Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Feyenoord begint laatste oefenhorde met drie debutanten; Trauner ontbreekt

Laatste update:

Feyenoord heeft op de clubkanalen de opstelling bekendgemaakt voor het laatste oefenduel voor aanvang van de Eredivisie. In het treffen met het Spaanse Osasuna kiest trainer Arne Slot ervoor om Jacob Rasmussen, Quinten Timber en Oussama Idrissi direct voor de leeuwen te gooien. Gernot Trauner trainde afgelopen vrijdag nog voluit mee, maar zit zondag niet bij de selectie. Het duel, dat afgewerkt wordt in een lege Kuip, vangt om 17.00 uur aan.

Naar het namenformulier doet vermoeden, start aanwinst Rasmussen op de meest opvallende positie: als linksachter. Quinlindschy Hartman, die afgelopen woensdag tegen NAC Breda (6-1 winst) nog als meest linker vleugelverdediger startte, is geblesseerd. In zijn puzzel is Slot daarom op de naam van Rasmussen uitgekomen. De Rotterdamse defensie wordt voor de rest gevormd door (van links naar rechts) Marcos Senesi, Lutsharel Geertruida en Marcus Holmgren Pedersen. Aanvoerder Justin Bijlow verdedigt het doel.

Op het middenveld maakt recordaankoop Timber zijn officieuze debuut in het Rotterdamse rood-wit. De aanwinst van FC Utrecht wordt vergezeld door Frederik Aursnes en Sebastian Szymanski, waardoor Jens Toornstra ten opzichte van woensdag genoegen moet nemen met een plek op de bank. De voorhoede bestaat uit Javairó Dilrosun, Danilo en Idrissi, van wie laatstgenoemde de meest linkerman is. Santiago Giménez heeft nog geen werkvergunning en kan derhalve nog niet ingezet worden.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Senesi, Rasmussen; Aursnes, Timber, Szymanski; Dilrosun, Danilo, Idrissi

Opstelling Osasuna: Fernández, Areso, U. García, D. García, M. Sánchez, Torres, Moncayola, Aimar, Torró, Moi Gómez, K. García

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop echt op nog 2 linksbacks en een linksbuiten. Dan heb je een meer dan prima team, en echt niet veel minder dan Ajax en PSV. 2de plaats moet mogelijk zijn dit jaar.

31 juli 2022 om 16:33

Als Hendrix en Diemers nog vertrekken mag Vilhena er ook wel bij van mij😉.

31 juli 2022 om 16:36

Vilhena is een van mijn favoriete spelers ooit dus ik zou hem graag terug zien bij ons. Alleen is het misschien handiger om dan gewoon voor Boetius te gaan. Al zou ik Vilhena als linksback nog wel een leuk idee vinden. Zeker met de manier waarop onze backs spelen denk ik dat hij goed zou passen.

31 juli 2022 om 16:49

Laat Boetius maar gaan en ga voor Vilhena en Ramazani. Vilhena inderdaad voor zijn veelzijdigheid al zie ik hem niet echt als linksback. Viná zie ik graag komen met die gozer uit de MLS.

31 juli 2022 om 16:54

Ja als Aursnes vertrekt zou vilhena de ideale oplossing zijn. Ramazani ben ik niet kapot van. Paixao lijkt mij een beter plan.

31 juli 2022 om 17:12

Vilhena is een overschatte onruststoker. Die gaat moeilijk doen met een plek op de bank, plus die is gewoon niet goed genoeg. Niet meer beginnen aan die oud spelers die niets toevoegen.

31 juli 2022 om 17:13

We zijn net zo goed bezig door middelmaat te lozen en dan wil je een speler als aursnes vervangen door een speler die in Rusland heeft gespeeld en niet opviel en bij espanyol een beetje meehobbelde...

31 juli 2022 om 17:20

Vilhena is zeker geen middelmaat. Was betrokken bij meer dan 50 goals in de eredivisie. Was bij het kampioenjaar. Bovendien zou hij back up zijn van de overige 3 middenvelders. Je kunt niet alleen maar groeibriljantjes willen aantrekken.

31 juli 2022 om 17:28

Vilhena is wek middelmaat joh. Anders had hij echt niet in Rusland en bij espanyol gespeeld. Dat is geen niveau waar wij wat aan hebben. Die tijden hebben we gehad.

31 juli 2022 om 17:46

Haha wat een grap. Espanyol doet niet veel voor het team van Feyenoord onder hoor. Er spelen zat spelers die ik er dolgraag bij zou willen hebben. Als je betrokken bent bij 70 goals in 240 wedstrijden voor je club op jonge leeftijd ben je zeker geen middelmaat. Maar goed, letsel agree to disagree.

31 juli 2022 om 17:59

Ik vind Vilhena geen enorme toegevoegde waarde hoor. Op het middenveld zou hij geen basisspeler zijn op dit moment met Kokcu/timber/aursnes op zijn mogelijke posities.

Voor linksback vind ik het geen echte optie, daar heeft die in zijn hele carrière een stuk of 15 wedstrijden gespeeld (voornamelijk in Rusland). Als je een wat oudere/ervaren speler haalt, zeg 25+, dan moet die er qua kwaliteit ook wel echt gelijk bovenuit steken en dat doet die niet. Dan zie ik liever een jonge speler die nog kan groeien.

31 juli 2022 om 17:01

Beetje hoog van de toren blazen dit. Zoveel nieuwe spelers die allemaal qan elkaar gewend moeten raken en jij zegt al dat ze 2e mogen worden

31 juli 2022 om 17:10

Ik denk ook dat feyenoord in de breedte ook te kort komt om het hele jaar met Ajax en PSV meetedoen

31 juli 2022 om 17:11

Als je 2/3x wint kan het heel hard gaan en alsof PSV en Ajax geen nieuwe spelers hebben?

31 juli 2022 om 17:49

Ik schat Psv het hoogste in dit jaar. Ajax heeft wel veel goede spelers, maar ik vrees dat Schreuder hier niet mee weet om te gaan. Als hij 14 man had gehad, misschien wel. Nu baadt hij in luxe en dan wordt het lastiger. Probeer er maar een systeem erin te krijgen.
Ik schat Slot en Nistelrooi hoger in

Benieuwd naar de nieuwelingen of ze hun stempel kunnen drukken. Hoop dat Idrissi geen Alireza 2.0 word want dat doet teveel pijn aan de ogen. Szymanski ga ik opletten kijken of hij ze klasse ook kan laten zien tegen een betere tegenstander als Nac Breda.

31 juli 2022 om 16:33

Ik zou Alireza nog niet afschrijven, hij heeft voor afgelopen seizoen in de PL al jaren geen volledig seizoen gedraaid. Niet iedere speler is na zo'n periode direct top.

31 juli 2022 om 16:35

Niet direct top is het tegenovergestelde van Jahanbaksch. Ik kan mij niet voorstellen dat deze man zich nog gaat herpakken.

Komt deze wedstrijd nog ergens op TV?

31 juli 2022 om 16:34

Hij wordt uitgezonden op ESPN.

31 juli 2022 om 16:37

ðŸ™

31 juli 2022 om 16:34

Espn

Ben benieuwd. We gaan er lekker voor zitten.

Zou Aursnes al bij Benfica getekend hebben?..doet weinig goeds vandaag.

Je moet er staan bij een top club wanneer je opgesteld wordt.

Hoewel het een zeer interessante transfermarkt is geweest voor onze top 3 clubs merk je dat ze nog zoekende zijn. PSV wint gisteren wel maar was voetballend ook niet top, Ajax voetbalde redelijk maar heeft toch een paar zwakke plekken. Ook Feyenoord hier is nog niet geweldig.

Al met al ben ik benieuwd naar aankomend seizoen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren