Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord en PSV melden zich tegelijkertijd bij spits van Chelsea

Laatste update:

Feyenoord en PSV zijn elkaars concurrenten in de strijd om Ike Ugbo. Volgens transferexpert Fabrizio Romano hebben de clubs uit Rotterdam en Eindhoven zich gemeld bij het management van de 22-jarige aanvaller. Ook Besiktas en KRC Genk hebben hun interesse voor de aanvaller van Chelsea bekendgemaakt. Ugbo is geen onbekende op de Nederlandse velden: hij speelde in 2019/20 op huurbasis voor Roda JC Kerkrade.

Ugbo beleefde een verdienstelijk seizoen in het tenue van Roda: hij was goed voor 13 treffers in 29 wedstrijden, alvorens het coronavirus een einde maakte aan de voetbaljaargang. In zijn eerdere uitleenbeurten aan Barnsley, Milton Keynes Dons en Scunthorpe United was de door Chelsea opgeleide aanvaller niet verdergekomen dan een handvol doelpunten.

Chelsea leende Ugbo afgelopen seizoen uit aan Cercle Brugge, waar hij eveneens een trefzeker seizoen beleefde: hij eindigde op 17 treffers in 34 duels in alle competities. Dat verklaart ook de interesse van KRC Genk. Volgens Romano zal Ugbo ‘in de komende dagen’ de knoop over zijn toekomst doorhakken, daar zijn contract nog maar een seizoen doorloopt. Volgens PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad staat Ugbo 'in Eindhoven niet op de radar'.

Ugbo vertelde in een interview met Voetbalzone, anderhalf jaar geleden, nog dat zijn keuze voor Nederland ‘de beste was die hij ooit had kunnen maken’. “De voetbalstijl is meer technisch, maar dat past wel bij mijn speelstijl. Het brengt een heel ander aspect in mijn spel naar boven. De keuze voor Nederland was een van de beste die ik had kunnen maken, vooral na de huurperiodes in de Championship en de League One. Mijn vertrouwen is toegenomen, door het aantal doelpunten. Ik voel me meer mezelf, ik doe dingen die ik altijd deed. Als je vertrouwen lager is, speel je niet altijd hetzelfde.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Lijkt mij meer een bericht voor in de wandelgangen.

Zou niet weten wat PSV hier mee zou moeten. Hebben op dit moment genoeg aanvallers

10 juli 2021 om 18:41

Voor het geval dat malen vertrekt?

10 juli 2021 om 18:41

Er is interesse in Malen, Gakpo en Madueke. Om je heen kijken voor extra aanvallers kan geen kwaad denk ik.

10 juli 2021 om 18:43

Fabrizio Romano is zo een beetje de Godfather als het op transfers aankomt dus hier zal zeker een kern van waarheid inzitten. Ik denk dan ook dat we binnenkort serieuzere geluiden gaan horen over een vertrek van malen.

10 juli 2021 om 18:44

Malen en Gakpo blijven wel bij Psv. en Luuk komt als het goed is als Malen weggaat, dit lijkt mij dus meer een versterking voor Feyenoord die Ugbo.

10 juli 2021 om 18:51

Ik hoop echt niet dat Luuk komt, hopelijk gaat John de Jong eens voor een speler met restwaarde.

10 juli 2021 om 19:10

Ik hoop ook niet dat Luuk komt. Dan krijg je een spitsenkoppel met Zahavi en de Jong, dat gaat voetballend nog wat worden.

10 juli 2021 om 18:44

Fabrizio Romano is meestal niet zo onbetrouwbaar voor een 'in de wandelgangen' verhaal toch?

16 goals wel netjes bij een subtopper. Ken hem verder niet maar dat we een spits nodig hebben is logisch

Ken hem niet, maar zijn cijfers zijn goed. Zou mooi zijn als Feyenoord hem kan strikken. Wordt wel weer tijd voor een scorende spits daar.

Indien Malen gaat vertrekken is hij een prima alternatief. Hij zal meer restwaarde hebben dan Luuk de Jong.

Goeie speler hoor. Bij Roda al 1 op 2 en nu bij een bijna-degradatie club in Belgie weer 1 op 2. Zelfde prijsklasse als Bozenik denk ik. Dat PSV hem wil begrijp ik minder. Met de miljoenen van Malen (waarschijnlijk) kan je een duurdere speler halen. Beetje een zuinige optie maar het kan ook slechter.

als hij daadwerkelijk naar 1 van deze 4 clubs gaat heeft Feyenoord een redelijke kans denk ik. Genk heeft vooralsnog Onuachu die er 33 heeft ingeschoten dit jaar. psv heeft malen en zahavi, die gaat hij er niet uitspelen. Alleen Besiktas kan vgm wel een spits gebruiken. en Arnesen heeft goeie connecties met Chelsea nbiet te vergeten.

Prima spits voor Feyenoord, voor PSV zeg ik nee dank je, middelmaat. Zelfs als back-up voor Zahavi is het middelmaat.

10 juli 2021 om 22:51

Is er dan zo n groot verschil tussen deze 2 clubs?

10 juli 2021 om 23:18

Ja, PSV heeft een prima budget, Feyenoord niet.

Ugbo speelde afgelopen seizoen bij mijn club, Cercle Brugge. Hij redde zich prima in een zwak team. Fysiek sterk, groot, sterk, technisch en staak vaak op de juiste plaats. Goaltjesdief die zeker de stap hogerop aankan.

Malen zal wel naar een Europese topclub gaan,om op de reservebank te zitten..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren