voetbalwereld. En hopelijk gaat deze jongens ook gebeuren maar eigenlijk moeten ze dat nu al in zien want je zadelt je club weer op met het maken van een goed bod op een vervanger. Ik vind het doodzonde dat het tegenwoordig allemaal draait om geld. Ze willen leven als een wereldberoemde popster. Ze snel en zo veel mogelijk geld binnen harken zonder daar weinig voor te doen. Wij de modale mensen moeten ook hard werken maar verdienen geen tien duizenden euros in de maand of miljoenen per jaar. Het leven is echt zo oneerlijk verdeeld. Afschaffen die mega salarissen gewoon voetballen in het weekend en doordeweeks gewoon werken. Zie je bijvoorbeeld Messi en Ronaldo al staan in de fabriek, in de zorg of in de bouw.....

Het is jammer, maar het begint er steeds meer op te lijken dat hij niet de volgende stap kan zetten bij Feyenoord. Tijd om te vertrekken lijkt mij, want er komen weer nieuwe, frisse talenten aan die zich willen bewijzen.

Ik geloof trouwens verder niet dat hij ongemotiveerd of lui is. Hij ontwikkelt zich alleen niet zoals hij zelf en Feyenoord verwachtte.

Dan zou ik heel snel naar ayoub omschakelen

En het gaat weer zoals enkele jaren terug.. talentvolle spelers uit eigen opleiding vertrekken omdat (dure) aankopen weer volop worden aangetrokken. Hoe lang gaan ze dat nu financieel volhouden? Of wordt net als bij Twente maar gegokt op Europees voetbal?

Ik vind het zonde dat 2 getalenteerde spelers via de achterdeur de Kuip moeten verlaten, maar ze moeten zichzelf ook niet overschatten en een basisplaats bij Feyenoord opeisen. Boetius heeft vorig jaar een zeer matig seizoen gedraaid en in Vilhena zag Rutten het helemaal niet zitten. Ze konden nu bij een nieuwe trainer niet verwachten dat hij met beide spelers weg zou lopen, hij heeft ze vorig jaar immers ook bezig gezien. Niemand is zeker van een basisplaats en wil Feyenoord echt weer meedoen dan zijn de versterkingen tot nu toe geen verkeerde aankopen. Je wint de titel niet met 11 spelers. Gewoon een goede mix van talent en ervaring plus bij een schorsing, blessure of vormdip een waardige vervanger opstellen.
Vermeer of Hahn
Karsdorp of Wilkshire - v Beek of Botteghin - Kongolo of vd Heijden - nieuwe aankoop of Woudenberg
Toornstra of Schuurman/immers - Vejinovic of El Ahmadi - Gustafson of Vejinovic/sleegers
Bilal of Kuyt - Kuyt of Kramer/kazim - Sleegers of Manu

Hahn
Karsdorp
v Beek
Botteghin
v Anholt
Toornstra
El Ahmadi
Vejinovic
Bilal
Kuyt
Sleegers

Zie hier de meest rare teksten voorbij komen. Geen ruggengraat, luie donder, etc. Ik vind het allemaal onzin. Hij wil gewoon vertrouwen krijgen op zijn eigen positie. Dat krijgt hij niet en hij wordt als een speelbal overal neergezet. Maar zeurt hij? Nee. Hij speelt gewoon waar de trainer hem wilt hebben terwijl Schaken bijv rechtsback weigerde. Ik vind het juist knap dat hij aangeeft liever op het middenveld te spelen en dat het daardoor beter is om te vertrekken naar een club/trainer die het wel als een middenvelder in hem ziet zitten.

Het zit feyenoord niet echt mee met hun eigen jeugdexponenten.
Boetius moeilijk jaar gehad en nu vertrokken. Niet doorgebroken.
Vilhena moeilijk jaar gehad en als ie niet nu vertrekt, dan wel volgend jaar gratis. Niet doorgebroken.
Kongolo stokt wat in zijn positieve ontwikkeling.
Nelom niet goed genoeg.
Achahbar moeten we nog maar afwachten of ie een basisspeler wordt.
Manu idem.
Van Beek vind ik wel een hele goede.
Karsdorp doet het ook best goed.
Clasie helaas vertrokken, wel doorgebroken.
Misschien vergeet ik er nog een paar?

3 augustus 2015 om 12:35

Allemaal jongens die denken dat ze het met talent wel gaan redden!

Leuk dat je van Beek en Clasie noemt... en ondanks dat het geen eigen jeugd is wil ik Immers ook graag noemen... dit zijn gasten die wel werken en mentaliteit hebben... en je ziet waar het toe lijdt.

3 augustus 2015 om 17:56

En toch wordt de jeugdopleiding al jarenlang de beste van NL genoemd.
Ik vind dat er bar weinig doorbreekt in het 1e voor een jeugdopleiding die ieder jaar deze eretitel meekrijgt.
Of wordt deze reactie van mij nu verwijderd..

3 augustus 2015 om 18:53

Dat de jeugdopleiding van Feyenoord al jaren lang de beste wordt genoemd is omdat Ajax en Psv hun hoogste jeugdafdeling in de Jupiler League hebben lopen. En Ajax een kwart van de jeugd zo'n beetje vervroegd over laat gaan naar de volgende lichting.

Ik weet voor 99 zeker dat de lichting 1997 - 1999 van Feyenoord geen schijn van kans maakt tegen die van Ajax.

Nouri, van de Beek, Cerny, en o.a. Muric zijn talenten die je bij Feyenoord momenteel niet ziet. Ze voetballen alleen zeldzaam weinig samen omdat de ene dan weer bij Jong zit, dan weer bij de A1 en zeker Cerny zal dit seizoen ook bij 1 aan gaan sluiten.

Ik zie het probleem niet.

Boetius leidt altijd balverlies en Vilhena laat z'n mannetje lopen.

Totaal geen rendement.

Next

Wat een verwende rotjongens. Ze moeten even wat harder trainen om in de basis te komen en ze gaan lopen. En het ergste nog... hij 'wil' geen linksback voetballen ??

Man, wees blij dat je voor een club als Feyenoord mag voetballen... verwend snotjong.

Neem een voorbeeld aan Immers of Schone... jaar in jaar uit wordt er geroepen dat ze niet goed genoeg zijn, maar ze staan er altijd en als ze wissel staan hoor je ze ook niet!

Ik vrees het niet,ik weet wel zeker dat hij ook gaat vertrekken. Het lijkt er trouwens steeds meer op,dat de (zogenaamde) talenten steeds minder zin hebben om voor een basisplaats te knokken. De media schrijft vol lof,en hun denken dat ze er dan al zijn.

Ik denk dat beide heren niet goed genoeg zijn. Waar men in de jeugd tegen leeftijdgenoten lekker kan ballen op talent, moet men nu de stap zetten om tefen kerels te ballen op talent en inzet. Dat is iets anders. Tenzij iemand een exceptioneel talent is en echt op talent iedereen aan gort kan spelen.
Depay had ook een moeilijk jaar. Blind ook. Willems ook. En waar het Veltman in het begin gemakkelijk afging, komt hij er nu ook wel achter dat broekie vs kerel toch iets anders voetballen is.

En tja...sommige spelers, ondanks talent zijnde, trekken dat gewoon niet. Tegenwoordig keuze genoeg uit clubs links en rechts. Dus ipv doorschakelen naar inzet en extra arbeid, kunnen spelers ook een stapje terug doen waar ze op talent, nog uitblinken in een team dat niet mee doet om de prijzen, maar waar je wel lekker kan verdienen.

Ik denk dat Vilhena, Immers, Manu en Immers nog vertrekken (al hoop ik ook op Wilkshere en Nelom). Elia, Kramer, Botteghin en nog een extra middenvelder zullen nog vastgelegd worden.

Ik kan er best mee leven dat Feyenoord het zonder Boeitus en Vilhena moet stellen. Alleen v Geel geeft cadeautjes weg. 2,5 miljoen voor Boetius is veel te weinig. Mocht je hem verkopen stel dan een hoog doorverkooppercentage in. Vind Feyenoord toch echt een heel zielig team hebben dit jaar met weinig lijn.

Als ze op de training echt zo goed waren dan had GIO ze heus wel opgesteld.
Maar als je dat niet doet ja wat moet je dan.
Tuurlijk hoopt iedere Feyenoorder dat deze jongens het redden bij Feyenoord,maar ja als dat niet lukt.
Dan zit er niks anders op.

Laat als "groot talent" vrij weinig zien en is in mijn ogen.
Hij heeft voldoende kansen gehad en ook nu krijgt hij dus een mogelijkheid om zich als LB in het elftal te spelen, maar dat ziet meneer niet zitten...?

Laat als die zogenaamde "talenten" nu eerst eens de sterren van de hemel spelen voordat ze praatjes en eisen hebben en anders wat mij betreft lekker voor een paar miljoen verkopen net als Boetius.

Of ze nu wel of niet de kans hebben gehad, of wat dan ook het is heel simpel: Ze Zijn Niet Goed Genoeg!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren