Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Feyenoord loopt in zoektocht naar spits blauwtje bij oude bekende in Moskou’

Laatste update:

Feyenoord hoopt in januari een stand-in voor Nicolai Jörgensen binnen te halen. In die zoektocht hebben de Rotterdammers volgens het Russische Betting Insider contact opgenomen met Lokomotiv Moskou. Feyenoord heeft naar verluidt een poging gewaagd om Fedor Smolov op huurbasis over te nemen, maar daar wenste de huidige nummer vijf van de Premjer-Liga niet aan mee te werken.

Smolov is geen onbekende in Rotterdam-Zuid, want in seizoen 2010/11 speelde hij al eens zes maanden op huurbasis bij Feyenoord. De 29-jarige spits kwam destijds in veertien officiële wedstrijden tot een doelpunt en twee assists, alvorens hij halverwege de jaargang alweer terugkeerde bij Dinamo Moskou. Smolov speelde vervolgens voor achtereenvolgens Anzhi Makhachkala, Ural Yekaterinburg en FK Krasnodar, voordat Lokomotiv Moskou anderhalf jaar geleden negen miljoen euro neertelde om hem binnen te halen.

De 39-voudig Russisch international is dit seizoen niet altijd basisspeler bij Lokomotiv Moskou. Tot dusver was hij in negentien officiële wedstrijden goed voor vier doelpunten en vier assists. Toch is Lokomotiv Moskou, waar zijn contract nog loopt tot medio 2022, niet bereid om mee te werken aan een huurperiode, omdat Luka Djordjevic en Jefferson Farfán voorlopig nog geblesseerd zijn. De houding van Lokomotiv Moskou betekent niet alleen slecht nieuws voor Feyenoord, want Espanyol is eveneens geïnteresseerd in Smolov.

In een eerder stadium werd gemeld dat John Guidetti, die zich bij Alavés op een zijspoor bevindt, wel oren heeft naar een terugkeer bij Feyenoord. Kuiptalk wist daarnaast te melden dat Jelle Vossen (Club Brugge) en Erik Sorga (FC Flora Tallinn) in beeld zijn om de spitspositie te versterken bij de Rotterdammers.

Is Fedor Smolov een versterking voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is maar goed ook. Probeer die jonge spits uit Estland maar te halen. Vossen moet het niet worden, Smolov ook niet en Guidetti ja.. was een held in de tijd bij ons maar daar buiten een grote flop.

6 januari 2020 om 17:41

Vind niet dat we Guidetti moeten halen, maar overal geflopt ik wel meevallen. Z'n statistieken in vergelijking met het aantal minuten dat hij heeft gespeeld is buiten de laatste 1/2 seizoenen zo slecht nog niet.

6 januari 2020 om 18:03

Waan van de dag regeert dus vandaar misschien liever niet Guidetti? De laatste 2 seizoenen niet zo goed gepresteerd.

6 januari 2020 om 23:27

Inderdaad voorkeur voor die kerel uit Estland. Niet omdat ik hem ooit heb zie voetballen maar vooral omdat ik dat financieel als een betere optie inschat.

6 januari 2020 om 23:29

Zal niet heel duur zijn gok ik, salaris moet voor Feyenoord wel te doen zijn en vertegenwoordigt waarschijnlijk ook nog wel een restwaarde.

In de tekst staat dat Feyenoord een stand-in zoekt voor Jorgensen. Maar is het niet handiger om op zoek te gaan naar een 1e spits. Jorgensen is niet in top vorm en is vaker geblesseerd dan dat ik naar de wc ga. Al is het in de winter natuurlijk lastiger kopen dan in de zomer.

Smolov is sws niet haalbaar voor Feyenoord. In Rusland betalen ze een stuk beter en hij was daar niet zo lang geleden nog topscorer.

Waarom is Feyenoord altijd maar bezig om oude bekende terug te halen? Waar is de jeugd? Dit Feyenoord zal hierom nooit een top club meer worden.

6 januari 2020 om 18:50

Omdat Bannis pas 17 jaar is en nog niet klaar is om nu al vaste spits te worden.

6 januari 2020 om 22:38

Hij heeft het toch niet alleen over dit jaar, maar over altijd. Er staat nooit iemand klaar, altijd maar oude 'helden' terughalen. Waarom staat er (zelden) iemand klaar om een plek in te vullen?

Als ik dit lijstje zie , dan denk ik, we hebben echt nul idee wat we willen!
Verschillende types, leeftijden, nationaliteiten ...
maak een profiel, en stel een lijst van 20 spelers op die daarin passen. Ga eerst boor nummer 1, dan 2 etc.. nu lijkt het wel lukraak een spits noemen en op een lijstje zetten! Als dit echt het lijstje is.
Ik zie graag een kopsterke spits en balvaste spits, uit een kleiner land , die tussen leeftijd 20-25 is, en in dat kleinere land/competitie in staat is 10 of meer doelpunten te maken!

Smolov zou ook geen stand-in zijn, die is gewoon beter dan Jorgensen, zeker als hij zo vaak geblesseerd is.

Ben benieuwd of Feyenoord ook nog een lijntje heeft uitgeworpen naar Salomon Kalou, die in de winterstop transfervrij is.

Weer een afgezakte oude oud speler huren . Leren ze het nou echt nooit??? Het komende half jaar is nu precies mooi om te investeren in een jonge gretige spits met groeipotentie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren