Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord greep naast verdediger: ‘Ik hoefde alleen maar ’ja‘ te zeggen’

Laatste update:

Feyenoord versterkte zijn verdediging afgelopen zomer met Jeremiah St. Juste, maar de regerend landskampioen had zich ook bij AZ gemeld voor Derrick Luckassen. Laatstgenoemde opteerde na wikken en wegen uiteindelijk echter voor een overstap naar PSV, zo onthult hij zelf.

Feyenoord had zelfs al een akkoord bereikt met AZ over Luckassen. "Ik hoefde alleen maar 'ja' te zeggen", vertelt hij in gesprek met De PSV Supporter over de belangstelling vanuit Rotterdam. "Ik ben erover gaan nadenken, ook met betrekking tot de Champions League, waarin ik dan voor het eerst mijn opwachting had kunnen maken."

De 22-jarige centrumverdediger stapte uiteindelijk voor een bedrag van naar verluidt vijf miljoen euro over naar het Philips Stadion. "Mijn gevoel zei dat PSV wel goed voor m'n ontwikkeling zou zijn. Uiteindelijk gaven m'n zaakwaarnemers het laatste zetje. De Champions League maakte wel dat ik erg ging twijfelen, maar toch viel de keuze op PSV", besluit hij.

Aan welke verdediger zou jij de voorkeur geven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben ik tot op heden even een partij blij dat hij nee zei en wij nu St Juste hebben ?!

ik vond het altijd al een nogal matige speler. maakte op mij geen al te sterke indruk. ik had het ook echt niet begrepen als Feyenoord Hiervoor 6 mil had betaald.

8 oktober 2017 om 16:29

St Juste heeft tegen AZ een goede wedstrijd gespeeld en Luckassen tegen Utrecht(wel als verdedigende middenvelder). Verder zijn ze allebei niet overtuigend geweest, maar als ik dan zo'n wedstrijd met Jong Oranje kijk gister dan overtuigt St. Juste mij totaal niet.

8 oktober 2017 om 16:47

Godzijdank inderdaad.

8 oktober 2017 om 22:22

Luckassen doet het gewoon prima. St juste omhoog praten? Heeft hij al 200 minuten gespeeld?

Huh, zei hij dit laatst niet ook al over Ajax?

8 oktober 2017 om 22:21

Nee

Heb het idee dat st. Juste veel meer potentie heeft dan Luckassen. Wel erg benieuwd hoe hij zich zal ontwikkelen bij PSV. Wat ik tot nu toe heb gezien is niet veel.

8 oktober 2017 om 15:48

en toch blijf ik erbij dat Sekou cissé, als hij fit was geweest en gebleven. wel een hoop eigenschappen had die hem succesvol hadden gemaakt. hij was lang, behoorlijk sterk, snel en had een behoorlijk schot in z'n linker been

alleen toen begon de ellende met z'n o zo bekende teen

8 oktober 2017 om 15:55

Ja mooi om het van deze kant te bekijken, maar vergeet aub ook niet wat we zijn misgeslopen. Zo werd liever Immers gezien op 10 dan Ziyech. Er zijn nog veel meer voorbeelden te noemen in ons nadeel. We zijn ook pas net onderweg he, ook ik ben blij met Juste, maar laten we die Luckassen niet geheel afschrijven.

8 oktober 2017 om 15:59

Ziyech wou zelf niet naar feyenoord. Ze boden zelfs meer salaris dan twente. En je kan een speler nooit een garantie geven op een plek in de basis.

8 oktober 2017 om 16:08

Sorry, maar ik zou me als Ziyech zijnde ook zeer beledigd voelen als een club met Immers op 10 niet een beetje extra wilt doen om je binnen te halen. Immers op 10, mijn god zeg, dan ga ik niet tegen Ziyech zeggen: nou effe je kans wachten want Immers... En dan heb ik het niet over de Immers onder Koeman icm Pelle...

Ik ben blij met Juste, maar we zullen pas over een klein aantal jaren zien of de juiste keuzes zijn gemaakt. Feyenoorders zullen zeggen Juste en PSVers Luckassen, zo simpel werkt het helaas in de meeste hoofdjes.

Begrijpelijke stap van Luckassen. Bij Feyenoord zou hij toch achter Botteghin en van der Heijden komen (zijn nu geblesseerd, maar dat wist je toen niet) en bij PSV was de kans op speelminuten een stuk groter.

Uiteindelijk acht ik St Juste ook hoger in dan Luckassen, maar het is puur afwachten hoe men zich doorontwikkeld.

8 oktober 2017 om 16:31

Dat denk ik niet. Zowel Botteghin als Van der Heijden zijn zeer matige verdedigers.

8 oktober 2017 om 16:41

Zeer matige verdedigers??? Dat kan je toch niet serieus nemen, hebben allebei hun zwaktes maar wie heeft die niet? Ik zie in de andere topclubs geen echt goede verdedigers meer nu sanchez en moreno weg zijn, ik durf dus zeker te zeggen dat onze twee verdedigers toch minimaal tot de 5 beste cv's van Nederland behoren.

Gelukkig heeft hij nee gezegd

Laten we eerlijk zijn: structureel gezien is de kans op CL bij PSV iets groter.
Aangezien de kampioen van Nederland geloof ik binnenkort ook kwalificatie moet spelen voor de groepsfase in de CL zal in de toekomst dit soort spelers naar het buitenland gaan.

8 oktober 2017 om 16:23

en waarom is die kans structureel iets groter? als Feyenoord door blijft groeien in het tempo waarin we nu doen is de kans heel grot dat we straks "gewoon" boven PSV gaan eindigen de komende 20/30 jaar

zitten natuurlijk een hoop haken en ogen aan, maar niemand kan mij oprecht vertellen dat PSV een grotere club is dan Feyenoord. misschien zijn ze nu nog wat vaker kampioen geworden, maar qua achterland/achterban gaat dat toch echt tussen Feyenoord en Ajax

Het is een matige speler en St Juste is beter dus ik ben blij dat niet gekomen was.

Dit was volgens mij op 11 juli al bekend. Toen heeft min of meer hetzelfde bericht op vz gestaan...

St Juste is een heel groot talent groter als hem dus wat ben ik blij dat we hem hebben

Vind het als psver erg jammer dat wij voor hem hebben gekozen. Hij samen met swaab en isimat vormen toch de zwakste schakel binnen psv. Hopelijk kunnen ze die 3 snel vervangen voor minimaal 2 fatsoenlijke en degelijke centrum verdedigers.

Zowel hij als st juste ontlopen elkaar niet veel. Denk dat bij hem meer potentie zit. Zeker als je st juste zag stuntelen bij jong Oranje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren