Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenomenale vrije trap redt meubelen voor Mourinho, reuzenstap FC Porto

Laatste update:

Chelsea presteert dramatisch in de Premier League en ook in de Champions League ging het met vier punten uit drie wedstrijden nog niet goed. Het thuisduel met Dynamo Kiev moest en zou gewonnen worden: anders zou niet alleen plaatsing voor de volgende ronde serieus in het geding komen, maar zou manager José Mourinho mogelijk ook zijn resterende krediet verspeeld hebben. Een fenomenale vrije trap van Willian redde de meubelen voor Mourinho. In Israël deed FC Porto uitstekende zaken.

/

Chelsea - Dynamo Kiev 2-1
Mourinho, luidkeels toegezongen door de fans van Chelsea, stuurde de in zijn ogen sterkste ploeg het veld in en in dat team was geen plek voor Eden Hazard. De Belg, vorig seizoen nog verkozen tot beste speler van de Premier League, sukkelt al het hele seizoen met zijn vorm. Zonder Hazard kwam Chelsea sterk uit de startblokken, al werd het na de heldere openingsfase al snel minder. Dynamo Kiev stichtte aan de andere kant echter nauwelijks gevaar en dat sterspeler Andriy Yarmolenko een lichte kwetsuur opliep hielp ook niet mee. De felbegeerde Yarmolenko poortte Baba Rahman, maar gleed uit en strompelde daarna minutenlang maar wat rond. Op het halfuur slaakte Stamford Bridge een zucht van verlichting toen de thuisclub op voorsprong kwam.

Bij een scherpe voorzet van Willian probeerde Aleksandar Dragovic de bal weg te koppen, maar de verdediger van Dynamo Kiev deed dat uiterst ongelukkig: 1-0. Wie dacht dat Chelsea na dat doelpunt en na rust door zou drukken, kwam bedrogen uit. De beste kansen na de pauze waren aanvankelijk voor Dynamo Kiev. Met een machtige sliding hield Kurt Zouma Artem Kravets van scoren af, terwijl Derlis Gonzaléz geen strafschop kreeg toen de bal de hand van Ramires leek te raken. Diezelfde Ramires miste aan de andere kant een enorme kans op de 2-0 door van dichtbij naast te prikken. Dat kwam Chelsea duur te staan, want na kolderiek verdedigen bij een hoekschop hamerde Dragovic (de man van de eigen goal) binnen voor de 1-1. Mourinho zag de bui al hangen, maar werd gered door Willian. Met een fenomenale vrije trap zorgde de Braziliaan zeven minuten voor tijd voor de 2-1.

/

Maccabi Tel Aviv - FC Porto 1-3
Voor FC Porto hangt de vlag er goed bij in Groep G en met een overwinning in Israël kon de Portugese grootmacht bijzonder goede zaken doen. FC Porto had wat opstartproblemen, maar na een kleine twintig minuten lag de bal erin. De thuisclub werkte de bal slecht weg en André André bracht vleugelaanvaller Cristian Tello in stelling. De van Barcelona gehuurde aanvaller wipte de bal behendig langs de grabbelende keeper Predrag Rajkovic. Gesteund door de voorsprong nam FC Porto het heft stevig in handen; het had alleen pech dat aanvaller Vincent Aboubakar zijn vizier niet op scherp had staan.

Direct na de onderbreking verdubbelde FC Porto dan wel de marge. André André liep bij de tweede paal in om de bal in de onderhoek te koppen. Voor de bezoekers was er geen vuiltje aan de lucht, al haalde Iker Casillas opgelucht adem toen hij een kapitale fout beging. De iconische sluitpost gaf de bal zomaar aan een tegenstander, maar herstelde zijn fout. Miguel Layún gooide de wedstrijd op slot met de 0-3, al zorgde dat er ook voor dat FC Porto wat verslapte. Door een rake strafschop van Eran Zahavi mocht Maccabi Tel Aviv even hopen, maar doelpunten zouden er niet meer vallen.

José Mourinho is nog steeds de juiste manager voor Chelsea

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldige eerste helft en toch weer verzwakt in de tweede helft. Gelukkig zijn de punten binnen en kunnen we met opgeheven hoofd naar zaterdag! Rahman mag van mij vaker spelen en Azpi lekker op rechts laten al vrees ik dat Ivanovic weer zal spelen komend weekend. Begovic kostte ons vandaag bijna de punten al heeft hij ook genoeg reddingen verricht, vooral heel attent op te harde steekpasses die hij kon onderscheppen. KTBFFH!

Willian, vrije trappen beest.

4 november 2015 om 23:32

Ja echt niet normaal dit seizoen! Hij had 4 vrije troepen op doel geschoten en 4 gescoord volgens mij in het begin, nu iets van 5 uit 7 oid? Echt belachelijke statistieken, vooral voor iemand die anders bijna nooit scoort.

5 november 2015 om 00:10

Maar de kop zegt 'fenomenale vrije trap'. Dat kun je toch niet zeggen of wel? De bal zat niet eens in de uiterste hoek. Of zien jullie dat anders?

5 november 2015 om 00:28

Fenomenale timing. En fenomenaal belangrijk.

5 november 2015 om 00:53

Vanaf vrij ver weg, op een belangrijk moment geeft het wel wat extra's, maar het was niet de perfecte vrije trap, dat niet inderdaad

5 november 2015 om 10:31

Doet het erg goed idd. Hoop dat die jongen wat meer vrijheid gaat krijgen, want hij is in vorm.

Wat een belangrijke overwinning zeg. Het was weer niet best maar gelukkig hebben we één speler die opstaat in deze zware tijd: Willian.

Wat heeft deze jongen een geweldige mentaliteit en wat is hij belangrijk voor Chelsea. Zijn enige minpunt was dat hij niet veel scoorde voor Chelsea maar dat is de laatste tijd compleet veranderd.

Deze overwinning geeft Mourinho gelukkig weer wat lucht.

4 november 2015 om 22:50

Helemaal gelijk. Willian is op dit moment onze beste speler. Verder was ik niet ontevreden over baba. Mag van mij vaker basis staan. Matic en ramires deden het aardig vandaag. Oscar en fabregas vond ik wel matig vandaag. Misschien eens een keer kenedy links hazard proberen in een vrije rol in het midden en willian rechts met matic en ramires centraal. In iedergeval erg blij met de overwinning. Op naar de volgende!

4 november 2015 om 22:55

Inderdaad Daniel. Wel 'jammer' dat we weer een eigen goal en een standaardsituatie nodig hebben voor de overwinning maar momenteel gaat het er alleen om dat we weer gaan winnen en dan komt het vertrouwen vanzelf terug.

Oscar ben ik absoluut geen fan van. Hoe matig Hazard het ook doet, ik zie hem nog altijd 100x liever dan Oscar.

4 november 2015 om 23:19

Jouw idee van kennedy links en hazard centraal vind ik erg goed klinken, daar heb je goed overnagedacht. Kennedy heeft regelmatig leuke dingen laten zien en hazard op een andere positie zou misschien ook positief uit kunnen pakken, hoewel hij helaas vreselijk uit vorm is natuurlijk. Waarschijnlijk zien we dit idee nooit terug in een wedstrijd, maar ikwil je wel credits geven voor je idee (ik kan alleen geen plus 1 geven op mobiel).

5 november 2015 om 00:52

Bedankt martini.

Kenedy is nog jong, maar valt vaak heel goed in. Komt veel dreiging uit van die knul. Zou eventueel onze nieuwe spits kunnen worden. Een type walcott/aubameyang. Maarja.. zal wel nooit realiteit worden helaas.

Ik hoop dat Chelsea zo gaat spelen de aankomende wedstrijden. Hopen dat Baba zijn basisplaats vasthoudt want Ivanovic is totaal niet meer wat het geweest is. Loftus-Cheek moet ook meer kansen krijgen want slechter dan Matic of Mikel kan je op dit moment niet spelen.

Begovich
Azpi
Zouma
Terry
Baba
Loftus-Cheek
Ramires
Willian
Oscar
Hazard
Costa

Hele goede eerste helft en een slechte tweede helft. In de eerste helft oogden we fris, goede combinaties en we domineerden. In de tweede helft liepen we weer teveel naar achteren, hadden we te weinig balbezit en slechte passes. Willian, wat een speler is dat zeg. Deze man bepaalt het spel van Chelsea op dit moment, enige speler die al het hele seizoen een voldoende scoort. Wat een goal ook pfff. Oscar speelde in de eerste helft ook redelijk, zakte in de tweede helft terug. Baba ook in eerste helft heel goed, speelde vol zelfvertrouwen. Slechtste man van Chelsea was Costa, die man heeft niks goeds gedaan en verloor alleen maar de bal. Hazard viel trouwens heerlijk in, heel erg fel en veel beweging.Tot slot kreeg ik echt kippenvel hoe het publiek met Mourinho is omgegaan, prachtige momenten. Nu doorgaan en komend weekend een goed resultaat halen. Come on Chelsea!

WE Hebben Drie Punten! IK Herhaal, WE Hebben Drie Punten!

Veel mensen gaven de voorkeur aan Hazard wanneer de vergelijking ging tussen hazard en neymar.
Neymar doet wekelijks zijn ding bij een veel meer voetballende dominantere ploeg. Toen er enkele acties bij neymar mislukte, toen was hij een commerciële aankoop. Nu het hazard nog veel minder vergaat (en al langere tijd), dan is het de fout van Mourinho.
Wederom een voorbeeld dat het ik-mag-je-gehalte een groot onderdeel is bij het beoordelen van een speler.

4 november 2015 om 23:19

Dat is standaard. Was het in die zomer dat ze aangetrokken werden niet altijd Bale vs Neymar, waarbij letterlijk elke Real en Barca fan voor hun speler koos? Terwijl ze eigenlijk niet eens te vergelijken zijn, zulke andere type spelers. Geldt ook voor Hazard en Neymar, waar Hazard laat zien over een meesterlijke dribbel te beschikken en daarmee zijn team te helpen, drukt Neymar zich af met doelpunten en directere assists. Valt ook niet echt te vergelijken, allebei enorm belangrijk. Logisch dat men dan voor zijn eigen speler kiest.

Zonde, was wel weer leuk geweest als Mourinho was gaan roepen dat Costa voor die Schwalbe een pingel had moeten hebben. Dat was uiteraard gebeurt bij een 1-1.

4 november 2015 om 23:37

Zo stom moment ook, de Costa van voorheen had die bal een meter eerder al lang in de verre hoek gekregen. Die vent raakt nu letterlijk ook geen bal meer en wil pas schieten als ie 2 mm van de doellijn staat. Diego Costa die zelfvertrouwen mist. Nooit gedacht dat we dat voor mogelijk hadden kunnen houden.

5 november 2015 om 00:55

Snap er ook niks van inderdaad, vorig seizoen bleef hij in zo'n situatie gewoon staan en scoorde hij ze. Hier was hij ook in een prima scoringspositie als hij door was gegaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren