Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord kan na doelpuntrijke avond in De Kuip niet tevreden zijn

Laatste update:

Feyenoord is er donderdag opnieuw niet in geslaagd om te winnen van FC Midtjylland. De Rotterdammers oogden in De Kuip sterker dan de Denen en scoorde ook via Quinten Timber en Dávid Hancko. Het bleek niet genoeg, want Midtjylland maakte eveneens twee doelpunten, waardoor het duel net als vorige week in Denemarken in 2-2 eindigde. Het blijft razend spannend in Groep F, waar Feyenoord en Midtjylland aan kop gaan met vijf punten. Lazio en Sturm Graz staan op vier punten en spelen later op de avond tegen elkaar.

Marcos López en Alireza Jahanbakhsh keerden terug in het basiselftal van Feyenoord, terwijl Jacob Rasmussen en Javairô Dilrosun naar de bank verwezen werden. Santiago Giménez, die tegen FC Twente (3-0 winst) geen onuitwisbare indruk achterliet, behield het vertrouwen in de spits. De Mexicaan tikte vroeg in wedstrijd rakelings naast na goed voorbereidend werk van Sebastian Szymanski, die op de linkerflank stond geposteerd.

De eerste waarschuwing van Midtjylland volgde na tien minuten, toen Gustav Isaksen in een razendsnelle counter vrij voor Justin Bijlow werd gezet. De snel uitgekomen goalie redde, maar had korte tijd later geen antwoord op een weergaloos schot van Emiliano Martínez, die van 25 meter verwoestend uithaalde: 0-1. Feyenoord zocht direct de aanval en had pech dat Trauner uit een hoekschop eerst met links de paal raakte en de rebound recht op doelman Jonas Lössl kopte.

De aanhoudende druk van Feyenoord leverde na een half uur spelen alsnog een treffer op. Szymanski ontving de bal links van het doel van Giménez en behield het overzicht: een breedteballetje leverde Timber een simpele intikker op: 1-1. In het restant van de eerste helft lieten ook de Denen zich weer zien: Isaksen probeerde het met een diagonaal schot, dat door Bijlow met het nodige geluk en de hulp van de lat gekeerd werd.

Drie minuten na rust nam Feyenoord de leiding. Lutsharel Geertruida verlengde een hoekschop met een subtiele hakbal, waarna Dávid Hancko bij de tweede paal kon binnenlopen: 2-1. Feyenoord leek de wedstrijd in handen te hebben, maar Midtjylland knokte zich tien minuten later verrassend terug in het duel. Marcus Pedersen verloor het kopduel van Erik Sviatchenko, die uit een vrije trap van Evander scoorde: 2-2.

Feyenoord startte een slotoffensief en kwam dicht bij een treffer via de ingevallen Patrik Wålemark, die uit een lastige hoek op de paal schoot. Snel daarna slaagde de Zweed er niet om een breedtebal bij de vrije Danilo te brengen. Orkun Kökçü probeerde het twee keer met een dreigend schot van afstand, maar zonder succes.

Samenvatting van Feyenoord staat live in de Talpa player.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb dd wedstrijd niet gezien maar hoe moeilijk kan het zijn om midtjyland te verslaan? Ajax heeft het een tijd geleden met niet al teveel moeite gedaan. Zijn ze zoveel beter geworden of was feyenoord gewoom slecht?

13 oktober 2022 om 20:42

Feyenoord had hier moeten winnen maar te veel gemiste kansen.

13 oktober 2022 om 20:42

Waarom nou direct weer de vergelijking met Ajax? Waarvoor is dit nodig? Midtylland is overigens een heel degelijk team, daartegen gelijkspelen is teleurstellend, maar geen schande.

13 oktober 2022 om 20:49

Is wel gewoon een schande om daar (thuis!) tegen gelijk te spelen hoor. Kom op man. Niet eens de kampioen van denenmarken volfens mij. Die moet je gewoon oprollen.

13 oktober 2022 om 20:52

Europees voetbal is niet zo zwartwit. Dit elftal wint ook met 5-1 van Lazio en is Europees over het algemeen een degelijke middenmoter in Europa. Waar Midtylland echt hard in die grote Europese middenmoot staat, schuurt Feyenoord denk ik tegen de bovenkant/brede subtop van de middenmoot aan Europees. Dan ben je favoriet, maar remiseren is echt geen schande hoor. Kan gebeuren. Zeker als je de paal twee keer raakt.

13 oktober 2022 om 22:23

Kan je mij vertellen wat de uitslag was toen ze uit tegen Lazio speelde? Volgens mij gebeurt het vaker dat je niet tegen de kampioen speelt en niet het gewenste resultaat boekt. Dat het beter moet en dat je had moeten winnen klopt, maar om het dan een schande te vinden.

14 oktober 2022 om 00:47

@blaugrana11: Grappig dat jij en fc ramires na de vernedering van jullie club gisteren, gelijk weer negatief op het net komen. Deze club heeft met 5-1 van Lazio gewonnen, die 3 punten achter Napoli staan in de italiaanse competitie. Dit is gewoon een hele behoorlijke ploeg, tegen wie Feyenoord het beste van het spel had, maar ongelukkig gelijk heeft gespeeld.

14 oktober 2022 om 00:59

Dat eerste gedeelte heeft er natuurlijk helemaal niks mee te maken. Inderdaad, een gelijkspel is hier geen schande.

13 oktober 2022 om 20:42

Vraag dat aan Lazio.

13 oktober 2022 om 20:43

Feyenoord was de betere partij. Kansen werden gecreëerd en ook nog 2x paal geraakt. 2e goal van de Denen valt ook nog uit een vrije trap die er geen was.

13 oktober 2022 om 20:46

Daar heb je het precies? Dat is Ajax was op dat moment Europese (sub)top.. En dit is Feyenoord wat dan wel weer knap in de conference League heeft gestaan vorig seizoen

Maar tussen Feyenoord en Ajax zat vorige seizoenen ontzettend kwaliteitsverschil in... En waarschijnlijk dit seizoen ook!

14 oktober 2022 om 01:26

Gelukkig minder verschil dan tussen Feyenoord en Twente.

14 oktober 2022 om 06:52

@FR-Berend Dacht dat 12 jarigen niet op VZ mochten reageren. Maar nu kun je fijn opscheppen tegen je vriendjes op school.

13 oktober 2022 om 20:50

Niet gezien, maar wel de eerste reactie. Dan wil je wel erg graag over Ajax praten.

13 oktober 2022 om 20:53

Gewoon een sterke ploeg, beetje niveau volendam

13 oktober 2022 om 22:04

Ajax van gisteren had hiertegen weer een 1-6 moeten slikken ben ik bang

Heerlijke scheidsrechter. Man van de wedstrijd

13 oktober 2022 om 20:40

Je kunt niet week in week uit Higler aangewezen krijgen..

13 oktober 2022 om 20:43

Gheehe jonge mogen wij Higler ook een keer mee hebben. Normaal altijd tegen ons...

13 oktober 2022 om 20:45

Och alsof Higler die pot bepaald heeft? Welk voordeel heeft Feyenoord gehad?

13 oktober 2022 om 20:46

Gaat niet om fouten. Gaat erom dat die vent het hele tempo uit de wedstrijd haalt met zijn gepraat en de bal vasthouden en alle tijd die hij nodigt heeft om een kaart uit te schrijven. De scheids heeft meer tijd laten wegvloeien dan de Deense keeper.

13 oktober 2022 om 21:04

AZ had ook een slechte scheids die continu het tembo eruit hielt. Maar AZ heeft het wel zelf verprutst. Kan dat niet zeggen van Feyenoord

13 oktober 2022 om 23:27

Feyenoord heeft het ook zelf verprutst, maar de scheids maakte er ook een pot van 2e helft vreselijk dat dit in europa mag fluiten! Buiten dat vi d ik dat je dat nirt als excuus mav gebruiken

13 oktober 2022 om 20:45

Precies hoe de twentefans afgelopen weekend zich voelde. Toch blijf ik het jammer vinden dat een scheidsrechter bepalend is. Terwijl hij maar een bijzaak hoort te zijn.

13 oktober 2022 om 20:48

Welke fouten maakte Higler dan zondag. Het was toch een penalty volgens de regels (net als gisteren in Napels) en een rode kaart. Huilie huilie

Deze scheids was gewoon bloed irritant.

13 oktober 2022 om 21:00

Feyenoord speelde gewoon weer heel slecht. Het oogt niet als een team zoals vorig jaar. Het is nog steeds los zand. Aursnes was de perfecte stofzuiger, een dienende speler die we nu missen. In balbezit ijzersterk, zelden balverlies en altijd aanspeelbaar en een goed vervolg. Maar ja....Wieffer zou het echt kunnen denk ik heeft ook een goede pass. Het zijn nu teveel net-niet spelers: Dilrosun, Symanski, Alireza, Timber, Lopez. Nog een aantal net-niet en soms net-wel: Pedersen, Geertruida, Danilo, Gimenez. Slechts 4 spelers komen m.i. in aanmerking voor echt Europa league: Bijlopen, Trauner, Hancko en Kokcu. Dat is veel te weinig, overwinteren wordt lastig. Flink opruiming houden na dit seizoen, jeugd weer meer kans geven.

13 oktober 2022 om 21:04

Alireza net-niet noemen is wel een vrij groot compliment. Net-niet wat?😅

14 oktober 2022 om 01:28

Jij snapt er niks van zeg jeetje, Szymanski, Timber en Dilrosun onder Danilo en Pedersen scharen wat een grap.

13 oktober 2022 om 20:57

Bij Feyenoord hebben ze wel vaker veel aan te merken op de scheids valt me al jaren op. Sowieso is het vanzelfsprekend dat je die sneller tegen hebt in een kolkende Kuip. Zag ook spelers (geertruida en Kokcu) woedend worden om dingen waarvan ik dacht waar maak je je druk om..

13 oktober 2022 om 21:22

Is idd echt een Feyenoord ding, zeuren op scheidsrechters.

13 oktober 2022 om 21:38

Ja heel raar. Geertruida wordt geschaard en kokcu krijgt precies eenzelfde overtreding niet mee. Verder fluit de scheidsrechter alles dood. Heel raar die frustratie

13 oktober 2022 om 22:04

Op laten draaien door een overdreven reactie;s van trainer Slot langs de lijn. Vecht niet iedere beslissing aan!

Matige wedstrijd, weinig sfeer in het stadion

13 oktober 2022 om 20:41

Je hebt het er maar moeilijk mee he, die sfeer.

13 oktober 2022 om 20:50

Ik vond de sfeer ook matig bij Feyenoord toen ik in 2017 een wedstrijd in De Kuip bijwoonde. Beviel me niet hoe extreem veel geluid er gemaakt werd toen ze tegen Ajax scoorden ;-).

13 oktober 2022 om 20:41

Weinig sfeer ga je mond spoelen man. Ongekend dat we hier weer benadeeld worden.

13 oktober 2022 om 20:49

Nou ja, zeker benadeeld, maar ook zeker zelf niet goed genoeg. Vond het een leuke open wedstrijd, jammer dat de scheids het echt helemaal dood floot op een gegeven moment. Beide kanten op trouwens.

13 oktober 2022 om 20:43

Hahaha sorry hoor. Dit is gewoon beleving. Mensen knagen hun nagels er af maar jij ziet kennelijk liever dat ze de polonaise doen. Als je liever hossend publiek wilt zien op je tv, ga dan lekker naar Snollebollekes.

13 oktober 2022 om 20:45

Hahaha, meelevend publiek. Zingen na een tegendoelpunt, zingen zo ongeveer de hele wedstrijd. Wat versta je onder sfeer beste kleuter?

13 oktober 2022 om 21:33

Waarschijnlijk vind hij de hoempapa, jalalala, blote basten, geschreeuw door megafoons en trommelen enorm sfeervol. Ieder zijn smaak zullen we maar zeggen

13 oktober 2022 om 20:57

Stakker

3e keer in een heel pril seizoen dat we nu hier moeten lezen dat je niet naar de scheids moet wijzen als je door een cruciale blunder van de scheids een cruciale goal tegen krijgt 🥲

13 oktober 2022 om 20:43

Was geen blunder.
Er was contact. Je kunt ook niet fluiten, maar het een blunder noemen, is echt nonsense

13 oktober 2022 om 20:47

Wij noemen dit gewoon een blunder

13 oktober 2022 om 20:47

Hij speelde vooral, een eerst de bal.

14 oktober 2022 om 05:42

Contact met de bal bedoel je? Dat klopt inderdaad en dan is het volgens de spelregels dus geen overtreding.

13 oktober 2022 om 20:46

Je bedoelt die vrije trap? Dat vind ik geen cruciale blunder. Ik vond het als enigszins neutrale kijker een leuke pot. Feyenoord verdiende meer, maar vond Dilrosun en Walemark wel erg matig. Danilo had ik eerder ingebracht. Verder speelde Feyenoord een stuk sterker, vooral Kokcu en Hancko vond ik sterk.

13 oktober 2022 om 20:51

Hoe is het niet cruciaal? Er komt een goal uit. Ja Pedersen gaat als een wijf het duel aan, maar het is verdikkeme nu 3x dat er in korte tijd zoiets gebeurt. Dan kan ik zo 5 min na de wedstrijd nog ff niet relativeren

13 oktober 2022 om 21:03

Huh? Walemark matig? Die viel toch best lekker in??

13 oktober 2022 om 20:47

Tja soms heb je hem mee (afgelopen weekend nog) en soms net niet. Persoonlijk vond ik het ook geen overtreding maar om het nu een blunder te noemen?

Misschien meer kijken hoe je er mee omgaat. Als je aanvoerder na een schwalbe als een gek gaat schreeuwen tegen de scheids helpt gewoon niet mee. Je zag dat de tegenstander er veel slimmer mee om ging. Feyenoord helpt zichzelf hierdoor gewoon compleet uit de wedstrijd terwijl je hier makkelijk van het kunnen winnen.

13 oktober 2022 om 20:50

Moet je ook niet. Als je van deze tegenstander niet kan winnen, 2x zelfs, heb je het gewoon aan jezelf te wijten. Opnieuw een matige wedstrijd, matig veldspel, matige spelers die continue kansen krijgen, daar moet je naar wijzen.

13 oktober 2022 om 20:54

Euh, dat dacht ik ook tijdens de wedstrijd Migi maar de herhaling was toch echt op de enkel

Zonde, twee maal paal en een zak diarree als scheidsrechter. Weer een klassiek Europees avondje.

13 oktober 2022 om 20:50

Waar halen ze bij de uefa toch elke keer weer die gasten vandaan om te fluiten... iedere wedstrijd weer verbaas ik mij dat de scheidsrechter er alles aan doet om in de belangstelling te staan.

Waarom heeft Feyenoord altijd debielen als scheids in Europa? Had overigens niks met de uitslag te maken hoor!

Als scheids naar je klokje wijzen en dan op 3 minuten gelijk affluiten.

De uefa had weer een mooie clown van een scheids uit de hoge hoed getoverd voor deze wedstrijd.

De tandjes zeg…

Hoe fluiten deze soort scheidrechters Europees?!?

Pech, weer een vrij trap slecht verdedigd.... aanval kan me wederom niet bekoren. Wordt matig seizoen denk ik

13 oktober 2022 om 20:48

Walemark moet vaker spelen! Gaat het meeste dreiging van uit.. en Szymanski op links

14 oktober 2022 om 10:09

Het is nog steeds zoeken naar beste opstelling. Ik vind zelf Szymanski beter op 10, maar dan zou je Kokcu of Timber moet slachtofferen. Ik zou hem dan op rechts zetten en Walemark op links, die heeft een goeie voorzet in huis....
Hopelijk zondag winnen!

Jammer Feyenoord.. hier schieten beide clubs weinig mee op, had alleen niet verwacht dat Feyenoord in eigen huis punten zal verspelen

Volgende keer beter!

Geen enkele zin om te argumenteren: in de schijnwerpers stond de scheidsrechter. Speelt de tegenstander de wedstrijd niet dood, doet die misselijkmakende vent in het blauw het wel.

Vorige week vond ik de Denen voetballend beter, vandaag was Feyenoord de betere ploeg. Over twee wedstrijden gezien twee verdiende remises tegen een zeer gelijkwaardig team dat leuk speelt. Hopelijk komt het nog goed tegen Sturm Graz en Lazio. Het wordt nog spannend!

Pfff wat een clown van een arbiter. Vreselijk mannetje. Jammer van de gemiste kansen maar hoe kan je weer een goal uit een standaard situatie tegen krijgen

2de helft beter en dan uit het niets de gelijkmaker. Ook een onterechte beslissing die vrije trap. Scheidsrechter echt onwijs drama. Verder tijd dat Pedersen gaat banken. Zat wel tegen ook 2x de paal.

13 oktober 2022 om 20:41

Die vrije trap vlak na het laatste fluitsignaal uitgelicht bij Veronica. Is gewoon een vrije trap. Maar voor de rest was die man niet helemaal lekker in de bovenkamer.

13 oktober 2022 om 20:45

Ik kijk dat stukje in de nabespreking nu nog ff 8 keer na, maar hij speelt gewoon de bal hoor. En dan zegt Jansma heel droog het is een overtreding.

Toch frustrerend, 2 potten tegen die Denen.

Ja die scheidsrechter was een aanfluiting, maar daar heeft het niet aan gelegen. Je staat gewoon weer twee keer belabberd te verdedigen en raakt daarna je zelfbeheersing kwijt. Dilrosun en Danilo vielen trouwens extreem slecht in, dus dat hielp ook niet.
Jammer maar Sturm is te verslaan en Lazio komt nog naar de kuip, dus nog alle kansen.

Wat een smerige ploeg dat Midgetland. En wát een absurd slechtere scheids. Hadden wel 8 minuten bij gemogen.

Pffff, wat blijft dat tijdrekken toch strontvervelend. Scheidsrechter vond ik ook dramatisch. Neemt niet weg dat Feyenoord dit aan zichzelf te wijten heeft, jammer dat ze het hoofd niet koel konden houden toen de Denen irritant gingen doen. Voetballend hadden ze dit met dikke cijfers kunnen winnen, nog veel werk voor Slot en co.

Benieuwd naar zondag! Hoop dat Feyenoord gewoon wint.

Wat zit ik hier opgefokt en chagrijnig op de bank. Wat kan een scheids een wedstrijd vergallen.

13 oktober 2022 om 20:47

Echt he.

13 oktober 2022 om 20:53

1e helft ging nog wel. Maar daarna pfff. Die Denen hoefde geeneens tijd te rekken, dat deed de scheids wel voor hen.

13 oktober 2022 om 21:09

Dat is ook het rare. Eerste helft liet ie de wedstrijd lekker vloeiend, maar na de 2-2 dacgt ie opeens, shit ik moet ff mn stempel drukken.

Frustrerende avond uiteindelijk. Deze had je moeten winnen en dat had makkelijk gekund als de scheids niet besloot om de wedstrijd dood te fluiten. Jammer, herpakken en op naar AZ.

Zonde dat je hier niet wint, maar lag echt niet aan de scheids hoor. Kom op man deze ploeg moet je gewoon bij de strot pakken en met 3-0 oprollen.

13 oktober 2022 om 21:34

Een ploeg die met 5-1 van Lazio wint. Dit zijn geen koekenbakkers hoor

13 oktober 2022 om 21:50

11 wedstrijden gespeeld in Denemarken 6 verloren. Dit zijn wel koekebakkers.

14 oktober 2022 om 09:03

Ja en zo won de nummer 11 van de Bundesliga de EL vorig jaar

Wauw. Feyenoord had hier als winnaar van het veld moeten stappen. Maar wat hier is gebeurt, is ongekend. Hoe kan je een wedstrijd zo erg kapot fluiten? Wat een bizar slechte scheidsrechter. Het heeft zoveel stilgelegen. Die Denen hebben onwijs veel tijd zitten rekken. Zoveel onnodige vrije trappen. En dan die keeper…. en dan 3 minuten extra tijd, waarvan er misschien 20 seconden is gevoetbald? Hou op hoor!

13 oktober 2022 om 20:46

En dan ook nog theatraal op zijn horloge wijzen, gebaren maken en dan na dat moment meteen affluiten.

13 oktober 2022 om 20:52

49 minuten zuivere speeltijd

13 oktober 2022 om 20:56

Gaat echt helemaal nergens over. Heb je dus een hele helft voor Jan met de korte achternaam op het veld gestaan.

Prima pot, niet verloren, tis nog steeds een vreemdelingenlegioen, maar de potentie is groot.
Natuurlijk moet je thuis winnen, maar dit is Feyenoord en geen CL. Serieuze titelkandidaat en als je het mij vraagt gaan ze een ronde verder

Wat een bezopen wedstrijd was dit. En die scheids was echt 8e niveau kelderklasse-slecht.

Niet winnen v d nummer 5 van Denemarken en naar de scheidsrechter wijzen…
Je moet je gwn kapot schamen dat je dit soort clubjes thuis niet weg tikt. Ga maar naast Ajax in het hoekje staan, staat nog een doosje tissues.

13 oktober 2022 om 20:47

Waar PSV ook al een tijdje staat sinds die belabberde wedstrijd tegen Rangers. Kan je wel een familiepak neerzetten ondertussen.

13 oktober 2022 om 21:02

De nummer vier van Nederland tegen de nummer vijf van Denemarken. Niet bepaald een topper en niet bepaald een favoriet aan te wijzen dan toch? Wat een flut redenatie.

Kunnen wel allemaal wijzen naar die belachelijke scheids maar leggen zelf ook gewoon een wanprestatie op de mat. Zo slap en slordig. Totaal geen samenhang. Ergste is nog wel dat dit niet verbeterd, het wordt per wedstrijd alleen maar minder. In de winterstop moet er echt een vervanger van aursnes komen want dit middenveld is compleet uit balans.

Scheids matig, maar ook de voorhoede van Feyenoord erg matig. Zou arne een doorverkoop percentage krijgen voor jahanbaksh? Ik gun het die man van harte maar wat was hij weer slecht zeg. Ook gimenez valt me wat tegen, hij loopt aardig en heeft een goede mentaliteit, maar hij moet meer gaan scoren in de wedstrijden die hij mag starten. Maar misschien is het "alleen" een goede supersub

Scheids had de zelfde trekjes als onze vriend gözübüyük , man wat wou die vent in het middelpunt van de belangstelling staan.

Je doet natuurlijk weer volkomen zelf dat je punten verliest. Zoveelste tegendoelpunt uit een standaard situatie. Slordig voor het doel. En Slot kap verdomme met die Ali !

Keurig gefloten van de scheidsrechter bij de overtreding van Kokcu, Slot was onterecht boos. Jammer Feyenoord zat wel meer in en van de Denen had je toch minimaal een keer moeten winnen.

Had het begin gemist, maar was Leo Driessen de commentator? Pff wat heb ik mij lopen ergeren aan hem zeg, die man heeft totaal geen voetbalkennis.

Jammer dat Feyenoord zich enigszins uit haar spel liet halen door het nogal stevige spel van de Denen en hoe de scheids daar mee om ging.

13 oktober 2022 om 20:50

Valt wel op dat als Feijenoord punten laat liggen altijd de scheidsrechter de schuld krijgt.

13 oktober 2022 om 21:02

Crazymadness. Het puntverlies is echt niet puur de schuld van de scheidsrechter. Zelf hebben we gewoon te weinig gebracht en niet goed omgesprongen met de kansen die er wel waren. Neemt echter niet weg dat deze scheidsrechter geen goede indruk maakte en weldegelijk een negatieve stempel heeft gedrukt, waar Feyenoord het meest over te klagen mag hebben. De Denen wilden niet voetballen en Feyenoord wel. De scheidsrechter hielp ze daarbij door het tempo volledig uit de wedstrijd te halen.

13 oktober 2022 om 20:52

Het was echt 99.99% de scheids die opeens 5 minuten lang extreem pietluttig begint te doen.

Wat zonde dit, Feyenoord speelde goed, kakte heel even iets in, maar was vrijwel de hele wedstrijd de betere ploeg… blijft onnodig een spannende poule zo…

Wat een vre-se-ijke scheids. Niet in staat om de wedstrijd te leiden en daardoor veel in discussie. Zat tegen match fixing aan: als scheids minimaal 30 minuten in beeld met theater

Scheids.misschien niet de beste, maar als we de kansen afmaken die we hebben gehad is er niets aan de hand. Uiteindelijk trek je zelf niet over de streep en moet je ook gewoon tevreden nadat je gewoon de hele 70 minuten met 10 man speelt want Ali reza is toch gewoon een veredelde cornervlag

Wel typisch altijd dat als bij mensen hun eigen club iets overkomt met de scheids, iedereen moord en brand loopt te schreeuwen.
Als het vervolgens bij de tegenpartij een keer is, staan ze als eerste in de rij om te zeuren dat het niet aan de scheids lag.....

Ben ik nou de enige die Bijlow na rust niet geweldig vond ? Had toch wel iets meer reflex verwacht bij die tegengoal en was ook nog een keer flink aan het mis grabbelen waardoor de Denen een flinke kans kregen.

Je wordt gewoon alweer genaaid door de scheidsrechter. De 3e keer al dit seizoen dat je punten verliest door een cruciale fout van de scheids.

Daarnaast was deze scheids ook echt teveel met zijn eigen show bezig, echt absurd.

Jahanbaksh kan echt niet meer!

14 oktober 2022 om 08:26

Ik had ook liever Feyenoord zien winnen, maar als je doelt op de overtreding, dat was gewoon een overtreding.
Hij raakte eerst vol de voet van die jongen en daarna de bal. Ik dacht eerst ook dat hij vol de bal had, maar 5 herhalingen verder was het echt duidelijk een overtreding.

En dan nog, wanneer op die positie op het veld een vrije trap wordt toegekend mag die bal er never nooit in natuurlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren