Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ferdi Kadioglu beleeft droomavond; Eljero Elia beëindigt zeer zwakke reeks

Laatste update:

Ferdi Kadioglu heeft zaterdagavond zijn visitekaartje afgegeven bij Fenerbahçe. De Nederlands jeugdinternational had een basisplaats in de thuiswedstrijd tegen Göztepe en nam beide doelpunten van de Gele Kanaries voor zijn rekening: 2-1. Tegelijkertijd won koploper Istanbul Basaksehir met 0-2 bij Antalyaspor, mede door een doelpunt diep in blessuretijd van Eljero Elia. Het betekende voor Elia zijn eerste doelpunt sinds 28 december 2019 en pas zijn tweede treffer dit seizoen in alle competities. In totaal was de ervaren aanvaller slechts driemaal trefzeker in de laatste twee seizoenen in de Süper Lig.

Fenerbahçe - Göztepe 2-1
Kadioglu verscheen pas voor de vierde keer dit seizoen aan de aftrap bij een wedstrijd in de Süper Lig. De twintigjarige creatieveling was vorige week als invaller al goud waard met een assist op het winnende doelpunt van Ozan Tufan in blessuretijd tegen Yeni Malatyaspor (3-2) en mocht zich vanavond als linksbuiten vanaf het begin laten zien. Kadioglu greep die kans met beide handen aan en maakte al in de eerste helft het verschil voor Fenerbahçe. Zijn eerste doelpunt maakte Kadioglu na 25 minuten voetballen. Hij sprintte de diepte in nadat centrale verdediger Simon Falette linksback Hasan Ali Kaldirim zocht, waarna laatstgenoemde Kadioglu weer vrijspeelde in de zestien. Die nam de bal goed aan en vond vervolgens met links knap de verre hoek: 1-0.

Op slag van rust nam Kadioglu ook de 2-0 van Fenerbahçe voor zijn rekening. De aanvaller werd aan de linkerkant van het veld bereikt door Deniz Türüc, waarna hij twee verdedigers van Göztepe uitspeelde en vanaf de rand van strafschopgebied uithaalde. Doelman Beto kreeg nog wel een handje tegen de bal, maar kon uiteindelijk niet voorkomen dat het schot van Kadioglu in de hoek belandde. Fenerbahçe leidde zo riant bij rust, maar had over geluk niet te klagen. Göztepe claimde in de eerste helft tweemaal een strafschop, onder meer na een overduidelijke handsbal van Falette, maar scheidsrechter Bahattin Simsek weigerde de bal op de strafschopstip te leggen. Göztepe wist in de tweede helft via Soner Aydogdu nog een aansluitingstreffer op het scorebord te brengen, maar uiteindelijk trok Bayern de zege over de streep, al werd Serdar Aziz in de blessuretijd nog wel met tweemaal geel van het veld gestuurd.

Antalyaspor - Istanbul Basaksehir 0-2
Antalyaspor presteert de laatste weken zeer behoorlijk in de Süper Lig en maakte het ook Basaksehir vanavond knap lastig. De koploper was weliswaar de bovenliggende partij, maar had moeite om tot grote kansen te komen. Toch wist Demba Ba negentien minuten voor tijd het verschil te maken. De zeer ervaren spits uit Senegal was zijn direct tegenstander bij een hoge bal in het strafschop te slim af, waarna hij de bal met de borst controleerde en vervolgens met veel gevoel in de verre hoek legde. In de 97ste minuut gooide Elia, die in de 91ste minuut was ingevallen, de wedstrijd in het slot door een voorzet van Enzo Crivelli binnen te lopen.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Galatasaray3430315993
2Fenerbahçe3428515889
3Trabzonspor34184121558
4Medipol Basaksehir3415712752
5Besiktas3415613551
6Kasimpasa3414713-349
7Rizespor3414713-649
8Alanyaspor34121210348
9Sivasspor34121210-448
10Antalyaspor34111211-345
11Adana Demirspor3491411241
12Kayserispor34111013-940
13Samsunspor3410915-739
14Ankaragücü3481412-338
15Fatih Karagumruk349916-236
16Konyaspor3481214-1436
17Gaziantep FK349718-1534
18Hatayspor3471215-1033
19Pendikspor347918-3230
20Istanbulspor344723-4116

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eerste helft speelden we goed en de tweede helft was gewoon matig, Ferdi toont zijn klasse weer en Altay net zoals altijd weer bepalend.

We hebben echt een centrale verdediger naast Falette nodig en een rechstback, want Serdar Aziz en Dirar kunnen er echt niks van.

5 juli 2020 om 02:58

Ik vond alleen wel dat Ferdi betere steekpasen mag geven, want dat was een aantal keren echt niet om aan te zien

Ferdi. Ferdi. Ferdi. Hoop dat z’n blessure niet ernstig is. Ik sprong uit mijn zetel bij z’n tweede goal. Uit de zetel, bij een doelpunt, van Fenerbahce?? Hoe lang is dat geleden zeg. En het had niet alleen te maken met de schoonheid van het doelpunt, want paar weken geleden hebben we Deniz Turuc z’n omhaal gehad. Het verschil is alleen dat Deniz bij elke bal hij ontvangt even een aanloop neemt als Ronaldo en een voorzet geeft als Sabri, waardoor ik zelfs geen zin meer heb om te juichen, terwijl Ferdi gewoon lekker veldspel laat zien en iets toevoegt aan de score. Dít is wat we willen. Jonge, getalenteerde spelers die hard werken. Ferdi die in de 68ste minuut nog als een echte back verdedigd, zelfs beter dan onze eigen backs. Stel je eens voor dat je nog zo een Ferdi op de rechterflank hebt, ipv cross-merchant Deniz. En een technische 10 met goede steekballen en een goede dribbel en hup, je bent al verder dan 90% van de competitie. Leuk voor Murat Saglam dat hij ook mag invallen, hij moest veel meer invallen/starten dit seizoen. En Altay, je bent een beest en een toptalent. Als hij stopt met alle show en zich blijft verbeteren ben ik er zeker van dat hij een grote keeper wordt. De score maakt me niet echt uit, wat scheelt het nog of we winnen of niet, ik wil vooruitgang zien.

4 juli 2020 om 22:37

Helemaal mee eens. Denk ook dat er een mooie toekomst is weggelegd voor Altay, mits hij zijn fouten eruit kan halen. Die jongen is natuurlijk nog 21(?) Dus tijd genoeg. Vond tolgay vandaag ook goed voor de verandering. Ferdi natuurlijk MotM

4 juli 2020 om 22:49

Inderdaad en keepers gaan nog eens langer mee dus dat is ook goed. Wat ik me soms irriteer aan hem is dat hij een showpony is. Hij wilt echt extra zijn en opvallen, dit kan een goede trait zijn maar als hij dan slecht keept ziet het er uit als een ego-probleem.

Leuk om te zien dat Kadiolgu steeds meer en meer minuten maakt. Heeft hij al gekozen voor een land om uit te komen. Nederland of Turkije. Ik weet dat hij jeugd international is voor Nederland.

4 juli 2020 om 22:20

Officieel nog niets denk ik. Ik was overtuigd dat hij voor Nederland zou gaan, maar laatste tijd denk ik dat misschien Fenerbahce en vooral Emre Belezoglu hem nog kan overtuigen voor Turkije.

4 juli 2020 om 22:21

Familie is vrij Nederlands georiënteerd, al zegt dat natuurlijk niet alles.

4 juli 2020 om 22:39

@chilaverton waar baseer je dat op? Ben wel benieuwd eigenlijk zou mooi zijn als hij voor Turkije uit komt.

5 juli 2020 om 01:13

Alleen zijn vader is van Turkse afkomst, zijn moeder is van Nederlandse afkomst. Kadioglu sprak uberhaupt geen Turks voordat hij naar Turkije vertrok dus was zeker meer Nederlands georiënteerd. Ik weet niet in hoeverre dat inmiddels veranderd is, hij woont toch al weer en tijdje in Turkije en ze zullen hem ongetwijfeld proberen te overtuigen om voor Turkije te kiezen

5 juli 2020 om 01:29

“Alleen zijn vader”. Ja en dat is meer dan genoeg, je hebt maar 2 ouders dus. Trouwens zijn moeder is niet eens Nederlands, maar Canadees. Hij is dan ook een Turkse-Canadees uit Nederland. Heeft al een oproep uit Canada ontvangen voor het NT, maar heeft deze afgewezen. Als een Turkse-Canadees niet voor Canada speelt lijkt Turkije mij de enige logische optie .

5 juli 2020 om 05:45

Hij heeft de Nederlandse nationaliteit, het land waar hij is opgegroeid is ook een logische keuze.

5 juli 2020 om 06:31

Zijn moeder is niet Canadees, zijn moeder is Nederlands maar geboren in Canada. Thuis hebben ze ook altijd alleen Nederlands gesproken.

Leuk om te zien dat Kadiolgu steeds meer en meer minuten maakt. Heeft hij al gekozen voor een land om uit te komen. Nederland of Turkije. Ik weet dat hij jeugd international is voor Nederland.

Zal het Fenerbahce in een historische slechte jaar als deze, toch nog lukken om boven Besiktas en Galatasaray te eindigen in de top 4.Zou lekker zijn als dat lukt. Terwijl iedereen eigenlijk de club en voorzitter uitlacht en bekritiseerd toch nog europa in te gaan.Boven alles zou het een goede financiële injectie zijn voor Fenerbahce.

Fener kenner, corrigeer me Ff. Ik lees continu dat ze tevreden zijn over Ferdi, maar liever een fysiek middenveld hebben staan. Klopt dit, of valt hij normaliter buiten de boot op basis van kwaliteiten? Vind hem altijd wel iets dreigends hebben.

5 juli 2020 om 01:52

Dit klopt niet echt.. de mensen die dit roepen zien niet in hoe Ferdi zich fysiek erg heeft ontwikkeld.. volg hem alleen op sm al en zie hoe hard die jongen traint. Hij kwam binnen bij fener als een ‘kid’ en begint aardig een soldaat te worden die 99% van de fans in de basis wil zien spelen. Al moet ik wel zeggen dat hij vandaag na 60 snakte naar een wissel

5 juli 2020 om 02:49

Kwalitatief is hij nu al een van de beteren in de selectie vind ik. Het is ervaring en inhoud waar hij tegenaan loopt, anders zou hij constant 90 minuten kunnen voetballen. Hij wordt sowieso meestal aan de buitenkanten gebruikt, beetje zoals Ünüvar bij Jong Ajax op dit moment (ook om dezelfde redenen)

Hopelijk blijft Ferdi het vertrouwen behouden en kan hij blijven tonen dat we blij mogen zijn met zo'n fijne voetballer. Het doet goed om nog eens te lezen dat Fenerbahçe gewonnen heeft.

Mooi om te zien dat Kadiolgu meer speeltijd krijgt, dat had ik totaal niet verwacht toen hij van NEC naar Fenerbace ging. Talentvolle speler!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren