Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord liep met ‘niet serieus te nemen bod’ meteen achter feiten aan’

Laatste update:

Feyenoord werkte in de afgelopen weken aan de transfervrije komst van Bryan Linssen, maar inmiddels is duidelijk geworden dat de Rotterdammers verder moeten kijken. Technisch directeur Frank Arnesen en trainer Dick Advocaat lieten eerder op de dinsdagavond in gesprek met Voetbal International al weten dat de twee partijen niet tot een akkoord zijn gekomen en Linssen zelf doet dat ook tegenover Omroep Gelderland.

“Dat gaat niet door”, stelt Linssen, die Feyenoord wel een ‘fantastische club’ noemt. De linksbuiten sprak niet met Advocaat, maar voerde wel uitvoerige gesprekken met Arnesen. “De coronacrisis maait alles omver. Als Feyenoord komt, zeg je daar niet direct nee tegen. We zijn er inderdaad niet uitgekomen, dat klopt. Mijn gevoel moet wel overeenkomen met redelijke normen.”

Advocaat moet komst Linssen uit hoofd zetten: ‘Voorstel was in orde’

Lees artikel

“Ik heb ook altijd gezegd dat ik een club in het buitenland zie zitten. Die stap maak ik nu het liefst. Ik heb daar een aantal mooie opties”, voegt hij toe. Omroep Gelderland weet op gezag van ‘bronnen uit het kamp-Linssen’ weten dat Feyenoord zichzelf bij zijn eerste aanbieding al in de voet geschoten heeft.

De Rotterdammers zouden in eerste instantie met een ‘niet serieus te nemen’ voorstel zijn gekomen, waardoor Linssen zich ook niet serieus genomen voelde. Een aanzienlijk hoger bod van Feyenoord kon dat gevoel niet meer wegnemen. Linssen wacht nu geduldig af en kan uit meerdere buitenlandse clubs kiezen: “Voorlopig laat ik alles op me afkomen en doe ik wat mijn gevoel zegt.”

Vind jij dat Feyenoord er alles aan had moeten doen om Bryan Linssen te strikken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eerste bod is toch altijd voorzichtig. En dan ga je steeds een beetje omhoog. En advocaat en arnesse zeggen dat ze uiteindelijk een prima bod hebben gedaan

12 mei 2020 om 21:21

precies. zoiets heet onderhandelen. je begint altijd laag om uiteindelijk steeds beetje bij beetje bij te doen en op de prijs of salaris te komen die je in gedachten hebt. het zou dom zijn om direct te bieden wat je in gedachten hebt. als je iets voor bepaalde prijs wilt verkopen, zet je ook hoog in, om vervolgens iets lager uit te komen wat je in gedachten hebt.

12 mei 2020 om 21:32

Dat is natuurlijk een beetje 'onderhandelen 101' wat jullie schetsen. Maar ook een openingsbod kan gewoon te laag zijn natuurlijk.

12 mei 2020 om 21:48

Inderdaad Skede. Ik wil deze jongens ook horen wanneer ze hun auto te koop zetten twv 10.000 euro en ze dan een bod krijgen van 100 euro hoe ze dan reageren.

12 mei 2020 om 21:38

Je kan ook een stuk te laag inschieten waardoor je niet bepaald serieus over komt. Overigens is je laatste zin natuurlijk niet iets dat hout snijdt, ze kunnen moeilijk zeggen dat ze een klote bod hebben gedaan. Feyenoord moet blij wezen dat ze hem niet binnen hebben gehaald, wil veel geld verdienen maar is daarnaast niet wat je voor niveau moet nastreven.

12 mei 2020 om 21:39

We weten niet wat het eerste bod was om te oordelen of het wel of niet serieus te nemen was. Dat Arnesen en Advocaat roepen dat ze een prima bod hebben gedaan zegt natuurlijk niet zo veel, want je gaat in de media niet zeggen dat je een matig bod doet.

Nja goed, 'niet serieus te nemen'. Dat zal vast ook met de, momenteel toch blijkbaar wel hoge, verwachtingen van (kamp-)Linssen te maken hebben gehad. Eerlijkheidshalve is hij ook gewoon uit op een mooi contract en in deze crisistijd is het erg logisch dat Feyenoord een voorzichtig bod en lager maximaal salaris in gedachte had voor 'm. En vanuit Linssen begrijp ik ook volkomen dat hij nu voor een buitenlands avontuur met hoger salaris zal gaan.

12 mei 2020 om 21:41

@MGMV en waar concludeer je dát uit? 'dat zal vast wel te maken hebben met de hoge verwachtingen van Linssen'. Je weet niet eens wat er geboden is aan hem. Feyenoord heeft blijkbaar een post corona aanbieding gedaan en dat viel terecht niet goed, gezien het feit dat Linssen transfervrij is. Waarom genoegen nemen met minder?

12 mei 2020 om 21:48

Ik zeg toch; ik begrijp volkomen dat Linssen voor meer geld kiest. Maar dat 'concludeer' (ik denk het alleen) ik uit het gegeven dat Linssen nu graag een erg lekker contract wil hebben op 29-jarige leeftijd, wat erg begrijpelijk is, en dat Feyenoord nu juist een stuk lager kon voorstellen. Terwijl als de corona er niet zou zijn hij waarschijnlijk al gepresenteerd zou zijn.

12 mei 2020 om 22:06

Zou kunnen MGMV maar als het
Klopt dat Feyenoord haar bod daarna aanzienlijk heeft verhoogd strookt dat niet helemaal en lijkt een laag openingsbod toch iets gedaan te hebben met zijn gevoel. Al blijf ik erbij dat Linssen best een leuke voetballer is bij wedstrijden die net dat extra stukje vragen maar zal hij vanaf de bank minder die pit hebben is mijn gevoel en daardoor niet de juiste keuze voor Feyenoord.

12 mei 2020 om 23:32

@thamike - Nee klopt ook. Ik bedoel ook dat ik denk dat het er deels (had ik inderdaad niet staan) mee te maken had.

13 mei 2020 om 00:29

@MGMV ok je hebt het gecorrigeerd. Wat thamike zegt was precies mijn punt, startbod is natuurlijk lager maar als er een wezenlijk verschil zat in het tweede bod, tsja dan zet je al kwaad bloed natuurlijk. Het stuk geeft aan dat het eerder aan Feyenoord lag dan aan Linssen. Daarbij komt dat het vanuit Linssens positie dubbel op begrijpelijk is, transfervrij dus waarom genoegen nemen met minder én het eerste bod was bijna disrespectvol te noemen. Linssen moet vooral gaan cashen lang genoeg ED gespeeld lijkt mij zo ...

Met Cheick Toure en Marouan Azarkan heeft Feyenoord twee grote talenten die ook op de linker flank spelen. Met Summerville hebben we er een die op de andere flank speelt. Zeker in deze tijden is het toch onzinnig om geld uit te geven voor een Linssen, terwijl hij naar alle waarschijnlijkheid op de bank komt te zitten wanneer Sinisterra weer terug is? Dan lijkt het mij slimmer om die jonge jongens een kans te geven. Is goed voor je financiën (nu en voor de toekomst), is een goed signaal naar je jeugdspelers toe en is met het oog op de toekomst voetbaltechnisch waarschijnlijk ook een betere beslissing

12 mei 2020 om 21:41

Het zou me wel echt verbazen als Toure ooit nog het eerste gaat halen. Die jongen is helaas bijzonder ver teruggevallen door blessures. Gelukkig kan hij in de o21, hopelijk, veel minuten gaan maken en wie weet wat er nog in zit.

12 mei 2020 om 21:43

Als Cheick Toure zoveel talent had hadden we hem vast nog wel een keer teruggezien na zijn debuut in augustus 2017. Zeker wetende dat de laatste weken Haps linksbuiten stond. Dan had Toure 2,5 jaar na zijn debuut vast op de bank kunnen zitten als het talent echt zo overduidelijk aanwezig is.

13 mei 2020 om 16:50

Master D. Ter informatie. Toure kampt al 2 jaar met kleine blessures. Valt van de ene in de andere.

Achja, nog even een paar jaar cashen. Logisch dat hij dit wil. Als hij dit zou toegeven word hij bij een eventuele nieuwe club gelijk uitgekotst. Logische nietszeggende reactie

ik ben blij met dit nieuws. ik zat echt niet op Linssen te wachten bij Feyenoord. dat vind ik weer kwantiteit boven kwaliteit verkiezen en dat heb ik nu wel genoeg gezien bij Feyenoord. uitstekende speler voor Vitesse verder maar ik hoop toch wel dat Feyenoord hoger gaat mikken als deze categorie spelers. Feyenoord heeft dan misschien niet veel geld, maar als je je geld blijft steken in salaris en tekengeld voor dit soort spelers ga je financieel nooit de ruimte hebben om betere spelers te halen

Dit is ook niet het type speler waar feyenoord voor moet gaan, Liever een speler die minimaal 5 jaar jonger is, met verkoopwaarde. De oude rotten voor veel salaris tacktiek heeft feyenoord muv Kuyt weinig tot niks gebracht.

12 mei 2020 om 22:51

mee eens en de terugkeer van Kuyt en Van Persie kon ik begrijpen omdat dit jongens waren die van waarde zijn geweest in de Europese top. daar vind ik weinig mis mee maar met de categorie Linssen zijn we zelden wat opgeschoten bij Feyenoord

12 mei 2020 om 23:50

Yep. 1 of 2 echte ervaren toppers erbij is altijd goed, maar Linssen is welliswaar een leuke speler Maar ook weer niet iemand die het niveau enorm opkrikt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren