Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord vindt vraagprijs te gortig; gesprekken met River Plate gestopt’

Laatste update:

Feyenoord gaat geen nieuwe poging wagen om Ezequiel Barco over te nemen van River Plate. Dat meldt 1908.nl dinsdagmiddag. De Rotterdammers zagen afgelopen weekend een bod afgewezen worden op de 24-jarige linksbuiten annex aanvallende middenvelder en laten het daarbij.

Barco zou meer dan tien miljoen euro moeten kosten en daar wil Feyenoord niet aan beginnen. De komst van de Argentijn lijkt nu sowieso minder noodzakelijk, daar de Rotterdammers een akkoord hebben bereikt met Dinamo Zagreb over de transfer van Luka Ivanusec. De Kroatische middenvelder wordt naar verluidt aanstaande vrijdag medisch gekeurd.

Feyenoord heeft eindelijk beet en mag Luka Ivanusec snel verwelkomen

Feyenoord heeft een akkoord bereikt met Dinamo Zagreb over de transfer van Luka Ivanusec. Lees artikel

Barco wordt momenteel door MLS-club Atlanta United verhuurd aan River Plate, wat aanstaande januari een verplichte optie tot koop licht. Zaakwaarnemersbureau Muy Manero heeft echter een mandaat op de Argentijn bij een transfer: het Amsterdamse bureau heeft de 1.67 meter lange Barco actief aangeboden bij Feyenoord.

Het makelaarskantoor bracht eerder deze transferwindow Ramiz Zerrouki, Givairo Read en Ayase Ueda naar Rotterdam. Barco speelde in totaal 244 wedstrijden voor Independiente, Atlanta United en River Plate. Daarin was hij goed voor 40 goals en 33 assists. Het gerenommeerde Transfermarkt schat de huidige marktwaarde van Barco op 8,5 miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Waarom zou je ook....we hebben net Ivanusec binnen.

22 augustus 2023 om 17:23

Toevallig kwam de interesse ook wel op gang toen te Kloese aangaf om zich heen te kijken nu Ivanusec zo lang duurt.

22 augustus 2023 om 17:25

Hadden we toevallig ook niet een paar jaar geleden interesse in deze speler?

22 augustus 2023 om 17:32

Zou goed kunnen, weet wel dat we toen veel interesse hadden in Alvaro Barreal (ook MLS gegaan).

22 augustus 2023 om 17:43

Ik dacht juist dat Ajax een paar jaar geleden interesse had in deze speler. Maar kan ook zijn dat ik er naast zit

Er speelde een paar jaar geleden een jonge speler bij River plate met een mullet ben zijn naam vergeten.
maar elke keer als hij speelde domineerde hij het veld.
heb nooit begrepen waarom er geen Europese club voor hem kwam, want ik denk dat hij een sensatie had kunnen zijn

22 augustus 2023 om 18:39

Je bedoelt waarschijnlijk Carrascal, Colombiaans internationaal en tegenwoordig voetballend in Rusland. Technisch zeer vaardige speler, maar zo gek als een deur. Altijd betrokken bij opstootjes en ook buiten het veld een beetje een idioot. Is toendertijd ook nog eens aan Ajax gelinkt. Ik hoorde trouwens dat Feyenoord ook interesse heeft in Soule van Juventus, weet niet of het om koop of huur gaat.

Zeer begrijpelijk. Qua naam klinkt het een veelbelovende speler maar om hem vanuit Zuid-Amerika hierheen te halen voor dat bedrag is wat mij betreft nog wel een gok. Zeker als je andere spelers goedkoper op zou kunnen halen die direct speelgerechtigd zijn. Wellicht dat deze jongen ook nog een ander paspoort zoals aardig wat Argentijnen, maar deze keuze begrijp ik wel.

Zou me niet verbazen als dit bod onderdeel was van de onderhandeling om Zagreb wat meer onder druk te zetten. Goeie foto heeft VZ ook wel uitgekozen zeg.

"het makelaarskantoor bracht eerder deze transferwindow Ramiz Zerrouki, Givairo Read en Ayase Ueda naar Rotterdam"

Zijn dit de duistere dealtjes van Slot/ten Kloese en Muy Manero? Wellicht de volgende 'onthulling' bij Studio Sport.

22 augustus 2023 om 17:26

Of hier ook sprake is van duistere dealtjes dat weten we niet. 1 ding is zeker de duistere dealtjes waar van Hooijdonk over sprak gebeurt vaak genoeg in de voetballerij. Vaak wel moeilijk te bewijzen als er bedragen of luxe cadeaus onderling prive worden afgesproken. Ze zijn niet zo stom dat ze zulke zaken in een contract zetten.

22 augustus 2023 om 18:20

Een Amsterdams zakenbureau dat spelers bij Feyenoord aanbiedt...🙈

Zo te zien slechte imitatie van Luis Suarez

Zonde volgens mij was dit wel een topper geweest. Hij heeft wel een Feyenoord kop

Barco is geen verkeerde speler voor Nederlandse topclubs

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren