Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord informeert naar 7-voudig Belgisch jeugdinternational van Anderlecht

Laatste update:

Feyenoord heeft bij RSC Anderlecht geïnformeerd naar Killian Sardella, zo meldt journalist Sacha Tavolieri. De 21-jarige rechtsback staat in België te boek als groot talent en kan als mogelijke opvolger van Marcus Pedersen en/of Lutsharel Geertruida gaan dienen in De Kuip. De Noor staat namelijk in de nadrukkelijke belangstelling van VfL Wolfsburg, terwijl RB Leipzig de multifunctionele Geertruida dolgraag wil overnemen.

De Rotterdammers zijn op de hoogte van de financiële voorwaarden van de mogelijke komst van Sardella, maar hebben vooralsnog geen bod uitgebracht op de rechtsback. Wel zijn er gesprekken gevoerd met zijn entourage. De zevenvoudig Belgisch jeugdinternational staat nog tot medio 2025 onder contract bij Anderlecht en is volgens het gerenommeerde Transfermarkt twee miljoen euro waard.

Sardella komt uit de jeugd van Anderlecht en maakte begin 2019 zijn officiële debuut in de hoofdmacht in de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen (0-0). Vier jaar later staat de teller op 67 duels voor zijn club, waarin de Belg goed was voor 2 assists. Dit seizoen kwam Sardella 22 keer in actie voor Paars-Wit, waarvan 15 keer als basisspeler. Anderlecht eindigde afgelopen seizoen op de elfde plaats in de Jupiler Pro League, waardoor het zich niet kwalificeerde voor de play-offs.

Zoals gezegd is er interesse in Pedersen en Geertruida. Eerstgenoemde diende afgelopen seizoen voornamelijk als stand-in van Geertruida op de rechtsbackpositie, maar startte een flink aantal wedstrijden op rij in de basis tijdens de blessure van Gernot Trauner. Toen vulde Geertruida de plek in naast Dávid Hancko in het centrum van de verdediging. Wolfsburg informeerde onlangs bij Feyenoord naar Pedersen en is nu bezig met een eerste bod. Geertruida staat op zijn beurt in de nadrukkelijke belangstelling van Leipzig, maar de Rotterdammers veegden het eerste bod direct van tafel. De landskampioen wil meer dan twintig miljoen euro voor de jeugdexponent.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reservespeler van de nr 11 van België op je 21ste, in hoeverre ben je dan een groot talent vraag ik mij af.?

3 juli 2023 om 12:40

Ik zou voorlopig alle namen parkeren die je hoor. Als je nu alweer kijk. Inmiddels denk 15 namen voorbij gekomen.
Ik had gehoopt dat Feyenoord al een paar versterkingen binnen had gehad maar het is weer als andere jaren.
Vooral veel namen en over paar weken als het seizoen dichterbij kom spelers aantrekken.
Het is al jaren niet anders had nu anders gehoopt.
Maar gelukkig is Dordrecht op oorlogssterkte

3 juli 2023 om 12:48

@bliek,
Transfermarkt is net 2 dagen open, we hebben al Zerrouki, Vd Belt en die buitenspeler.
Valt dus wel mee

3 juli 2023 om 12:50

Je hebt toch al 3 spelers gekocht + 1 gehuurd? En verder zijn alleen Idrissi en Köcku vertrokken voorlopig. Je klinkt een beetje paniekerig, nergens voor nodig

3 juli 2023 om 12:56

We hebben voornamelijk spelers voor de breedte.
Van der belt en Tsoungou zijn voornamelijk breedte spelers. Zerrouki prima basis aanwinst.
Szymański is ook nog geen zekerheid.
Ben zeker niet paniekerig maar t zou weleens lekker zijn als we een voorbereiding kunnen draaien met een goede basis en dat er aan het eind nog 1 of 2 bij komen prima.
Maar mijn idee is dat er nog 1 a 2 buitenspelers bij moeten komen.
Tis nu allemaal mager en geen Cl niveau

3 juli 2023 om 12:58

@Bliek, Breedte aankopen is ook logisch, aangezien je met de basis al vrij overtuigend kampioen bent geworden. Nieuw boekjaar + transfermarkt officieel open sinds zaterdag. Komt wel goed, en Feyenoord heeft ook de luxe dat ze geen voorronde oid moeten spelen hè.

3 juli 2023 om 13:05

Zeg het is net juli. Wat zijn mensen toch altijd ongeduldig. Zo gemakkelijk is het allemaal niet

3 juli 2023 om 13:11



@messi eens hoor. Nee die voorronde is idd weleens prettig idd.
En zenuwachtig wordt ik niet zomaar hoor wel wat gewend de laatste jaren.

@soccerfan het ongeduldige wordt je gemaakt he. Nu inmiddels 15 namen gezien waarin we serieuze interesse hebben.. Dan is wel lekker als er doorgepakt wordt toch
/

3 juli 2023 om 13:42

Dat is de media die allerlei namen noemt. Vaak is Feyenoord ook niet serieus geinteresseerd. Ik zou lekker het vertrouwen houden in de directie aangezien ze dat tot nu toe verdiend hebben

3 juli 2023 om 14:29

Als reactie op iedereen die zegt dat de transfermarkt sinds 1 juli open is: deze is in NL geopend van 12 juni tot 31 augustus. Contracten daarentegen lopen wel tot 1 juli (uitzonderingen in competities die niet van zomer tot zomer lopen), maar nieuwe spelers kunnen eerder dan 1 juli bij de club beginnen, als ze gekocht worden.

3 juli 2023 om 12:55

@jorisdijk
Ik lees hier de laatste weken dat Verbruggen een wereldtalent is.
Hij is slechts 3 maanden ouder dan Verbruggen en heeft net als Verbruggen in de tweede seizoenshelft een basisplaats gekregen bij de nummer 11 van Belgie

3 juli 2023 om 14:07

Verbruggen gaat dan ook voor 20 miljoen naar de PL en deze jongen voor 2 miljoen naar ?

3 juli 2023 om 14:32

Toch zeggen de argumenten van Joris enorm weinig over het talent van Sardella

Ik lees zoveel namen maar ook alleen maar we zijn gesprekken gestart. Nog geen 1 x we zijn concreet of we hebben al een bod uitgebracht. Laten we eerst maar eens versterkingen voor de vleugels halen want dat is broodnodig.

3 juli 2023 om 12:29

We hebben Van der Belt, Zerrouki en Wellenreuther al binnen???

3 juli 2023 om 12:34

Ja dat zijn ook allemaal vleugelspelers

3 juli 2023 om 12:36

Van der Belt en Zerrouki waren allang bekend. Wellenreuther prima als 2e keeper, straks krijgen we weer 10 berichten in welke keepers we geïnteresseerd zijn.

Dit is een lachertje in België hoor, altijd goed nieuws als Sardella speelt. Ik mag hopen dat Feyenoord hoger mikt. Hier zul je nog flink voor moeten betalen en het is een speler die bij een middenmoter in België nog negatief opvalt.

3 juli 2023 om 12:42

Waarom zul je er dan flink voor moeten betalen?

3 juli 2023 om 12:46

Omdat het een jonge speler is uit een goede jeugdacademie met al de nodige speelminuten. Als Feyenoord interesse heeft in één van je spelers ga je altijd doorvragen.

3 juli 2023 om 13:07

We hebben het hier over feyenoord he! Geen ajax of in iets mindere mate psv. Kom op

Op basis van het aantal wedstrijden lijkt hij geen basisspeler, zou knap zijn als hij zich dan bij de kampioen van Nederland in de basis kan knokken. Kent iemand de beste man en kan er meer over vertellen?

3 juli 2023 om 13:14

Groot talent uit de eigen jeugd, leek bij Anderlecht een zekerheid. Echter al jaren moeite om daar door te breken..

Je zou zeggen, je moet hoger mikken op je targets maar ook dat blijft gewoon een uitdaging om voor een redelkijke prijs een topper te halen.

Gewoon Konoplya huren van Shakthar + brenet halen. Ben je voor max 4 miljoen klaar en hou je nog winst over aan Pedersen

3 juli 2023 om 12:53

Top idee. Restwaard creeeren...

3 juli 2023 om 13:28

Met szymanski precies hetzelfde toch? Met een leuke koopoptie is het wel een poging waard. Heeft daarnaast ook nog CL ervaring, is international en is vele malen beter dan Pedersen. Win-Win situatie voor alle partijen lijkt me

3 juli 2023 om 12:58

Shakthar (en andere clubs uit Oekraine) werken mee aan dat soort transfers van buitenlandse spelers, maar spelers uit eigen land worden niet zomaar verhuurd, toch?

ON: Ik ken hem niet - maar wat ik hier lees is niet zo positief. Feyenoord staat er in mijn ogen al best wel goed voor, voor komend seizoen. Wanneer ze Hancko OF Geertruida kunnen behouden en hetzelfde geldt voor Bijlow dan kan de focus op de voorhoede en doe je volgens mij weer mee om de titel als daar nog iets bij komt.

3 juli 2023 om 13:31

Hmm, ik dacht dat dit voor alle spelers gelde, maar dat kan inderdaad goed waar zijn. Als dit niet het geval is kan je natuurlijk nog steeds wel spelers huren alleen komt de club er dan waarschijnlijk bij kijken

Hoe deze Sardella ooit prof is geworden is mij een raadsel. Grossiert in fouten en zal echt geen meerwaarde zijn voor dit Feyenoord. Kompany had toen geen keuze om hem door te stromen, echter had Kompany na 6 maanden ook door dat het geen meerwaarde is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren