Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord is niet opgewassen tegen Champions League-deelnemer

Laatste update:

Feyenoord heeft donderdagmiddag een vriendschappelijke wedstrijd achter gesloten deuren verloren van Club Brugge. De Belgische landskampioen, komend seizoen actief in de groepsfase van de Champions League, was in eigen huis met 2-1 te sterk voor de ploeg van trainer Dick Advocaat.

Feyenoord meldt zelfs niets over het oefenduel, maar Club Brugge laat via Twitter weten met 2-1 gewonnen te hebben van de Rotterdammers. Odilon Kossounou en ex-Feyenoorder Ruud Vormer scoorden voor de Belgen, terwijl Mark Diemers trefzeker was namens Feyenoord.

Feyenoord trad overigens zeker niet op volle sterkte aan. Zo ontbraken doelman Justin Bijlow en middenvelder Orkun Kökcü bijvoorbeeld vanwege interlandverplichtingen met respectievelijk Jong Oranje en Turkije. Zomeraanwinsten Diemers en Bryan Linssen konden wel rekenen op basisplaatsen volgens de fansite FR12.

Het is voor Feyenoord de tweede oefennederlaag op rij, na het verlies van vorige week tegen Hamburger SV (1-0). Verder won de ploeg van Advocaat in de voorbereiding van Sparta Rotterdam (3-0), Borussia Dortmund (3-1) en MSV Duisburg (2-1), terwijl tegen FC Twente en Arminia Bielefeld doelpuntloos werd geremiseerd. De duels met Dortmund en Duisburg duurden overigens tweemaal dertig minuten. Feyenoord opent het nieuwe Eredivisie-seizoen over negen dagen op bezoek bij PEC Zwolle.

Opstelling Feyenoord: Ten Hove (Troost 15'); Nieuwkoop, Botteghin, Geertruida, Haps; Toornstra, Burger, Diemers (60' Narsingh); Berghuis, Jörgensen, Linssen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb niks gezien, maar kan gebeuren. Brugge is op dit moment de absolute topclub van Belgie en laat elk jaar prima voetbal zien in de CL. Het zijn ook maar oefen wedstrijden.

3 september 2020 om 18:02

Sws was het zonder bijlow geertruida kokcu fer johnston bozenik en senesi

3 september 2020 om 18:06

En en pas weer net "fitte" Berghuis. Goed dat hij iig weer 90 min heeft kunnen maken

3 september 2020 om 18:16

Brugge zonder Mignolet, Vanaken en Mechele. Toch absolute sterkhouders. Ook zonder Charles De Ketelaere, ons grootste talent. Die is opgeroepen voor de jonge Duivels, de rest voor de Rode Duivels.

3 september 2020 om 19:50

Kortom twee B teams tegen elkaar, een nietszeggende wedstrijd/uitslag dus.

3 september 2020 om 21:07

Maar wij hadden ten Hove op doel dus ons team was minder

Hoop snel dat sinisterra fit wordt. Wordt nu al moe van Linssen. Gewoon lekker spelen met middenvelders Kokcu, Toornstra, Fer. Diemers oogt sloom

3 september 2020 om 18:01

Ik vind Diemers een onbegrijpelijke aankoop. Geef je 100% gelijk, lekker Kokcu, Toornstra en Fer erin. Linssen is sowieso geen basismateriaal voor Feyenoord 1.

Schijnbaar speelden ze met jeugdkeeper Troost. helemaal geen gekke uitslag als je met kokcu, Senesi, bijlow, sinisterra en fer 5 basisspelers mist.

3 september 2020 om 17:59

Ja inderdaad. Prima duel dan zou je zeggen. Senesi stond er volgens het AD ook nog eens niet in.

3 september 2020 om 18:15

Club speelde ook wel zonder Mignolet, Mechele, Deli, Sobol, Vanaken en Diatta. Al bij al valt er dus niet teveel over te zeggen.

3 september 2020 om 18:26

Jaa, uiteraard ontbraken er bij Club ook wat Anders zou 2-1 ook wel meer dan een prima uitslag zijn geweest.

3 september 2020 om 18:13

Ik dacht al, heeft Sjaak Troost alweer een nieuwe functie

3 september 2020 om 18:16

Die viel om de een of andere reden in, in de 15de minuut voor ten hove. Kwam dat door een blessure?

3 september 2020 om 18:29

Ja, Ten Hove viel volgens de berichtgeving met een blessure uit.

Niet opgewassen klinkt als een dikke nederlaag haha. Dan valt 2-1 toch mee?

3 september 2020 om 18:35

'niet opgewassen' betekent gewoon dat ze niet konden winnen hoor, heeft niets met 'dikke' nederlaag te maken.

3 september 2020 om 19:38

Niet opgewassen gebruikt men om aan te geven dat ze zijn weggespeeld. Geen idee of hier sprake van is, maar dan hebben ze het niet goed uitgelegd.

Ha ik dacht dat ze met 4-0 afgegaan zouden zijn, 2-1 verliezen bij Club Brugge uit met Troost op doel, en natuurlijk Fer en Kokcu bij hun internationale elftallen. Valt dan best mee!

3 september 2020 om 18:17

Club supporters zullen ook wel blij zijn dat ze winnen van Feyenoord met Horvath op doel hoor 😉.

3 september 2020 om 18:41

Ook een gigantisch verschil tov Mignolet. Horvath verder wel topkerel, alleen kan hij niet zo goed keepen. Toch anders wel essentieel voor een keeper. Dus 6 basisspelers die ontbraken door internationale dienst bij Club. Kortom, we leren hier heel weinig uit. Zowel bij Club als Feyenoord speelden we met verre van de sterkste elftallen.

3 september 2020 om 18:55

Ja nogal. Geen slechte doelman, maar niet voor een topteam helaas voor hem. En zoals je zegt is er niet veel uit op te maken.

Voetbalzone, had ook even gemeld welke sterkhouders bij Brugge ontbraken

3 september 2020 om 18:29

Club speelde met Horvath, Mata, Kossounou, Balanta, De Cuyper (72’ Fuakala), Vormer, Van Den Keybus, Rits, Dennis, Badji (80’ Asoma) en Okereke.

Het maakt allemaal niets uit, dit soort wedstrijden. Zaterdag 12 september moeten ze er staan. Lastige uitwedstrijd altijd tegen Pec. Hebben die nog steeds een plastic veld?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren