Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-uitblinker looft Ajax: ‘Ik kijk weleens naar ze, het is een goed team’

Laatste update:

Jens Toornstra kijkt uit naar de Klassieker van zondag. Feyenoord kan een flinke klap uitdelen in de titelstrijd, maar ziet Ajax bij een nederlaag naderen tot twee punten. De laatste keer dat Feyenoord in de competitie te sterk was voor de aartsrivaal, was in januari 2012.

/

"Of wij de favoriet zijn? Dat vind ik moeilijk om te zeggen. We spelen thuis, ik weet niet of we dan ook automatisch de favoriet zijn. Maar we staan er goed op", erkent Toornstra in gesprek met NUsport. De seizoensuitblinker van Feyenoord is onder de indruk van Ajax. "Ik kijk regelmatig voetbal op tv en dan komt Ajax ook weleens langs. Ik denk dat ze gewoon een goed team hebben. Ze doen het ook goed in Europa. Het gaat denk ik een mooie wedstrijd worden."

Ondanks dat Feyenoord een groot gat kan slaan, wordt de Klassieker volgens Toornstra niet per se cruciaal. "Het is gewoon één van de 34 wedstrijden. Voor de supporters is het een beladen duel en voor ons een hele mooie", aldus de vleugelaanvaller, die ondanks de foutloze start nog niet denkt aan de Coolsingel. "We zijn pas net begonnen. Wel heel goed begonnen, maar het seizoen duurt nog lang. Hoe het er nu voor staat, zegt niet zo heel veel over de eindstand. Misschien moet ik op een gegeven moment wel aan de Coolsingel denken, maar nu nog niet."

Is Feyenoord zondag de favoriet?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nuchtere en heldere kijk van Toornstra, die ik echt uitstekend vind spelen. Het middenveld van Feyenoord staat als een huis en als ze Ajax in de duels kunnen aanpakken op het middenveld schat ik de kansen voor Feyenoord hoger in dan voor Ajax. Die zullen het moeten hebben van vloeiende aanvallen en de 'bal het werk laten doen'. Zeker in de Kuip zal Feyenoord flink gaan aanjagen en Ajax zal daar voor uit moeten kijken.

22 oktober 2016 om 11:37

Feyenoord zal veel druk zetten en Ajax moet zich daar tussendoor voetballen. Als Ajax daar in slaagt, geef ik ze de beste kans, maar Schone is cruciaal daarin. Met Gudelj speelt Ajax niet genoeg vooruit en dan is het afjagen makkelijk. Ik ben heel benieuwd

22 oktober 2016 om 11:38

Daarom is het voor Ajax essentieel dat lasse Schone mee doet. Hij is degene die zorgt dat Ajax uit duels kan blijven en de versnelling in het spel brengt. Dan maakt het fysiek van Feyenoord totaal niet uit. Dan gaat het gewoon om wie er beter voetbal speelt.

22 oktober 2016 om 11:45

Ik verwacht ook een verhitte strijd wat het voetbal niet ten goede komt.. 1-1 denk ik.. Alhoewel een paar nieuwelingen misschien geïntimideerd worden door de Kuip waardoor we misschien de punten voor het eerst in jaren weer eens thuis kunnen houden...

Op basis waarvan is Feyenoord favoriet, de ranglijst? Ajax verloor vooral in het begin van het seizoen punten zonder Sanchez en Ziyech. De vorm van Ajax lijkt iets beter en Feyenoord wint gewoon zelden van Ajax, maar als PSVer hoop ik gewoon op een gelijkspel.

22 oktober 2016 om 11:45

Omdat Feyenoord erg weinig weggeeft. Ik zie Feyenoord niet zomaar verliezen. Ajax is voetballend in vorm, maar geeft nog wel makkelijk goals weg en dat doet Feyenoord toch minder.

22 oktober 2016 om 13:11

Ja nou ja Ajax scoort erg makkelijk op het moment en met Ziyech kun je genoeg hebben aan 1 vrije trap. Maar goed het zou me ook niks verbazen als het een dood saaie 0-0 wordt.

Natuurlijk is Feyenoord favoriet in deze wedstrijd. Ze hebben alle 9 wedstrijden in de Eredivisie gewonnen, Manu verslagen en ook PSV in Eindhoven verslagen. Meeste doelpunten voor minste tegen. Feyenoord maakt een heel stabiele indruk, terwijl Ajax goede momenten elke wedstrijd nog afwisselt met (zeer) slechte momenten. Dus waarom zou Feyenoord niet favoriet zijn? Of ze het ook kunnen waarmaken is een tweede, dat zien we zondag...

22 oktober 2016 om 12:18

Of Feyenoord favorier is weet ik niet, maar waarom Feyenoord niet favoriet zou zijn lijkt mij omdat Ajax wel erg goed voetbal aan de dag legt op de goeie momenten. De slechte momenten bij ajax zijn er meer dan bij Feyenoord, maar de goeie momenten zijn beter vind ik.

Uiteraard hoop ik wel gewoon dat Feyenoord wint. Dan kan je toewerken naar de winterstop ingaan met een voorsprong. Zelfs al zouden we dan na de winterstop niet direct weer op stoom zijn, dan kan je het je nog permitteren om een wedstrijdje te verliezen.

ik hoor maar steeds Feijenoord moet Ajax aanpakken. hoorde dat gisteren ook bij Vi.hoop niet dat het weer van die duels worden waarbij spelers van Ajax neergesabeld worden.maar daar ligt wel de verantwoordelijkheid van de scheids en die kunnen nog weleens in het voordeel van de thuis club fluiten.
Vind ook dat je dan jezelf Feijenoord echt te kort doet, ben echt onder de indruk hoe goed ze het doen dit jaar (met name voetballend).
hoop dat het een mooie spannende wedstrijd word.
Maar wat de uitslag ook word, is dit niet bepalend voor het kampioenschap.

22 oktober 2016 om 13:42

Nou voetballend schort het er nog wel aan! Maar het is een echt team!

Ajax en Feyenoord,zijn gelijkwaardig. Net als in de jaren ,70,80,90.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren