Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Feyenoord klopt in zoektocht naar vervanger van Trauner aan bij FC Emmen

Laatste update:

Feyenoord heeft onlangs bij FC Emmen geïnformeerd naar Miguel Araujo, zo meldt Voetbal International. De Rotterdammers gaan deze maand de markt op na het wegvallen van sterkhouder Gernot Trauner. FC Groningen-verdediger Neraysho Kasanwirjo stond afgelopen zomer eveneens op een shortlist van Feyenoord, al is er volgens het weekblad sindsdien geen contact meer geweest.

Trauner vormde voor de WK-onderbreking een centrum met Dávid Hancko. De Oostenrijkse centrumverdediger miste in de eerste seizoenshelft geen minuut bij Feyenoord. Trainer Arne Slot heeft al aangegeven dat de Stadionclub in actie gaat komen op de transfermarkt op zoek naar een vervanger. Voetbal International weet dat Feyenoord ‘niet lang geleden’ bij FC Emmen informeerde naar Araujo. De 28-jarige mandekker heeft 25 interlands achter zijn naam staan voor Peru en werd in 2019 transfervrij overgenomen door de Drentenaren. Onder trainer Dick Lukkien is Araujo ook dit seizoen weer een onbetwiste basisspeler.

Kasanwirjo zou naar verluidt afgelopen zomer ook op de shortlist van Feyenoord hebben gestaan om de Rotterdamse defensie te versterken. De interesse in de verdediger van FC Groningen lijkt momenteel echter niet meer concreet. Mees Hilgers werd eerder al als potentiële vervanger van Trauner genoemd. De centrale verdediger van FC Twente bleek afgelopen zomer alleen nog te duur.

Dinsdag meldde RMC Sport nog dat Feyenoord, net als Ajax, in de zoektocht naar een nieuwe rechtercentrale verdediger is uitgekomen bij Ismaël Doukouré van RC Strasbourg. De negentienjarige Fransman geniet niet alleen interesse van de top twee van Nederland, daar ook Eintracht Frankfurt wordt genoemd als potentiële nieuwe werkgever.

Met het wegvallen van Trauner is de noodzaak voor Feyenoord om zich in het hart van de defensie te versterken alleen maar groter geworden. Slot heeft alleen nog Lutsharel Geertruida achter de hand, die doorgaans als rechtsback speelt maar ook als centrumverdediger kan fungeren. De oefenmeester speelt het liefst met een rechtspoot naast Hancko.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi! Is toch ook onderdeel van de nationale ploeg van Peru en speelt geregeld zijn wedstrijden daar. Lijkt me een prima back-up die zich toch zeker af en toe aan het niveau optrekt (getuige goede resultaten Peru)

4 januari 2023 om 15:30

Ik kan me herinneren dat Tapia ook regelmatig zijn wedstrijdjes mee pakte bij Peru en dit was ook niet bepaald een succes. Ik hoop zelf dat er toch nog andere spelers op het lijstje staan.

Een speler kopen puur om de blessure op te vangen is zonde van het geld. Koop dan direct een speler die kan concurreren en met oog op volgend seizoen misschien een basisplaats kan pakken.

4 januari 2023 om 15:40

Voor een back up / vervanger van blessure zou iemand van het niveau Tapia uitstekend zijn juist. Iemand die gelijkwaardig is aan Trauner gaat veel geld kosten of is niet direct beschikbaar.

4 januari 2023 om 15:53

Marcos López is ook international van Peru en heeft me nog allerminst kunnen overtuigen.

Deze jongen ken ik echter gewoon niet goed genoeg om er een oordeel over te hebben, maar alleen afgaan op het onderdeel zijn van de nationale ploeg va Perus zegt mij niet genoeg.

4 januari 2023 om 16:00

paniekaankopen, falen bij hun eigen club emmen en groningen al en mogen alleen tegen forse transfersommen weg, zoals ik eerder aangaf beter met eigen mensen combineren per wedstrijd. tegen utrecht ;
.....................................bijlow
... ..............................rasmussen-----------... kopduels drost
....................wieffer.......................... geertruida........................................... ...........................kocku.............szyma...
taabouni en ballau reserves midden
........walemark...............paixao................


4 januari 2023 om 16:12

Dit is de meest onduidelijke opstelling die ik ooit heb gezien.

4 januari 2023 om 16:23

Ik zie 10 Feyenoordspelers in zijn opstelling waarvan er ook nog eens twee op de bank zitten. Is dit nou die wetenschappelijke benadering waar Van Gaal het altijd over heeft? Een 1-1-2-2-2 opstelling?

4 januari 2023 om 16:48

wat een waardeloos programma, hier kap ik vandaag al weer mee

4 januari 2023 om 16:50

Ik zie er graag nog een stukje Totale Mens Principe bij, als dat nog lukt hoop ik dat Cosmos de volgende bondscoach wordt

4 januari 2023 om 19:20

Prima als back-up. Zo’n speler die je altijd kan doorverkopen als het hem niet helemaal wordt. Weinig risico.

Hier wordt je nou niet echt vrolijk van. Mag hopen dat er nog wat beters op de lijstjes staat. Anders gewoon Geert centraal achterin en dan maar met Pedersen spelen. Niet ideaal maar wel beter dan dit soort jongens halen

4 januari 2023 om 15:53

Wie zegt tijdelijk? Je hebt gewoon een vaste back up nodig en dan zie ik liever die jongen die gister werd genoemd. Die kan tenminste nog uitgroeien tot een basisspeler. Deze gozer heeft niks bijzonders gepresteerd en is inmiddels 28.

4 januari 2023 om 16:08

"Wat verwacht je dan van een tijdelijke vervanger van trauner?"

Dan, zoals Arsenal aangeeft, Geertruida tijdelijk naar het centrum halen totdat Trauner terug is Anders is het gewoon geldverspilling.

In de tussentijd Wieffer als back-up.

4 januari 2023 om 15:58

Het centrum zal ook Geertruida-Hancko worden, maar daarachter heb je gewoon niets. Een vervanger die niet te veel kost, met wat ervaring is dan wel nodig. Want je koopt nu echt niemand die Hancko en Trauner eruit speelt, dat is het beste centrum van de eredivisie.

4 januari 2023 om 16:02

Rasmussen speelt voorlopig nog op die plek toch? Een kwalitatieve aankoop mag je wel verwachten lijkt mij anders kun je beter een jeugdspeler gebruiken als back up

4 januari 2023 om 16:10

Rasmussen is linksbenig, dus je hebt rechts niets. Ook met het wegvallen van Timber en Geetruida die op 6 kan heb je echt een rechtercentrale verdediger nodig. Sem Valk zal er nog niet klaar voor zijn, Milan Hokke is ook linksbenig als ik me goed herinner.

4 januari 2023 om 16:14

Ja hij is linksbenig maar speelt nu in de oefenwedstrijden op rechts. Je hebt gewoon weinig opties. Wieffer ipv Timber en dan Geert centraal is beste optie. En als je kwalitatief goede cv kan halen meteen doen. Niet goed genoeg? Ook niet halen.

4 januari 2023 om 16:03

Sorry hoor, maar deze man is gewoon een goed alternatief voor Trauner, bij Emmen doet hij het gewoon top en ik denk oprecht dat hij wat kan toevoegen aan het spel van Feyenoord.

4 januari 2023 om 16:17

Deze gozer is gewoon een matige verdediger. Doet het aardig bij Emmen maar meer niet. Moet je niet aan beginnen als Feyenoord zijnde.

Dit moet je niet willen als feyenoord zijnde.. Met te grote stap voor hem. Zet dan Geertje CV

4 januari 2023 om 15:42

en wie is dan de backup als 'geertje' of Pedersen geblesseerd raakt?

4 januari 2023 om 15:59

Benita is momenteel de 3e rechtsback, als dat je vraag is.

4 januari 2023 om 16:17

Ja, dat is leuk maar dan mis je dus nog een cv wanneer 'geertje' geblesseerd is.

4 januari 2023 om 16:35

Aha, het ging om CV. Rasmussen is daar neergezet sinds Trauner geblesseerd is. Wieffer ook een paar keer.

4 januari 2023 om 17:01

Wieffer is nu dus nodig op het middenveld dus die kun je wegstrepen. Slot wil Rasmussen niet op die plek en al helemaal niet structureel. Het gaat dus niet alleen om rechtsback. Het is de hele driehoek van rb/rcv/dcm waar je nu 3 man voor hebt die voldoen. Geertruida kan alle 3 de plekken innemen, pedersen en wieffer beheersen slechts 1 plek. Iemand die 1 van deze jongens zou moeten vervangen in geval van blessure is geen backup maar een noodoplossing.

4 januari 2023 om 17:19

Dat ben ik met je eens hoor. Ik leg alleen maar voor hoe dat tot nu toe is ingevuld. Idealiter komt er een rechtsvoetige rcv bij. Maar mocht dat niet lukken, of niet tijdig lukken, zijn er in ieder geval opties om te schuiven.

4 januari 2023 om 15:44

Dat gaat ook gebeuren, maar daarachter moet ook iemand komen.

4 januari 2023 om 19:16

Misschien dan Karsdorp halen als alternatief, die mag toch weg. Als ie flink wat van zijn salariseisen afhaalt, dan kan ie best een leuk half jaar zich in de kijker spelen.

Dat wordt dokken. Een goede speler die zeker een aanwinst is voor Feyenoord.
Toch denk ik dat Feyenoord uiteindelijk voor Hilgers gaat. Zou dit een schijnbeweging zijn om Twente te verleiden?
Wat je zeker niet moet doen is kopen om het kopen. De speler moet er direct staan

4 januari 2023 om 15:45

Er is niemand bij Twente die hier zenuwachtig van wordt. Streuer wil de selectie compleet houden en alleen tegen een heel goed bod valt er te praten. Hilgers zal eind van het seizoen wel vertrekken maar tussentijds niet. Twente zit gelukkig weer in de positie dat ze niet hoeven te verkopen.

4 januari 2023 om 15:48

Ja, ik denk dat je gelijk hebt. Ik las vanochtend dat een Italiaanse club belangstelling heeft voor Beukema van Az. Ze kijken dus rond in Nederland. Misschien een stap naar Italie volgend jaar.

4 januari 2023 om 15:55

Hilgers? Aub niet. Ik zie dan nog liever Araujo. Hoop zelf dat er een speler uit het buitenland zal worden gehaald.

4 januari 2023 om 16:09

Qua transfersom snap ik dat je liever Araujo ziet, maar verder zou je toch geen enkele reden hebben om hem boven Hilgers te plaatsen?

4 januari 2023 om 16:30

In alles. Ervaring, kwaliteit, door de lucht, in de duels.

4 januari 2023 om 16:43

Jij ziet niet heel veel wedstrijden in de eredivisie buiten die van Feyenoord om schat ik zo.

4 januari 2023 om 17:10

Of jij overschat 'jouw' eigen speler.

4 januari 2023 om 17:19

Ik overschat niemand, vind ze beide niet goed genoeg voor een top 3 club, maar Hilgers is in alles beter dan Aurajo. Zou ze als Feyenoord zijnde beide niet kopen, maar Aurajo een betere duelkracht toeschrijven dan geef je aan dat je buiten Feyenoord om niet veel andere eredivisie wedstrijden kijkt. In ieder geval niet die van Emmen of Twente, dat geeft voor de rest niets, kan mij het zelfs goed voorstellen.

4 januari 2023 om 17:54

Ik vind Hilgers slap in de duels maar dat zal jij wel anders zien. Net als dat ie matig is in kopduels. Zal jij ongetwijfeld ook anders zien. Gelukkig komen beide spelers niet.

4 januari 2023 om 19:01

Dan kijk jij zelden tot nooit naar Hilgers, dat is wel duidelijk.

4 januari 2023 om 19:44

36% gewonnen kopduels, lijkt me niet zo hoog. Kan zijn dat jullie daar tevreden over zijn. Maar goed, dit gaat nergens over aangezien Feyenoord Hilgers toch niet gaat halen.

Deze gozer kan je wel voor 1,5 miljoen ophalen bij FC Emmen. Overtuigde vorig seizoen wel echt in de KKD vindt hem dit seizoen in de Eredivisie wel een tandje minder. Als back-up in de Eredivisie op zich prima als je niet veel te besteden hebt qua transfersom/salaris

Zou niet mijn eerste keuze zijn. Maar goed, er is alleen geïnformeerd. Hopelijk blijft het daarbij, want ik vond Araujo allerminst overtuigend bij Emmen in de wedstrijden tegen Feyenoord. Waren niet voor niets doelpunten festijnen.

Mooie aankoop,denk dat hij veel mensen gaat/zou verassen

4 januari 2023 om 17:03

ik hoop het niet eerlijk gezegd.

Absoluut niet. Het enige goede aan Emmen dit seizoen is onze verdediging en daar is Aurajo de absolute leider van. Vorig jaar zag je ook al dat als Aurajo weg was voor Peru de hele verdediging uit een valt. Als we nog een beetje hoop willen houden op lijfsbehoud moet Aurajo blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren