Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord verbaasd door werkwijze Liverpool inzake Slot; Te Kloese reageert

Laatste update:

Liverpool heeft zich, zo meldde Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad woensdag, officieel gemeld voor de diensten van Arne Slot. Feyenoord bevestigt tegenover Voetbal International de interesse van the Reds.

Binnen het Rotterdamse kamp heerst de nodige verbazing over hoe Liverpool te werk gaat, zo pent het wekelijkse voetbalmagazine neer. De haast waarmee de Engelse topclub probeert de deal te beklinken, ligt Feyenoord niet lekker.

De regerend kampioen wil juist de tijd nemen om het onderhandelingsproces te doorlopen. Volgens Martijn Krabbendam van VI meldde Liverpool zich dinsdagavond laat officieel bij Feyenoord.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Het kwam nog niet aanzetten met een miljoenenbod, maar maakte de 'formele interesse' in de Nederlandse oefenmeester kenbaar. Dat miljoenenbod zou de Engelse clubleiding overigens nu wel aan het klaarmaken zijn.

De hoogte van dat bod is niet bekend, maar Feyenoord zou een flink bedrag verlangen voor Slot. Vorig jaar kreeg Tottenham Hotspur, dat een behoorlijk bedrag bood, nog nul op het rekest. "Tottenham hoefde niet te komen praten als er minder dan vijftien miljoen euro op tafel kwam", schreef De Telegraaf eerder op de woensdag.

Reactie Te Kloese


Dennis de Kloese heeft bij VI gereageerd op de concrete interesse van Liverpool in Slot, die zelf wel oren heeft naar de overstap over het kanaal. Te Kloese staat ondertussen 'niet te springen' om zijn succescoach van de hand te doen.

Feyenoord kent een sterke onderhandelingspositie, daar Slot ook nog twee jaar vastligt in De Kuip, zonder dat hij een gelimiteerde afkoopsom in zijn contract heeft staan. Een deal moet dan ook goed zijn voor beide partijen, benadrukt de directeur. "En zeer zeker voor Feyenoord."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Op zich is het seizoen voor Feyenoord toch wel zo"n beetje afgelopen? Vind het niet echt heel wereldschokkend.

24 april 2024 om 14:20

Technisch gezien strijden ze nog om het kampioenschap. Ze hadden misschien best een weekje of 2 kunnen wachten tot wanneer Feyenoord helemaal nergens meer om strijdt.

24 april 2024 om 14:22

Feyenoord word slapend rijk slot zal nog 1 of 2 spelers mee willen nemen en Liverpool zal heel veel moeten betalen om slot tevreden te houden

24 april 2024 om 14:44

Ow geloof je het inmiddels wel? Gisteren was je nog zo druk om te verkondigen dat het onzin was. Slot gaat echt geen spelers van Feyenoord meenemen. Hahaha ijdele hoop van je denk ik

24 april 2024 om 18:15

Als Salah weggaat zien we daar gewoon Stengs weer opduiken hoor.

Dit leest toch wel een beetje ironisch gezien Feyenoord op een nogal vergelijkbare wijze Slot bij AZ heeft losgeweekt.

Ik snap Liverpool wel, Slot staat schijnbaar op veel lijstjes, redelijk wat clubs straks zonder coach dus je wil er snel bij zijn. En Feyenoord speelt toch eigenlijk voor niks meer de rest van het seizoen.

24 april 2024 om 13:02

Was het niet zo dat Slot zn contract gewoon afliep en Feyenoord ongeveer rond het laatste half jaar de gesprekken begon. Vind het wel een verschil nu Slot gewoon nog een 2 jarig contract heeft

24 april 2024 om 13:15

Daar heb je een punt, van die contract situatie was ik mij even niet bewust. Maar ergens is het toch wel logisch dat Liverpool die gesprekken nu al begint, het is bijna mei en zoals gezegd: Feyenoord speelt nergens meer voor.

24 april 2024 om 14:03

Maar het is nu bijna Mei, en Feyenoord speelt nergens meer voor. AZ zat toen nog niet eens op de helft van het seizoen, daar was logischerwijs nog alles om voor te spelen. Vind dat toch wel een verschil. Contract situatie is anders, maar Feyenoord is zich natuurlijk al sinds vorig jaar bewust van serieuze buitenlandse interesse.

24 april 2024 om 13:03

Ik lees nou ook niet precies waarover Feyenoord nou zo verbaasd is?
De spoed die Liverpool heeft? Ik lees ook niet uit de reactie van Te Kloese dat hij daar moeite mee heeft.

Verschil is trouwens wel dat Slot een aflopend contract had en het contract van Slot nu nog twee jaar doorloopt.

24 april 2024 om 13:16

Voor mij leest het alsof ze niet blij zijn dat Liverpool Slot voor het einde van het seizoen al wil vastleggen. Vandaar de vergelijking met die situatie AZ. Wel belangrijke nuance de contractsituatie want daar was ik mij niet van bewust.

24 april 2024 om 13:17

Totaal onvergelijkbare situatie als met Slot en AZ, want zover ik lees in het artikel staat er nergens dat Liverpool zich bij Slot zelf gemeld heeft toch?

24 april 2024 om 13:20

Het gaat erover of je voordat het seizoen voorbij is al contact kan zoeken met een coach / club. Te Kloese lijkt hier aan te geven dat hij die werkwijze niet waardeert, maar deed zelf hetzelfde bij AZ. Ongeacht de contractsituatie is dat wel een beetje ironisch.

24 april 2024 om 13:23

@jtjevtt

De contractsituatie is juist allesbepalend. Als je binnen een half jaar uit je contract loopt, dan mag je met andere partijen praten, zonder dat je daar het bestuur van AZ bij moet betrekken. Er is namelijk geen transfersom. Het is gewoon een trainer die bepaalt wat hij gaat doen als zijn huidige job stopt.

De ironie verzin je erbij.

24 april 2024 om 13:29

Ik zie dat je nu ook hier hebt gereageerd. Even copy-paste dan:

Je kunt je afvragen hoe netjes het is om de coach van je concurrent te benaderen halverwege het seizoen (terwijl de sportieve strijd nog volop gaande is). Ondanks dat hij een aflopend contract heeft. Volgens de regel mag Ajax ook talenten van PSV gewoon overnemen, toch is daar een hoop heisa over gekomen (en terecht).

De ironie verzin ik niet. De ironie is een mening.

24 april 2024 om 13:29

Voor Feyenoord zit het seizoen er nu toch op? De beker is gewonnen, plek twee is wel binnen. kampioen ga je niet meer worden.

Liverpool heeft dus netjes gewacht op de bekerfinale en meldt zich nu. Gewoon keurig zoals het hoort.

24 april 2024 om 13:31

Lijkt er op, Jtevtt, dat je iets te veel aannames doet om hier een goeie mening over te vormen.

Het enige wat we hier uit kunnen concluderen is dat Liverpool snel wil handelen, al hebben ze nog niet eens een officieel bod neergelegd, terwijl Te Kloese de tijd wil nemen om te onderhandelen.

Niets mis mee toch? T Kloese wil doen wat het beste is voor Feyenoord. Zal Slot deze stap heus wel gunnen, net als velen van ons. Maar zijn hoofdtaak is zorgen dat Feyenoord de best mogelijke deal sluit. Dat lukt vaak niet als je overhaast te werk gaat, tenzij Liverpool een belachelijk hoog bod op tafel legt. Dat is dus nog niet gebeurt.

24 april 2024 om 13:37

bizzlad: "lijkt er op, Jtevtt, dat je iets te veel aannames doet om hier een goeie mening over te vormen."

Welke aannames doe ik dan? Ik lees dat Te Kloese niet blij is dat Liverpool zich nu al heeft gemeld en baseer daarop mijn persoonlijk mening over de situatie.

Je mag het er best mee oneens zijn hoor. Maar ik zie niet zo goed welke 'aannames' ik doe.

Als je zelf je huidige coach halverwege het seizoen bij de concurrent weg hebt gehaald (ongeacht de contractsituatie kun je je afvragen hoe netjes dat is) dan vind ik het ironisch dat je nu klaagt dat een topclub zich al meldt voordat het seizoen voorbij is.

24 april 2024 om 13:43

@JtjeVtt: Arensen deed dit, Ten Kloese was toen nog niet in dienst. Extra feitje 😉.

24 april 2024 om 13:48

Kuyt: Ik heb duidelijk mijn feiten niet helemaal op orde mbt Feyenoord dat verandert de zaak zeker wel.

24 april 2024 om 13:51

Je begint al met de aanname dat de situatie Fey-Liv te vergelijken is met de situatie AZ-Fey, terwijl blijkt dat dit 2 compleet verschillende situaties zijn.

De 2e aanname is dat Te Kloese niet blij is dat Liverpool zich nu al meldt terwijl het seizoen nog niet is afgelopen. Dat staat ook helemaal nergens.

Er staat alleen dat hij niet staat te springen om Slot te laten gaan...niet meer dan logisch en dat hij de tijd wil nemen om te onderhandel....wederom niet meer dan logisch.

24 april 2024 om 13:51

Nogmaals: de contractsituatie is allesbepalend. Slot ligt in feite nog 2 jaar vast, dus dan is het sowieso een ander verhaal dan wanneer iemand zijn contract binnen 6 maanden afloopt. Dan mag je "binnen de regels" gewoon met een eventuele nieuwe werkgever praten.

Over de aannames gesproken, daar staat je tekst vol mee. Daar zie ik echter het probleem niet zo van, daar we dit allemaal doen op een voetbalforum. Je verkondigt het niet als waarheid zoals sommige wel doen mbt hun eigen aannames haha.

24 april 2024 om 13:53

@jtjevtt
Je doet inderdaad veel aannames. Die ook nog eens onzinnig zijn puur om Feyenoord in een kwaad daglicht te zetten.

In de voetbalwereld is de regel, zodra je contract nog 6 maanden loopt je vrij bent om te praten met wie je wilt. Zonder dat dit aan de club gemeld moet worden. Dit is bijvoorbeeld om de toekomst van de speler/coach meer zekerheid te geven.

Feyenoord moest in dit geval wel met Slot gaan praten halverwege het seizoen, hij was immers vrij om met iedereen te praten. Feyenoord moest dus wel handelen, anders was de kans groot dat Slot al ergens anders getekend had.

Nu heeft Slot nog een contract van 2 jaar, dat betekend dat je eerst naar de club moet en dan pas naar Slot mag. Dus je ironie is compleet gespeeld en puur om Feyenoord in een kwaad daglicht te stellen.

Je volgende aanname die niet klopt: In je reactie van 13:20 geef je aan dat Te Kloese hetzelfde deed. Echter zat Te Kloese in Mexico op dat moment en was het Arnesen die Slot aanstelde.

Je derde aanname die niet klopt: Dat Feyenoord zich stoort aan de timing. Lees het artikel en je leest dat te Kloese zicht stoort aan de haast van Liverpool en niet aan de timing.

Zo zie je, je doet erg veel aannames die allemaal niet kloppen.

24 april 2024 om 13:55

Bizzlad: heb je het artikel gelezen? Ik quote:

"de haast waarmee de Engelse topclub probeert de deal te beklinken, ligt Feyenoord niet lekker."

Of wat dacht je van de titel? :

" Feyenoord verbaasd door werkwijze Liverpool."

Sommige van jullie zouden eens moeten opzoeken wat het verschil is tussen een aanname en een mening. Of het feitelijk exact dezelfde situaties waren maakt niks uit. Je kan het ironisch noemen dat je als club gaat klagen over dat een andere club te snel komt voor je coach als je zelf een halfjaar voor het aflopen van zijn contract de coach van je concurrent hebt benaderd. Contracten hebben in de voetballerij geen enkele waarde behalve in uiteindelijke financiele compensatie voor de overgang.

Ik heb echt het gevoel dat sommige Feyenoorders een soort alert aan hebben staan voor wanneer iemand ook maar enige kritiek durft te leveren op jullie club. Neem het allemaal niet zo serieus jongens. Het zijn maar meningen hier.

Supercapo:

"Dus je ironie is compleet gespeeld en puur om Feyenoord in een kwaad daglicht te stellen."

Gut, je hebt me door jongen. Mijn enige doel op dit forum is om Feyenoord in een kwaad daglicht te stellen... Stel je niet zo aan man.

Op je laatste punt: waarom zou haast en timing in deze situatie iets anders zijn? Waarom zou Te Kloese vinden dat Liverpool te snel gaat, misschien omdat het qua timing niet lekker uitkomt? Haast en timing kun je hier toch niet los van elkaar zien?

Mannen. Ik heb ook maar gewoon een mening, Ben bereid toe te geven dat ik sommige feiten niet op orde had maar ik blijf erbij dat ik het ironisch vind om hier nu in de media een punt van te maken terwijl ze zelf die situatie met AZ hebben gehad. Daar hoeven we het niet allemaal over eens te zijn. Je kunt ook iemand een mening laten hebben zonder gelijk zo in de aanval te schieten. Worden discussies volgens mij een stuk leuker op.

24 april 2024 om 14:11

Ik heb het artikel gelezen ja. Kun jij ook een beetje lezen zonder ergens compleet je eigen draai aan te geven?
De titels van VZ kun je niet serieus nemen....jij weet als ervaren Vz'er dat ze hier meester clickbait zijn. Ik zie ook nergens in het artikel iets van verbazing terug komen namelijk. Als jij dat wel ziet, zie ik de quote graag tegemoet.

Lees de quote die jhe wel geeft nog even terug en bedenk dan of "haast in een deal beklinken" hetzelfde is als het moment waarop een club zich meldt.

Ik heb geen alerts voor kritiek op Feyenoord. Ben zelf een van die Feyenoorders die vaak kritischer is op z'n eigen club dan anderen dat zijn. Ik vind alleen dat je in dit specifieke topic een hoop onzin verkondigt en een vergelijk trekt wat niet bestaat. Niets meer niets minder.

24 april 2024 om 14:14

@bizzlad wij hebben exact dezelfde mening!

24 april 2024 om 14:18

Supercapo:

Ik 'frame' Feyenoord. Man wat een ongelofelijke aanstellerij is dit zeg. Ik zeg dat ik het 'een beetje ironisch' vind dat ze hier nu een punt van. maken.

Als je niet snapt dat haast en timing in deze een vergelijkbare betekenis heeft dan weet ik het ook niet hoor. Als we dan toch denigrerende opmerkingen erin gaan gooien zoals jij doet: het woord boterham heeft niet dezelfde betekenis als het woord ontbijt, toch kan een boterham wel ontbijt zijn dat Feyenoord probleme heeft met de 'haast' wil in deze wel zeggen dat het te maken heeft met timing. Of kan jij een andere reden bedenken waarom Te Kloese graag zou willen dat het langzamer gaat? Vind hij het gezelliger om wat langer te onderhandelen? Heeft hij nog een etentje met Slot gepland over 3 weken dat in de knel komt nu? Hoe kun jij die twee los van elkaar zien in deze situatie? Vraag ik me oprecht af. Waarom denk jij dat Feyenoord wil dat het langzamer gaat?

Andere mensen betichten van 'onzin uitkramen' vind ik nog wel het allergrootste zwaktebod. Je kunt ook net als Gluubster, Kuyt007 en een aantal van je mede Feyenoorders gewoon een normale reactie typen en een beetje respect tonen voor je mede forumleden.

24 april 2024 om 14:25

Bizzlad: De titel is geen clickbait dit keer, in de titel staat gewoon aangegeven wat er ook in het artikel staat. Zoals ik met mijn quotes ook nogmaals benadruk. Feyenoord lijkt een probleem te hebben met de werkwijze van Liverpool en het ligt ze niet lekker dat er zo veel haast achter zit. Daar reageer ik op en dat link ik aan een situatie in het verleden, waar ik vervolgens mijn persoonlijke mening op baseer.

Zoals ik tegen Supercapo ook al aangaf. Waarom denk je dat Feyenoord moeite heeft met de haast? Wat is volgens jou een logische reden om te vinden dat iets te snel gaat, zou dat te maken kunnen hebben met... de timing? Ben benieuwd wat jullie dan zien als reden dat ze de haast niet fijn vinden. Haast zou ook kunnen betekenen dat ze er juist meer geld uit kunnen halen bijvoorbeeld, iets positiefs. Op mij komt het over alsof Feyenoord moeite heeft met de haast omdat ze eerst zelf een vervanger willen vinden, dat heeft dus wel te maken met timing. En dat is inderdaad een aanname, maar je zou ook een tegenargument kunnen geven in plaats van te blijven roepen dat ik aannames doe zonder zelf met feitelijke inhoud te komen.

Maar goed, doodvermoeiende discussie dit. Ik wens jullie veel sterkte met het opvangen van het verlies van Slot straks. Hoop oprecht dat jullie de lijn van de laatste jaren kunnen voortzetten want ik ben blij om te zien dat Feyenoord weer terug aan de top is. Mijn eerdere reacties hier (zoals je aangeeft ben ik een ervaren VZ-er) onderstrepen dat feit. Ik heb niks tegen Feyenoord en ben al helemaal niet Feyenoord aan het framen.

24 april 2024 om 14:34

En weer door….!

24 april 2024 om 15:00

Jtje....het woord verbazing zie ik nergens terug komen in het artikel. Dus vraag me af waar VZ dat vandaan heeft.

Mijn tegen argumenten heb ik overigens ook al gegeven. Zal ff ciopy pasten voor je.
"t Kloese wil doen wat het beste is voor Feyenoord. Zal Slot deze stap heus wel gunnen, net als velen van ons. Maar zijn hoofdtaak is zorgen dat Feyenoord de best mogelijke deal sluit. Dat lukt vaak niet als je overhaast te werk gaat, tenzij Liverpool een belachelijk hoog bod op tafel legt. Dat is dus nog niet gebeurt."

Vervolgens leg je een link met het verleden, die aan alle kanten weerlegd wordt en door meerdere mensen aan je uitgelegd wordt dat de situatie nu compleet anders is. Maar dat komt je niet uit, dus blijf je lekker bij je eigen mening. Prima en je goed recht.....ik vind alleen dat je verhaal aan alle kanten rammelt.

Wij gaan er overduidelijk niet uit komen, hoeft ook niet. Overigens heb ik verder niets met de hele discussie met Supercopa te maken. Die gaat wel ff een paar staopjes verder dan je mij hier ziet doen toch?

Overigens zullen we alle succes in de wereld nodig hebben om Slot te vervangen. Ze zeggen wel eens niemand is onvervangbaar. Maar iemand met dezelfde kwaliteiten vinden en binnen halen is imo een bijna onmogelijke taak voor Te Kloese.

24 april 2024 om 15:07

Haha! Ik mis de tijden met Japie en lichtelijk Prem! Daar kwamen discussies zoals deze dagelijks en vaker op een dag of vaker in 1 artikel zelf 😂.
@Jtje: let it go, ik en denk meerdere lezen het wat positiever of met een nuance 😉.
@Supercapo: tip met de beste bedoelingen, wanneer je een gebruiker wil rapporteren lijkt het mij verstandig om dat niet vanuit een momentopname te doen en pas wanneer een gebruiker (wat destijds met Japie en nog andere is gebeurd) het met regelmaat doet. Daarmee kom ik voor Jtje op, ondanks dat we wel eens meningsverschillen hebben met knipoog, is hij niet zo’n gebruiker.
Mijn conclusie op basis van dat ik zijn reacties vaak ook lees in de discussies.

24 april 2024 om 15:59

Kuyt007 ik zie waar de vergelijking met Japie en Prem vandaan komt. Ik mis die tijden ook weleens ja, hoewel ik toen een stuk minder actief was. Ik weet niet of dit forum de waterval aan woorden die een discussie tussen mij en Japie zou opleveren aan kan

En bedankt voor je prettige woorden, hoewel ik niet het gevoel heb dat ik provoceer of mijn reacties uberhaupt een melding uitlokken. Voor mijn gevoel ben ik redelijk respectvol over Feyenoord. Dat een aantal leden uit hun vel springen wanneer iemand de club beticht van 'een beetje ironisch' gedrag kan ik weinig aan doen

Bizzlad:

Nee je gaat zeker niet zo ver als Supercapo. Ik heb alleen het gevoel dat je wat moeite hebt met het geven van ruimte aan andere meningen. Ik ben bereid om mijn mening aan te passen, luister naar de nuances en feiten. Toch blijf ik erbij dat ondanks dat het feitelijk niet 1-op-1 dezelfde situatie was er wel iets van ironie zit in dit statement van Feyenoord (zoals ik het uit dit artikel haal. Zoals je aangeeft is het nog maar de vraag of het waar is, maar laten we vooralsnog in elk geval ervan uitgaan dat waar we op reageren niet helemaal uit de duim is gezogen). De werkwijze van Liverpool ligt Feyenoord niet lekker, en dat heeft te maken met de haast en snelheid. De haast en snelheid speelde ook een rol bij de situatie AZ. Maar goed, daar worden we het inderdaad niet over eens en dat is ook prima.

"club die onlangs nog midden in het seizoen de coach van de concurrent benaderde hekelt nu andere club dat ze te veel haast willen maken met het overnemen van hun coach." Zo leest het voor mij. In grote lijnen is dat hoe ik 'm zie.

Alle nuances en feiten veranderen daarin niet mijn gedachten. Misschien is dat eigenwijs, dat zijn we allemaal wel een beetje hier. Maar dat geblaat over verkeerde aannames en verdraaien van feiten vind ik onzin. Als ik mij vrijelijk laat informeren door Feyenoorders en mijn mening daaraan nogmaals afweeg maar niet bijdraai dan ben ik niet de feiten aan het verdraaien, dan zij we het gewoon niet met elkaar eens. Je kan een mening niet weerleggen, je kan argumenten weerleggen en op basis daarvan kan een mening bijdraaien. Dat doe ik ook weleens zoals je wel vaker kan lezen hier, maar niet in dit geval.

Om nog een keer inhoudelijk te reageren op je laatste punt: ik zie niet in waarom 'haast' een mindere financiele compensatie zou opleveren. Voor mijn gevoel is het juist het omgekeerde, in haast kan Feyenoord juist een hoger bedrag vragen. Vandaar dat ik vermoed dat de haast eerder gelinkt is aan het nog niet klaar staan van een waardige vervanger. Maar dat is inderdaad een aanname, net als jij doet over de beweegredenen van Te Kloese.

Ik wens je een prettige dag, en nogmaals, ik hoop op een waardige vervanger. Ik heb het al vaak gezegd hier maar ik zou er zeer van balen als Feyenoord nu weer afzakt. Zeker voordat mijn eigen club de zaken weer op orde heeft. Volgens mij kijken we allemaal wel uit naar een goede strijd tussen Ajax en Feyenoord.

Nou mannen, ik ga mijn polsen even strekken. Het was me een genoegen maar mijn vingers hebben genoeg getypt vandaag

24 april 2024 om 16:28

Sorry....kan het toch niet laten met een laatste reactie te komen.
Je hebt namelijk weer een behoorlijke vrije interpretatie van wat ik daadwerkelijk zeg. Nu begin je ineens over "feiten verdraaien" terwijl ik dat nog niet eens een beetje impliceer. Ik zie je namelijk nergens feiten verdraaien. Ik zie je vast houden aan een mening zonder enig fundament, waarbij mensen wel degelijk met tegen argumenten komen en jij doodleuk zegt.....ok, maar toch vind ik dit.

Nogmaals prima, alleen niet erg sterk.

Verder is dit welles nietes spelletje wel een beetje uit de hand aan het lopen. Dus ik wens jou ook een fijne middag verder. Volgende keer discussieren we hopelijk weer over de inhoud

24 april 2024 om 16:39

Een tegenargument wil niet zeggen dat je daarmee gelijk iemand van mening doet veranderen. Jullie vinden dat deze situaties niet te vergelijken zijn, dat is prima. Kan ik wel inkomen. Ik vind in grote lijnen dat de situaties wel met elkaar te vergelijken zijn en leg uit waarom ik dat vind.

Kijk, zouden we discussieren over of een puur feit: bijvoorbeeld of gras van nature groen is, en ik blijf volhouden dat dat niet zo is, dan snap ik je reactie. Maar we hebben het hier over een situatie die multi-interpretabel is. Ik neem je mee in waarom ik blijf bij het punt dat ik het ironisch vind overkomen wat Feyenoord hiermee uitstraalt.

Jouw argumenten zijn geen waarheid, net als dat mijn mening geen waarheid is.

Dat iets feitelijk niet exact dezelfde situatie is wil niet zeggen dat er geen vergelijking getrokken kan worden of dat iets geen associatie kan oproepen. Overmars en Promes waren totaal andere situaties, toch wordt die vergelijking hier vaak gemaakt als het over de uitstraling van Ajax gaat. Zo werken dat soort zaken nou eenmaal. Misschien is dat een beetje een manke vergelijking nu maar ik kom even niet op iets beters.

Eens met je laatste zin. Mocht je nog een laatste reactie willen plaatsen dan gun ik je uiteraard het laatste woord. Maar voor mij is het nu wel klaar

24 april 2024 om 16:49

Inmiddels weer RSI? 😜

24 april 2024 om 17:02

Kuyt007: Mand!

24 april 2024 om 18:00

@Supercapo:

"Ik heb je gerapporteerd". Doe eens normaal man, je mag het niet eens zijn met Jtjevtt, maar hij reageert gewoon prima onderbouwd en op een nette manier. Niks "troll" aan.

Mensen moeten eens leren het oneens met elkaar te zijn zonder het direct persoonlijk te maken.

@JtjeVtt: ik ben het stukje "ironie" niet met je eens omdat ik, zoals ik boven ook al vermeldde, dit totaal andere situaties vind mbt lengte van het contract. Voor de rest maak je gewoon goede punten en laat je aub niet weerhouden om in Feyenoord-topics te reageren omdat er wat tere zieltjes niet kunnen omgaan met een ander hun mening.

Plus Inderdaad allemaal een klein beetje "mand!!"😜.

24 april 2024 om 18:04

+1

24 april 2024 om 13:08

Destijds, toen Slot nog bij AZ zat, had hij een aflopend contract. Dan mag je vrijuit praten met geïnteresseerde clubs. AZ kon dat echter niet goed verteren. Is dus wel een flink verschil met nu, aangezien Slot nu nog voor een paar jaar vastligt.

24 april 2024 om 13:12

sorry maar dat is toch totaal niet te vergelijken.

24 april 2024 om 13:18

Het is niet 1-op-1 dezelfde situatie maar het is niet vreemd dat de vergelijking naar boven komt toch? In de voetballerij worden die gesprekken nou eenmaal gevoerd nog voordat een coach vrij is of het seizoen klaar is. Daar heeft Feyenoord zelf gebruik van gemaakt bij AZ toen, beetje ironisch om daar nu een moreel punt van te willen maken.

24 april 2024 om 13:24

''de haast waarmee de Engelse topclub probeert de deal te beklinken, ligt Feyenoord niet lekker.''

Dit was niet het geval bij Arne en AZ. dus niet een te vergelijken situatie als je het mij vraagt.

24 april 2024 om 13:28

Een halfjaar voor het aflopen van een contract is natuurlijk zeer geduldig, niks haastigs bij

We hoeven het niet eens te zijn. Ik blijf erbij dat ik het ironisch vind om nu te doen alsof deze werkwijze niet gepast is terwijl je zelf in het recente verleden de coach van je concurrent halverwege het seizoen weg hebt gekaapt.

24 april 2024 om 13:37



zit een verschil in het gister laat bekend maken en dan vandaag een miljoenen bod indienen. en informeren naar een trainer ( van wie zijn contract afloop!!! )meerdere gesprekken aangaan en door de krant met het nieuws naar buiten komen. Belangrijkste verschil is een aflopend contract waardoor er altijd haast is geboden.



24 april 2024 om 13:41

Je kunt inderdaad stellen dat er haast is geboden bij een aflopend contract, maar datzelfde kun je ook zeggen wanneer een trainer op de lijstjes staat bij meerdere topclubs die allemaal afscheid nemen van hun coach deze zomer. Vind het dus niet zo gek dat Liverpool hier nu wat haast achter zet en ze hebben alsnog gewoon netjes gewacht tot na de bekerfinale.

24 april 2024 om 13:12

Plus dat als Feyenoord een speler of trainer wilt dan willen ze dat ook asap rond hebben ivm meerdere interesses.
Beetje raar dit.

24 april 2024 om 13:25

Als je in een machtspositie zit, kun je wat meer eisen. Dat Liverpool wil haasten is hun probleem. Maar Slot ligt nog 2 jaar vast. De gesprekken lopen hoe Te Kloese wil dat het gaat.

24 april 2024 om 13:31

Zo werkt het niet in het voetbal. Als Feyenoord Slot aan zijn contract houdt en weigert verder te onderhandelen met Liverpool of welke club dan ook de komende twee jaar, dan ontstaat er een onwerkbare situatie.

Te Kloesse mag gewoon de prijs bepalen maar als hij zijn hand overspeelt, ontstaan er wel grote problemen bij Feyenoord.

24 april 2024 om 13:34

Feye: Ik vind het bijzonder dat je hier lijkt te suggereren dat Te Kloese een allesbepalende stem heeft in deze situatie. Als een speler of coach weg wil dan gaan ze weg. Of vertrekken alle coaches en trainers transfervrij? Een contract in de voetballerij zegt niks behalve hoe hoog de transfersom uitvalt. Contracten worden zelden uitgediend. Te Kloese kan zeggen en vinden wat hij wil maar als Slot weg wil en Liverpool bereid is te betalen dan is het gewoon klaar.

24 april 2024 om 13:34

Maar er staat toch helemaal nergens dat Te Kloese niet mee werkt?
Hij wil gewoon de tijd nemen om de onderhandelingen zo goed mogelijk uit te voeren. Waarom is dat zo moeilijk te begrijpen voor een aantal mensen hier?

24 april 2024 om 13:22

@jtjevtt

Je bent vaak goed geïnformeerd, maar deze reactie slaat nergens op.

Feyenoord heeft Slot niet op vergelijkbare wijze losgeweekt. Ze zijn gesprekken gestart volgens de regels, omdat Slot een aflopend contract had. AZ vond dat niks, maar dat was toch echt het probleem van AZ. Niet omdat Feyenoord niet netjes handelde.

En of Feyenoord dit seizoen wel of niet ergens voor speelt, doet helemaal niet ter zake. Feyenoord wil een goede trainer. En als Slot dan weggaat, dan voor de hoofdprijs met fatsoenlijke onderhandelingen. Als Liverpool de rij wil overslaan, moeten ze maar met een niet te weigeren bod komen.

24 april 2024 om 13:26

Feye: als er al zoveel reacties zijn geplaatst waar ik ook al op heb gereageerd met hetzelfde punt dat jij maakt dan zou het een idee kunnen zijn om eerst die reacties te lezen alvorens je nogmaals hetzelfde onder mijn reactie zet.

Je kunt je afvragen hoe netjes het is om de coach van je concurrent te benaderen halverwege het seizoen. Ondanks dat hij een aflopend contract heeft. Volgens de regel mag Ajax ook talenten van PSV gewoon overnemen, toch is daar een hoop heisa over gekomen (en terecht).

Ik vind het wel relevant dat Feyenoord nergens meer voor speelt. Het is niet alsof je nog een tot op het bot gemotiveerde coach of trainer nodig hebt in deze fase. Het is juist fijn voor iedereen binnen de club als er zo snel mogelijk duidelijkheid is over volgend seizoen lijkt mij.

24 april 2024 om 13:40

Dit leest voor mij een beetje als de gelaarsde kat, dat was ook een volstrekt ander verhaal.

24 april 2024 om 16:16

Feyenoord dat onlangs, om te voorkomen dat een andere club met hun target aan de haal zou gaan, halverwege het seizoen al de coach van de concurrent benaderde (nog voordat zijn contract was afgelopen) hekelt andere club dat zij met te veel haast hun coach over proberen te nemen...

Uiteindelijk zijn het twee situaties waarin partij a iemand van partij b over wil nemen en hierbij misschien niet helemaal de gentleman's code volgt. Ik zie daar wel overeenkomsten in, en volgens mij ben ik niet de enige. Daar hoeven we het verder niet over eens te zijn, maar om nou met sprookjes aan te komen zetten.

24 april 2024 om 16:53

Nee hoor,Feyenoord heeft Slot niet bij AZ losgeweekt. Slot zou pas komen als zijn contract bij AZ was afgelopen

24 april 2024 om 17:22

Ik wil toch ook graag nog even zeggen dat Slot een aflopend contract had!!

24 april 2024 om 17:24

Met jouw gevoel voor humor is niks mis Migi

Ik hoop overigens dat jij niet de mod bent die door de woordenbrij hierboven heen moet. Als dat wel het geval is, het spijt mij zeer.

24 april 2024 om 18:12

Totaal andere situatie, Slot z’n contract loopt niet af.

Eigenlijk zegt dit artikel eigenlijk niets nieuws. Natuurlijk wil Feyenoord Slot behouden en Liverpool wil z.s.m. een nieuwe trainer aanstellen om zo vroeg mogelijk te beginnen aan de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Uiteindelijk gaat dit echt wel rondkomen en zal Feyenoord een mooi bedrag krijgen voor Slot

24 april 2024 om 13:44

Ik denk dat deze deal niet tegen te houden is. Voor Slot is dit natuurlijk een giga kans en misschien een once in a lifetime. Die gaat er alles aan doen om naar Liverpool te kunnen. Liverpool wil graag. En voor Feyenoord is het ook handig om snel duidelijkheid te hebben zodat ze naar een nieuwe trainer kunnen zoeken en de transferplannen kunnen gaan maken met die nieuwe trainer.

24 april 2024 om 14:06

Bijna iedereen doet inderdaad alsof Feyenoord lekker de tijd kan nemen. Maar als je nu al bijna zeker weet dat slot weggaat wil je als Feyenoord toch ook zo snel mogelijk beginnen met een opvolger zodat die dan ook weer de volle voorbereiding meemaakt met de selectie van Feyenoord en eventueel ook wat wensen kan aangeven op het gebied van versterkingen. Het lijkt me dus erg fijn dat Liverpool nu al komt, netjes de bekerfinale afgewacht en nu Feyenoord uitgespeeld is voor p2 ze meteen over Slot beginnen. Dan heeft Feyenoord ook alle tijd om een trainer te zoeken.

Gewoon tegenhouden. Had hij maar niet moeten tekenen. Heb je wel een ongemotiveerde trainer en een slechte reputatie maar toch. Nee zonder dollen je moet hem gewoon laten gaan, desnoods voor een 'mager' bedrag. 15 miljoen is totaal onrealistisch lijkt me, voor 8 moet je het ook lekker doen. Slot verdient deze mega transfer en hij heeft Feyenoord uit het slop getrokken (weliswaar samen met de TD).

24 april 2024 om 13:13

Hoezo onrealistisch? Die Engelse clubs geven idiote bedragen uit. Doen ze heus ook wel voor een trainer die ze graag willen. Het is overduidelijk dat Liverpool Slot wil hebben, dus Feyenoord gaat gewoon minimaal die 15 miljoen wel pakken hoor, of dat zouden ze in ieder geval wel moeten doen.

24 april 2024 om 13:21

Villas-Boas, Potter en Nagelsmann waren de enige drie van 15 of meer. De Premier League is gek maar zou die in dat rijtje komen? 10m zou al enorm zijn.

24 april 2024 om 13:34

Voor Slot ergens te hopen dat 'ie niet in dat rijtje terecht komt, want het is niet het best presterende rijtje geweest daarna, maar ik zie 'm er wel in terecht komen ja.

24 april 2024 om 16:08

Inmiddels een openingsbod van 9 miljoen gemeld. Toch maar niet voor 8 laten gaan dan. Ik denk dat er wel degelijk het onrealistische bedrag van 15 miljoen betaald gaat worden. Maar is het 12 dan is het Slot ook gegund hoor

Leuk onderhandelingspraatje. Onder de streep was die Slot al twee zomers bijna weg. Je kan het eigenlijk niet maken dan nu wéér dwars te gaan liggen. Kan mij ook niet voorstellen dat als je dat wel doet er niet op een andere manier een vertrek geforceerd wordt.

Of je er nou 8, 11 of 15 miljoen aan overhoudt valt te bezien. Maar die Slot is zo onderhand natuurlijk 100% weg. Het enige deze man kan doen is daar het maximale uit proberen te krijgen..

24 april 2024 om 13:06

Slot was helemaal niet twee zomers al bijna weg. Heeft zelf Spurs afgewezen omdat hij wou blijven bij Feyenoord. Als dat al ‘bijna weg’ betekend.

Zo sterk is de positie van Feijenoord niet. Indien ze niet over gaan tot verkoop dan zitten ze met een ontevreden coach volgend seizoen. Hopelijk komt het niet zo ver en krijgt Feijenoord een prima bod en Slot de transfer die hij graag wil. Overigens heel jammer voor Feijenoord want Slot is een goede trainer maar dat is nu eenmaal het lot van de kleinere competities met betrekking tot spelers maar ook met betrekking tot de trainer.

24 april 2024 om 13:05

Maar met meer kapers op de kust hoeft Feyenoord ook geen haast te hebben. En als Liverpool dat wel wil, dan moeten ze maar voldoende betalen, toch?

24 april 2024 om 14:12

Feyenoord heeft zich er uiteindelijk ook zelf mee als ze nog heel lang blijven onderhandelen. Kunnen ze zelf nog geen nieuwe trainer aanstellen, hoe dichter bij het nieuwe seizoen, hoe moeilijker het ook zal worden een trainer los te weken. Of stel je gaat voor een trainer die vrij is, is er ook een risico dat die dan alweer ergens anders getekend heeft. Daarnaast voor sommige spelers zal het ook uitmaken als er zekerheid is rondom de nieuwe trainer.

24 april 2024 om 13:56

zal wel meevallen toch? trainers zijn doorgaans niet hetzelfde als die omhooggevallen puberale voetballers en hij zal dan vast niet een heel seizoen mokkend op de bank bij Feyenoord zitten.
Doet hij dat wel dan gooit hij ook nog zijn eigen ruiten in.

Ik wel benieuwd wie dan de opvolger wordt. Je hoort vaak dat Oosting hoog op het lijstje staat. Ik vind Oosting een prima trainer en zou hem niet graag weg zien gaan. Oosting moet zelf ook nog veel stappen zetten. Ik verwacht ook niet dat twente hem zo makkelijk laat gaan.

De wens heerst meer in Nederland om slot weg te krijgen dan dat hij daadwerkelijk perse weg wil bij Feyenoord of dat het onhoudbaar is. Ja, media heeft slot liever zsm weg bij Feyenoord vanwege het success en schrijven hem al naar het buitenland.

Maar feit is dat slot zelf Tottenham heeft afgezegd die zeer concreet waren en dat hij daarna gewoon een 3 jaar contract heeft getekend waar zijn eerste jaar nu al erop zit. Dus slot gaat pas weg bij een absolute top transfersom waar zowel Feyenoord als hij mee akkoord zijn gegaan in ruil voor een zeer prettige salaris die hij ook in de Prem kon gaan verdienen.

Je zegt geen nee tegen liverpool.

"feyenoord kent een sterke onderhandelingspositie, daar Slot ook nog twee jaar vastligt in De Kuip, zonder dat hij een gelimiteerde afkoopsom in zijn contract heeft staan. Een deal moet dan ook goed zijn voor beide partijen, benadrukt de directeur. "en zeer zeker voor Feyenoord."

Wijze woorden van te Kloese. Ik hoop alleen dat hij zich deze woorden ook nog herinnerd wanneer Feyenoord probeert Oosting bij Twente los te weken. Ik zal de tekst vast even voor hem aanpassen.

Twente kent een sterke onderhandelingspositie, daar Oosting ook nog twee jaar vastligt in De Veste, zonder dat hij een gelimiteerde afkoopsom in zijn contract heeft staan. Een deal moet dan ook goed zijn voor beide partijen, benadrukt de directeur van Twente. "en zeer zeker voor FC Twente."

Wijze woorden van Dominique Scholten, maar iets zegt mij dat te Kloese dan plotseling Mark Rutte trekjes heeft.

Ik hoop echt dat Feyenoord verder gaat kijken want ik heb totaal geen zin in weer een soap. VZ zal er van smullen maar en zal er ongetwijfeld 5 topics per dag aan besteden.

24 april 2024 om 13:33

Geweldige reactie. Ik lig dubbel want ik zie de reacties dan al voor me. 'dat Twente haar trainer zo'n positie verbetering onthoudt, schandalig.', 'ik zou naar de arbitrage commissie stappen.', 'wat is Twente toch een calimero club.'

24 april 2024 om 14:02

Tsja, vaak zijn dit soort uillatingen gewoon een onderhandelingspraatje he

Ik denk dat Feyenoord dit jaar wat coulanter zal zijn in de vraagprijs ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar werd Feyenoord kampioen met prachtig voetbal en heeft het zich Europees laten zien, dit jaar was evengoed een prima seizoen, maar niet zoals vorig jaar.

Echter, als Liverpool komt gun je het de trainer ook. Een van de beste en grootste clubs ter wereld. Ze hebben geld, dus je probeert een aardige zak geld te krijgen, maar de gunfactor zal ook meespelen.

Ik ga niet over het bedrag, vind het altijd maar onzin als voetbalsupporters bedragen gaan noemen.

24 april 2024 om 13:52

Waarom zou Feyenoord coulanter zijn tov vorig jaar? Te Kloese heeft Slot een verbeterd contract gegeven in ruil voor het verwijderen van de afkoopclausule. Slot heeft daarmee met z’n volle verstand getekend. De onderhandelingspositie is juist sterker geworden.

24 april 2024 om 16:34

Ik vind van niet, want Slot kon vorig jaar ook al vertrekken. Er zullen vast afspraken gemaakt zijn om Slot een seizoen langer te houden. Maargoed, we zullen het zien. Een bod van 10 miljoen, lijkt mij, een flinke zak met geld.

Leuke profielnaam overigens.

Het verbaast mij dat Feyenoord verbaast is.
Slot weet dat als het ijzer heet is je dit moet smeden. Of hij het aandurft is een tweede.
Mislukt hij dan kan hij vast en zeker nog bij vele clubs terecht slaagt hij dan kan hij zelf gaan denken aan clubs als Real, Barca City PSG Bayern
De transfersom zal geen obstakel vormen. Kloese moet nu ook gaan cashen voor Wieffer en Hacko het kan zomaar zijn dat ze ineens volgend jaar een stuk minder zijn en daarmee de waarde.
Kijk maar naar Jorgenson en nu Gimenez

24 april 2024 om 15:21

Ik lees alleen dat de titel verbaasd is, maar verder zie ik nergens scheve gezichten toch? Slot heeft zelf ook nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij weg wil bij een topaanbod; en dit is er een. Het lot van een eredivisieclub is duidelijk dat je zelden/ nooit het eindstation bent voor goeie mensen. Een speler/ coach die heel zijn leven bij Feyenoord wil blijven is mooi, maar ook een beetje gebrek aan ambitie. Zie Hancko zomaar mee gaan met hem.

24 april 2024 om 18:21

Ik ben het volkomen met je eens. Als spelers willen weten of ze het aan kunnen dan ook de trainer natuurlijk.
En dan heb je nog te maken met kinderen, die altijd zullen zeggen ; kom op we gaan tuurlijk kan je het😅😅

Toch niet zo heel raar dat Liverpool interesse kenbaar maakt en waarschijnlijk kort daarna een bod doet? Ik begrijp de verbazing van Feyenoord niet dat E dat rustig aan willen doen. Liverpool wil spijkers met koppen slaan.

Ik vind het eigenlijk wel netjes dat de lekken over Liverpools interesse en de publieke onderhandelingen (waar Te Kloeses reactie onderdeel van is) pas na de bekerfinale naar buiten komen. Feyenoord speelt niet echt ergens meer voor, het is even uitbuiken tot het seizoen is afgelopen. De echte focus is er wel af. Prima dat Liverpool nu komt toch? Slot maakt heus het seizoen wel af.

Ik heb ooit geleerd: als je haast hebt tijdens onderhandelingen gaat het je (extra) geld kosten...

Ik snap dat ze bij Feyenoord niet echt gewend zijn om met Europese topclubs te onderhandelen, dus laat dit dan maar een goede les zijn. Maar ik snap op zich wel dat Liverpool doorpakt, Alonso en Amorim zijn tenslotte al afgevallen.

Mijn gevoel zegt dat Arne Slot aan zijn laatste weken bezig is bij Feyenoord. Tussen neus en lippen door heeft hij al wel eens laten vallen dat er “niet veel rek meer” in dit Feyenoord zit.

Een trainer met zijn ambities, zijn visie, zijn werkwijze, zijn potentie, wil uiteraard met het allerbeste materiaal werken. Vroeg of laat gaat die stap er dan een keer komen. Hij heeft 3 jaar het uiterste (en zelfs meer dan dat) uit dit Feyenoord gehaald. Te Kloese zal waarschijnlijk een flinke kwaliteitsimpuls moeten gaan geven aan de selectie om het voor Slot interessant(er) te maken.

Het lijkt me logisch dat Te Kloese (lees Feyenoord) er geen haast bij wil hebben om Slot (eventueel) een transfer te laten maken. Als je alleen al nagaat welke absolute topclubs aan het einde van dit seizoen zonder trainer zitten, zullen ook die misschien nog wel in de strijd gaan mengen om Slot los te weken. Te Kloese zal natuurlijk de absolute jackpot willen ontvangen voor Slot en zo het beste voor “iedereen” willen. Hoe beter, dan de topclubs allemaal in de wachtkamer te zetten en ze een strijd te laten voeren om de prijs op te drijven en de beste voorwaarden te kunnen krijgen voor een transfer!?

Even een disclaimer: het bovenstaande berust op mijn eigen mening en invulling.

Wat is jullie gedachte over het wel of niet aanblijven van Slot bij Feyenoord?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren