Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord scout opvolger van Hancko met prijskaartje van 12 miljoen euro’

Laatste update:

Het lijkt erop dat Feyenoord rekening houdt met een zomers vertrek van sterkhouder Dávid Hancko. De 26-jarige verdediger, die wekelijks uitblinkt bij de regerend landskampioen, ligt naar verluidt goed in de markt bij clubs uit diverse Europese topcompetities. Ondertussen zouden de Rotterdammers afgelopen weekend op de tribune hebben gezeten voor Konstantinos Koulierakis.

Dat wist Giannis Chorianopoulos van het Griekse Sporttime aan het begin van deze week al te melden. Volgens de journalist was een scout van Feyenoord zondag aanwezig bij het topduel tussen AEK Athene en PAOK Saloniki (2-2).

Naast de Rotterdamse club zat ook een delegatie van Eintracht Frankfurt in het stadion voor Koulierakis, die al langere tijd op het lijstje zou staan bij AC Milan. De twintigjarige Griek, die net als Hancko linksbenig is, speelde zondagavond de volledige wedstrijd uit als centrale verdediger. In nood kan Koulierakis ook als linksback uit de voeten.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Volgens Chorianopoulos is Feyenoord ook na het bezoek aan Athene nog gecharmeerd van Koulierakis. Vooralsnog lijkt Eintracht Frankfurt de grootste concurrent voor zijn diensten. In Thessaloniki ligt de vijfvoudig international nog tot december 2026 vast.

Het Duitse Thekensportler, dat die Adler volgt, wist dinsdagavond te melden dat Eintracht Frankfurt bereid is om 7 à 8 miljoen euro inclusief bonussen neer te tellen voor Koulierakis. PAOK zou echter zo’n 12 miljoen euro verlangen voor de Griekse mandekker. Transfermarkt schat de huidige marktwaarde van Koulierakis op zo’n 6 miljoen euro.

Koulierakis brak als jeugdproduct in 2022 door bij PAOK. Inmiddels staat de teller op 62 officiële wedstrijden namens de Griekse topclub, waarin hij goed was voor 6 doelpunten en 3 assists. In november 2022 debuteerde de linkspoot op achttienjarige leeftijd in het nationale elftal van Griekenland.

In Duitsland weet men dat Koulierakis de Griekse Super League 1 na dit seizoen wil verlaten voor een nieuwe uitdaging. Bij Feyenoord zou hij de derde Griek in de clubhistorie kunnen worden. Angelos Charisteas (2006/07) en Kostas Lamprou (2009-2015 en 2023/24) gingen hem voor.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Groot talent, maar naast Beelen wordt dat wel een heel onervaren centrum, tenzij Trauner weer gaat spelen dan.

10 april 2024 om 09:31

Dan moet er inderdaad wel wat ervaring bij. Misschien de Vrij eens polsen voor een terugkeer?

10 april 2024 om 10:00

Zou ik zeker toejuichen. Met het vertrek van Geertruida en Hancko vertrekt veel ervaring in onze achterste linie. Als je dan volgend jaar met Nieuwkoop - Beelen - De Vrij - Hartman speelt en Smal en Read als backup hebt heb je een goede mix van ervaring en talent. Trauner is met zijn blessures niet in staat meer een heel seizoen basis te staan, hopelijk blijft hij als backup.

Ken deze jongen overigens niet dus kan hem niet op waarde schatten, maar is dit niet die gozer wie drie jaar geleden nog bij Ajax onder Overmars op het lijstje stond? Had hij dan toch al erg vroeg goed gezien, die malle Mark.

10 april 2024 om 11:25

Ik vind Nieuwkoop een leuk ventjhe en hij doet het af en toe best aardig, met name obv inzet. Maar mag toch hopen dat die jongen niet als basis materiaal voor volgend seizoen gezien wordt. Daar moet zeker een getalenteerdere speler voor komen imo.

10 april 2024 om 11:27

Geen idee, maar blijkbaar is hij al vier jaar international, dus het is ook niet zo dat hij de speld in de hooiberg had gevonden eerlijk gezegd.

10 april 2024 om 12:49

Als Nieuwkoop speelt zoals hij nu al sinds het begin van dit kalenderjaar speelt vind ik daar zeker niet de prioriteit liggen, zeker niet met een getalenteerde jongen als Read daarachter die je kan klaarstomen voor het seizoen erop.

Ik zie liever dat de vier a vijf basisspelers die we gaan verliezen worden vervangen door kwalitatieve aankopen die iets duurder zijn dan dat we weer breedte aankopen gaan doen op een positie zoals rechtsback waar je twee prima spelers hebt. Nieuwkoop mag dan geen hoogvlieger zijn, maar daar heb je er ook geen elf van nodig.

10 april 2024 om 09:54

Ben ik met je eens, maar zo'n Hancko type ga je niet meer snel vinden.

Beelen heeft nu ook een half jaar mee mogen draaien, dan is het prima. Van Beelen is nu 22, op zich goed. Trauner kan je altijd achter de hand houden voor ervaring.

10 april 2024 om 10:51

Ach gewoon proberen en kijken of het goed gaat. Gaat het niet, zet je Trauner er neer. Maar alleen halen als Hancko vertrekt anders is het zonde van het geld

Tja duidelijk verhaal dat Hancko voor de hoofdprijs weggaat, hoe jammer dat ook is. Mocht ie blijven dan slapen de topclubs. Deze gast is zo goed!!

10 april 2024 om 09:32

Slapen de Topclubs? Wat versta je onder topclubs? Hij is namelijk bij lange na niet goed genoeg voor een Real, Bayern ect ect.

10 april 2024 om 09:41

Ik denk dat Hancko voor dergelijke clubs interessant bankmateriaal is. Hij is vrij compleet dus zou bij een voetballende ploeg uit de voeten kunnen. Daarnaast is ook zijn prijskaartje voor dergelijke clubs niet te hoog. Het niveau van Real of Bayern zal hij niet verhogen, maar in de breedte vind ik hem qua prijs/kwaliteit verhouding best interessant.

10 april 2024 om 09:46

Ik denk dat Hancko een hele goede aanwinst voor clubs als Atletico, Juve en Milan zou zijn. Het is dat wij met Bastoni één van de beste linksbenige verdedigers ter wereld hebben, maar anders zou ik hem ook heel graag bij Inter hebben gezien.

10 april 2024 om 10:24

Waar is hij dan niet goed genoeg in, volgens jou?

10 april 2024 om 10:50

Als Süle en De Ligt goed genoeg zijn / waren voor Bayern, dan is Hancko dat ook. Ik weet dat ik door een gekleurde bril kijk, maar je haalt met Hancko een multi-complete speler is huis. Juist bij een club als Bayern die aanvallend voetbal met hoog druk zetten speelt is Hancko geschikt.

10 april 2024 om 11:30

Prima speler voor op de bank bij Bayern, altijd handig om achter de hand te hebben. Kan me ook voorstellen dat Hancko op deze leeftijd graag een stap omhoog maakt, om echt voor de serieuze prijzen mee te doen.

12mln? Das best fors... Ik denk dat we iets te snel gaan om structureel dit soort bedragen neer te tellen.
Zou toch nog een jaar of twee onder de 10mln zitten, en als je jaarlijks CL inkomsten hebt, dan pas 10mln+.
Een misser van 12mln zou gigantisch zijn voor Feyenoord.

10 april 2024 om 09:33

Slot wil doorgroeien met Feyenoord en dat zal ook een voorwaarde zijn voor hem om te blijven. Dan denk ik dat Feyenoord uit een ander vaatje moet tappen dan de 7 a 8 miljoen. Daar is zeker potentie te vinden, maar als je erboven zit en de speler valt qua salaris ook nog binnen te halen zou ik het niet nalaten. Uiteraard niet structureel, maar incidenteel. Een misser van 12 miljoen kunnen ze zich niet veroorloven nu. Dat klopt. Een misser van 12 miljoen wanneer je voor bijvoorbeeld 50 hebt verkocht is een ander verhaal. Ook niet lekker, maar je gaat er niet failliet van.

10 april 2024 om 09:44

12 miljoen is voor Feyenoord begrippen gewoon veel geld. En ik ga echt helemaal mee in wat je zegt dat ze in het Maasgebouw & Slot iets te snel willen toegroeien naar transfers van 10 miljoen en meer. Je hebt daar als Feyenoord zijnde wel iets meer jaren voor nodig om dit te bewerkstelligen wetende uit uit verleden meerdere keren.

Ik snap hartstikke goed dat Slot wil doorgroeien met Feyenoord maar vind niet dat we hem alles maar moeten toereiken. Ik persoonlijk heb liever parels van onder de 10 miljoen ala Hancko, Beelen, Wieffer en Aursnes ipv 1 aankoop van 10 miljoen plus met d evraag of het geen miskoop is want zoiets kunnen we als Feyenoord zijnde nog helemaal niet verwerken.

10 april 2024 om 10:01

Heeft Slot niet al eens gezegd dat de transfersom van Schouten en Lang niet het probleem was maar het salaris?Daarnaast was Hancko 4x zo duur als een Aursnes, Beelen en Wieffer. En tegenover zulke aankopen heb je ook een Bullaude, Antonucci, Bozenik, Taabouni en Walemark.

10 april 2024 om 10:42

Een combinatie van beide is het in het geval van die 2. enige kanttekening dat Schouten in de winterperiode en begin van de transferzomer wel rond of meer dan 20 miljoen moest kosten. Maar wat is het voordeel om je recor te breken voor een Noa Lang die het hele seizoen geblesseerd is en een godsvermogen verdient?

Hancko was inderdaad 4x zo duur als de andere gasten maar maar om het fiet dat hij goed gescout is net als die andere die ik benoem en daar gaat het mij meer om.

Taabouni kwam gratis over van AZ, Bozenik al in de periode voor Slot, Antonucci het risicotje vanuit de KKD wat niet gelukt is itt Beelen & Wieffer, Walemark helaas niet geworden wat het kon worden.

10 april 2024 om 11:34

Maar van te voren weet je dus niet of iemand langdurig geblesseerd raakt. Voor hetzelfde geld had Hancko ook een langdurige blessure opgelopen zoals bij Hartman. Was hij dan ook een miskoop geweest?

Als je niet genoeg geld hebt, dan doen dit soort blessuregevallen gewoon meer pijn.

10 april 2024 om 09:44

12mln is de vraagprijs he. Denk als je ergens tussen de 8-10mln eindigt, je een prima dealtje hebt.
Eens dat dit voor Feyenoord nog steeds stevige aankopen zijn. Maar als we de weg omhoog willen blijven volgen, is dit wel een enigzins logisch gevolg. Hoop alleen dat hij het waard blijkt te zijn. Dat gevoel heb ik nog niet bij onze laatste aankoop van 9-10mln.

10 april 2024 om 13:43

Dat moet je als Feyenoord zijnde denk ik ook niet willen om systematisch dat soort bedragen uit te gaan geven, zeker niet voor spelers die zich nog niet bewezen hebben. Die fout heeft Ajax ook gemaakt. Bovendien is een speler van 12 miljoen euro niet per definitie beter dan een speler van 8 miljoen, maar wel duurder.

Dit is zeker een talentvolle jongen en verdediger is wording echter vraag ik me af of je als Nederlandse club zijnde hier 10 miljoen plus voor moeten bieden/betalen. Zeker als clubs als AC Milan en Frankfurt op de loer liggen die dit makkelijker betalen en zeker bij ene Frankfurt meerdere talentvolle jongens worden gekocht.

zou het ergens wel een stuntje vinden als je deze jongen kan binnen halen voor onder de 10 miljoen. Dan zou je met Beelen en de deze jongen een goed en jong centrum hebben wat in de ED makkelijk erdoorheen komt maar voor in de CL redelijk mager kan zijn.

10 april 2024 om 10:03

Wat heeft het bieden van Feyenoord te maken met de andere clubs? Het kost toch geen geld om een bod uit te brengen?

10 april 2024 om 10:43

Het bieden zelf kost niets natuurlijk maar de verkopende club gaat liever akkoord met de partij die het meeste biedt. Frankfurt en Milan zullen beide gemakkelijker 10 miljoen plus neerleggen als Feyenoord zijnde. Hierdoor zal je het kooptechnisch niet kunnen opnemen tegen zulke clubs tenzij zo'n jongen graag liever naar Feyenoord zou vertrekken.

Je zal er hoe dan ook wel op achteruit gaan denk ik. Hancko is echt bizar goed. Samen met Martinez, de Ligt en de 3 belgen bij Ajax destijds denk ik wel de beste CV van de Eredivisie sinds Alex de Tank.

Wanneer een club geld ziet binnenkomen beginnen de uitgaande transfers omhoog te gaan. Mislukkingen zijn er vaker dan voltreffer en zo gaat feyenoord dezelfde fout maken als Ajax.

10 april 2024 om 11:19

Tadic, Blind, Schouten, Lang, Dest. Tillman (optie) laten anders zien dat het rond die prijsklasse juist bepalende spelers zijn.

Grieken en Feyenoord altijd een goede combinatie dus gezien het genoemde lijstje. Goed bezig met een gerichte opvolger te zoeken. Hancko opvolgen zal lastig worden en dan zal je zeker in een hoger prijssegment uitkomen.

10 april 2024 om 13:19

Welke succesvolle Grieken heeft Feyenoord dan onder contract gehad? Kan me alleen Charisteas en Lamprou herinneren.

10 april 2024 om 13:25

Ja dat lijstje inderdaad zoals vernoemd in het artikel. Kan niet mis gaan. Beide hebben waarde gehad in een hele moeilijke tijd. Welke waarde je daar aan hecht is aan ieder opzich natuurlijk. Ik kon ergens wel genieten van Charisteas die bij ons beter tot z'n recht kwam dan bij Ajax én die we met winst hebben weten te verkopen naar een bundesliga club dacht ik. Dus prestaties die verwacht mochten worden en geld in het laatje. Voor mij succesvol. Soms is het glas voor mij heel erg vol.

Doe maar Hilgers dan a.u.b. voor een
Miljoentje of 4

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren