Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord kent tegenstander in tweede voorronde Europa Conference League

Laatste update:

Feyenoord kent de tegenstander in de tweede voorronde van de Europa Conference League. De ploeg van trainer Arne Slot neemt het op tegen FC Drita. De club uit Kosovo won donderdagmiddag met 0-1 op bezoek bij FK Decic uit Montenegro en had vorige week al met 2-1 gewonnen in eigen huis. Verdediger Ardian Cuculi maakte in de slotfase het enige doelpunt van de wedstrijd.

Drita eindigde vorig seizoen als tweede in Kosovo, met een achterstand van twee punten op kampioen Prishtina. De club werd in 2003, 2018 en 2020 kampioen van de Superliga in Kosovo. Vorig seizoen bereikte Drita de derde voorronde van de Europa League, waarin Legia Warschau met 2-0 te sterk was.

Feyenoord speelt volgende week donderdag eerst uit in Kosovo. Op donderdag 29 juli wacht de return in De Kuip. Als Feyenoord de favorietenrol waarmaakt in de tweede voorronde, speelt het op 5 en 12 augustus in de derde voorronde. De loting daarvoor wordt al volgende week maandag verricht. Op 19 en 26 augustus wordt de laatste voorronde afgewerkt.

Feyenoord plaatste zich als winnaar van de play-offs in de Eredivisie voor de tweede voorronde van de Conference League. Nummer vier Vitesse stroomt in de derde voorronde in. Nummer drie AZ kwalificeerde zich voor de play-offronde van de Europa League, terwijl PSV begint in de tweede voorronde van de Champions League en Ajax de groepsfase van het miljardenbal betreedt.

Bereikt Feyenoord het hoofdtoernooi van de Europa Conference League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zware pot zonder Berghuis.

15 juli 2021 om 23:04

Zeg dat wel, ik zie het somber in voor Feyenoord.

15 juli 2021 om 23:18

Alle potjes worden lastig zonder Berghuis, maar jullie hebben al een vervanger, maar ik denk dat hij in de spits zal spelen. Het gaat echt puzzelen worden voor Slot. Ga der wel van uit dat ze nu een pure rechtsbuiten gaan halen met een rechterbeen😁 die blijken zeldzaam te zijn.

15 juli 2021 om 23:50

Je denkt dat Jahanbaksh in de spits gaat spelen?

Drita uit, altijd lastig!

15 juli 2021 om 23:32

We zijn niet in de positie om neerbuigend te doen over tweederangs clubs uit derderangs competities ...

16 juli 2021 om 00:55

Ik hou m'n hart vast in ieder geval. Feyenoord in Europa (zeker tegen "makkies" is vaak een lastig verhaal

16 juli 2021 om 06:13

Het zou schandalig zijn (met hoofdletters) als Feyenoord dit niet wint, ja zelfs met een zwakke selectie die er nog niet helemaal klaar voor is. Dit is echt op zijn best eerste divisie niveau

16 juli 2021 om 06:42

Elk jaar in de voorronde horen we dit en elk jaar gaan we niet door.
Het zou een appeltje eitje moeten zijn uiteraard alleen pas het bij ons om niet door te gaan….

16 juli 2021 om 09:24

@njfromvol slaat natuurlijk nergens op he. Dit Moeten jullie gewoon winnen. Anders kan je net zo goed ook in de Eredivisie stoppen. Gewoon niet doen.

Er staat een team wat gewoon goed kan spelen. Jullie kunnen ook tijdelijk met Toornstra spelen op rechtsbuiten. Die haalt wel voloende en kan nog mee verdedigen.

16 juli 2021 om 10:25

@krillin; volgens mij is Njfromvol best bereid Feyenoord als favoriet aan te wijzen, maar je kunt het toch moeilijk met hem oneens zijn dat wij Feyenoorders (en eigenlijk elke Nederlandse voetbalfan) niet in de positie zitten om smadelijk te lachen om clubs uit het buitenland?
Wij Nederlandse voetbalfans worden al ruim 25 jaar verslagen in Europa door teams die wij lager inschatten... slechts een enkele keer redden we het wel tegen teams die we hoger inschatten.

16 juli 2021 om 12:05

@mrkrillin
Ijsmuts slaat de spijker op zijn kop.
Natuurlijk zijn we het aan onze stand verplicht van dergelijke clubs te winnen, maar de (recente) historie heeft ons geleerd dat dergelijke abc'tjes niet aan Feyenoord besteed zijn (laat ik het even bij onszelf houden). Verder verliest Feyenoord de meest bepalende speler. Hoewel dat op termijn toch iets positiefs kan zijn, is het nog even onbekend hoe dat zijn weerslag heeft op het huidige team.

Mogen we niet onderschatten. Hebben een erg degelijke rechtsback, een scherpe linksbuiten en een tweebenige middenvelder. Bovendien spelen ze erg georganiseerd.

15 juli 2021 om 22:54

Wedstrijden zo vroeg in het seizoen blijven altijs lastig. Weinig tijd om de tegenstander goed te bekijken, spelers komen net terug van vakantie. Sommige zitten midden in een transfer of zitten net bij de ploeg. Nieuwe coach die een totaal andere speelwijze heeft. Dan kan je ook zo maar een keer verliezem van een nietszeggende tegenstander. Ik hoop dat ze scherp zijn en ze gewoon weer de groepsfase halen.

16 juli 2021 om 00:59

Als je meer dan een week nodig hebt om FC drieta te analyseren moet je andere sport gaan zoeken.

16 juli 2021 om 06:45

Ze spelen georganiseerd vind ik altijd een mooie, dank daarvoor.

iig wel een aansprekende tegenstander dit keer

15 juli 2021 om 22:55

Ik neem aan dat jij afreist naar Kosovo voor het uitduel. Stabiele regio ook, veel te zien en bij een stempel in je paspoort kom je nooit Servië meer in, droomvakantie!

15 juli 2021 om 23:57

Servië nooit meer binnenkomen zou ik nog wel mee kunnen leven.

Dit moet te doen zijn voor Feyenoord.

15 juli 2021 om 23:01

Inderdaad lampen, Kosovo kom op zeg! Die Rotterdammers moeten hun kunnen hebben.

15 juli 2021 om 23:05

Ja Precies. hier moet Feyenoord gewoon overheen walsen. al moeten ze ook niet te makkelijk denken.

15 juli 2021 om 23:40

Dat is ook waar, maar zeker ook niet overschatten. Snel scoren en de pot rustig uitspelen.

16 juli 2021 om 01:01

Ik zou met zulke ongenuanceerde uitspraken toch voor de zekerheid maar alvast een advocaat in de arm nemen.

16 juli 2021 om 06:45

Nogmaals dit zou een appeltje eitje moeten zijn. Gelukkig hebben we de afgelopen jaren laten zien dat we daar super mee om kunnen gaan. Het zou bij Feyenoord passen om niet door te gaan.
Ik kijk iig nergens meer van op

Twee keer winnen graag! Mooie kans voor coefficientenpunten!

15 juli 2021 om 22:55

Gelden die net zo zwaar mee als EL en CL punten?

16 juli 2021 om 00:08

Yep gewoon een punt per gewonnen wedstrijd voor zover ik weet.

16 juli 2021 om 01:02

Alle kwalificatie duels tellen even zwaar mee; en half zo zwaar als duels in het hoofdtoernooi

16 juli 2021 om 08:09

Als dat zo is zou ik als Nederlandse clubs allemaal maar een paar jaartjes Conf League gaan spelen. Punten opbouwen totdat je net als de grote competities 4 clubs rechtstreeks mag inschrijven voor de CL….

Denk dus niet dat dat net zoveel punten oplevert…

16 juli 2021 om 09:28

@suc6

Was maar zo makkelijk, zolang wij clubs als Utrecht, Vitesse, Feyenoord, Willem 2 etc sturen naar Europa weten wij dat er amper punten gesprokkeld worden.

AZ haalt normaal wel wat punten, maar die lijken leeg gekocht te worden en zullen opnieuw moeten bouwen.

Het is weer te hopen op Ajax en PSV om wat punten te halen om in ieder geval landen als Belgie en Oostenrijk onder ons te houden.

Leuke oefenwedstrijd

15 juli 2021 om 22:53

Mweh krijgen we dit weer. Hakken over de sloot, 1x gelijk en 1x krappe winst.

15 juli 2021 om 23:07

Eerlijk gezegd zou ik daar voor tekenen. Doorkomen is nu het belangrijkste.

heb de wedstrijd zitten kijken en op basis van die 90 minuten zou je hier als Feyenoord zijnde gewoon 2 keer met 6-0 van moeten winnen. maar Trencin was zo'n harde klap dat ik er ook voor deze pot niet rustig meer voor kan gaan zitten. hopen dat Jahanbakhsh dan al kan spelen.

15 juli 2021 om 22:57

Wait a minute, jij hebt toch zitten kijken? Respect! Hopelijk heb je gelijk wat betreft je inschatting.

16 juli 2021 om 09:29

@odeza

Hahah volgens mij moet jij snel een partner vinden
Wauw wat een liefhebber.

Verder, Alireza gaat toch niet zo snel spelen. Heeft niet mee gedraaid. Jullie kunnen toch ook met Toornstra op rechtsbuiten spelen tegen dit soort tegenstanders.

16 juli 2021 om 12:25

What can I say, ik hou van mn club en ben benieuwd tegen wie ze moeten. al moet ik idd is een partner gaan zoeken ja maarja haha. neem aan dat of conteh of antonucci op rechtsbuiten gaat staan.

Ik hoop niet dat dit een Trencin gevalletje gaat worden

16 juli 2021 om 06:25

Afstand van Berghuis hebben ze al gedaan hoor. Die is al weg

Wordt een lastig verhaal ben ik bang. Fc drita heeft thuis nog nooit verloren van feyenoord 😉

16 juli 2021 om 09:30

@elst voordeel, want Feyenoord heeft ook nooit thuis verloren van Drita

Nou, dat wordt lastig. We kennen er natuurlijk niks van. Vanuit Nederlands oogpunt zeggen we dat dit een simpele tweestrijd gaat worden. En dat zal het ook wel gaan worden. Maar hoe gaat het verder. Die conference league is toch even aftasten maar gaat toch verschrikkelijke wedstrijden opleveren ook.

15 juli 2021 om 23:18

Wat wil je nou eigenlijk zeggen?

Ik wil niet provoceren, maar het zou je toch gebeuren als feyenoord zijnde dat het hier weer helemaal mis gaat. Je weet het maar nooit zo in het voorseizoen, ook al speel je op papier praktisch tegen jong utrecht

16 juli 2021 om 06:47

Haha dat is niet provocerend hoor. We hebben nog steeds Trencin in ons hoofd.
Voor ons is elk abc’tje geen abc’tje

Dat Feyenoord van iedereen kan verliezen hebben ze tegen Trencin en Wolfsberger AC wel bewezen. Maar kom op, haal in ieder geval de poulefase van dit C toernooi anders zijn we echt het lachertje straks...

Club zegt mij niks, gaat lastig worden dus!

16 juli 2021 om 08:50

Fc Drita haalde vorige jaar derde voorronde van Europa league. Legia Warschau schakelde hun uit met 2:0.
Dit jaar vind ik Drita minder dan vorig jaar. Feyenoord moet makkelijk van kunnen winnen, al hoop ik voor een stunt van Drita

Als eerste een Europa Cup 1 gewonnen, als laatste een Europese beker gewonnen. En nu als eerste Nederlandse deelnemer in de Conference League. Dit succes moeten we over dertig jaar nog horen, maar veel succes.

Feyenoord driet zich nu al in de broek ðÿ˜‰. Maar goed, hopen dat Feyenoord aankomende ronde “gewoon” door komt en het eindtoernooi haalt. Zou teleurstellend voor het Nederlands voetbal zijn als men dit niet eens haalt.

We moeten er ook niet te dramatisch over doen van 'oh als dat maar goed gaat'. Als je tegen dit soort ploegen normaal doet win je heel simpel. Telkens verwijzen naar Trencin begrijp ik, maar dat was juist een voorbeeld van een wedstrijd waarin men totaal niet normaal deed. Kijk maar terug wat er daar allemaal misging en hoe labbekakkerig er werd gespeeld zonder inzet. Als dat geen omkoping was weet ik het ook niet meer. Dat gaat je niet zomaar nog een keer gebeuren.

Al was het Paok of Legia, zo vroeg in het seizoen met het tegenvallende tot nu toe is het maar afwachten wat de ploeg kan presteren. Prima dat de nieuwe speelstijl zichtbaar wordt maar je gaat er alsnog met 2-0 af tegen YB, die ook met dezelfde insteek 'oefenpartij' speelde. Uit mijn Feyenoord hart zeg ik, pff kom op man rol deze gasten met 6-0 op.

Ik heb net even wat filmpjes van ze bekeken maar dit worden gewoon dikke overwinningen voor Feyenoord zonder Drita tekort te willen doen. Werkelijk alle aanvallen lopen op dezelfde manier (rand zestien en dan laag voorgeven richting stip). Heel soms een poging met een schot vanuit tweede lijn maar die zijn zo slap/zacht dat ze de doellijn amper halen. Al met al een lekkere loting voor Feyenoord om ritme op te doen richting competitie imo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren