Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord blijft bezig tijdens interlandbreak: ‘geheim’ oefenduel verklapt op tv

Laatste update:

Feyenoord oefent komende woensdag tegen Excelsior, zo verklapte Pascal Bosschaart tijdens Goedemorgen Eredivisie. De assistent-trainer van FC Dordrecht liet doorschemeren dat Feyenoord-huurlingen Ilias Sebaoui en Antef Tsoungui woensdag zullen meespelen met hun eigenlijke werkgever. Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen, die ook te gast was, reageerde lachend: "Dat is geheim hè?"

Door de interlandperiode werkt met name Feyenoord met een flink uitgedunde groep. Onder meer Lutsharel Geertruida, Mats Wieffer, Quilindschy Hartman, Santiago Giménez en Ayase Ueda vliegen uit voor hun internationale verplichtingen. Daarom haalt Arne Slot ook enkele verhuurde talenten bij de groep. Onder hen Sebaoui en Tsoungui, aldus Bosschaart.

"Aankomende week mogen Ilias en Antef weer meetrainen met Feyenoord en woensdag spelen tegen Excelsior", verklapte de assistent-trainer van Dordrecht. Daarop antwoordde Dijkhuizen: "Dat is geheim hè, die wedstrijd!"

Sebaoui en Tsoungui maken tot dusver indruk tijdens hun huurperiode. Eerstgenoemde, een deze zomer aangetrokken linkervleugelaanvaller, scoorde vrijdag nog tweemaal in het gewonnen duel met SC Cambuur (5-2). Ook centrumverdediger Tsoungui stond toen aan de aftrap. Sebaoui en Tsougui staan op respectievelijk negen en acht optredens, waarin eerstgenoemde drie keer scoorde en een assist gaf en laatstgenoemde goed was voor één goal en een assist.

Ook Stengs bij Oranje
Zondagavond laat werd ook bekend dat Calvin Stengs zich mag melden voor interlandverplichtingen. De 24-jarige vleugelaanvaller annex spelmaker vervangt de geblesseerd geraakte Noa Lang.

Stengs’ laatste speelminuten in Oranje dateren van maart 2021, toen in en tegen Gibraltar met 0-7 werd gewonnen. Stengs kwam in totaal zevenmaal uit voor de nationale ploeg. Zijn debuut dateert van november 2019, toen Stengs twee assists gaf in een 5-0 overwinning op Estland.

Ook Andries Noppert mag zich toch bij de groep melden. Dat houdt verband met ziekte bij Mark Flekken. Daardoor bestaat het keeperstrio nu uit Bart Verbruggen (Brighton & Albion), Nick Olij (Sparta Heerenveen) en Heerenveen-goalie Noppert.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Wat een verbetering om de verhuurde spelers met regelmaat erbij te betrekken en het gevoel te geven dat ze bij Feyenoord horen.. In het verleden hoorde je vaak dat er weinig contact was met verhuurde spelers. Zo zie je dat het beleid de weg omhoog heeft gevonden..

9 oktober 2023 om 08:26

Er waren in het Feyenoord voor Slot-Arnesen-DtK ontzettend veel dingen heel erg onlogisch. Dat had ook veel te maken met de figuurtjes die de club besturen op de achtergrond.

Nu is er eindelijk beleid, doen we logische dingen en zie je al snel dat Feyenoord decennia lang zn potentie niet waarmaakt. Dit beleid moet de maatstaf worden voor de toekomst. Belegd bij meerdere mensen die verstand hebben van beleidmaken en van voetbaltechnische zaken.

Het model AZ staat vermoed ik, centraal in deze, en zou moeten gelden voor de gehele Eredivisie. Zij hebben jarenlang het goede voorbeeld gegeven en zij konden blijven aanhaken bij de top, ondanks dat ze eigenlijk alles weg hebben van de volgende provincieclub.

Als NL een volgende voetbalrevolutie doormaakt, dan is dat voor een redelijk deel te danken aan de blauwdruk voor succesvol beleid die bij AZ is gemaakt. Zij presteren al jarenlang op de top van hun kunnen, zonder afhankelijk te zijn van 1 persoon in de organisatie.

Een trainer die zo goed is als Slot, gaan we voorlopig niet vinden. maar we kunnen wel zorgen dat alles op de achtergrond goed geregeld is, zodat we een vertrek van wie dan ook kunnen opvangen.

Dat Feyenoord oefen wedstrijden speelt in interland brakes is niets nieuws.
Wel verassend dat er dit keer 2 huurlingen meedoen.
Alleen maar goed om te kijken waar ze staan.

9 oktober 2023 om 09:04

Was vorige keer ook zo, ik vind het heel logisch maar had het nog nooit eerder gehoord.

9 oktober 2023 om 09:06

De vorige interlandperiode trainde zij ook mee en speelde ze mee in de oefenwedstrijd.

9 oktober 2023 om 09:08

Ja en ook jonge jongens.
Slot wil sowieso ritme van veel wedstrijden erin houden

9 oktober 2023 om 09:06

Beide hebben vorige maand ook al een keer meegedaan met Feyenoord tegen Excelsior.

9 oktober 2023 om 09:08

Ja die had ik ff gemist dat ze er toen ook bijwaren.

Ik snap dat het voor velen een goed idee is, maar ik vind het wel vreemd. Ondanks dat het een vriendschappelijke wedstrijd is vind ik dat je hoort te spelen bij de club waar je volgens de KNVB bij hoort.

9 oktober 2023 om 09:49

Maar die leidt of organiseert de wedstrijd niet. Daarnaast kennen oefenwedstrijden vaak meer wissels en soms duren ze ook nog langer. Ik kan eigenlijk geen argumenten bedenken voor jouw stelling. Bij amateurs kan ik nog denken aan je verzekering via de KNVB, maar in dit geval gaat dat ook niet echt op

9 oktober 2023 om 09:50

Dit is een wedstrijd buiten de Knvb om. Gewoon een paar maten die een balletje gaan trappen

9 oktober 2023 om 09:53

Zullen ze ook zonder scheidsrechter spelen ? Daarbij dacht ik dat veel clubs het juist verbieden dat spelers zomaar met een paar maten een wedstrijd gaan spelen. Dit om blessures te voorkomen.

9 oktober 2023 om 10:16

haha dat was een grapje. Maar ik bedoelde vooral te zeggen dat je het niet te serieus moet nemen. En dat de KNVB niet kan verbieden dat clubs en spelers buiten de Knvb om een wedstrijdje organiseren om te trainen.

9 oktober 2023 om 10:20

Je zegt het goed: clubs verbieden dat, niet de Knvb. En in deze zijn het juist die clubs die voetballen.

9 oktober 2023 om 10:27

Ze maken inderdaad geen gebruik van een officiële KNVB scheidsrechtersaanstelling als je daar op doelt.

9 oktober 2023 om 10:18

Waarom vind je dat?

9 oktober 2023 om 10:52

In onofficiele wedstrijden mag je iedere Jan Doedel opstellen.

9 oktober 2023 om 15:24

Hopelijk kan Doedel spits spelen, want daar hebben we er geen van voor deze wedstrijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren