Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord kan miljoenenbod vanuit de Premier League verwachten’

Laatste update:

Marcos Senesi is op de radar verschenen van Leeds United, zo verzekert journalist Martin Flores van het Argentijnse medium Radio Continental. Manager Marcelo Bielsa is naar verluidt zeer gecharmeerd van de centrumverdediger van Feyenoord. De naar de Premier League gepromoveerde club bereidt een eerste bod voor op Senesi, zo klinkt het.

Feyenoord wil Senesi, met een contract tot medio 2023 in De Kuip, niet zomaar laten gaan. Technisch directeur Frank Arnesen verlangt minstens twintig miljoen euro voor de 23-jarige mandekker uit Argentinië. Het is nog niet bekend of Leeds United bereid is om een dergelijk bedrag op tafel te leggen. Bielsa wil de promotiebonus die the Whites ontvangen gebruiken voor het versterken van zijn selectie, om zo goed voor de dag te kunnen komen op het hoogste niveau in Engeland.

Senesi werd recentelijk al gelinkt aan een tussentijds vertrek bij Feyenoord, want Feyenoord Transfermarkt meldde vorige maand dat de Rotterdamse club drie 'miljoenenaanbiedingen' had ontvangen voor de centrumverdediger. Volgens Jack van Gelder zou Sevilla tussen de zestien en twintig miljoen euro overhebben voor Senesi. “Ik weet niet wie dat meldt, maar die informatie is niet vanuit Feyenoord gekomen. Als we Senesi verkocht hebben, dan brengen we dat zelf naar buiten“, zo liet Arnesen al snel weten in een reactie aan RTV Rijnmond.

De door Leeds United begeerde Senesi werd een jaar geleden voor zeven miljoen euro overgenomen van het Argentijnse San Lorenzo. In zijn eerste jaar in Nederland kwam de jonge verdediger tot 3 doelpunten en 1 assist in 25 wedstrijden in alle competities.

Denk jij dat Marcos Senesi goed genoeg is voor de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Senesi is een ieder geval wel een voorbeeld voor Feyenoord, hoe het ook kan. Investeren in een talent uit Zuid-Amerika en een jaar later voor dikke winst kunnen verkopen.

4 augustus 2020 om 09:29

Idd feyenoord moet vooral eens wat goed cashen feyenoord moet terug naar de top ben lichtelijk voor ajax maar mis feyenoord in de titel strijd gun ze ook echt weer een titel

Hoe komen ze aan 7 miljoen voor senesi, feyenoord had hem voor 6 a 6,5 miljoen gekocht destijds. Wel met doorverkooppercentage op de winst bij verkoop.

Leeds is een slapende reus en hebben een Argentijnse trainer, zou leuk zijn voor Senesi. Maar hij blijft dit jaar nog lekker in Rotterdam hoor. Komkommertijd.

4 augustus 2020 om 09:34

Denk dat Feyenoord niet zoveel te willen heeft. Met het aantrekken van Diemers, Linssen en Conteh blijkt wel dat er geen geld is bij Feyenoord. Advocaat bevestigde dit ook. Als Leeds United straks 18 miljoen biedt, hebben ze Senesi gewoon te pakken. Zo'n aanbieding kan Feyenoord gewoon niet weigeren op dit moment, hoe graag ze ook zouden willen. Zou ook niet verantwoord zijn om het af te wijzen wanneer je weinig geld hebt.

4 augustus 2020 om 09:40

Feyenoord gaat een bod van 18 miljoen echt niet accepteren hoor. Corona of niet, senesi heeft nog een langdurig contract en heeft pas een halfjaar goed gespeeld. Een bod van 24+ miljoen zal wel geaccepteerd worden denk ik, maar wie is zo gek om zoveel te bieden in deze tijd. Feyenoord gaat EL spelen en wellicht is Senesi komend jaar in het Argentijnse elftijd te bewonderen. Acht Arnesen slim genoeg om dat scenario te bedenken.

4 augustus 2020 om 09:41

Quancios, waar jij en veel anderen eens mee moeten stoppen is denken dat Feyenoord geld nodig heeft. Dat is niet zo. Feyenoord kan prima deze aanbieding afwijzen en ervoor zorgen dat er een bod binnenkomt boven de 20 miljoen. Arnesen is in dat opzicht een betere handelaar dan de knuppels hiervoor. Senesi weet zelf ook dat Feyenoord de hoofdprijs wilt en dat zal hij moeten respecteren. Ook bij Feyenoord kan hij international worden en speelgarantie krijgen. Dus nee, het is nog niet zo penibel bij Feyenoord dat we alle beste spelers maar voor een koopje weg kunnen doen.

4 augustus 2020 om 16:46

@martyn; ben het met je eens hoor. Er is geen noodzaak tot verkoop. Is 20 miljoen (of meer) zeer welkom? Jazeker (ook al lever je flink kwaliteit in na zijn vertrek). Dus imo geen noodzaak maar de vraag of het bedrag welkom is. Ik zou er wel logica in zien hem voor 20 te laten gaan. Dan geef je de helft uit aan een nieuwe cv en evt een rechtsback. De rest pot je op zodat volgend seizoen feyenoord hoger in de boom kan zitten bij geinteresseerden (en dit stapsgewijs uitbouwen totdat het geld tegen de plinten klotst).

4 augustus 2020 om 09:39

Volgens mij was het wel 7 miljoen in alle berichten en nieuwsartikelen hoor (staat ook zo aangegeven op transfermark.nl). Alle artikelen die ik nu in ieder geval kan vinden van toen zeggen 7M.

4 augustus 2020 om 09:41

Dat zou betekenen dat Senesi de duurste speler van Feyenoord uit de geschiedenis is. Dat is al sowieso onzin. Ik denk dat de potentiele waarde van de som wel 7 miljoen kan zijn met doorverkooppercentage en clausules en premies enzo. Maar 7 miljoen als bod is echt onzin.

4 augustus 2020 om 09:47

Dus 6.5 miljoen kan wel, maar 7 miljoen is onzin?

Ik hoop dat hij nog een seizoen blijft, maar alles boven de 25 miljoen accepteren. Daar moet Feyenoord een paar gerichte versterkingen voor kunnen halen. voornamelijk twee CV’s.

4 augustus 2020 om 10:55

Ja, hoop oprecht ook dat hij hier nog een volledig seizoen kan schitteren, maar 25 miljoen is inderdaad niet te weigeren.

Zal wel een lastige keuze zijn indien je een bod krijgt van 25 miljoen. Vorig seizoen deed Feyenoord het onder Advocaat echt enorm goed, meer punten behaald dan ieder andere club. Natuurlijk stond er toen geen druk op, maar wie weet wat er aankomend seizoen mogelijk is. Als je Senesi verkoopt dan laat je wel al je aspiraties varen, want het is de beste verdediger van de eredivisie.

4 augustus 2020 om 09:49

Ja maar als Feyenoord zijnde krijg je 25 miljoen binnen waardoor je verder kan groeien als club. Als, en ik zeg duidelijk als, ze dat ik de juiste spelers investeren dan kan je als club een stap vooruit zetten. Ik zou alleszins geen bod van 25 miljoen weigeren als Feyenoord zijnde.

4 augustus 2020 om 10:01

Lijkt mij vrij duidelijk. 25 miljoen is echt niet te weigeren voor Feyenoord. Van dat geld kan je een uitstekende verdediger terughalen en de rest in een transferpotje stoppen. Kun je de volgende keer meer investeren i.p.v. transfervrije spelers halen.

4 augustus 2020 om 12:30

Ik zou alles boven 25 miljoen accepteren als ik het voor t zeggen had. Daaronder krijg je toch weer een rare nasmaak van. Speelde door corona maar een half jaartje en op 2 slechte potjes na heel goed. Wat nou als hij een vol seizoen zo presteert of beter? Nu is dat met jorgensen een keer mis gegaan maar dat wil niet zeggen dat dat ook zo gaat zijn bij marcos.

Lastig, voor Feyenoord is een bod van rond de 20 miljoen extreem veel geld. Echter denk ik dat Arnesen inziet dat Senesi met een eventuele plek in de Argentijnse selectie en een volledig seizoen bij Feyenoord in de toekomst nog meer kan opleveren. Ik hoop dat hij blijft en dat we afstappen van het "van Geel beleid" door elk hoog bod maar direct te accepteren.

4 augustus 2020 om 10:07

Wat is daar lastig aan? 7 miljoen betaald hebben en seizoen er op voor 20 miljoen weg doen? Daar hoef je geen top econoom voor te zijn lijkt me. Niks lastigs aan, strik er om en cashen. Met 20 miljoen zijn er vast wel weer wat leuke talenten op te pikken in zuid Amerika. Als Feyenoord met Arnessen nu niet doorpakt, dan wordt het nooit meer wat. Dit is precies de reden waarom van geel weg moest, omdat die niet wilde doorpakken ...

4 augustus 2020 om 10:25

@spartaan71 Dat is lastig omdat Senesi hoogstwaarschijnlijk meer gaat opleveren in de toekomst door o.a. de factoren die ik net opsomde. Jij suggereert nu dat Feyenoord Senesi voor 20 miljoen moet verkopen om snel te cashen. En daar zat/zit nu juist het probleem. Telkens moeten spelers bij een redelijk hoog bod weg. Met een beetje geduld gaat Senesi meer opleveren dan die 20 miljoen waar we het nu over hebben, daar ben ik vrij zeker van. Als we alles bij het eerste beste bod maar verkopen kunnen we niet 'doorpakken' zoals jij dat zegt. Dan blijven we maar de koopjes weggeven en zullen we nooit in de buurt komen van de sommen die bijvoorbeeld Ajax vangt voor zijn spelers door hun poot stijf te houden.

4 augustus 2020 om 10:36

Strik er omheen, 20 miljoen min doorverkoop percentage vangen, net de.CL missen door 3e te worden en Senesi vaste international zien worden is ook een scenario....

4 augustus 2020 om 10:40

@frankentime Ach, dan zal hij volgend seizoen ook nog wel rond de 20 miljoen waard zijn hoor. Daarnaast is het geen straf om Senesi nog een seizoen te behouden, toch een van de betere verdedigers van de Eredivisie.

4 augustus 2020 om 10:43

Was bij Jorgensen ook een uitstekende keuze om hem nog een jaartje te houden. Beetje flauw, maar in de kern komt het er wel op neer dat 25 mil niet te weigeren is voor Feyenoord. Je kunt er een uitstekende vervanger voor halen en het dikt je financieel weer wat aan voor de toekomst. Wellicht Kongolo voor een laag bedrag terughalen zou al een mooie optie zijn.

4 augustus 2020 om 10:55

@magistra 25 miljoen vind ik ook wel een ander verhaal worden inderdaad. Maar de geruchten van rond en nabij 20 (dus 18 kan ook) vind ik te weinig. Volgend seizoen ook Europa League waar hij zich in de kijker kan spelen. Jij als Ajacied weet goed dat er in de transfersommen voor dit soort Zuid-Amerikaanse spelers in Europa veel rek zit en dus over een jaar nog meer zou kunnen zijn. Ben dus benieuwd!

Senesi was toch die jongen die al als miskoop werd gezien na een maandje? Daarna heeft hij zich redelijk herpakt maar ik vind hem niet veel beter dan een vd Heijden als ik eerlijk ben. Als er een bod van meer dan 10 miljoen komt zou ik hem direct verkopen. Ik vind het een zeer beperkte verdediger.

4 augustus 2020 om 10:16

Ja inderdaad. Ik hoop dat Arnesen jouw advies opvolgt. Boven de 10 miljoen verkopen graag.

4 augustus 2020 om 10:37

Jij vindt waarschijnlijk Ronaldo ook een matige aanvaller... Persoonlijk neigt het nar.een kinderachtige provocerende opmerking eerlijk gezegd...

4 augustus 2020 om 13:05

Nou ja het is overduidelijk dat je Senesi helemaal niet hebt zien voetballen. Of maar een paar keer. Anders had je deze uitspraak niet gedaan. Daarnaast zeg je 'net als veel Feyenoorders dagelijks op Ajax topics doen' en daarmee is direct je motivatie op tafel. Je bericht druipt van de afkeer.seNEsI? DaS toCh dIe MisKOop?? Die zich 'redelijk' herpakt, niet beter dan Jan-Arie. Kom er gewoon voor uit. Je ziet dit soort reacties echt niet in Ajax-topics hoor, zeker niet van Feyenoorders.

4 augustus 2020 om 10:47

Haha, redelijk herpakt, beter dan v/d Heijden, zeer beperkt.. We hebben overduidelijk een geheel andere kijk op voetbal. Wat vind je bijvoorbeeld zo beperkt aan 'm?

20 mil maar? Terwijl clubs in de rij lijken te staan voor hem. Je moet nu rustig blijven als Feyenoord zijnde, gewoon clubs tegen elkaar op laten bieden en pas vanaf 35 miljoen iets accepteren. Hij heeft nog een lang contract en een goede cv is lastig te vinden. Daarnaast vind ik dat Fey moet blijven zoeken in Zuid-Amerika, dat soort gasten hebben een bepaalde mentaliteit en agressiviteit waar buitenlands clubs van houden. Zelf zie ik hem het liefst nog een jaartje bij Fey, ik denk dat Fey een goede kans maakt op een tweede plek volgend seizoen en voorronde CL, vanaf daar kan je weer verder bouwen en de CL geeft zoveel aantrekkingskracht

4 augustus 2020 om 10:30

@inside "clubs tegen elkaar laten opbieden" welke clubs? Sevilla was een gerucht. Hun transferrecord ligt rond de 30 mil. Voor Bergwijn - die veel verder is en meer heeft laten zien dan deze speler - wilden ze ook niet de 35 mil betalen. Dus never gaan ze zoveel betalen voor een speler die paar maanden leuk speelde in NL. Dan nu komt bij Leeds. Geen idee hoe sterk hun selectie is, maar lijkt me niet dat zij meer dan 30 mil voor deze onervaren speler gaan bieden. Alles in teken om te overleven. Dus gaan vooral voor spelers met ervaring in PL. Dus geen idee welke clubs jij denkt die tegen elkaar gaan opboksen en 35+mil gaan neerleggen.

4 augustus 2020 om 10:35

Kril / Okay misschien is 35 wat overdreven maar ik bedoel Fey wordt hopelijk niet gedwongen omdat ze het geld prima kunnen gebruiken over te gaan op directe verkoop. Als men nu al rond de 20 voor hem over heeft, dan is hij na nog een jaar Eredivisie en Europa League wss meer waard. Hij heeft ook nog een lang contract dus ik persoonlijk zou zeker niet over gaan tot verkoop tenzij het bod te goed is om te weigeren, en ik vind dat je vanaf 30-35 pas er over moet nadenken om hem dit seizoen weg te doen

4 augustus 2020 om 10:41

@inside "als men nu al rond de 20 etc" maar die zekerheid heb je niet. In meest ideale situatie trekt hij niveau door, groeit naar international, wint prijzen en gaat voor bakken geld weg. Maar kan ook dat groei stagneert of zware blessure oploopt. Moeilijke keuze. Op dit moment heeft Feyenoord kapitaal nodig om op meer plekken te versterken.

4 augustus 2020 om 10:46

''op dit moment heeft Feyenoord kapitaal nodig om op meer plekken te versterken.'' - Maar Feyenoord heeft ook Senesi nodig om een sterke verdediging neer te zetten. Feyenoord hoeft zich enkel nog in de breedte te versterken met een middenvelder (evt. jeugd doorschuiven) en eventueel linksback (al kan dat opgelost worden met Smeulers, Hendriks, Hartman). Daar is geen groot kapitaal voor nodig. Als we bovendien ook altijd maar elk bod zouden moeten accepteren met in het achterhoofd dat er iets met de speler zou kunnen gebeuren, kom je ook niet ver.

4 augustus 2020 om 11:08

@MGMV Mwoh wat staat er naast Senesi? Dat is niet het niveau om hoger te komen. Rechtsback voordeel vd twijfel. En breedte nog aantal plekken nodig. Vooral achterin geen goede backups.

4 augustus 2020 om 12:10

Hij kan ook minder waard worden he. Denk aan een zware blessure of gewoon vorm verlies. Het is geen zekerheidje dat hij als je hem nu niet verkoopt hij volgend jaar nog makkelijk 20 kan ophalen.

4 augustus 2020 om 15:08

Botteghin heeft verlengd en zal dus het duo worden. Rechtsback is voorzien met Nieuwkoop en Geertruida en enkel op het middenveld missen we nog eventueel een speler voor in de breedte.

Zou jammer zijn als Senesi al na een seizoen vertrekt, maar er is zeker een limiet waarna een bod niet afgewezen kan worden. Dan kan Advocaat zijn versterkingen krijgen en zal daarnaast een deel gereserveerd worden als financiele verzekering voor de club in deze onzekere tijden.

Lastige keuze voor Feyenoord; vroeg of laat moeten ze spelers voor dit soort bedragen gaan verkopen. Dat zal op de langere termijn goed zijn voor de club, maar wanneer begin je daarmee?als je Senesi nu verkoopt ben je 1 van je absolute sterkhouders kwijt, en wordt de verdediging wel heel broos.aan de andere kant kun je deze bedragen niet blijven weigeren, want je weet nooit wat de toekomst brengt. En voor je het weet heb je weer een gevalletje Jorgensen.

Een forse winst op de speler zou in Rotterdam moeten prevaleren boven het behoud van deze speler. Bovendien heeft Feyenoord dan nog voldoende tijd om een verdediger te halen voor veel minder geld en/of salaris. Het geeft Feyenoord weer ruimte om te investeren.

Valt niet meer tegen te houden voor Feyenoord als er marktconforme biedingen gaan komen op Senesi en op Berghuis.
Ben benieuwd wie Feyenoord dan als vervangers wilt gaan halen.

Leeds heeft wel vooral Ben White op het oog als versterking in de verdediging (die vorig seizoen al bij hen speelde maar was geleend van Brighton). Denk dat deze transfer van Senesi dus vooral zal afhangen of Leeds erin slaagt om White definitief vast te leggen of niet. Als dat niet gebeurd zal Senesi een aantrekkelijk doelwit worden voor hen.

4 augustus 2020 om 15:09

Denk dat het wel een zekerheidje is dat White binnen gehengeld gaat worden. Die voorzitter van Brighton zei onlangs ook dat ze moesten verkopen. En dastbovenop heeft Feyenoord Transfermarkt (betrouwbaar) gemeld dat er niets rondom Leeds speelt wat betreft Senesi.

4 augustus 2020 om 16:39

Ah had ik nog niet gelezen van die voorzitter, ik vind het best wel dom van Brighton want White is een uitstekende verdediger waarbij ik zelfs denk dat grotere PL-clubs aan het slapen zijn hier. In elk geval wordt Leeds sinds hun promotie wel met heel veel spelers in verband gebracht door de media, dus het zou goed kunnen dat deze ook meer in de wandelgangen thuishoort.

Voor 20-25 miljoen ga je hem niet verkopen ,bij Sevilla wordt hij niet genoemd na geruchten dat zijn naam klonk. Nu is Wesley Fofana die hoog op de lijst staat. Net als dat Ajax 50-60 miljoen voor Donny wil en 30-40 voor Onana . In het buitenland vinden ze al die bedragen te hoog , 1 jaar terug kocht je zulke spelers van de ED voor een paar miljoen , op die van Ajax na .

Onder de 30 nooit verkopen, dit is de eerste speler die echt de jackpot kan opleveren voor Feyenoord.

Leuke speler maar echt geen 20+ waard, max 12 mil

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren