Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord droomt: 'Mooier om te jagen dan dat anderen op ons jagen'

Laatste update:

Feyenoord werd in 1999 voor het laatst kampioen van Nederland en de supporters snakken naar een nieuw kampioenschap. De ploeg van Fred Rutten doet dit seizoen in ieder geval bovenin mee: de achterstand op lijstaanvoerder PSV bedraagt op dit moment zeven punten, maar Feyenoord gaat volgende week woensdag nog op bezoek bij de Eindhovenaren.

/

Colin Kazim-Richards heeft vertrouwen in een mooi einde van dit seizoen. "Het is mooier om te jagen op de club die voor je staat dan dat anderen op ons jagen", zegt hij in De Telegraaf. "Zolang we dicht in de buurt blijven is alles mogelijk. De enige druk die wij voelen is die van onze eigen fans, omdat die al zo lang op het kampioenschap moeten wachten."

Feyenoord speelt aankomend weekend tegen AZ, dat net zoveel punten heeft als de Rotterdammers, maar wel al een wedstrijd meer heeft gespeeld. Vervolgens wacht dus de kraker bij PSV.

Denk je dat Feyenoord kampioen kan worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

PSV - Feyenoord 3-0, dan is het meteen over met de titelaspiraties normaal gesproken .

Laten we het hopen, nee ik denk serieus dat Feyenoord een groot kanshebber is voor de titel, maar als PSV thuis wint wordt het bijna onmogelijk voor ze. PSV en ook Ajax pakken meer punten dit jaar en ogen veel stabieler. Vorig jaar hadden ze meer kans gehad.

8 december 2014 om 11:15

Feyenoord begon heel erg stroef maar speelt de laatste maanden hartstikke goed. Bij verlies zie ik ze nog niet afgeschreven worden, al is het dan wel erg lastig. Maar waarom men over het kampioenschap praten met 7 punten achterstand is mij een raadsel.

8 december 2014 om 11:31

Feyenoord wint gewoon met 0-1 van PSV!

8 december 2014 om 11:32

Maar als PSV verliest van Feyenoord en Twente staat Feyenoord nog maar 1 punt achter ze.

Maargoed, als als als, we gaan het zien!

8 december 2014 om 11:46

Ajax staat voorlopig ook nog 3 punten voor (even gerekend dat Feyenoord de wedstrijd tegen Psv wint). Feyenoord is voorlopig vooral nogal afhankelijk van de twee clubs die erboven staan.

8 december 2014 om 12:48

Afhankelijk? Haha we zijn pas halverwege de competitie. Als Feyenoord alles wint is het gewoon kampioen hoor. Ik snap ook wel dat het om een theoretische kans gaat, maar de benoeming van 'afhankelijk' vind ik voorbarig en die wou ik dus bestrijden.

Los daarvan denk ik dat PSV gevolgd door Ajax de voornaamste titelkandidaten zijn.

8 december 2014 om 12:59

Blondknowledge

Feyenoord staat 7 punten achter op Psv op het moment toch? Theoretische kans: als Feyenoord alles wint (inclusief de wedstrijden tegen Psv) en Psv wint de rest van al haar wedstrijden, dan beland je dus op 1 punt achter Psv. Dus ja je bent afhankelijk van puntverlies van andere ploegen om er boven te komen op dit moment. Hoe kan een benoeming van afhankelijk zijn nou voorbarig zijn als het op dit moment gewoon zo is ?

8 december 2014 om 13:09

Excuus een klein foutje.

8 december 2014 om 14:52

Als psv dit seizoen nog 5 wedstrijden verliest zijn ze ook afhankelijk van psv en Ajax... Come on waar praten we over, om het woordje afhankelijk een discussie krijgen...

Alle teams ter wereld zijn de prestaties ook afhankelijk van je concurrenten!

En het is pas halverwege het seizoen dus we zullen het wel zien over aantal weken

8 december 2014 om 17:05

Je doet er je naam eer aan blondknowledge...

8 december 2014 om 11:38

Feyenoord staat sterk hoor. Ik zeg niet dat ze niet zullen verliezen maar 3-0 zie ik het niet worden. Verdedigend goed, daarvoor Clasie en El Ahmadi die veel oplossen en Immers die overal te vinden is, jammer dat Boetius uit vorm is, zou hem sws wel eens op rechts willen zien want op links duurt het me vaak te lang en voor toornstra als het om diepte en ruimte zoeken gaat maakt het niet uit of hij rechts of links staat, denk dat hij vanaf links nog dreigender kan zijn. Ik hoop dat Feyenoord wint, spanning blijft dan lekker hoog, 3 clubs met druk erop en zelfs als niet fan gun ik het de Rotterdammers van harte om kampioen te worden, al weet je het niet qua vorm

8 december 2014 om 13:29

Jij bent ook heel objectief ...... Net als heel PN doe je alsof niemand van PSV kan winnen maar Rekik en Bruma gunnen Feyenoord wel een zege net als vorig jaar....

8 december 2014 om 13:42

Zoals je ziet zeg ik dat niet, ik hoop het.

En ik baseer die hoop op de thuiswedstrijden van PSV die normaliter sterk zijn.

Ik moest wel even lachen om het moment van Diermen, Kazim. Kazimpje heeft een grote bek maar volgens mij wil je er geen ruzie mee haha en dan loopt er iemand rond met al verband om zn hand even tof te doen tegen hem.. haha

8 december 2014 om 11:22

@rvxwijk

Ach, Kazim is iemand met een kort lontje hoor. Die kan vrij weinig hebben en is zelf ook nogal een mannetje.

Wat mij opviel was dat Auassar Kazim bij zijn keel grijpt, wat ook te zien is op de samenvatting van FOX Sports, maar je niemand hier over hoort.

8 december 2014 om 11:32

Kazim is idd een mannetje in het veld die een team ook wel nodig heeft. Was Guidetti zoveel anders dan? We horen mensen klagen over Kazim dat hij veel zeikt etc in het veld en sleurt en zuigt maar Guidetti deed precies hetzelfde. Maar omdat John wat beter presteerde is het bij Kazim opeens irritant?

8 december 2014 om 11:45

@rvxwijk

Waar zeg ik dat ik het irritant vind? Dat maak jij er van.

8 december 2014 om 11:47

Hoho kalm aan haha ik bedoel het ook in het algemeen wat ik hier en daar lees. Ik heb het niet over jou haha (zie mijn 2de zin)

8 december 2014 om 13:32

1 verschil tussen de twee dat de een het waarmaakt, en de andere niet.

8 december 2014 om 13:36

@klich

Presteert anders wel beter dan Luuk de Jong en Castaignos. Twee spitsen die een flinke transfersom hebben gekost.

Ik denk dat wij (Feyenoord-supporters) de laatste jaren gewoon te verwend zijn door John en Graziano. We zijn er aan gewend geraakt dat we een veelscorende spits hebben.

8 december 2014 om 13:43

Als jij Kazim beter vindt dan Luuk en Luc dan heb je teveel gedronken. Allemachtig zeg...

8 december 2014 om 13:55

@wilshere

Ik zeg niet dat hij beter is, maar hij presteert wel meer dan de Jong en Castaignos als je kijkt naar doelpunten en assists per minuut.

8 december 2014 om 20:49

Dat gelul dat Kazim niet goed is, sinds deze jonge bij Feyenoord speelt doen we het een stuk beter. Is Feyenoord een veel scorende ploeg, nog niet maar ik denk dat dit wel goed komt. Iedereen komt weer een beetje in vorm.

8 december 2014 om 11:23

Tijdens het veld kan het toch geen kwaad om er ruzie mee te krijgen lijkt me. Kazim ziet er niet uit of je er buiten het veld ruzie mee wil nee, maar binnen het veld ziet hij er redelijk snel pissed of uit. Hoop voor hem dat het een act is en hij van binnen rustig is.. maar vrees het niet.

Voetbal nou eerst maar gewoon. Je staat 7 punten achter en bent behoorlijk afhankelijk van PSV en ajax. Bij PSV en ajax hoor je ze er ook weinig over, waarom bij Feyenoord wel? Eerst maar komende duels van AZ en PSV winnen en dan eens verder kijken.

8 december 2014 om 11:19

dat is toch het motto. Geen daden maar woorden :-)

Ze zijn nu idd goed bezig en intern is het een prima doelstelling. Maar feyenoord lijkt me idd niet in de positie (gezien de stand en de laatste tig jaar) om steeds over het kampioenschap te beginnen.

8 december 2014 om 11:21

Ja laat ze dat dan ook doen ipv wekelijks te roepen, we gaan voor het kampioenschap. Joh, doet niet iedereen dat?

8 december 2014 om 11:35

Gezien de stand? Ajax heeft aankomende zondag een lastig duel tegen Utrecht wat niet altijd prettig is voor ze en PSV moet tegen Twente wat ook puntverlies kan opleveren. Zo komt Feyenoord iets dichterbij en PSV Feyenoord is ook niet zomaar beslist.

8 december 2014 om 11:40

ajax speelt thuis tegen Utrecht, die winnen dat gewoon. Feyenoord speelt thuis tegen AZ, lijkt mij toch stukje moeilijker. Ook gezien de stand.

Zie zomaar ajax winnen en Feyenoord en PSV punten verspelen.

8 december 2014 om 11:41

Hoezo komt Feyenoord dichterbij. Ze spelen tegen AZ dat hoger staat als Twente. Dat is zeker geen gespeelde wedstrijd. Bovendien verliest PSV thuis bijna nooit. Ze krijgen zelfs zelden een doelpunt tegen thuis.

8 december 2014 om 11:45

@ San90

Nou als je op het resultaat tegen Twente gaat rekenen, dan reken je behoorlijk verkeerd.
Lijkt wel of niemand de wedstrijden van Twente kijkt, alhoewel ik mij dat ook wel kan voorstellen, je moet echt supporter van Twente of de tegenstander zijn om die wedstrijden te gaan kijken.
Maar dan nog kan (bijna) iedereen Twente gezien hebben, dat ziet er toch niet uit, en die gaan bij PSV echt geen punten halen.

8 december 2014 om 11:50

@san dus ajax en psv verliezen thuis, terwijl feyenoord de moeilijkste wedstrijd heeft?
Maar jij gaat er vast vanuit dat alleen feyenoord wint.

8 december 2014 om 12:07

Het word ze natuurlijk wel elke keer gevraagd door de media of iedergeval did kant op geduwd. Maar goed als je ziet hoe er de laatste weken gevoetbald wordt en hoe makkelijk je eigenlijk Sevila kan wegzetten dan denk ik ik zeker wel dat ze kans maken op de titel zoals de poll aangeeft. Kijkend naar psv en ajax die spelen ook niet altijd geweldig voetbal, dus ik zie zeker kansen, maar dan alleen als het scorend vermogen omhoog gaat van de middenvelders en spitsen, anders ben ik bang dat het je gaat opbreken. Kijk naar de wedstrijd tegen Ajax, zoveel beter en maar niet kunnen scoren!

8 december 2014 om 13:42

Veel denken dat Feyenoord maar even wint van AZ, maar AZ is in vorm en ik schat dat het een gelijkspel wordt. AZ staat gewoon 4de, maar je doet of ze een middenmoter zijn.

8 december 2014 om 14:01

Voetbal nou eerst maar gewoon. Gewoon winnen van Utrecht huis hoor ik niet van feyenoord waarom dan van ajax wel. Eerst maar eens winnen en dan verder kijken. Winnen van Utrecht thuis is voor ajax de laatste jaren geen vanzelfsprekendheid, kijk de geschiedenis de laatste 5 jaar er maar eens op na.
Pfff wat ben jij makkelijk met je eigen woorden rond je oren te slaan.

8 december 2014 om 15:05

Gezien de stand en de laatste tig jaar ??????????????????????????

Feyenoord is 2 keer 2de en 1 keer gedeeld 2de geworden met steeds 5 á 6 punten achterstand. Het lijkt me duidelijk dat ze juist de laatste jaren steeds meer aanspraak maken op het kampioenschap.

8 december 2014 om 15:55

Haha, ja want Feyenoord verliest makkelijk in de eigen Kuip. Alleen in het begin toen het niet stond werd er in eigen huis verloren. Zelfs in Europa 3 thuiswedstrijden gewonnen. En alle drie van hogere kaliber dan AZ. Dus de kans dat Feyenoord wint van AZ is groter dan Ajax van Utrecht waar ze vaak moeite mee hebben.

8 december 2014 om 15:57

Feyenoord speelt thuis waar je niet zomaar wint. Ajax was de laatste ploeg die won en dat was toen Feyenoord niet stond. Nadat zij van Go ahead wonnen is er niks meer verloren in de Kuip. En PSV heeft een lastige wedstrijd tegen Twente wat niet zomaar gewonnen wordt

8 december 2014 om 15:59

Ik heb niks over verlies gezegd. Ik leg alleen uit dat Ajax en PSV punten kunnen verspelen.
Ajax heeft het nooit makkelijk tegen Utrecht dus een gelijk spel is echt niet ondenkbaar. En Twente PSV is een wedstrijd opzich waar niemand vreemd zal op kijken bij een gelijk spel! Feyenoord is al heel lang ongeslagen in de Kuip! Zelfs in Europa is thuis alles gewonnen

8 december 2014 om 16:02

Twente heeft dit seizoen volgens mij maar 2 keer verloren dus die verliezen ook niet makkelijk

8 december 2014 om 16:04

Feyenoord speelt wel in de Kuip. Zij krijgen weinig goals tegen waardoor de kans op winst veel groter is voor Feyenoord. Als Feyenoord uit moest sprak ik niet zo makkelijk, maar zondag is echt geen probleem voor Feyenoord. Het jammer dat zij geen scorend vermogen hebben waardoor het maar 2-0 zal worden

8 december 2014 om 11:33

Hou er rekening mee dat Immers en Kazim het vertrouwen alleen uitstralen dat het kan. De media maakt er een hype van bijvoorbeeld gister Adriaanse. Bedoel Feyenoord is echt wel realistisch geloof mij nou maar, maar omdat het goed gaat hoor je de media vooral roepen dat Feyenoord nog wel eens kampioen kon worden.

8 december 2014 om 11:46

Precies. Er wordt continue naar gevraagd waardoor het lijkt of het van spelers komt. Als ze de kampioensvraag ontwijkend beantwoorden, komt dat in de media en wordt er door de analysten ook weer op gereageerd

Ze hebben een geweldig middenveld en achterin is Feyenoord de stabielste ploeg in de Eredivisie. Bovendien spelen ze erg goed positiespel, maar ik denk dat een gebrek aan scorend vermogen ervoor gaat zorgen dat ze niet tot het einde zullen mee doen voor plek 1. Desalniettemin is het zeer realistisch als Feyenoord vrij simpel 3e wordt. Ze zullen vrijwel geen enkele wedstrijd dik verliezen, elke tegenstander zal moeite hebben er doorheen te voetballen en elke tegenstander zal moeite hebben met al die lopende middenvelders.

Ik ben echt heel erg benieuwd naar de wedstrijd uit bij Psv. Psv is favoriet omdat ze thuis spelen en echt de ambitie hebben dit seizoen de titel te grijpen. Feyenoord is zeker niet kansloos, als er (weliswaar thuis) van Sevilla gewonnen kan worden, is er ook wat mogelijk tegen Psv. Vorig seizoen was Psv kansloos in eigen huis, dit seizoen zal de wedstrijd meer een wedstrijd zijn.

8 december 2014 om 11:22

Door die dramatische seizoensstart doen ze het hele seizoen nog niet mee. Als ze van Psv winnen mag je er pas van spreken dat ze mee doen. Verliezen ze hebben ze het hele seizoen niet mee gedaan om de titel. Gat is 7 punten hé ... Geen 4 of minder!

AZ is momenteel net zo'n grote kanshebber als Feyenoord gezien het puntenaantal. Dat ze mooi voetbal spelen ben ik overigens wel met je eens... maar het gaat maar om 1 ding; punten!

8 december 2014 om 13:50

Nou als AZ kampioen wordt dan lach ik me helemaal kapot. Het is natuurlijk niet realistisch om er zo ver te denken, maar toch :D

8 december 2014 om 19:39

Gezien de selectie en de progressie die ik tot nu toe zie, is AZ nog altijd een stuk minder dan Feyenoord. Feyenoord daarentegen doet geen snars onder voor Psv en ajax. Het gaat inderdaad om de punten en het gaat om het puntenaantal na 34 wedstrijden, dat vergeet erbij te vermelden.
Het boeit geen drol of je het hele jaar mee doet of niet. Al sta je 4 wedstrijden voor het einde nog 10 punten achter. Als je aan het einde de meeste punten hebt, word je kampioen.

Volgens mij is Kazim-Richards niet de slimste speler van Feyenoord. Getuigen zijn uitspraken.
Lijkt me toch lekkerder voetballen als je 7 punten voor staat in plaats van 7 punten op achterstand.

8 december 2014 om 11:20

Ik zou idd ook liever de prooi zijn , laat anderen maar lekker jagen.

8 december 2014 om 11:21

Natuurlijk niet. De koploper heeft veel meer druk, iedereen zegt da je kampioen gaat worden of moet worden, veel meer media-aandacht etc. Als je vanuit een te overziene achterstand kan jagen is dat veel meer ontspannen.

Feit blijft, dat Feyenoord sowieso niet serieus mee kan/gaat doen met zo weinig scorend vermogen. Ik heb het verder niet over Excelsior want die gaven 3 doelpunten cadeau.

8 december 2014 om 11:38

Er zijn nog maar 2 wedstrijden te spelen en dan is het winterstop en de transfer window is dan ook open

8 december 2014 om 11:43

Denk dat het allemaal wel mee valt met de druk op de koploper.
PSV en Ajax hebben sowieso de druk dat ze kampioen moeten worden van het publiek.
De druk voor een uitwedstrijd tegen Heerenveen is daardoor niet hoger als anders.

Als je achter de feiten aanloopt kan het zo zijn dat je een belangrijke wedstrijd zoals PSV - Feyenoord binnenkort gewoon Niet mag verliezen.
Wat veel meer druk op die wedstrijd legt als dat het andersom zou zijn.
Eigenlijk word het voor Feyenoord al een soort van finale nog voor de winterstop.
Verliezen ze van PSV word het wel heel lastig met 10 punten achterstand.
Tevens bestaat de kans dat als ze verliezen van PSV en niet winnen van AZ ze 6e staan op de ranglijst aangezien het allemaal heel dicht bij elkaar ligt. Dan staat de wereld er heel anders voor in Rotterdam.

8 december 2014 om 11:52

De druk van 'kampioen moeten worden'. Wat gebeurt er met die gasten als ze het niet worden dan.. worden ze ontslagen? celstraf? gelyncht? Nee.

Bij Ajax is de druk sowieso minimaal omdat ze het al 4 jaar op rij geworden zijn, en nooit verliep de eerste seizoenshelft veel soepeler dan nu.

Bij PSV is er wel veel druk. Iedereen (inclusief de spelers zelf) vindt: dit is het jaar waarop het (hoofdletters) moet gebeuren. Bij Feyenoord is dat niet zo, maar de druk is misschien wel haast zo hoog..omdat de supporters er zo naar snakken, ze zijn een paar keer redelijk dichtbij gekomen en het verlangen is groter dan ooit. Ik merk bij veel van die gasten dat al het realisme weg is. Ze vinden de Feyenoordselectie 'veeeel sterker' dan die van Ajax enz. Dat is een druk die wellicht even groot is als bij Psv.

8 december 2014 om 12:17

Zoals je zelf zegt maakt druk dus niet heel veel uit.
Media aandacht is bij de nummer 2 minder als bij de nummer 1, maar dat hoeft geen verschil te maken in hoe een wedstrijd verloopt.

Daarom is een voorsprong hebben toch altijd beter als achter de feiten aanlopen!
Als achtervolger mag je geen fout meer maken wat extra druk op wedstrijden legt.
Als koploper kan je wat ontspannender spelen omdat je her en der nog wel wat puntjes mag laten schieten. Door die ontspannendere gedachte hoef je niet alles of niets te spelen in een wedstrijd die gelijk dreigt te eindigen.

Ik vraag me af of ze wel naar de stand kijken bij Feyenoord.

De laatste weken gaat het heel aardig, maar tegen Excelsior is niks meer dan een gebruikelijke overwinning. Daarnaast is de situatie dat ze 7 punten achter staan op Psv. En 6 op Ajax...

Laat ze zich maar bezig houden met de wedstrijd tegen PSV en als ze die winnen mogen de praatjes komen... Ik denk dat de enige druk die Ajax en Psv momenteel voelen is van elkaar.

Als ze verliezen van PSV kan er rechtstreeks een streep door die mooie titelpraatjes

8 december 2014 om 11:41

Wat een dikke onzin. Waarom mag je bij 7 punten achterstand en 2 maanden ongeslagen niet spreken over de titel? Jij bent gewoon een dikke aansteller. Ben benieuwd of jij praatjes hebt wanneer Feyenoord van PSV wint.

8 december 2014 om 11:57

Haha... praat fv normaal gast!

In de media hoor je Psv en Ajax helemaal niet over een titel en bij Feyenoord dat even veel punten heeft als AZ spreken ze van een titel.

Overigens hoor je mij niet zeggen dat Feyenoord niet kan winnen van Psv. Sterker nog.. ik denk dat Feyenoord zeker niet zal verliezen. Alleen bij een gelijkspel is het gat nog steeds 7 punten.

Daarom zeg ik, laat ze eerst maar eens van PSV winnen voordat ze zulke praatjes krijgen.

Overigens heeft Feyenoord de laatste 2 maanden niet de sterkste tegenstanders gehad... Tot eind janauri hebben ze Ajax, Psv, Twente en AZ op het programma staan, met NAC er tussendoor.... Laten we dan maar eens kijken hoe het er voor staat!

8 december 2014 om 12:15

Overigens zit in die 2 maanden ook nog Rijeka 1x, standaard luik 2x en Sevila 1x die je vrij makkelijk wegspeelt. Dus ze hebben wel degelijk tegenstanders van formaat gehad. Overigens hoor ik van psv en ajax in interviews ook deze uitspraken hoor en dat mag ook gewoon vind ik. Je moet gewoon uitspreken dat je voor het hoogst haalbare gaat, zoals ze nu spelen mag dat gewoon, wat ik wel denk is dat als de middenvelders spitsen hun scorend vermogen niet opkrikken we het niet zullen halen.

8 december 2014 om 12:26

Het is bij feyenoord toch wel vaak hopen tegen beter weten in.. ze zijn al seizoenenlang niet echt dichtbij gekomen. Het gepraat begint nu al bij 7 punten achterstand, net als vorig jaar toen het gat heel even 4 punten was.. kijk lekker wedstrijd tot wedstrijd en begin met dit soort praat als je echt nek aan nek staat!

8 december 2014 om 12:36

Luik hebben ze 1x gehad... donderdag de 2e keer

Rijeka werd uit ook kansloos verloren. Thuis hoor je daar van te winnen. En Sevilla was zeker een heel knap resultaat en een goede wedstrijd, maar er stond wel een half b-elftal. En dan zijn de woorden van Rutten leuk, dat hun B-elftal net zo sterk is, maar dat is natuurlijk bullshit! Dat is nergens zo... ook niet bij Madrid of Munchen.

Tuurlijk hoor je die bij Ajax en psv... die staan immers behoorlijk los! En als Ajax punten verspeeld in den Haag, legt dat lading in de journalistiek... dit weekend heb ik geen Ajacied of Psv'er zo over het kampioenschap horen praten als dat Feyenoord nu al een week of 2 aan het doen is. Tis al drie jaar lang zo als ze in Rotterdam over een titel beginnen krijgen ze een week later de deksel snoeihard op de snuffert.. Dus laat ze daar nou eens van leren!

8 december 2014 om 15:51

Gast, dat jij niet de slimste bent is al duidelijk!

Deze spelers worden gevraagd. Denk jij dat hun zelf naar de media gaan en vervolgens zelf roepen over de titel? Zij worden er over gevraagd en dan moeten zij gaan liegen omdat jij het niet leuk vind? dat is gewoon aanstel gedrag! wanneer zij uit zich zelf gaan schreeuwen dat ze kampioen gaan worden dan pas heb jij recht van spreken

Feyenoord heeft het linkerrijtje op psv na gehad. En tussendoor in Eurpa laten zien zich goed staande te houden

8 december 2014 om 22:56

Dank je...

Dat jij nog dommer bent dan ik blijkt wel uit je taalgebruik! Je hebt niet eens fatsoensnormen, dus de rest zal nog wel wat lastiger gaan...

De rest van de discussie ga ik niet met je voeren, misschien begrijp je dat vast wel.

Ik heb er toch meer vertrouwen in dit jaar dan vorig jaar. Feyenoord domineert vrijwel elke wedstrijd, speelt goed positiespel, ook tegen de topteams. Je hebt gewoon wat pech dat je Ajax thuis verliest, terwijl je veel beter bent, en dat je op het begin heel veel punten verliest, omdat het team nieuw is.

Ik heb echt ontzettend veel zin in PSV-Feyenoord, met veel vertrouwen!

Het gaat de laatste weken ineens weer over het kampioenschap. Nou dan weet je het wel.. dan krijgen we weer de deksel op de neus, as usual..
Het spel is prima maar man, PSV is ook gewoon ijzersterk. En Ajax is altijd titelkandidaat.

8 december 2014 om 12:18

Ik hou er ook niet van hoor, tuurlijk mag je uitspreken dat het wel je doel is, maar bekijkt het gewoon van wedstrijd tot wedstrijd. Elke wedstrijd is een finale en moet je winnen, gelukkig zei Clasie en El Ahmadi dit ook, dus die instelling is wel goed.

Hij is niet de slimste met dit soort opmerkingen! Op het moment dat je aan het jagen bent ipv op gejaagd te worden, sta je aan het einde van de rit zonder prijs. je zou het hele seizoen bovenaan willen staan en niet 2e "omdat je het leuk vind "om op andere teams te jagen!

Qua spel is het zeker realistisch, maar gezien de achterstand die er al is wordt het toch weer lastig. Feyenoord weet wel meer dan andere jaren de tegenstander zijn wil op te leggen. Met Clasie, El Ahmadi en Toornstra als aanjagers wordt elke tegenstander vroeg onder druk gezet. Feit blijft dat de achterstand ongedaan moet worden gemaakt en dat betekent dat er ook in de uitwedstrijden tegen PSV en Ajax punten moeten worden gepakt. Eerst maar thuis winnen van een AZ dat in vorm is.

Afgelopen weekend win je van Excelsior.. En hoor je opeens vanuit alle hoeken weer praatjes over het kampioenschap. Als ze dat uitspreken na winst op AZ, PSV & NAC kan ik het nog begrijpen. Maar nu sta je gewoon nog ver achter door het slechte begin waar onnodig punverlies is geleden. Dit onnodige puntverlies tegen Utrecht, Willem 2 en Heerenveen thuis gaan we waarschijnlijk op het einde tekort komen.

Ik heb het al eens vaker gepost. Feyenoord is absoluut goed bezig de laatste weken. Maar als je ziet van welke tegenstanders ze gewonnen hebben vraag ik me af waar deze euforie en kampioenschap praatjes vandaan komen??

Is het dan werkelijk zo knap dat ze hebben weten te winnen van Excelsior, Dordrecht, Heracles, Zwolle en Cambuur?

Wanneer ze komende week van AZ en daarna van PSV winnen. Dán mogen ze dromen van een eventueel kampioenschap. Maar nu vind ik dat echt veel te vroeg!

8 december 2014 om 14:08

Je hebt gedeeltelijk wel gelijk maar ook de wedstrijden die al wel tegen de toppers hebben gespeeld geven wel vertrouwen. Want zowel tegen Twente uit als ajax thuis waren we wel beter. dat zegt ook niet alles maar wel iets. Feyenoord was dit seizoen alleen tegen Servilla uit slechter. In alle andere wedstrijd waren ze wel beter maar scoorde de tegenstander simpelweg meer. Dat euvel lijkt verholpen maar oke. Nu komen er 2 wedstrijden die ze moeten winnen als ze in de race willenblijven. We zullen het gaan zien.

8 december 2014 om 14:53

Dat roept Vitesse ook al de hele tijd, maar ondertussen worden die geen kampioen.
Maar snap wel wat je bedoelt. Ik gun het Feyenoord ook van harte! Ik zou als speler alleen een toontje lager zingen. Hierdoor kan het straks alleen maar keihard tegenvallen. Wanneer je tegen AZ gelijk speelt en van PSV verliest, sta je op 12 punten achterstand en ziet de wereld er ineens heel anders uit.

Waar slaat dit op? Hij geeft dus aan dat hij blij is dat ze punten hebben verspeeld.

Wat een buduitspraak! Sorry hoor maar dit is precies wat er mis is met Feyenoord. Liever in de achtervolging dan zelf op nummer 1 staan? Het lijkt er inderdaad op dat de spelers zich daar prettiger bij voelen en angstig worden bij het idee om zelf een keer daadwerkelijk op die eerste plek te staan. Nee, zolang we maar "meedoen om de titel" he? Godsamme wat een mentaliteit is dat!

Het mag duidelijk zijn dat vooral aankomende wedstrijden Az-thuis en Psv-uit belangrijk zijn voor Feyenoord. Bij winst 6 punten, en aangezien Psv thuis tegen Twente moet is het geen gedane zaak dat Psv zomaar uit gaat lopen.
Bij 2x verlies wordt de achterstand wel heel erg groot.
Het is aan mijn club om hier van te profiteren, zolang de media zich alleen druk maken over de top3 is de druk bij de jonkies van Az te overzien.

8 december 2014 om 13:08

Wordt inderdaad cruciaal. En AZ staat in punten gelijk met Feyenoord dus waarom er totaal niemand over AZ praat is mij eigenlijk een raadsel. Komende weken kan er zomaar veel veranderen in de top.

8 december 2014 om 13:46

Wordt een mooie wedstrijd zondag, wij hebben altijd veel moeite met AZ. En ik vind AZ een erg goed team hebben dit jaar met Gudelj als echte leider op het middenveld.
Doen Berghuis en Poulsen mee denk je?

8 december 2014 om 13:52

Poulsen is nog geblesseerd, maar Berghuis zal wel mee kunnen doen. Of in ieder geval een langere invalbeurt dan zaterdag.

8 december 2014 om 14:03

Basis uitgesloten ?

8 december 2014 om 14:55

Hij is net terug van zijn langdurige blessure, dus ga er maar vanuit dat hij een invalbeurt zal gaan krijgen.

2 dingen:
1) mooi dat spelers het uitspreken en leuk voor de competitie als het lukt bij te blijven.

2) Feyenoord doet niet goed mee ondanks, maar mede dankzij Kazim. Volgens mij past die gozer perfect in het team. Tuurlijk, geen verfijnde technicus als Veldman (grapje) maar werkt zich het apelazerus.

De hete adem van de degradatie zone in je nek is veel heter als van een nr 2.om een kampioenschap..
Onzinnig artikel vind ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren