Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord kan borst nat maken: ‘Wanneer stopt deze gek nou met rennen?’

Laatste update:

Romano Postema kijkt uit naar de bekerkraker tegen Feyenoord van donderdagavond. De 22-jarige spits van FC Groningen is een van de smaakmakers in de ploeg van trainer Dick Lukkien.

De Trots van het Noorden degradeerde naar de Keuken Kampioen Divisie en kende vervolgens een rampzalige seizoenstart, maar inmiddels is de gifbeker alweer een tijdje leeg.

Groningen werkte zich op naar de zesde plaats en heeft de wederopstanding grotendeels te danken aan talenten uit de eigen jeugd. Vooral Postema is geliefd en heeft zich met zijn doelpunten en werklust ontpopt tot publiekslieveling.

“Ik heb een goede connectie met het publiek”, zegt hij tegenover het Algemeen Dagblad. “Als er niks gebeurt in de wedstrijd, maak ik graag een tackle voor ze, zodat ze weer wakker worden. Ik knok me altijd helemaal leeg. En dat is wat de mensen in Groningen graag willen zien.”

Waar de resultaten begin dit seizoen tegenvielen toen Postema een aanvalsduo met Kevin van Veen vormde, is het elftal sinds begin november gaan draaien toen het talent zijn leeftijdsgenoten Thom van Bergen (20), Luciano Valente (20) en Jorg Schreuders (19) aan zijn zijde kreeg. Na die keuze werd in achttien wedstrijden nog maar één keer door Groningen verloren.

Lukkien stak onlangs de loftrompet over Postema, die dit seizoen al goed was voor tien treffers. Volgens de trainer heeft de spits 'vier longen'. “Ik kon het tegen Fortuna zelfs 120 minuten volhouden. Het is echt een kwaliteit van ons. Ik blijf er ook mee doorgaan, want ik als het niet doe, denk ik dat de trainer snel het bordje omhoog houdt voor een wissel.”

“Ik word in elk geval niet snel moe. Als Feyenoord daar wel van uitgaat, hebben ze dit keer een beetje pech, want ik blijf wel lopen. Ik hoop dat ze gek van me worden en denken: wanneer stopt deze gek nou eens met rennen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Hopelijk is Postema vanavond dodelijk effectief en loopt hij de ballen uit de broek. We hebben niets te verliezen vanavond, we zijn met afstand de mindere ploeg en de beker is een + ten opzichte van promotie. 0-1 zou mooi zijn, 3-0 is realistisch. Forza FCG

29 februari 2024 om 08:10

Wordt een mooie bekeravond dit hebben wij nog niet zomaar gewonnen. Groningen kennende zullen ze aangemoedigd worden door een vol en fanatiek uitvak, voor ons zijn avondwedstrijden in de Kuip altijd speciaal. Qua kwaliteit moeten we er idd overheen knallen maar dat blijkt uit de praktijk nog niet altijd zo makkelijk. Bekerwinst + een 2e plek is een goed seizoen. Succes vanavond!

29 februari 2024 om 08:44

Klopt. Het gaat een mooie avond worden. Eeuwig zonde dat Feyenoord geen goedkeuring heeft gegeven voor het Europese vak, dus 2000 ipv 1200 man, hierdoor zal ik helaas niet in het uitvak plaatsnemen. Ik hoop op een spannende wedstrijd die niet al te snel beslist is. Jij ook succes!

29 februari 2024 om 09:36

@deenb,

Ik respecteer je nederigheid, maar "dit hebben wij nog niet zomaar gewonnen" gaat wel heel vel.

De nummer 2 van de Eredivisie speelt tegen de nummer 6 van de Kkd.

Dat ga je gewoon met 2 vingers in de neus winnen natuurlijk.

29 februari 2024 om 10:33

Nou ja Nec won ook niet met gemak van Cambuur. Dit soort bekerwedstrijden zijn wedstrijden op zich en puur op kwaliteit zou Feyenoord makkelijk moeten winnen maar er komen bij een ploeg als Groningen natuurlijk extra krachten vrij

29 februari 2024 om 14:30



Ik durf wel te stellen dat het verschil tussen Feyenoord en Groningen aanzienlijk groter is dan het verschil tussen NEC en Cambuur.
Het is de beker, maar Feyenoord speelt met Europese (sub)toppers tegen een heel ver terug gevallen club met jonge gasten die nog nooit tegen zo'n goede ploeg hebben gespeeld.
Dat gaat ze enorm tegenvallen in het veld denk ik!

29 februari 2024 om 08:24

Ben je vanavond ook in Rotterdam Obst? Misschien kunnen we vanavond nog een pilsje drinken.

OT: Ik denk dat het voor Feyenoord een lastige wedstrijd gaat worden. Groningen heeft inderdaad niks te verliezen. Ik denk dat Groningen zich gaat ingraven, en daar heeft Feyenoord het toch vaak lastig mee.

Wanneer het doelpunt voor Feyenoord vroeg valt, dan zal het een grote overwinning worden. Mocht die goal uitblijven, dan zal het lang spannend blijven en is Groningen zeker niet kansloos.

29 februari 2024 om 08:49

Goedemorgen Diederik. Ik ben vanavond inderdaad in het stadion te vinden. Echter zal dit op de thuistribune zijn, dus ik zal mij gedeisd moeten houden. Om mij gedeisd te kunnen houden kan ik misschien beter geen alcoholische versnapering nuttigen, hierdoor kan de emotie mij overnemen en dat wil ik niet laten gebeuren. Ik zou het wel een eer vinden om met jou richting Rotterdam te gaan en onder genot van cola zero een pre match analyse te maken.

29 februari 2024 om 09:34

FCG heeft voor KKD begrippen goede spelers, maar ook daar spelen we niet iedereen vd mat. Het is een team met inzet en strijdlust, ze spelen alleen niet slim.... Veel druk zetten, daar kunnen de meeste KKD teams niet goed mee omgaan, daarom staan we hoog, maar niet bovenaan. Als druk zetten niet werkt, zie ik geen plan B. Dit elftal zal in de Eredivisie vermoedelijk onderin meedraaien. Voor KKD vind ik het spelsysteem niet perfect. Ik zie liever echt creatieve spelers op de vleugels en 1 diepe spits. Een beetje zoals Feyenoord vorig jaar speelde. Maar voor vanavond is het systeem wellicht perfect, je moet alleen niet overal volle bak druk zetten, alleen op de juiste momenten. Snel counteren en slim spelen.... Je weet dat de kans op 3 a 4-0 heel erg groot is, maar zolang Feyenoord niet scoort.... Hopen op een uitstekende avond van Jurjus, Rente, Duarte....

29 februari 2024 om 14:33

Feyenoord en scoren is de laatste tijd geen gouden combinatie, dat heb je misschien wel gezien.
Maar Feyenoord en verliezen is ook een vrij unieke combinatie.
Alleen PSV en Twente thuis zijn ploegen die Feyenoord op de knie krijgen (op een goede dag)...
Het is de beker, lekker cliché, dus het kan een verrassende avond worden.
Voor jou hoop ik op winst van Groningen, want dat zou een prestatie zijn die misschien wel alle ellende wegpoetst van de afgelopen 1,5 jaar, of niet?!

29 februari 2024 om 15:40

Hmmm, zelfs directe promotie spoelt de ellende niet geheel weg, het verzacht het wel een beetje. Als ik moet kiezen tussen het halen van de bekerfinale en promotie, dan heeft promotie mijn voorkeur. Bekerwinst of promotie, dat is een fifty-fifty....

Als je maar laat zien Groningen dat je niet afgeslacht kan worden, Feyenoord is te goed om van te winnen. Doe je uiterste best en geef je niet zo maar over. Succes

29 februari 2024 om 09:43

Meh, ik hoop dat je gelijk hebt, maar bekervoetbal blijft toch een verhaal apart. Neemt niet weg dat Feyenoord natuurlijk de duidelijke favoriet is.

Diep respect voor de inzet en strijd die elke speler vd FCG dit seizoen levert! Ik zie wel dat er nu een team staat, en niet 11 individuen. Postema is daarin een mooie aanjager, die de laatste maanden steeds doelgerichter wordt, maar nog steeds vaak net niet de juiste of slimme keuzes maakt. Van Bergen net zo. Ik zie liever een spits die alleen in de 16 van de tegenstander oorlog maakt en dan fris is om te scoren... Kop der veur!!!

Rennen als een gek zal hij inderdaad moeten doen, terug naar zijn eigen 16 om de verdedigers bij te staan gekkigheid, op naar een mooie avond bekervoetbal

29 februari 2024 om 11:01

Groningen is in vorm , Feyenoord niet echt en bovendien wat vermoeid. Ik zeg 1_3

Zou het Groningen wel gunnen na hun degradatie, maar goed, ik denk niet dat ze veel kans maken.

De hoop is dat we het zo lang mogelijk volhouden zonder een goal tegen te krijgen , en op de counter kunnen spelen. Niet dat het gaat gebeuren , maar hopen mag altijd

Maak me gek romano! Hij waa de speler die we vorig jaar konden gebruiken tegen degradatie

Postema is een spits van het niveau 3de divisie. 1 van de basisspelers van Groningen die het niveau totaal niet heeft wat Groningen zou moeten nastreven. De ren je rot show zonder kwaliteit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren