Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord en PSV hebben alle reden tot optimisme na harde woorden Pepi

Laatste update:

De kans dat Ricardo Pepi ook volgend seizoen te bewonderen is in de Eredivisie is weer iets toegenomen. De spits van FC Groningen, die momenteel wordt gehuurd van FC Augsburg, ziet een terugkeer naar de club uit de Bundesliga niet zitten. Dat vertelt hij in gesprek met Voetbal International. Augsburg lijkt hem echter niet te willen verkopen. Feyenoord en PSV hebben al laten weten interesse te hebben in de spits en zien hem graag komen.

Pepi reageert in het interview op eerdere woorden van trainer Enrico Maassen en sportief directeur Stefan Reuter van Augsburg. Het stel liet weten de spits niet te willen verkopen en hem na dit seizoen terug te verwachten in Duitsland. Pepi, vorig jaar januari gekocht voor 16,5 miljoen euro, heeft nog een contract tot medio 2026. "We zien toekomst in Pepi en zijn niet van plan hem te verkopen", was Reuter stellig. Maassen liet optekenen dat hij 'ernaar uitkijkt dat Pepi weer terugkeert'. De aanvaller is zelf echter een hele andere mening toegedaan.

"Voor mij is het duidelijk: ik wil niet terug naar Augsburg. Dat heb ik de club ook al laten weten. Er zijn me dingen voorgespiegeld en beloofd die niet waargemaakt zijn. Dan is het simpel: dan moet je op zoek naar een andere club", aldus de hoofdrolspeler zelf. "Mijn kant van het verhaal is helder: door de manier waarop ze mij behandeld hebben is teruggaan naar Augsburg geen optie." Zaakwaarnemer Jaime Garcia sluit zich bij de woorden van zijn cliënt aan en is niet te spreken over de manier waarop met Pepi is omgegaan.

"Een club die een speler haalt is niet alleen verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling als voetballer, je hebt ook te maken met een mens. Als de trainer en directeur in Augsburg vier woorden met hem hebben gewisseld, zijn dat er nog veel", aldus de belangenbehartiger. "Het is te danken aan het geduld en de vasthoudendheid van Wouter Gudde en Mark-Jan Fledderus, anders had Ricardo nauwelijks gespeeld en was zijn marktwaarde helemaal gekelderd. Pas op de laatste dag van de transferwindow, precies twaalf uur voor het verstrijken van de deadline, mocht hij opeens tóch worden verhuurd of verkocht."

Wat Garcia betreft is een terugkeer dan ook ondenkbaar. "Ze hebben zes spitsen en in de winterse window haalden ze er nog twee. Je zou het als een signaal kunnen zien dat ze Ricardo niet meer nodig hebben. Hij kreeg al geen kans en de kans op een échte kans is er niet. Laat ik het zo stellen: Ricardo Pepi gaat niet terug naar Augsburg. De enige reden dat hij nog steeds goed in de markt ligt, is omdat Ricardo per se wilde worden verhuurd. Het was ook nog eens een keer zijn idee dat ervoor zorgde dat de investering van de club niet volledig is verdampt."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit wordt dan een prijskaartje van minstens 10 miljoen lijkt me. Daarvoor zeg ik dan toch; nee danku.

8 april 2023 om 19:48

Voor dat geld ook graag Koki erbij.

8 april 2023 om 19:53

Dan moeten ze Saito van Sparta halen, zijn voornaam is namelijk Koki .

On: voor die 10 miljoen zou ik inderdaad verder kijken. Dat is gewoon te duur.

8 april 2023 om 19:54

Hoop inderdaad dat we niet vervallen in oude patronen, namelijk dat Eredivisie scouten. Heeft ons weinig opgebracht in de afgelopen jaren.

Nu de kans met de dag groter lijkt dat Gimenez toch vertrekt, vooral als je ziet dat Feyenoord ‘maar’ 20-25 miljoen vraagt (bron: 1908) lijkt hij me onhoudbaar in de zomer mits hij zijn huidige vorm vasthoudt. Dus dat er een spits bij moet lijkt me niet meer dan logisch, hoop alleen echt niet dat we 10 miljoen aan Pepi gaan spenderen.

8 april 2023 om 20:30

De kans dat Gimenez vertrekt wordt niet met de dag groter. De lijst met geïnteresseerde clubs wel. In een eerder stadium heeft de vader van Santi al verteld dat ze erg gelukkig zijn in Rotterdam. De bedragen die genoemd zijn, zijn totaal niet realistisch. We hebben in de afgelopen transferperiode kunnen aanschouwen dat 1908 er behoorlijk vaak naast zat. Gimenez vertrekt alleen bij astronomische bedragen. Pepi als back-up halen lijkt mij een hele goede zet. Wel alleen voor het juiste bedrag natuurlijk. Lees: geen 10+ miljoen. Ik kijk sowieso weer uit naar aankomende transferperiode. Benieuwd of deze, de vorige zomerse transferperiode kan overtreffen!

8 april 2023 om 21:21

Iedereen houdt zich vast aan die uitspraken van zijn pa, maar je geeft zelf al de reden voor zijn met de dag meer waarschijnlijke vertrek: steeds meer geïnteresseerde clubs dus steeds hogere bedragen die geboden gaan worden.

En zoals ik al aangeef is Pepi zeker geen slechte optie, maar 10m? Voor 4m mag hij komen.

8 april 2023 om 19:58

10 miljoen zou nog een gok waard zijn de vraagprijs is denk ik veel hoger als ik augsburg was.

8 april 2023 om 20:15

10 goals voor Groningen dit seizoen, wat overigens erg slecht draait, het gehele seizoen. Speelt ook prima voor de VS. Goede spits, 10 mil is zo gek nog niet.

8 april 2023 om 20:42

Als we geen 1e spits hebben misschien een gok waard, maar ik hoop dat Gimenez nog wel een jaar blijft en om dan nog een spits voor 10 te halen. Dan liever een goede buitenspeler.

Ik begrijp Augsburg wel. Ze hebben (te)veel voor die jongen betaald en willen er nog wat aan verdienen. Natuurlijk zeggen ze dat ze hem niet willen verkopen en dat hij in de plannen van volgend seizoen voorkomt. Als ze het tegenovergestelde zeggen keldert zijn waarde natuurlijk en komen Brands en Slot voor een dubbeltje op de voorste rang zitten. Over de jongen zelf kan ik niet veel zeggen omdat ik de Eredivisie niet intensief volg. Kannie een beetje voetballen?

8 april 2023 om 19:52

Die jongen kan echt totaal niet voetballen. Daarom hebben zowel PSV als Feyenoord schijnbaar interesse

8 april 2023 om 19:57

Is toch een redelijk spits hoor. Laat bij Groningen zien toch een doelpunt te kunnen maken.

Als hij niet een godsvermogen had gekost had ik hem er wel bij willen zien. Gimenez zal waarschijnlijk in 2024 verkocht worden, gezien zijn ontwikkelingen. En Pepi is wel een spits die zich nog kan ontwikkelen.

8 april 2023 om 20:02

Als Groningen supporter raad ik zowel PSV als Feyenoord aan om deze groeibriljant binnen te halen. De klasse spat er vanaf, hij is nog jong en echt een spits. Goed schot, actie in huis en goed in de 16.

Dat hij bij Groningen zoveel scoort zegt echt alles over hem. De aanvoer in Groningen is dramatisch, nog erger dan waar Strand Larsen het mee moest doen. Hij heeft dit jaar meer gescoord dan De Jong of Gimenez. Deze jongen is nog maar 20 en als tiener voor 16 miljoen verkocht, dat is niet zonder reden.

Lijkt me een meer dan prima 2e spits voor zowel psv als feyenoord.

8 april 2023 om 19:59

2e spits? Voor 10 miljoen zou hij onze recordaankoop zijn.

PSV mag hem hebben. Die jongen kan echt wel voetballen, maar echt veel te duur.

8 april 2023 om 20:02

Zou een goede vervanger zijn wanneer Gimenez voor een behoorlijk bedrag wordt verkocht!

8 april 2023 om 20:21

Voor 4 miljoen mag hij komen.

Zo'n bijzondere speler is dit toch niet? Vind hem niet bepaald snel, niet super handig in de kleine ruimte, geen geweldenaar met het hoofd, geen fluwelen techniek en geen echte doelpuntenmachine. Hij heeft van alles een klein beetje, maar blinkt nergens in uit. Day betekent doorgaans dat je het niet gaat redden bij een topploeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren