Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord kent dramatische start: 'Wat kan de trainer hier nou aan doen?'

Laatste update:

Feyenoord heeft de doelstelling om dit seizoen mee te doen om het kampioenschap, maar de achterstand op koploper PSV is al vroeg in het voetbaljaar behoorlijk groot. Feyenoord verloor zondag ook van Ajax (0-1) en staat nu vijftiende, met slechts vijf punten uit zes wedstrijden. De Rotterdammers zijn bezig aan de een na slechtste competitiestart in de afgelopen 25 jaar.

/

Alleen in het seizoen 2008/09, toen onder leiding van coach Gertjan Verbeek, begon Feyenoord nog slechter aan het seizoen: destijds haalde het maar vier punten uit zes duels. Dat vond NUsport uit. Nu heeft Feyenoord maar een puntje meer na de eerste zes wedstrijden. "Hier en daar werd de druk op de trainer al opgevoerd", merkt Karim El Ahmadi.

Onterecht, claimt de middenvelder: "Wat kan de trainer hier nou aan doen? We hebben tegen Ajax twaalf kansen gekregen, waren heer en meester. De tactiek klopte van het begin tot het eind. Maar als je niet scoort...", aldus El Ahmadi in het Algemeen Dagblad over Fred Rutten. Rutten staat sinds de zomer voor de groep bij Feyenoord, na het vertrek van Ronald Koeman. Feyenoord speelt woensdag in de KNVB Beker tegen Go Ahead Eagles en El Ahmadi is een twijfelgeval voor dit duel, wegens een spierblessure in zijn bovenbeen.

Fred Rutten is de juiste man voor Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

hier heeft die natuurlijk gewoon gelijk in , Rutten kan zorgen voor de tactiek enzo , maar uiteindelijk is niet hij degene die de ballen erin moet leggen ,had van geel maar een fatsoenlijke spits moeten aanstellen

22 september 2014 om 07:28

Zo is het al jaren toch? Het is gewoon de kwaliteit van de spitsen zelf. Ze hadden genoeg kansen maar benutte helemaal niks. Ik denk dat ze mentaal in zwaar weer zitten. Ik verwacht winst voor GAE dit weekend.

22 september 2014 om 07:38

Zo is het al jaren?! De afgelopen drie seizoenen werd Feyenoord juist verweten te afhankelijk te zijn van hun spits, nu spelen ze als team dominant en dan is de kwaliteit van de spitsen al jaren niet in orde? Feyenoord heeft gisteren een wedstrijd verloren die je eens in de 100x verliest als je zo dominant bent. Kazim had minstens 1 goal moeten maken, maar helaas. Het spel geeft echter genoeg aanknopingspunten, het klinkt flauw, maar het is wel degelijk zo. Speelt Feyenoord de rest van het seizoen zoals gisteren dan zullen ze zeer weinig punten nog morsen.

22 september 2014 om 08:11

Ik begrijp dat iedereen zich bij Feyenoord vastklampt aan het geïnspireerde spel gister, maar dat heb ik wel vaker gezien in de klassieker... Ik maak me meer zorgen over het spel tegen Willem II en Sevilla, want als ze zo spelen komen ze in gevaar....

22 september 2014 om 08:18

Tuurlijk, maar als het Vitesse al weken overkomt ligt het wel aan de tactiek en verlies je dik verdiend als je domineert maar niet scoort?

22 september 2014 om 08:21

Ja, maar er is reden om je vast te klampen aan gisteren aangezien het elftal gisteren pas voor het eerst in de samenstelling speelde waarin veel supporters Feyenoord willen zien spelen en waarop waarschijnlijk het team is samengesteld. Het centrale duo Van Beek en Kongolo kan met ruimte in de rug verdedigen én kan opbouwen. Het middenveld speelde voor het eerst in deze samenstelling en dat was een genot om te zien samenspelen. Hoe el Ahmadi en Clasie alles voetballend oploste was geweldig. Daarnaast speelde Kazim zijn eerste wedstrijd in de basis, en dat leek toch ook niet tegen te vallen. Verder begint Boëtius weer een beetje zijn vorm te herpakken en zal er misschien nog een wijziging op de vleugels plaatsvinden (bilal/manu voor Schaken). Natuurlijk is het gek om na een nederlaag tegen nota bene Ajax positief te zijn, maar gisteren werd duidelijk dat dit team gewoon bulkt van de kwaliteit. Dat je in 90 minuten niet scoort is wellicht slecht en een half godswonder, maar als ze deze lijn vasthouden dan zal Feyenoord zomaar weer eens de meest scorende ploeg kunnen worden, ze creëerden enorm veel.

Veel supporters roepen al weken dat Mathijsen eruit moet, dat Immers op de bank moet en dat Kazim in de spits moet. De eerste keer dat deze drie wijzigingen zijn doorgevoerd spelen ze meteen de pannen van het dak, genoeg reden voor optimisme lijkt me.

22 september 2014 om 09:14

@baard: Ze hebben nu totaal geen scorend vermogen meer. Op het middenveld kan enkel Toornstra scoren, Clasie en El Ahmadi scoren nooit terwijl Vilhena blij mag zijn als hij er 5 maakt. Boetius en Schaken gaan er ook geen 10 maken. Tel uit je winst.

22 september 2014 om 09:24

Scorend vermogen kan inderdaad een probleem worden, daar zullen Clasie en El Ahmadi wel nog een slag in moeten maken. Overigens kan Boëtius er wel 10 maken, dat deed hij immers vorig seizoen in 29 wedstrijden terwijl hij toen ook met een vormdip kampte. Ik denk dat Kazim er uiteindelijk wel meer zal maken dan men van hem verwacht, dat is de afgelopen drie jaar telkens met de spits gebeurd van Feyenoord, al moet hij wel vertrouwen krijgen. Ik weet niet of Bilal nog veel gaat spelen komende tijd, die kan op zich wel een doelpunt maken, maar het is duidelijk dat er meer moet worden gescoord door de individuele spelers dan vorig jaar.

22 september 2014 om 10:01

Heu? Boetius had vorig seizoen al 10 goals en 9 assists in de Eredivisie. Wat zou de reden zijn om dat dit seizoen niet te herhalen?

22 september 2014 om 10:31

Gaat niet echt om spits maar tijdens 3 wedstrijden word je genekt door persoonlijke fouten...

En dit is het leven van Feyenoord. Heel slecht ingekocht door Van Geel. Daarnaast ze spelen nu een redelijk tegen Ajax. Maar Ajax was gewoon echt slecht. En daardoor leek Feyenoord veel en veel beter. Maar wat maakt dat uit? 6 wedstrijden en 5 punten. Nogal altijd iets om je te schamen.

22 september 2014 om 07:34

Ajax lijkt slecht doordat Feyenoord ze op elk vlak aftroefde en een veel beter middenveld heeft. Zimling, Klaassen en Serero gaan het ook op een goede dag nog afleggen tegen Clasie, El Ahmadi en Toornstra. Veltman en Cillissen waren wel heel goed bij Ajax, die hebben ze van een (misschien zelfs wel monsterscore) afstraffing behoedt. Feyenoord moet hier niet veel te dramatisch overdoen, eens in de zoveel tijd verlies je een wedstrijd waarin je belachelijk hard domineerde, daar kan je niks aan doen. Als ze deze lijn doortrekken zal er weinig te halen zijn in de Kuip de komende tijd. De start is slecht, maar hoe ze gisteren heersten over Ajax geeft genoeg aanknopingspunten voor de rest van het seizoen.

22 september 2014 om 08:07

@baardgrasmus kom op man niet te dramatisch Feyenoord troefde Ajax
Op allen fronten af ja omdat Ajax gewoon niet thuis gaf en heel slecht speelde. Niet alleen de verdienste van Feyenoord, wel 1 van de redenen.

Middenveld Feyenoord speelde gister beter als die van Ajax ja. Maar kwalitatief gezien is het niet veel zijn ze slechter als dat van Ajax zelfde geld voor de keepers verdedigers en aanvallers.

Feyenoord heeft nu een heel middelmatig ploegje stelt weinig voor te veel belangrijke spelers weg gegaan. Nu heb ik ze het hele seizoen nog geen goede wedstrijd zien spelen behalve gister wat ze overgins hadden moeten winnen. Het is het zelfde verhaal als bij Utrecht ADO en az spelen slecht verliezen van ploegen als Willem 2 Dordtrecht ed maar als Ajax op bezoek komt stijgen ze boven zichzelf uit. Spelen ze agressiever en beter dan elke andere wedstrijd dot seizoen. Verder zal het niet veel worden met ze dit jaar

22 september 2014 om 08:32

Ja je had een punt gehad over het boven jezelf uitstijgen als Feyenoord in dezelfde samenstelling had gespeeld als de wedstrijden die jij aanhaalt, dat was echter niet zo. Ten eerste een nieuw centraal duo achterin met van Beek en Kongolo (mathijsen of Kongolo heeft erg veel invloed op je spel en de durf om zowel vooruit te verdedigen als ruimte in je rug te laten). Ten tweede een nieuw middenveld dat nog niet in deze samenstelling had gespeeld en dat ondanks dat toch heel erg lekker liep. Ten derde een nieuwe spits in de basis. Dat zijn drie zaken die nog geen een keer zo zijn geweest bij Feyenoord dit seizoen, deels door keuzes, maar vooral door omstandigheden. Dan reken ik nog even niet de nieuwe keepe, Nelom als linksback en de langzaam terugkerende vorm bij Boëtius mee. Het team dat gisteren zo over Ajax domineerde verschilde op zeer veel plekken van de andere wedstrijden en speelde voor het eerst in deze samenstelling. Wie zegt dat dit iets eenmaligs was? Ik geloof dat het alleen maar verder zal groeien bij Feyenoord, de meeste zijn nog ontzettend jong.

22 september 2014 om 08:51

Ze zijn jong klopt helemaal maar blijven spelers die ik middelmatig vind Kazim bijvoorbeeld sterk aan d'r bal echt een beer maar totaal geen afmaker dat breekt je op.
Toornstra goede speler met potentie komt nu nog gewoon te kort gaat je dit seizoen opbreken. El ahmadi goed voor de ervaring. Verdediging met nelom kongolo van beek willshire gewoon zwak alle 4. Nogmaals gister heel goed gespeeld echt wij hebben echt geluk gehad en zwaar onterecht gewonnen. Maar ik denk dat Feyenoord blij mag zijn om
In de top 6 te eindigen

22 september 2014 om 09:14

Maar hoezo komt Toornstra nu nog te kort? In mijn ogen zijn er weinig middenvelders in Nederland beter. En die verdediging speelde gisteren (voor het eerst in deze samenstelling) toch ook prima? Van Beek en Kongolo zijn gewoon grote talenten, die kunnen zich alleen nog maar verder ontwikkelen dit jaar, nu ze beide basis spelen op hun vaste positie. Wilkshire speelt, met uitzondering van vorige week, gewoon degelijk, maar is geen topper zoals Janmaat. Ze zouden zomaar 6de kunnen eindigen dit seizoen, maar dat komt dan vooral omdat ze nu al te veel punten hebben verloren. Op basis van hun kwaliteiten horen ze daar toch echt wel boven.

22 september 2014 om 09:20

Talenten allemaal talenten dus je ziet het aan PSV die redden het moet een heel seizoen wat er op de
Bank als alternatief zit is niet beter. Je mist doelpunten je heb geen goede
Spits als deze talenten zich blijven ontwikkelen staat er volgend seizoen weet wat nu nog te vroeg mits ze een spits halen maar dat geld ook voor ons

22 september 2014 om 09:33

Een goede spits is doorgaans een dure spits, die kan Feyenoord niet halen. Wat Feyenoord wel kan doen is een goedkope spits halen en die omtoveren naar een dure spits. Stel nou dat Kazim er 20 maakt dit jaar, en dat zou zo maar kunnen gezien de geschiedenis met Pelle. En Pelle gaat dit jaar bij Southampton door met scoren, dan zal er ook wel interesse vanuit Engeland komen voor Kazim. Dingen kunnen verkeren. Pelle was twee jaar terug een grote miskoop volgens velen, en zal waarschijnlijk debuteren voor het Italiaans elftal de volgende interland.

Bij Feyenoord wordt geen titel geëist, sterker nog, gisteren verliet het team onder applaus het veld omdat het publiek de stijgende lijn zag en het spel veel vertrouwen geeft voor komend seizoen. Misschien wordt Feyenoord slechtst zesde, maar dan nog is het team (en daarmee de hele club) aan het eind van de competitie een heel stuk verder dan dat het nu is. Een nieuw centraal duo heeft tijd nodig, en een nieuwe spits moet ook ingepast worden, maar zoals het gisteren liep gaf erg veel vertrouwen. Ze hebben laten zien het niveau te hebben, nu is het aan Rutten om ervoor te zorgen dat ze dit elke week laten zien. En dan wordt het gewoon een prima eerste jaar voor Rutten bij Feyenoord.

22 september 2014 om 10:25

Behalve het belangrijkste vlak dat Scoren heet.

22 september 2014 om 07:42

Denk dat ajax zich diep moet schamen over hun spel. Maar ja we zijn van ajax gewend dat ze vaak onterecht de punten pakken, dus het zal wel kwaliteit zijn. Zo wordt je wel weer kampioen.

22 september 2014 om 08:36

Hahaha typische reactie van een Ajacied. Toen Ajax een goede 2e helft speelde tegen PSG kwam dat omdat ze goed zo goed speelden. Toen Ajax won van Barcelona kwam dat omdat ze zo goed speelden.

Nu ze overklast zijn door Feyenoord komt dat omdat Ajax zo goed speelde. Haha wat een grap! Jullie overschatten jezelf echt..

Zo'n geweldig elftal hebben jullie al jaren niet meer, wel een beetje realistisch blijven aub!

22 september 2014 om 09:04

Wees reëel vriend gister waren we erg lucky klopt. Zo een geweldig elftal hebben we al jaren niet meer?? Voorin klopt maar verder word wakker. Dit jaar niet mee dit is wel slechtste Ajax van afgelopen 4 jaar. Kom op
Stekelenburg/Vermeer/cilessen
Van Rijn/ van der wiel
Alderweireld/veldman
Verthongen/moisander
Blind/boilesen
Enoh/Ooijer/paulsen/blind
De Zeeuw/de jong/Klaassen
Erikssen/serero/Jansen
Suarez/ebiccillio/cuenca/ bojan/el ghazi
Sigtotsson
Ozbiliz/kishma/Fischer

Zoals ik het zie is de aanval laatste jaren niet sterk maar de rest wel dus dat Ajax al jaren geen sterk elftal heb is onzin. Dit kaar is wel de minste maar afgelopen jaren zeker de beste van de eredivisie

22 september 2014 om 09:56

Ik bedoelde met geen geweldig elftal ten opzichte van de subtop en top van Europa. Ivm de uitspraken van oa na PSG en Barcelona. Wat bravoure is op zich niet verkeerd (mag Feyenoord wel wat meer van hebben). Maar de realiteit mag ook niet uit het oog verloren worden.

Ps: een geweldig elftal hadden jullie in de succes jaren onder van Gaal..

22 september 2014 om 10:25

Ja maar dat is helaas het geld
Dat regeerd tegenwoordig en dat Nederlandse clubs niet mee kunnen is ook te danken aan de KNVB die moeten zorgen dat deze competitie on Nederland aantrekkelijker word voor spelers uit binnen en buitenland steek er meer geld in dan kan je misschien nog in de subtop komen voor de top zijn we al te ver afgezakt.

22 september 2014 om 11:00

Dat klopt, dat is zeker ook een oorzaak. Al denk ik dat de clubs zelf mede debet zijn aan het zwakke niveau. Er wordt bijvoorbeeld te weinig besteed aan een goede scouting, zeker bij Feyenoord. Vaak willen Nederlandse clubs een directe versterking hebben en dat is idd vaak niet realistisch.

Maar mijn eerste reactie ging er meer over dat er Ajax supporters zijn die nu roepen dat Feyenoord alleen zo goed voor de dag kwam omdat Ajax zo slecht speelde. En daar doen ze Feyenoord echt te kort mee!

22 september 2014 om 11:50

Dat doen ze zeker ik als Ajax supporter ben van mening dat Feyenoord Ajax onder druk zette en
Dat Ajax daardoor niet aan voetballen toe kwam. Ja Ajax speelden slecht maar dat kwam deels door hunzelf en deels door jullie. Wij hebben de punten echt gestolen en een heel lucky overwinning geboekt

Tegen Ajax heeft Fred het goed neergezet, de rest van de wedstrijden was Feyenoord gewoon dramatisch.

22 september 2014 om 07:34

Ja want tegen zorya kom je gewoon simpel met 3-0 voor te staan en vervolgens kakt het hele team in.. Kon Rutten ook weinig aan doen.. Twente gebeurd hetzelfde je heerst die hele pot maar vergeet het af te maken daar kan hij toch weinig aan doen

22 september 2014 om 07:49

Maar ik vraag me af of Rutten niet gewoon Immers had opgesteld als die niet geblesseerd was geweest. Als hij nu nog in de basis komt dan mag hij van mij weg.

En wanneer gaan hij een keer stoppen met Schaken in de basis te zetten, die is al maanden drama, vorgt werkelijk niks toe, vertraagt het spel alleen maar.

22 september 2014 om 14:10

Fc twente uit prima gespeeld o.a. penalty gemist
Fc utrecht thuis super gespeeld had 2-0 of 3-0 moeten staan bij rust. blunder van schaken.
Besiktas uit voetbal je aardig mee. is voor de rest ook alles mee gezegd want besiktas speelt maar op 70% maar ze weten elkaar wel te vinden iets wat de laatste 2 jaar met pelle niet het geval was.
tegen Sevilla weet je dat je het lastig krijgt die zijn gewoon 2 klasse beter maar verdedigend geef je 1e helft niks weg alleen tijdens dode spelmomenten.

al met al je ziet de hand van rutten wel terug komen. alleen gaan de spelers ervoor zorgen dat rutten wat meer tijd krijgt.

Hij is de juiste man voor Feyenoord, hij laat ze erg goed voetballen. Ik vind het voetbal van Rutten misschien nog wel beter dan het voetbal onder Koeman en leuker om te zien. Het enige wat het lastigst voor Rutten is om te trainen is het afmaken van kansen en dat is nou juist wat ontbreekt. De verdediging van Feyenoord was gister alleraardigst voor het eerst dit seizoen, dus daar zit ook progressie in.

22 september 2014 om 07:29

Wat een oppertunische allemaal. Heb je ze tegen Sevilla en Willem2 gezien en Utrecht? Nou wat goed zeg. Ik weet zeker dat Ajax degene was waardoor Feyenoord zo goed leek. Maar het is nu Fred weer hoor.

22 september 2014 om 07:53

Feyenoord was goed doordat ze Ajax volledig overklaste, in strijd en kwaliteit op het middenveld. Probeer niet weer een andere reden daarvoor te vinden, jullie zijn al maanden drama.

22 september 2014 om 07:40

Ben ik met je eens Hiddel, het spel zag er gisteren goed uit en ik denk dat in deze samenstelling het middenveld ijzersterk is. Het is lullig dat het team al in competitie was toen het nog moest worden samengesteld, maar ik heb er al het vertrouwen in dat Rutten dit team vooruit kan helpen. Opportunisten zien slecht de einduitslag en de klassering, het spel was gisteren echter prima in orde, Ajax was volstrekt kansloos voetballend tegen dit middenveld.

22 september 2014 om 07:51

Het betere spel heeft 1 simpele sreden; Toornstra voor Immers.
Een wereld van verschil als je eindelijk iemand met voetbalkwaliteiten op 10 hebt.
Vraag me alleen af of Rutten Immers er gewoon in had gezet als hij niet gebelesseerd was.

22 september 2014 om 08:14

Nee dat is echt veel te makkelijk. De wissel Kongolo voor Mathijsen had misschien nog wel meer invloed op het spel. Kongolo durfde vooruit te verdedigen én met ruimte in zijn rug te spelen, je zag ook dat Van Beek veel beter uit de verf kwam. De linies bleven bij elkaar gisteren. Daarnaast was Nelom in zijn voorzetten erg zwak, maar speelde hij daar buiten goed. Een drive naar voren, verdedigend veel onderschept en El Ghazi de hele wedstrijd laten rennen op zijn eigen helft achter de linksback aan. Dat doet hij beter dan Kongolo. Al ben ik het wel met je eens dat Toornstra een veel betere optie is dan Immers, de dominantie van Feyenoord gisteren lag op meer vlakken.

22 september 2014 om 10:24

Rutten is gewoon de perfecte trainer voor feyenoord. Ik vind dat hij ook te snel is weg gestuurd op gestapt is bij Schalke Psv Vitesse. Deze beste man, moet je 3 a 4 jaar bij Feyenoord laten zitten en dan komt het helemaal goed met de club. Laat hem lekker bouwen bij de club. Bij PSV en Vitesse werd te veel gekocht, zodat hij telkens weer opnieuw moest beginnen. Maar ik vind hem de perfecte trainer voor een club in opbouw. En begrijp me niet verkeerd, maar er is bij Feyenoord nog bergen werk te verrichten, willen ze structureel in de top meespelen.

Deze poll is voor mij niet verandert sinds de 1e dag dat Rutten werd aangesteld... Nee, die pannenkoek is niet geschikt voor Feyenoord

Is inderdaad Rutten zijn schuld niet wanneer het bestuur te veel kwaliteit in één beweging laat vertrekken.

Dat is altijd een risico. Zijn de vervangers wel minstens even goed? Hoe lang zal het duren voor de automatismen er terug zijn?

En ondertussen verlies je wat punten. Daar de trainer dan verantwoordelijk voor stellen, is fout.

22 september 2014 om 07:44

Alleen tegen Ajax kan feyenoord zo spelen. Feyenoord tegen Ajax is hetzelfde als Ajax in de champions league vol gaserop omdat je niks hoeft te verliezen. Iedereen weet dat go ahead eagles gewoon kan winnen van Feyenoord komende week zonder veel moeite daar voor te hoeven doen. Feyenoord speelt dan niet tegen Ajax dus de motivatie is 70%

22 september 2014 om 14:16

ook tegen FC Utrecht zag je hetzelfde spel. en tegen FC Twente waarin wel minder kansen werden gecreëerd.
alleen zijn er nu wat wijzigingen doorgevoerd die het nog beter maken.
kongolo voor mathijsen zorgt voor snelheid in het hart van de verdediging waardoor het niet makkelijk wordt uitgespeeld.
Toornstra voor immers zorgt voor meer en snellere beweging naar voren.
en Kazim richards zorgt ervoor dat hij er voorin een bal wordt vastgehouden.

Tegen zowel Ajax als Sevilla hebben ze enorm veel energie in de wedstrijd gelegd. Gisteren wonnen ze bijna alle duels en bleven ze eroverheen lopen. Dat heeft kracht gekost. Woensdag uit bij go ahead kan ze dat wel eens op gaan breken.

22 september 2014 om 14:33

Sevilla ? sorry maar daar stonden ze duidelijk op het veld met de gedachte Ajax komt op bezoek dat is veel belangrijker. Ongelooflijk speel je een keer europees ga je energie sparen omdat Ajax op bezoek komt.

frus·tra·tie (de

22 september 2014 om 08:10

Oeps

Bedoel bij dat laatste gedeelte natuurlijk ipv

Opzich is het ook goed dat ze blij waren, dit was de eerste wedstrijd waarin Feyenoord goed gespeeld heeft, veel kansen gecreerd maar helaas niet gescoord! Dit seizoen is gewoon niet reëel om te strijden voor de titel, het is allemaal net niet. Helaas.

Waar waren de talenten van Ajax gisteren? Als je zoveel ruimte krijgt en er niets meedoet. Droevige vertoning. Gefeliciteerd met de punten. Maar wij doen niet onder voor dit Ajax. Helaas is de achterstand al groot. Rutte moet nu eens vasthouden aan deze basis elf ipv iedere week een ander elftal opstellen

Als ze zo blijven spelen als gisteren komt het wel goed.we hebben gezien dat we wel goede spelers hebben.het is nu aan Rutten ze scherp te houden en zonder knikkende knien het veld op laten gaan.

Kein gelul.......fubballen!!

Geen paniek. Het komt wel goed. Woudenberg nu nog linksback neer zetten en in de winterstop ter Wierik voor een spotprijsje ophalen uit Almelo.

Vermeer
Wierik beek kongolo woudenberg
Clasie toornstra ahmadi
Bilal kazim boetius

Als je die bekerduel verliest kom je als trainer zeker wel op de schopstoel te zitten.

Rutten is een verschrikkelijk mens (algemeen bekend) maar een Top Trainer...

4 thuiswedstrijden 1 punt maar behaald. Waar we in de afgelopen jaren thuis weer ijzersterk waren is het nu weer helemaal weg. Tegen Utrecht en Ajax moet je gezien het spel jezelf in de 1e helft veel meer belonen en tegen Heerenveen mag je tegen 10 man nooit op achterstand komen. Ondanks dat Feyenoord niet goed speelde. Alleen tegen Willem 2 was een wanprestatie. Normaal had feyenoord op 11 punten moeten staan!

Ze hadden 3 punten meer kunnen hebben....clasie en Toornstra in de basis tegen Willem II

23 september 2014 om 16:22

Die 3 punten hebben ze al gekregen in de wedstrijd tegen ADO Den Haag...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren