Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord verwacht zeer aanvallend Sevilla: ‘We gaan voor de winst’

Laatste update:

Feyenoord staat voor belangrijke dagen. De club won, alle competities meegerekend, acht van zijn laatste tien wedstrijden en is in vorm. Donderdagavond komt Sevilla op bezoek in De Kuip en iedereen in Rotterdam-Zuid hoopt dat los Rojiblancos het onderspit delven. Sven van Beek hoopt mee en zegt dat hij er ook wel degelijk in gelooft.

/

De laatste tien jaar won Sevilla driemaal de Europa League en in eigen land doet het mee in de subtop. De Spanjaarden zijn dus zeker niet gering te nemen, maar Van Beek denkt dat Feyenoord gewoon moet uitgaan van zijn eigen kracht. “In de uitwedstrijd waren we als team nog niet zo ver als we nu zijn. We begonnen daar goed aan de wedstrijd, maar werden geklopt in standaardsituaties”, roept de verdediger in herinnering.

In gesprek met Feyenoord TV is Van Beek nu positief. “Er liggen altijd kansen tegen dit soort ploegen. Sevilla speelt heel aanvallend, dus ik denk dat er in de omschakeling zeker mogelijkheden liggen”, voorspelt hij. Van Beek zegt er zin in te hebben en niet tevreden te zijn met slechts een punt. “Zoals altijd zullen we ook nu thuis voor de winst gaan.”

/

De jonge achterhoedespeler begint donderdagavond in de basis en dat lijkt ook zo te zijn voor Khalid Boulahrouz. Hij verbond zich in de zomer voor een jaar aan Feyenoord, maar veel kwam de verdediger nog niet aan spelen toe. Blessures en concurrentie achterin voorkwamen dat Fred Rutten tot nog toe een wedstrijd begon met de ex-international van Oranje. Donderdag lonkt een debuut in de basis tegen Sevilla, zijn oude club.

De 32-jarige Boula werd in het seizoen 2007/08 door Chelsea verhuurd aan de Andalusiërs en speelde in totaal negen wedstrijden voor Sevilla. Hij herinnert zich nog goed dat de club de Spaanse Super Cup won, door Real Madrid tot twee keer toe te verslaan. “We hadden twee grote spitsen en een rechterkant waar je eng van werd”, haalt Boulahrouz op in De Telegraaf. “Ik kwam terecht bij een warme club, bij een club met zeer aimabele mensen en een geweldig team.”

Zie jij Feyenoord thuis winnen van Sevilla?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop echt dat Feyenoord wint, overwinningen op ploegen met deze status heeft het Nederlands voetbal weer nodig. Denk wel dat ze het moeilijk krijgen want Sevilla is natuurlijk gewoon een erg goed voetballende ploeg, en met Wilkshere en Manu mis je twee spelers die belangrijk zijn geweest voor Feyenoord in Europa. Maar thuis in de Kuip moet je het ze gewoon heel lastig kunnen maken. Zou erg mooi zijn als Nederland met 3 clubs nog Europees speelt na de winter.

27 november 2014 om 16:25

Wat doet iedereen spastisch zeg. Sevilla heeft in luik en rijeka gelijk gespeeld. Feyenoord is toch gewoon de favoriet? Ze zijn Europees gezien ijzersterk thuis in de kuip.

27 november 2014 om 16:36

In Rijeka stonden ze bijna de hele tweede helft met 10 man en Luik heeft inderdaad een knap resultaat geboekt. Feyenoord is vanavond absoluut geen favoriet tegen de cup winnaar van vorig jaar, kijk maar naar de wedkantoren, maar ik denk ook dat ze niet kansloos zijn in eigen kuip.

27 november 2014 om 17:58

Ik voorspel weer een kansloze nederlaag voor Feyenoord. Heb de wedstrijd in Spanje gezien en Sevilla was oppermachtig. Na de 2-0 vonden ze het wel prima, Feyenoord mocht hen daar dankbaar voor zijn.

27 november 2014 om 20:58

goede voorspelling Geert

27 november 2014 om 16:35

Sevilla is echt helemaal uit vorm, en uit pakken ze veel te weinig punten, eigenlijk hebben ze alleen tegen de degradatiekandidaten punten gepakt, thuis doen ze het wel beter, maar ook dat is niet om over naar huis te schrijven.
Ben ook bang dat ze dit seizoen geen Europees gaan halen, dus niet bij de eerste 7 zullen eindigen.

27 november 2014 om 17:01

Met andere woorden als Feyenoord wint ligt het aan de zwakte van Sevilla?? Dag Wandering,ze zijn gewoon een Europese subtopper,en veel meer ervaren,met een paar topspelers en de huidige nr 5 uit Spanje. Als Feyenoord hier een goed resultaat tegen haalt is het gewoon een top prestatie en dat weet je zelf ook wel.

27 november 2014 om 17:20

Misschien moet je eens leren lezen, lijkt mij een stuk handiger als zomaar woorden in mijn mond leggen.

Voor een Nederlandse club is het sowieso al een prestatie om van een Spaanse middenmoter/subtopper te winnen, zelfs als die club uit vorm is, maar als de mogelijkheid er al is, dan is het nu wel
Standard, lukte het, Reijka lukte het, dus waarom Feyenoord niet?

27 november 2014 om 17:29

Is het dan een hele prestatie als een club als PSV of Ajax van Espanyol of Getafe wint?? Nee mij lijken dat hele normale zaken, dus doe maar niet zo want buiten 6 ploegen is la liga ook niet zo geweldig

27 november 2014 om 17:35

mm ik denk dat ze gewoon in een dip zitten.. ze staan ondanks het spel wel 4 of 5 he momenteel..

27 november 2014 om 17:44

Staan 5e, maar wel al 13 verliespunten

27 november 2014 om 17:50

Ik Lees t toch aardig goed,misschien moet jij het dan beter formuleren. Dat ze 5-1 van Barcelona verliezen wil niet zeggen dat ze in een dip zitten. Nogmaals ze staan 5 in pd,bovenaan in el dus waar je al die wijsheid vandaan haalt is mij een raadsel.

27 november 2014 om 17:58

En begroting ook niet geheel onbelangrijk,Feyenoord 49m Sevilla 80.4m maar ik ga lekker genieten van een topwedstrijd in de kuip tegen de huidige el winnaar die zo uit vorm is. Wordt een gezellig avondje de groeten.

Hoop dat Feyenoord de punten pakt, denk dat de odds tegen hun zijn maar met strijdkracht en wat geluk kun je hier zomaar winnen, Feyenoord in de Kuip moet toch iets speciaals kunnen opbrengen. Pak de punten voor NL !

27 november 2014 om 16:48

Dat hoop ik ook, al hopen zij niet dat wij punten pakken als ik zo de reacties lees in de topics van afgelopen dinsdag en gisteren.

Maar goed, laten we hopen dat Feyenoord gewoon wint!!!

27 november 2014 om 17:02

Ach een paar van die eencelligen moet je niet serieus nemen.
Iedereen met een beetje gezond verstand hoopt gewoon dat Nederlandse clubs winnen in Europa, ook als het de aartsrivaal betreft. Al moet ik toch ook wel toegeven dat als Ajax niet wint ik het niet zo'n drama vind 😉

27 november 2014 om 17:31

Nee hoor als Ajax speelt ben ik altijd voor Ajax ( en met mij nog velen ) behalve die 2 x per jaar.hoop ook op een finale Ajax - Feyenoord

Kleine voorspelling: 0-4.

28 november 2014 om 00:08

Je zat er maar 6 doelpunten naast. Ook een prestatie opzich.

28 november 2014 om 08:31

Kleine voorspelling, grote misser.
Hopelijk heb je andere talenten

28 november 2014 om 09:25

Ik heb zeker andere talenten! Gelukkig wel, als voetbalwedstrijden voorspellen toch mijn enige kwaliteit zou zijn geweest dan had ik een verdomd rot leven gehad.

Maar gefeliciteerd. Volkomen verdiende overwinning van Feyenoord. Had ik inderdaad niet verwacht. Ik neem aan de meeste Feyenoord supporters ook niet.

Oftopic;

Prandelli zojuist ontslagen bij Galatasary.

Ik hoop niet dat Feyenoord dan ook vol in de aanval gaat want dan kan het nog best mis gaan. Een gelijkspel is iets waar Feyenoord tevreden mee mag zijn al is het in eigen huis. Dan moeten ze het de laatste wedstrijd echt laten zien. Ik laat me graag verassen, maar zie het niet heel rooskleurig in voor Feyenoord tegen een sterk Sevilla, die dit soort toernooien toch zeker wel serieus neemt. (gewonnen jaren) Maar hoop natuurlijk dat Feyenoord de winst pakt voor het NL-voetbal, laat het een mooie wedstrijd worden!

Je weet dat Sevilla uit vorm is maar het blijf een ploeg met aanvallende kwaliteiten.
En Sevilla weet dat we achterin kwetsbaar zijn dus daar liggen de kansen .
Feyenoord acht ik niet sterker maar een volle kuip doe wonderen.

27 november 2014 om 17:00

Achterin kwetsbaar? Verklaar je nader?

27 november 2014 om 17:08

Zo moeilijk lijkt mij dit niet toch? Voor een Europese wedstrijd heb je goede verdedigers nodig. Europees gezien heeft Feyenoord al 15 doelpunten tegen dat is gemiddeld dus 2 per wedstrijd.

27 november 2014 om 17:19

Beetje uit de context van vorm gerukt natuurlijk. In de kuip hebben ze pas 1 tegengoal vanaf de poulefase. Het is maar hoe je statistieken wil gebruiken bals argumenten.

27 november 2014 om 17:22

Ja dat is makkelijk, staan de cijfers je niet aan, dan tel je ze niet mee.

27 november 2014 om 17:32

Wandering heeft al verklaart .

27 november 2014 om 17:03

Achterin kwetsbaar? Ik dacht dat het juist stabiel stond achterin, gezien de prestaties in de competitie. Feyenoord heeft de minste tegengoals van alle clubs.

27 november 2014 om 17:09

Europees gezien heeft Feyenoord al 15 doelpunten tegen dat is gemiddeld dus 2 per wedstrijd.

Dat het in de eredivisie wel goed gaat, zegt Europees gezien niet zo heel veel dus.

27 november 2014 om 17:36

Volgens Rutten begon het seizoen pas op 1 september dus dan zijn het er geen 15

27 november 2014 om 17:49

@ wandering
Het zijn er 10 inclusief de playoff wedstrijd tegen Zorja Loehansk. En Feyenoord heeft zelf ook 10 gemaakt. En als ze die knotsgekke wedstrijd tegen Zorja die goals niet zo kinderlijk weggeven( Karsdorp) was er niks aan de hand. Dus valt het reuze mee.

P.s vergeet te zeggen dat ik de verdediging van Feyenoord op geen enkele blunder heb betrapt.dus als het aan iets ligt dan zeker niet de verdedigers.

27 november 2014 om 17:15

Achterin kwetsbaar? Feyenoord wordt momenteel juist geroemd om o.a. de defensie.

Het moet lukken om Fey, PSV en Ajax alle3 volgens jaar nog europees in competitie te hebben. Maar het kan theoretish ook nog voor alle 3 misgaan. Laten we voor de plek van NL op de uefa coëfficiënten ranglijst hopen dat ze het goed doen.

Luis Fabiano en Kanouté wat een spitsen waren dat voor Sevilla

27 november 2014 om 17:39

Ik hoop met je mee FootbalFan09

Verwachten we veel goals?

Wordt lastige wedstrijd, ervaring zal doorslag geven. Meest gunstig is 0-0 tot de 90e minuut en dan met een mazzeltje toch de 1-0 maken.
Een eerdere goal voor Feyenoord zal ze denk ik weer onzeker maken en ze weer achteruit laten hollen. dan zal Sevilla aanzetten en zeker scoren. Ik denk dat het voorzichtig zal gaan van beide kanten, weinig grote kansen. Met een beetje geluk zie ik het toch 1-0 of 2-1 kunnen worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren