Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord lijkt opnieuw te struikelen, maar wint na gouden wissel van Slot

Laatste update:

Feyenoord heeft zondag voor het eerst in 2024 gewonnen in de Eredivisie. In een wedstrijd met een rumoerige eindfase werd met 1-2 gewonnen van laagvlieger Vitesse. De wedstrijd in GelreDome lag in de slotfase een behoorlijke tijd stil vanwege supportersongeregeldheden. Tientallen fans van de thuisploeg die op de hoofdtribune zaten besloten plots om over de railing te klimmen. Na de hervatting trok Feyenoord de minieme voorsprong over de streep.

Justin Bijlow stond onder de lat bij de Rotterdammers. De verdediging werd gevormd door Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. Op het middenveld stonden Mats Wieffer en Quinten Timber achter nummer 10 Calvin Stengs. Spits Santiago Gimenez werd geflankeerd door Javairô Dilrosun (rechts) en Igor Paixão (links). De onlangs teruggekeerde Davy Pröpper begon op de bank bij Vitesse.

Gimenez had Feyenoord de perfecte start kunnen bezorgen. De Mexicaanse topschutter faalde echter in de afwerking, waardoor Eloy Room redding kon brengen. De voorsprong kwam er halverwege de eerste helft alsnog. Geertruida zag een knal van buiten de zestien via de rug van Ramon Hendriks in het doel verdwijnen.

Er was ook tegenslag voor Feyenoord: Hartman moest de strijd staken na een botsing met Marco van Ginkel. Kort daarna hield Bijlow de Rotterdammers op de been, toen Hancko een inzet van Andy Visser onschadelijk wilde maken. Via de lat verdween de bal over het doel, tot opluchting van Feyenoord. De ploeg van Slot had zelf pech toen Dilrosun de lat raakte kort na rust.

Diezelfde Visser kwam na bijna een uur spelen met zijn hoofd hard in botsing met Wieffer. De aanvaller bleef lang op de grond liggen en had hulp van de toegesnelde EHBO nodig. Alle spelers stonden om Visser heen en het werd al snel duidelijk dat de Vitessenaar per brancard van het veld moest.

Zonder pechvogel Visser kwam Vitesse een kwartier voor het einde op 1-1. Amine Boutrah werd weggestoken door de ingevallen Thomas Buitink en schoot van dichtbij de bal in het dak van het doel. Vitesse was kort daarna dicht bij de 2-1. Buitink schoot tegen Bijlow aan, maar er was al gevlagd voor buitenspel.

Waar Vitesse niet scoorde, deed Feyenoord dat wel. Ramon Hendriks ging hopeloos in de fout bij een voorzet van Stengs, waardoor de kort daarvoor ingevallen Ondrej Lingr bij de tweede paal kon binnentikken. De aanvaller was dolblij en vierde zijn doelpunt uitgebreid met de meegereisde Feyenoord-fans.

De enerverende wedstrijd werd in de 87ste minuut bij een 1-2 stand tijdelijk gestaakt door ongeregeldheden op de tribune. Tientallen fans van de thuisploeg die op de hoofdtribune zaten besloten plots om over de railing te klimmen.

De Vitesse-supporters kwamen daardoor op het deel van het veld waar de reclameboarding staat. De supporters renden naar de hoek van het stadion en klommen vervolgens daar een ander tribunedeel op.

Spelers van Feyenoord en daarna ook Vitesse besloten direct om de catacomben op te zoeken vanwege de dreigende sfeer, maar de supporters leken weinig kwaad in de zin te hebben en waren snel weer van het veld verdwenen. Na overleg met alle betrokken partijen en een afkoelingsperiode besloot Serdar Gözübüyük om het duel te hervatten.

Kort na de hervatting kwam Vitesse bijna weer op gelijke hoogte. Giovanni van Zwam kon zijn voet niet goed tegen de bal zetten, waardoor Feyenoord kon opruimen in de eigen zestien. Ondertussen werd duidelijk dat er twaalf minuten aan blessuretijd werd bijgetrokken, waardoor Vitesse kon blijven hopen op een positief resultaat.

De thuisploeg werd in de toegevoegde tijd naar voren geschreeuwd door de Vitesse-fans en bleef het tot het bittere eind proberen. Bijlow moest nog een paar keer in actie komen, maar de voorsprong van Feyenoord kwam niet meer in gevaar. De eerste overwinning van dit kalenderjaar, na het teleurstellende 2-2 gelijkspel tegen NEC. Woensdag wacht de kraker tegen PSV in de achtste finale van de TOTO KNVB Beker.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ipv 0-6 werd het opeens 1-1. Blijft een groot probleem bij Feyenoord..verder dik verdiende zege.

21 januari 2024 om 17:02

Scoren blijft, ondanks Gimenez, toch echt wel een probleem bij Feyenoord. Valt dan nog wel goed met een ongelooflijke mispeer van Hendriks, maar dat het hier überhaupt nog spannend was is al bijzonder

21 januari 2024 om 17:08

Vorig jaar had je Kokcu die wel is een bal van afstrand erin schoot en natuurlijk Szymanski die kon scoren. De rest is veel te matig in afwerken.. Timber goeie speler hoor maar zelfs de postbode bij mij in de buurt is jaloers op hem... minder postbode spelen voor Timber en sneller combinaties vinden om in die 16 te komen.

21 januari 2024 om 17:08

Klopt helemaal Felix. En als Santi dan ook nog eens kansen blijft missen kom je opnieuw in de problemen.

21 januari 2024 om 17:10

Denk niet dat het probleem bij Timber ligt Sander. 6 goals en 6 assists is keurig in 18 wedstrijden. Ligt op schema om in beide klassementen de dubbele cijfers te halen. Probleem ligt op de vleugels en in mijn ogen in de lucht. Vandaag Trauner pech op de lat maar het rendement bij standaardsituaties is ondermaats.

21 januari 2024 om 17:14

Ik zeg ook niet dat Timber het probleem is maar hij kan veel belangrijker voor de ploeg zijn als die niet zoveel met de bak gaat lopen... en vandaag was wel heel erg. Als hij nou net als wat Kokcu goed kon 1 x raken, voort bewegen en combinaties zoeken met Santi of Stengs. Hij houd de bal veel te lang vast waardoor het nog drukker word om combinatiespel te spelen.

21 januari 2024 om 17:26

Gimenez mist al zo lang die echte scherpte, eigenlijk al van voor zijn hattrick tegen RKC, dat verbloemde het nog enigszins.

21 januari 2024 om 17:06

Weer een onnodige moeizame overwinning. Maar wel een hele belangrijke, gezien alle concurrenten punten hebben gemorst.

Maar manmanman wat een frustrerende pot weer, met Stengs die echt z'n slechtste pot ooit speelde.

Echt by far de slechtste wedstrijd van Feyenoord dit seizoen. Sowieso een bizar slechte wedstrijd om te kijken, leek echt helemaal nergens op.
Veel strijd, veel blessures, veel fouten. Maar blij met de punten, enige dat telt.

21 januari 2024 om 17:12

Vooral de zoveelste keer dat het na een half uur totale dominantie opeens helemaal weg valt. Buiten dat moet Santi natuurlijk 2 keer prikken en heb je pech met 2 ballen op de lat.

Hele belangrijke 3 punten voor plek 2. Het lijkt wel of iedere kans die Feyenoord tegen krijgt erin gaat. Vandaag ook weer net zoals vorige week.

21 januari 2024 om 17:07

Maar 3? Zijn dit er niet ook een stuk of 8 dan?

21 januari 2024 om 17:39

Beetje rustig Aadje hahaha.

Keertje niet als een kamikaze piloot gewisseld door slot. Natuurlijk was het niet best. Maar gewoon de spelers op de plekken houden en niet met 4 aanvallers spelen scheelt een hoop vaak.

21 januari 2024 om 17:01

Of hij moet eens inzien dat de vormcrisis van enkele spelers nu wel heel lang duurt en ze wel eens mogen gaan banken. Paixao en Stengs zijn nu echt al heel lang aan het klote.

21 januari 2024 om 18:39

Vond Paixao vandaag 1 van de betere vandaag.

Begint toch een ziekte te worden dit. 1 schot op goal tegen, 1 doelpunt tegen. Doen onszelf weer zwaar tekort.

Over dat kleine groepje supporters van Vitesse: Levenslang stadionverbod geven.

Een wedstrijd zoals wel vaker de laatste tijd. Eerste helft zeer dominant, maar dan maar 1 keer scoren. Maak je het jezelf weer onnodig moeilijk.

Moeten gewoon weer met 0-4 de rust in, maar je weet al na 6 minuten hoe laat het is als je weer 2 gigantische kansen mist. Uiteindelijk gelukkig over de streep getrokken en alle concurrenten hebben punten laten liggen, dus eigenlijk prima weekend.

Gelukkig 3 punten ! Daar is alles mee gezegd. Voetbalzone serieus, geen kwaad in de zin ? Ondertussen al aangepast…..

Dik verdiend natuurlijk maar hoe kun je zo verdedigen bij de 1-2?

Wordt schijtziek van zulke saboteurs als Hendriks en Oroz die geen normale pass kunnen geven of kunnen verdedigen. Ook beginnen we pas weer .et aanvallen in de 2de helft terwijl Feyenoord echt niet goed speelde. En de feyenoord supporters die liedjes over Bos zongen zijn net zo triest als die van ons die het veld opkwamen. Vreselijke zondag zo

Wederom een ontzettend slechte wedstrijd met hangen en wurgen de 3 punten gehaald. Met dit niveau word plek 2 halen nog lastig

3 punten en is alles mee gezegd bij Feyenoord.

Overigens wat een slecht veld... ik kijk niet vaak wedstrijden van Vitesse, maar is het altijd zo?

102 minuten lang pijn aan de ogen.

Ik zit nu echt met verbazing naar Ajax te kijken. Niet vanwege Ajax,maar vooral dat zowel in Arnhem als in Amsterdam er gespeeld wordt op iets wat men een "grasmat" noemt. In Amsterdam is die groen, in Arnhem bruin

Feyenoord heeft een probleem met afwerken maar pakt wel gewoon de drie punten. Sterker nog, met de rekenmachine van type "de Mos" pakt Feyenoord 3 (winst tegen Vitesse) plus 3 van Twente, 2 van AZ en 2 van PSV, in totaal dus 10 punten. Proficiat! Verder snel vergeten deze wedstrijd en op naar de bekerkraker tegen een PSV in verval

Ze winnen vooral omdat een huurling van Feyenoord een simpele bal op een bijzondere manier weg wil werken maar volledig mis zit. Je zou bijna denken dat hij Feyenoord wilde helpen.

Dan denk je tijdens de wedstrijd dat de Feyenoordsupporters zich echt onwijs misdragen met hun liederen terwijl Andy Visser op de grond ligt. Gelukkig hebben een paar tientallen van onze eigen supporters dat mooi verpest. Wat een onwijze kneuzen.

21 januari 2024 om 18:38



Misschien even erbij vermelden dat dat om een reactie gaat op de Vitesse supporters die heel gezellig Hartman liepen uit te zwaaien. Rotte vissen heb je helaas overal, maar wel even het gehele verhaal vertellen.

Snel vergeten deze wedstrijd en volledig richten op P.S.V. voor de beker…kan je misschien toch nog een prijs pakken!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren