Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord treft ’concrete voorbereidingen‘ voor nieuw langdurig contract’

Laatste update:

Feyenoord wil het contract van Sipke Hulshoff openbreken en verlengen, zo schrijft 1908.nl. Het huidige contract van de assistent-trainer loopt komende zomer af, waardoor de Rotterdammers zich genoodzaakt voelen om actie te ondernemen.

Hulshoff was een groot deel van zijn trainerscarrière werkzaam bij SC Cambuur, waar hij de jeugd onder zijn hoede had en assistent en interim-trainer was bij het eerste elftal. Ook werkte hij onder meer bij FC Groningen en clubs in Ghana en Qatar.

In 2021 trad Hulshoff in dienst bij Feyenoord, waar hij de leiding kreeg over het beloftenteam. Vorig jaar maakte Feyenoord bekend dat de veelal geprezen veldtrainer werd overgeheveld naar de A-selectie om als assistent te dienen van Slot.

"Sipke heeft veel kwaliteiten, waaronder als veldtrainer, waar een grote kracht van hem ligt", sprak technisch directeur Dennis te Kloese vorig jaar zijn waardering uit. "Dat laat hij hier bij Feyenoord dagelijks zien."

Op het moment van de overstap tekende Hulshoff tevens voor twee jaar bij. Dat contract loopt deze zomer ten einde, waardoor Feyenoord 'concrete voorbereidingen' treft om de verbintenis te verlengen.

Hulshoff is naast Feyenoord ook werkzaam bij het Nederlands elftal, waar hij als assistent-bondscoach actief is naast Ronald Koeman. De 48-jarige Leeuwarder wordt door de Rotterdammers gedetacheerd aan de KNVB.

Eerder deze week maakte Feyenoord al bekend dat het met Etienne Reijnen een opvolger heeft gevonden voor de vertrokken Marino Pusic. De oud-verdediger treedt per direct in dienst als analist en adviseur technische staf van het eerste elftal. In die functie gaat hij nauw samenwerken met Slot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit doet Feyenoord de laatste jaren wel goed.
(jeugd)spelers en staf die het goed doen worden tijdig beloond met een (nieuw) contract.
Mensen voelen hierdoor de waardering.

1 december 2023 om 10:50

Als ze niks doen is ie van de zomer weg of heeft ie automatisch een vast contract denk ik. Dus ze moeten wel iets doen nu.

Met Reijnen en Hulshoff zijn er twee vertrouwelingen van Slot voor langere tijd gebonden. Ik heb weleens geruchten gehoord dat Hulshoff ook als opvolger wordt gezien, maar wellicht is Slot er volgend seizoen ook nog steeds? Hij heeft immers nog tweeënhalf jaar contract.

1 december 2023 om 13:06

Klopt dat die geruchten gaan, maar ik denk niet dat hij ooit hoofdtrainer gaat worden. Ikzelf denk dat hij niet eens zo erg ambieert. Hij moet lekker veldtrainer blijven en toekomstige trainers ondersteunen daar is hij goed in. De stap van assistent naar hoofdtrainer bij clubs als PSV Ajax en Feyenoord is gewoon gewoon groot. Er komen dan andere dingen bijkijken dan voetbal.

Goede ontwikkeling dit. Sipke Hulshoff is een zeer gewaarde trainer binnen Feyenoord én Oranje. De kans is zeer groot dat Slot deze zomer alsnog vertrekt na Pusic. Wel fijn om dan toch nog iemand te houden uit de huidge staf (buiten John de Wolf).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren