Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe pikt 53-voudig international gratis op na vertrek bij stadgenoot

Laatste update:

Caner Erkin keert terug bij Fenerbahçe, zo maakt de Turkse topclub via de officiële kanalen bekend. De 31-jarige vleugelverdediger heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract, met een optie voor nog een seizoen. Erkin komt transfervrij over van stadgenoot Besiktas, waar zijn verbintenis onlangs na vier jaar afliep, en speelde eerder ook voor Maniaspor, CSKA Moskou, Galatasaray en Internazionale.

Erkin is geen onbekende bij Fenerbahçe, want hij speelde tussen 2010 en 2016 al in het Sükrü Saracoglu Stadion. Na 213 wedstrijden voor Fener te hebben gespeeld, koos de 53-voudig Turks international voor een vertrek naar Internazionale. Erkin werkte in Milaan kort samen met Frank de Boer en leverde later forse kritiek op de Nederlandse oefenmeester. De vleugelverdediger verliet Internazionale na één seizoen alweer om terug te keren naar Turkije, waar hij in eerste instantie op huurbasis aan de slag ging bij Besiktas.

Besiktas nam hem een jaar later voor 750.000 euro definitief over van Internazionale en namens de Zwarte Adelaars kwam Erkin tot 122 optredens. In het afgelopen seizoen was hij over het algemeen basisspeler in het elftal van trainer Sergen Yalcin en met maar liefst elf assist in de Süper Lig wist hij zich te onderscheiden. Na het verlopen van zijn contract heeft Erkin nu dus gekozen voor een terugkeer naar Fenerbahçe, waar hij na Mert Hakan Yandas (overgekomen van Sivasspor), Gökhan Gönül (overgekomen van Besiktas) en Ismail Yüksek (overgekomen van Gölcükspor) de vierde zomerse aanwinst is.

Goede zet van Fenerbahçe?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is dit nou weer voor transfer. Ik begrijp er niks van, hij is al helemaal versleten en nog is oud...

6 augustus 2020 om 17:18

Heb jij onze linksbacks gezien? Oh nee wacht, hadden we niet meer.

Iets met uitspugen en dan weer oplikken... Ik snap dat we aankomende seizoen resultaten moeten boeken, maar dan heb ik liever een kaliber minder dan deze *&$#*@(. De transfer van Gökhan kan ik accepteren, ik heb hem nooit een verkeerd woord over onze club horen zeggen. Maar de dag dat Caner een buiging maakte in Kadikoy voor Besiktas fans is wel echt de druppel geweest.

6 augustus 2020 om 17:19

Furkie laat dat sentimentele gaan. De club heeft dringend prestaties nodig. Daarin kan caner goed helpen. Kampioen worden en CL moeten we voor gaan. Dan heb je spelers als caner nodig die er al staan.
Stel het is niks? Kan je na 1 jaar uitzwaaien prima contract

6 augustus 2020 om 17:38

Caner is echt niet de persoon die het verschil gaat maken waardoor we dringend prestaties gaan boeken. Daarnaast vind ik karakter heel belangrijk, zo ook bij een voetballer, maar dat is dan mijn denkwijze. Met een linksback tussen het niveau van Hasan Ali en Caner in was het ook wel goed gekomen. Ik moet het allemaal nog maar even zien met hem.

6 augustus 2020 om 17:45

Hij is niet de persoon die het verschil gaat maken. Maar kan wel een belangrijke schakel zijn en je op weg helpen naar het kampioenschap

6 augustus 2020 om 17:52

Novak is ook zeer dichtbij... ik hoop dat deze Caner dan zijn back-up zal worden. Daar kan ik mee leven 😜

6 augustus 2020 om 18:20

Kampioen worden met spelers als Caner ? Jij hebt echt geen voetbalverstand cocuk. Fijn dat het bestuur van FB zelfde visie heeft als jij, misschien zit er dan voorronde EL voor jullie in

6 augustus 2020 om 19:30

Tegelen27Fenerbahce is kampioen geworden met Caner als belangrijke basisspeler lan firildak 😂

6 augustus 2020 om 20:06

Toen was de rest van je teampje goed,caner deed gewoon mee ufaklik.

6 augustus 2020 om 20:30

Lincoln
Caner deed het uitstekend dat jaar. Onze backs vielen dat jaar heel positief op waaronder caner. Hij had hele goede voorzetten en deed goed mee in de aanval. Scoorde ook nog eens af en toe. Caner was een belangrijke speler in het kampioenschap.
Een beetje eerlijk zijn kan geen kwaad.

Ze komen vanzelf terug naar de grootste club in turkije. Goede LB waarmee je kan strijden voor de kampioenschap. Veel beter dan HAK in ieder geval. Goede zaken gokhan is ook al binnen. Misschien straks een artikel daarover.

6 augustus 2020 om 17:25

Dit was puur en alleen een geldkwestie volgens mij hoor. Gökhan en Caner hebben altijd goed gepresteerd en zich positief geuit over hun voormalig werkgever Besiktas. Ik had ze beiden, zeker vanwege de financiële perikelen, nog graag een jaar langer bij BJK gezien, maar ik wens ze het allerbeste bij hun nieuwe (oude) club. Inmiddels ervaren rotten die een club echt kunnen helpen kampioen te worden. Echter, is daar bij Fener nog wel het een en ander meer voor nodig.

6 augustus 2020 om 17:50

Bedankt voor je eerlijke objectieve reactie. Jammer dat men niet kan toegeven dat dit backs zijn die een club kunnen helpen kampioen te worden.

6 augustus 2020 om 17:44

@Batigolaco En ja hoor, hier is meneer weer met zijn arrogante uitspraken. Jongeman, Caner is echt helemaal klaar... Deze gast irriteerde me gewoon bij het bekijken van de wedstrijden van BJK dit jaar. Geeft per wedstrijd 20 voorzetten waarvan 18 onnodig. En dan moet ik het niet hebben over zijn misselijk makend gedrag. Eerlijk gezegd hoort hij wel qua gedrag bij de club wie notabene jij support. BJK doet het ontzettend goed door een stap te zetten richting een schone lei en hierbij een schoonmaak te doen binnen haar selectie. Wat zo grappig is, is dat Fenevbahve geen geld heeft om Novak te binden dus moeten ze het hebben van Caner. Daarom ook dat gehuil om het versoepelen van limiet. Het wordt alleen maar erger daar. Weinig geld, geen prijzen sinds 2013, geen europees voetbal en dan komt er een clown aangeven dat dit de grootste club is in Turkije. Droom verder maat...

6 augustus 2020 om 17:49

@TSBABACANBen jij in het modder aan het spelen. Je gooit er maar al te graag mee.denk aan je hart het is warm. Trouwens ben je al in het museum geweest van fenerbahce. Het kampioenschap beker van 2011 staat daar te glanzen.

6 augustus 2020 om 17:53

Bro, jij bent echt de laatste die over de prestaties van Fener mag praten. Met jij doel ik meer op de club van je. Trouwens, ik wil je graag over een klein uurtje spreken wanneer Novak heeft geposeerd met een Fener shirt.

6 augustus 2020 om 17:59

Laat hem man hij is zielig. 2011 zit diep in hun. Fener zal altijd een grotere club zijn dan Trabzonpor. Zelfs als fener niet bestaat zal het groter zijn. Trabzonspor Ha Ha 😂

6 augustus 2020 om 18:01

@Batigolaco je comeback wordt met de dag slechter en slechter. Telkens heb je het over jullie museum en 2011. Laat dat gaan en richt je op het heden, had ik het ook al in een eerdere artikel over. Als je even aandachtig leest, gaat het hier niet om fabeltjes. Ik weet dat ze kleine kinderen graag fabeltjes voorlezen, maar aandachtig lezen komt voorop als het gaat om een stap richting volwassenheid.

6 augustus 2020 om 18:08

Jij bent ook steeds bezig over geen prijzen sinds 2013. Als ik dan wat over 2011 zeg kan het niet. Is maar 2 jaar verschil he. Dat ik niet aandachtig lees oke ? Maar weetje wel wat jij typt ?

6 augustus 2020 om 18:10

Bro, Novak 3 jaar getekend bij Fener. Heb jij nog wat toe te voegen of?

6 augustus 2020 om 18:15

@Batigol. Ik wilde dit vanaf de zijlijn bekijken maar dat gaat niet meer nu jij jezelf op de borst klopt. Die beker van 2011 staat niet te glanzen in jullie kast. Het is een symbool van diefstal in Turkije. Jij mag daar trots op zijn. Wij van Trabzonspor willen zo'n verkregen beker niet. Maar goed, jullie wel. Daarnaast is het weer zo dat FB een speler van TS nodig heeft om vooruit te komen. Dat is het punt wat TSBABACAN wil maken. Je bent niet de grootste club als je de meeste prijzen pakt. Dat denk jij en anderen die enkel om prijzen geven en niet om voetbal. FB maakt geen enkele speler beter. TS wel. Daary hebben jullie onze spelers nodig. Als FB niet in de stad Istanbul zat, gingen onze spelers er niet heen. Laten we eerlijk zijn, de club is niet aantrekkelijk. De stad wel. De clubs in Istanbul hebben weinig met voetbal te maken. In Trabzon draait het allemaal om voetbal. Dit is niet beledigend bedoeld. Ik wil een oprecht gesprek. Je kunt in het Turkse voetbal TS niet uitvlakken. Bijna elk kampioenschap van FB, GS, BJK is gewonnen met een speler, technisch iemand of bestuurder die uit Trabzon vandaan komt. Dat weten de meesten wel, maar de jonge generatie niet. Daarom kan je niet zo over TS praten. Tegelijkertijd is het ook de reden waarom TS altijd het meest wordt tegengewerkt. Als ze TS met rust zouden laten, weten ze dat er een periode gaat komen waarbij TS zal heersen in TR. En juist dat willen ze niet toelaten.

6 augustus 2020 om 18:15

@Batigolaco zoals ik zei, aandachtig lezen. Ik heb het over een prijs pakken. Wij hebben recent een prijs gepakt en jij doet stoer over een kampioenschap uit 2011. Begin langzamerhand moe te worden om dingen uit te leggen..

6 augustus 2020 om 18:18

@FenerMadrid Netjes, ik had hem niet weg gewild en ik had niet verwacht dat die zou tekenen. Ik hoop voor julllie dat die zijn verdedigende taken kan opschroeven, want aanvallend is die zeker goed.

6 augustus 2020 om 18:23

@Fenermadrid. Ik wil niet beledigend zijn. Maar je spreekt jezelf tegen. De hele club TS mag zeker over FB praten. Waarom? Omdat de prijzen van FB vaak zijn beste voetbal speelt met spelers die bij TS vandaan komen. Nu ook weer. FB wil kampioen worden en willen daarna Novak van TS kopen. Zonder TS komt FB niet vooruit. Altijd achter spelers van TS aanzitten. TS heeft FB niet nodig om beter te voetballen. Wij maken zelf spelers beter. Daarom zou ik pas op de plaats maken als ik jou was wanneer je het over TS hebt. Jullie hebben ons nodig, wij jullie niet. (en dat bedoel ik niet hatelijk ofzo).

6 augustus 2020 om 18:26

@TSBABACAN, maak je niet druk zijn transfer naar fener kost hem zijn carriere, hoe kan je van een ploeg dat zo goed presteert naar een middenmoter gaan, rare keuze...

6 augustus 2020 om 18:27

Ik heb respect voor je mening Okan maar dit is zonder twijfel de grootste onzin die ik in tijden heb gezien. Een club als Fener die Trabzon nodig heeft om verder te komen? Serieus?

6 augustus 2020 om 18:28

@Fenermadrid. Ja, ik heb wat toe te voegen. Trabzonspor maakt spelers beter en Fenerbahçe niet. Daarom kopen jullie jarenlang spelers van ons. Omdat niemand bij FB spelers beter kan maken. Erol Bulut al helemaal niet. En met zijn ego en die van Volkan en Emre, en Ali Koc, gaat het straks weer helemaal mis bij jullie. Compleet fout beleid bij jullie. Novak gaat spijt krijgen betreft de club waar hij voor gekozen heeft. Maar hij woont wel in een mooie stad straks. We gaan het zien.

6 augustus 2020 om 18:37

@Batigolaco. Je zit er naast maat. 2011 is bewezen diefstal. De UEFA heeft dit bevestigt. De Turkse bond heeft dit gewoon genegeerd en de beker uitgereikt aan FB. Maakt mij niet uit. TS wil zo'n beker niet. FB wel, en jij ook. Prima. Daar zeggen wij niks over. We zeggen enkel dat het bewezen diefstal is. Of ga jij zeggen dat dat niet zo is terwijl het onderzoek van de UEFA gepubliceerd is. Dus die prijzen van FB vallen niet al te serieus te nemen. Het spijt me. Elke beker van TS is op eigen kracht verdiend. Dat bepaalt hoe groot een club is. Niet de discutabele prijzen of het aantal fans. Ik zie ze namelijk weinig in Trabzon. Maar wel veel Trabzonfans in Istanbul. Trabzonspor is groter dan jij denkt. FB is zeker niet groter. Het spijt me

6 augustus 2020 om 18:40

Fener fans zitten over de hele wereld. Niet zoals trabzon alleen in trabzon, en een paar in Istanbul 😊😛

6 augustus 2020 om 18:44

@Fenermadrid. Ik snap dat dit een invalshoek is die nooit bij jou is opgekomen. Daarom vind jij het onzin. Maar wees eens eerlijk: hoe vaak wil FB spelers van TS? Dat is normaal in het voetbal. En dan gaat FB nog beter spelen. De manier waarop TS werkt gaat na volgend seizoen gekopieerd worden door FB. Let maar op. Want met Erol Bulut wordt het helemaal niks. Hij heeft een ego. En Emre, Volkan en Ali ook. Weer een ramp seizoen dus. Daarna zullen ze nooit toegeven maar gewoon het complete beleid van TS kopiëren. Dat bedoel ik met dat ze TS nodig hebben. Het is absoluut niet hatelijk bedoeld. Yanlis anlama.

6 augustus 2020 om 18:50

@serkan59. Hier maak jij dus een denkfout vriend. Beide groepen fans zitten over de hele wereld. En wat bedoel je ermee! Dat als je meer fans hebt je een grotere club bent? Daar zit je dan ook fout. Je bent een grotere club als je spelers beter maakt en zo carrières van spelers begint en voortzet. Dat zie je bij TS. En niet bij FB. Als je bij FB speelt loopt het vaak niet goed met je carrière af. Ik denk niet dat je dan een grotere club bent dan TS dat carrières begint.

6 augustus 2020 om 19:15

@Okan: wat heeft de uefa bevestigd? Waar heb je het over? De uefa heeft niets bevestigd.. die hebben alleen gezegd geen risico’s te willen nemen. Maar wat verwacht van de uefa na alle ophef in Turkije destijds. Wat is er bewezen? Vertel me? Volgens mij is iedereen die deze smet Fenerbahçe heeft aangesmeerd het land uitgevlucht.. dat weet jij zelf ook. Of kijk je geen nieuws? Fenerbahçe is bijna geheel vrijgesproken.. dus waar heb je het over? Denken jullie nu echt dat je de beste club bent omdat je een jaartje goed gepresteerd hebt en sinds 2 jaar boven Fenerbahçe eindigt? Wist jij dat Fenerbahçe sinds de oprichting van deze competitie 1958 bovenaan staat met de meeste punten? Hoe oud ben jij eigenlijk? Stop eens met onzin uitkramen en begin met het tonen van respect naar de andere clubs.. je zit alleen maar modder te gooien en al je argumenten zijn gebaseerd op complottheorieën..

6 augustus 2020 om 20:53

Fenerforever. Vertel mij eens waarom de UEFA toen FB 'kampioen' werd het jaar daarop heeft besloten dat FB niet mee mocht doen aan de CL. Waarom was dat? Met een officieel statement stelde de UEFA dat FB zich schuldig had gemaakt aan omkoping. Heb jij dat nieuws gemist of zit het niet meer in je geheugen. Waarom werd FB uitgesloten van deelname aan de CL toen? Omdat ze zich schuldig hebben gemaakt aan omkoping. Daar hoef je niet omheen te draaien. Verder heeft de UEFA het aan de TFF gelaten betreft de Superlig. En de vrienden van FB bij de TFF hebben FB weer geholpen. Daar hoef jij niet zo moeilijk over te doen hoor. En jij denkt echt dat de UEFA dit heeft gedaan omdat ze geen risico wilden nemen? Nou, dan zou FB dat echt wel hebben aangevochten. Maar dat deden ze niet want dan zou de beerput opengetrokken worden en dan zou het helemaal boven water komen. Dus heeft FB het er maar bij gelaten. Maar wat doe jij moeilijk? Jij bent toch trots op die beker? Dat mag hoor. Ik zou dat nooit zijn. En jij snapt niets van mijn posts. Want ik heb zeker veel respect voor de clubs FB, GS, BJK. Maar niet voor sommige mensen die daar werkzaam zijn. Omdat die eigenhandig het Turkse voetbal de nek hebben omgedraaid. Als die mensen wegzijn bij die club, heb ik nooit negatief commentaar. Je verdere commentaar is het niet waard om op te reageren. Waarom? Omdat jij puur wil bewijzen dat FB boven TS staat. En daar gebruik jij de verkeerde argumenten voor ook. Weet je hoe je kunt weten welke van de 2 clubs beter/groter is? Kijk maar eens rondom het stadion en in de stad als TS op bezoek is bij FB. En vergelijk dat met FB dat op bezoek is bij TS. Dat is iets wat niet beïnvloed kan worden door de TFF en scheidsrechters. Daarom zeggen die punten waar jij het over hebt ook helemaal niks.

6 augustus 2020 om 22:42

Dat is niet waar wat je zegt! Je verdraait de boel. De uefa heeft nog nooit met een officieel statement gezegd dat Fenerbahçe zich schuldig heeft gemaakt aan omkoping en om deze reden uitgesloten van europees voetbal. Hoe kan dat trouwens? De rechtszaken waren niet eens begonnen. Hoe kun je dan beoordelen of iemand schuldig is. De turkse bond heeft Fenerbahçe niet naar de CL gestuurd omdat de uefa heeft gezegd dat als bewezen wordt dat FB schuldig is, er grotere straffen zullen komen..hiervoor hebben ze zelfs een papiertje laten tekenen. Maar omdat jij in 2011 nog in groep 2 zat, kon je het allemaal niet lezen uiteraard..

6 augustus 2020 om 23:25

Als de Turkse bond FB niet naar de CL heeft gestuurd, waarom hebben ze FB dan wel tot kampioen uitgeroepen? Dan zou de bond uit voorzorg dat toch ook niet doen? En wat staat er in dat document? De UEFA heeft omkoping bestraft maar de Turkse bond niet. Je weet toch wat de toenmalige voorzitter van FB is overkomen? Vervolgens stel jij dus dat FB niets met omkoping te maken had, maar toch door de bond/UEFA werd uitgesloten van deelname aan de CL. Dan zou ik zeggen: vecht dat aan FB. Nou, dat is niet gebeurd, he. Dat geeft aan dat FB koste wat kost geen onderzoek wilde. Heel TR weet waarom. Vervolgens zijn er nog meer dingen die ik kan zeggen, maar dat doe ik niet. Ik wordt ook niet persoonlijk zoals jij dat wel wordt naar mij. Gewoon niet meer doen en netjes houden.

7 augustus 2020 om 02:42

Het is helemaal geen schande om een speler van Trabzonspor over te nemen om vooruit te komen. Altay Bayindir is van Ankaragucu overgekomen, Muriqi van Rizespor etc etc dus van zulke teams pakken we ook gewoon spelers. Deze gebruiken die teams als springplank om naar het paradijsleven in Istanbul te komen.

7 augustus 2020 om 08:03

@Okan: Nee echt is dit serieus? Begrijp jij het echt niet allemaal of kan ik het niet uitleggen.. ik probeer het nog een keer.. er is een beschuldiging.. mensen worden opgepakt..helaas in Turkije worden mensen lang vastgehouden nog voordat er iets bewezen.. heel media zorgt ervoor dat met nep-artikelen en valse informatie alsof er omkoping is.. vervolgens worden ze vrijgelaten.. de uefa zegt tegen de bond: als er echt omkoping wordt bewezen wil ik geen risico’s nemen en sluit ik heel Turkije uit.. uefa is slim.. legt dus de verantwoordelijkheid bij de Turkse bond neer.. de bond stuurt Fenerbahce niet.. waarom is de uefa slim? Die denkt straks sluit ik Fenerbahçe uit.. wordt onschuldi bewezen dan moet ik de schadevergoeding betalen.. dus bedreigt als het ware de bond.. de bond stuurt Fenerbahçe niet.. de rechtszaken lopen nog.. eind dit jaar is het klaar.. het is nog een formaliteit de uitspraak.. dat moet het hooggerechtshof doen.. dat is dus de yargitay zoals dat heet.. als dat pas klaar is kan Fenerbahçe zijn rechtszaken beginnen en de schadevergoedingen indienen.. dat gaat dus komen nog.. zo werkt het.. jij stelt alleen maar vragen en je maakt een heel verhaal gebaseerd op twee onjuistheden.. je manipuleert en schrijft dingen die niet kloppen.. ik geef informatie waar jij op kan reageren, maar dat doe je niet.. je hebt het alleen maar over de uefa wat al niet klopt en dat de voorzitter is vastgezet destijds.. dat was het hele complot toch.. geef jij maar antwoord op deze vragen: waar is heel het OM van toen? De hoofd van de OM, al hun advocaten? De hoofd van de politie van Istanbul destijds? Al die politie agenten? De journalisten voor nep berichten? Waar zijn ze allemaal? Allemaal voortvluchtig.. het land uitgevlucht.. ze worden allemaal gezocht door de turkse staat.. de helft zit in Griekenland en een ander helft in andere landen waar Turkije dus geen uitleveringsverdrag mee heeft..Andere vragen: is er tot nu toe een voetaballer, ook maar eentje.. trainer, scheidsrechter of voorzitter van een andere club opgepakt of veroordeeld of whatever datt ze omgekocht zijn inzake deze? Het antwoord is NEE.. In 2011 was het Feto die alles in kaart heeft gezet met valse documenten en tapes die gemanipuleerd zijn, scripts die aangepast zijn etc. Via hun eigen media is dit als waar zijnde naar buiten geserveerd.. en daarin ben jij blijven hangen.. je schrijft steeds dezelfde dingen, je start met de uefa wat jou enige argument is.. die informatie klopt al niet wat je geeft.. de uefa kan in deze niet straffen.. die neemt alleen maatregelen want ze willen de naam van de CL zuiver houden..over persoonlijk zijn gesproken: jij noemde mij een vmbo 2 niveau tijdje geleden.. dat was er niet in mijn tijd.. daarom heb ik vwo gedaan.. voetbal is mijn liefde en Fenerbahçe mijn leven.. als er omkoping zou zijn zal ik de eerste zijn die opstaat en zegt dat dat waar is.. want eerlijkheid staat voor mij voorop.. en geloof er heilig in dat dit zelfde geldt voor Aziz Yildirim.. er is geen omkoping.. dat hebben ze jullie wijs gemaakt.. in november a.s. komen de laatste zittingen.. daarna is het de beurt aan Fenerbahçe.. dit is hoe het werkt in de rechtstaat.. in 2011 niet omdat het een Feto-staat was.. zo simpel is het.. als je het nu nog niet begrijpt, twijfel ik aan jou eerlijkheid..

7 augustus 2020 om 10:04

@Fenerforever. Het is een mooi verhaal dat goed in elkaar overloopt. Maar wie zegt dat de Turkse bond en UEFA zo gehandeld hebben? En waarom zouden die mensen dit destijds FB willen flikken? Waarom willen ze FB omkoping in de schoenen schuiven? Wat is hun eigen belang daarbij? Daar kan je natuurlijk wel 1000 redenen voor hebben. Maar feit blijft dat Yildirim toendertijd verheldering had kunnen brengen, maar dat niet deed. Hij gedroeg zich zeer verdacht door te zwijgen en te ontwijken. Als je onschuldig bent, treedt je juist naar voren. Ik begrijp jouw standpunten wel en hoop voor jou dat het zo is. Feit blijft dat het zaakje nooit zuiver zal zijn alleen al om het feit dat Yildirim zich verdacht gedroeg. Hij had opheldering moeten geven. De huidige sport media praat sowieso niet meer over belangrijke dingen. Zoals waarom er in de Superlig per se een kampioen moest komen en ACHTERAF besloten wordt dat er geen degradanten zijn. Dat is onbegrijpelijk. Maar er wordt zelden in de media over gesproken. Wat betekent dat? Hoe kan ik de huidige media nog serieus nemen omtrent neutrale berichtgeving? Dus de zaak van FB zal ook nooit zuiver zijn, helaas. In ieder geval zou ik die beker nooit hebben willen aannemen. Puur om deze zaak eromheen. Maar FB doet dat wel. Maak een statement als club zijnde en geef die beker aan de bond terug. Tot na de rechtzaken. Net als Besiktas een poos geleden een statement maakte en niet kwam opdagen tijdens die wedstrijd.

7 augustus 2020 om 11:28

@DiegoLugano. Het is begrijpelijk dat spelers van andere clubs naar FB komen. Over het algemeen heb je dan een hoger salaris en het leven in Istanbul is natuurlijk geweldig voor hun. Daar is geen discussie over. Mijn punt is dat FB zelf zelden spelers beter maakt. In plaats van dat ze hun eigen spelers doorontwikkelen, kopen ze gelijk andere spelers die ook weer met hun ontwikkeling stil komen te staan bij FB. Dat overkomt veel spelers van TS die naar FB gaan. Terwijl ze bij TS proberen spelers door te ontwikkelen. Ze trekken technische mensen aan die dat kunnen. Dat zie ik niet bij FB. Het is irritant dat FB, GS, BJK zelf weinig spelers opleiden, maar wel spelers in ontwikkeling bij TS wegplukken. Waarna de carrière van die speler niet van de grond komt. Zo kan die speler het Turkse elftal ook niet halen. Zo daalt het niveau van het Turkse voetbal. Het is toch opvallend dat onze beste spelers bij het Turkse elftal allemaal in Europa spelen. Geen een topper komt bij FB, GS, BJK, TS vandaan. De eerste zullen bij TS vandaan komen. TS wil dit ook, daar is het beleid op gemaakt. FB zou zelf op moeten leiden. Maar ze denken daar niet eens aan. Dat is mijn punt.

6 augustus 2020 om 19:34

Succes Gozert met deze man. Ben hem liever kwijt. Blij dat hij jullie wel gelukkig maakt. Nu hoef ik iig geen zondes te plegen voor de gemiddeld vijftig verkeerde pases per wedstrijd .

6 augustus 2020 om 20:04

Dankjewel ik was blij met hem hoe hij presteerde bij fener. Misschien pakt hij die draad gewoon weer op. Hoop ik in ieder geval

7 augustus 2020 om 01:35

Ik snap dat fener prestaties op korte termijn nodig heeft, alleen kan ik hier echt nul komma nul redenen vinden voor een ‘lange termijn’ visie die Ali Koc beaamt. Jij wel?

7 augustus 2020 om 08:14

Hier kan ik een visie voor lange termijn ook niet vinden. Maar laten we even verder kijken. Met Altay, sadik ciftpinar, omer faruk beyaz, mert hakan yandas, ferdi kadioglu, allahyar hebben we een hele hoop toekomstgerichte talentvolle spelers.
Misschien komen daar nog enkele bij ( hoop op darri )

7 augustus 2020 om 11:35

@Batigol. Dat zijn inderdaad talentvolle spelers. De vraag is alleen wie ze verder gaat ontwikkelen. Erol Bulut en zijn staf? Die is door zijn ego enkel met zichzelf bezig. Volkan? Emre? Die gaan straks ook weer door hun ego over elkaar heen buitelen. We hebben ze langs de lijn gezien in de halve finale van de Ziraat Kupasi. Volkan trok een schreeuwende Emre weg. Dat gaat straks botsen met hun ego's. En Ali Koc runt de club als zijn bedrijf. Enkel inkoop en verkoop. Weinig ontwikkeling. En in die situatie moeten de spelers in het veld presteren. Zonder sturing en richting. Zolang dit niet verandert zal FB niet goed spelen. Het is voor de club beter dat al deze mensen weggaan en er mensen komen die de club belangrijker vinden dan zichzelf.

Zowel GG als Caner hebben vandaag getekend bij FB. In eerste instantie vond ik het jammer had ze nog een jaar bij ons willen zien, maar na de uitspraken van Caner ben ik o zo blij met zijn vertrek. Je hele familie is voor alles uitgemaakt toen je in dat stadion ging spelen. Als je een beetje eer hebt dan ga je niet terug lijkt me maar voor money doe je nou eenmaal alles. GG wens ik verder gewoon succes heeft altijd alles gegeven maar is gewoon een Fener supporter, ook hij kiest voor het geld. De rol van Emre zal wel belangrijk geweest zijn denk ik.

En wij? We voegen ons samen met Alanyaspor geloof ik. Hoop maar dat we weten waar we mee bezig zijn anders wordt het nog een lange jaar.

Caner, Carsi is waiting for you mate

6 augustus 2020 om 17:25

Bro, Caner ben je liever kwijt da rijk, GG zou nog wat kunnen toevoegen aan Besiktas maar Caner is allang klaar, hoort ook bij een subtopper thuis.

6 augustus 2020 om 22:28

Nog steeds de een van de beste linksback van de turkse competitie.....weet je wie echt klaar is ...arda!

7 augustus 2020 om 00:01

We gaan het zien, ik heb er ook niet veel vertrouwen in, gokje waard.

6 augustus 2020 om 17:49

GG heeft gewoon een adelaar op z'n been, toch? Geen gele kanarie.. en toch altijd blij met GG geweest!

6 augustus 2020 om 17:56

Gtore, eerloze speler bij een club met eerloze supporters.. perfecte match lijkt mij!

Hahahaah who is next? Guiza? fener is zo erg afgetakeld dat er spelers van Besiktas gehaald moet worden om weer mee te kunnen doen boven in (denken zij) zowel Caner als Gokhan gaat fener geen kampioen maken, gelukkig is Hulk ook binnen blijft het gemiddelde leeftijd een beetje laag.

6 augustus 2020 om 17:51

Wat een haat tegen Fener he.. ook de post van trainer en Mert Hakan zeer fel tegen fener.. zeg eens eerlijk, krijg je Fener niet uit je dromen?

6 augustus 2020 om 17:54

Dit valt mij ook op elke topic weer man. Als ik deze gozer kon blokkeren zodat ik geen reacties van hem zie had ik dat graag gedaan. Heb veel Fener haters gezien, maar sheva7 is de aanvoerder volgens mij, niet normaal.

6 augustus 2020 om 17:57

Hij heeft 20 jaar zweten en trillend de uit derbys moeten kijken. Hij heeft een trauma opgelopen. 6-0 etc doe rustig met hem. Bij sheva lopen de draadjes in zijn bovenkamer de verkeerde kant op door fener.

6 augustus 2020 om 18:13

“ ook de post van trainer en Mert Hakan zeer fel tegen fener..” ik vond het interessant dat Mert Hakan voor een club koos die geen Europees voetbal speelt, wat is daar fel aan?

6 augustus 2020 om 18:16

@Furkie, valt mij ook op dat er fenerliler zijn die fener nogsteeds grootste club van Turkije noemt terwijl zij 7 jaar lang nergens zijn, grote praatjes dat wekt irritatie en uiteindelijk krijg je dit, ik geef ook mijn mening hoe ik over de transfers denk van fener, buiten GG is het 3 keer niks.

6 augustus 2020 om 18:30

Na 20 jaar verliezen kunnen jullie nog maar 1 ding tegen de gala fans zeggen en dat is 6-0.
Kom met wat nieuws, want ik hoop heel erg dat Gala jullie vernederd met een uitslag van 4 of 5 tegen 0

6 augustus 2020 om 18:35

@BlackEagleQ7 dat hebben we ook in de beker finale gedaan 5-1 was het toen, maar dat vergeet men snel, hoop niet dat GS met 6-0 wint van fener anders hebben ze helemaal niks meer om trots op te zijn.

6 augustus 2020 om 19:16

Wat betekent “Europees voetbal” anno 2020 nog voor Turkse clubs en de spelers daarvan? 6 wedstrijden vernederd worden door kleine clubs uit dorpen etc? Kijk naar Besiktas en Trabzon dit seizoen. We zijn letterlijk afgezakt naar de 11e plaats. Zolang je niet meedoet in Europa is het slechts extra moeite in de vorm van reizen en jezelf vermoeien om niets. Veel success in de Groepsfase van de europa league waar je er misschien weer uit wordt getrapt door een ploeg van het caliber Ostersund.

6 augustus 2020 om 19:27

Als jullie het niet hadden verprutst had hij vandaag voor jullie geposeerd..

6 augustus 2020 om 17:55

Hahahah check mensen de grootste hypocriet op VZ. En maar huilen als andere mensen provoceren. Ga Belhanda pesten man. Misschien gaat hij dan wel weg 😂

6 augustus 2020 om 18:17

Ow toch wel weer reageren op mij? Het enige wat je nog hebt is die 6-0 voor de rest niks, 7 jaar lang geen bekers pakken is toch erger als een 6-0, o wacht winnen van GS is belangrijker als prijzen pakken voor de fener fans😂 edit: je lijkt echt op een kleine jochie die backup nodig heeft met “check mensen”

6 augustus 2020 om 18:41

Liever 6-0 in een competitiewedstrijd dan een pak slaag van 5-1 in een bekerfinale krijgen.

6 augustus 2020 om 18:53

Ben volwassener dan jou, zeer zeker. Als ik onder een gala artikel ga haten mag dat niet. Doe je ding maat veel plezier ermee. Even genieten van de transfer novak 😂

6 augustus 2020 om 18:57

32 jaar vervolgens met zulke reacties komen je bent echt volwassen, heb genoeg gehad voor vandaag, volgende topic gaan we weer 😁

6 augustus 2020 om 19:32

Novak is binnen reactie graaggg 😁

6 augustus 2020 om 18:51

Brooo heb het antwoord op je vraaag. Who is next ? Novak man !!! Toptransfer 3 in een dag. Ik zal maar niet meer lachen om ali koc 😂

6 augustus 2020 om 22:30

Die sheva heeft altijd van die rare opmerkingen. Caner is nog een van de beste backs in de turkse competitie....weetje wie echt klaar is...arda!

7 augustus 2020 om 15:38

@shevanr7 Jij en ik hebben altijd goede gezonde discussies en valt me soms tegen dat mijn mede-fenerliler zich soms zo uit de tent laten lokken.ik ben het wel in grote lijnen eens met je berichtgeving hierboven. We halen wederom verloren vedettes terug. Emre is weggegaan en komt jaren later als (met alle respect) opa terug. Gökhan & Caner ook op een fatsoenlijke leeftijd weggegaan en komen dan ook als oudjes terug. Misschien dat ze één jaar iets kunnen leveren omdat ze zich willen bewijzen en iets goed willen maken maar hey.... Fener is geen club die voor één jaar mee doet aan de kampioenschap.focus je dan ook meer op de jeugd zou ik zeggen. Begint Ferdi eindelijk te spelen en Ömer Faruk ook, komen er weer 3 ouderen bij. Straks ook nog Sosa (35) als ik de berichtgevingen mag geloven.

Ik snap best dat mijn club kapot gaat zo, waardeloze scoutingsapparaat, ga daarin investeren i.p.v. afgeserveerde spelers voor een hoge salaris naar binnen te werken. Die 17 jarige CV achterin bij altinordu ga die halen dan.

6 augustus 2020 om 17:35

Doel je op Ravil Tagir? Nee alsjeblieft niet. Die mag zijn carrière niet verpesten bij een Turkse topclub. Zeker met de aanstaande (absurde) buitenlandse spelerswet. Die moet lekker naar een Bundesliga club of Ligue 1 club om zich verder te ontwikkelen, iets wat Fener zeker NIET gaat lukken.

6 augustus 2020 om 17:49

Iets wat Fener zeker niet gaat lukken? Beetje kort door de bocht. Zo'n speler kan zich beter ontwikkelen tussen betere spelers en ervaring opdoen. Vanuit Fener kan die altijd voor 20+ miljoen weg. Iets wat de club ook goed zou doen.

6 augustus 2020 om 17:53

Ook gedacht aan speeltijd? Jullie hadden ene Merih in de opleiding, ken je die nog? Juist ja, 0 minuten in Fener gemaakt. Laatste speler die doorbrak was Semih en jij denkt doodleuk dat die cv van Altinordu bij Fener klaargestoomd gaat worden? Laat me niet lachen a.u.b.

6 augustus 2020 om 17:54

Puur kijkende naar het referentiekader van het afgelopen decennium, hoeveel spelers maken vanuit een subtopper/tweededivisie club de overstap naar een topclub en verdienen daarmee een transfer naar Europa? Ik zou het te allen tijden toejuichen mocht dit gebeuren hoor, maar ik prefereer toch een beter carrièrepad voor onze talenten dan een slopende loopbaan bij een topclub waar ze vol in de schijnwerpers staan.

6 augustus 2020 om 19:39

We praten hier over een individu. Als hij zich makkelijk staande kan houden, waarom kan hij dan niet al die stap zetten naar een topclub om in enkele jaren te rijpen voor het eerste? Per Schuurs is een goed voorbeeld vergeleken met hier in Nederland. Ik snap dat onder de huidige omstandigheden aangaande beleid dit niet bevorderend zou zijn voor zijn carrière.

In Turkije liggen die overstappen niet zo gevoelig blijkbaar. Burak Yilmaz die overal gespeeld heeft, en deze meneer ook. Nou moet ik wel zeggen, vond Caner Erkin toch wel een goede speler... Juiste mentaliteit en inzet... Hij is bijna altijd betrokken bij aanvallen (die vanuit zijn flank komen), maar staat ook weer achterin paraat. Hij dendert 90min lang over het veld, snap overigens niet dat Besiktas hem heeft laten lopen ? Prima speler, al heb ik hem dit jaar niet zo gezien ( misschien is dat t antwoord op de vraag die ik in mijn vorige zin stelde.. )

6 augustus 2020 om 17:54

Noppa, Caner staat garant voor minstens 20 tegendoelpunten, omdat hij nooit meeverdedigd.. je moet is voor de grap Besiktas Sivasspor van dit seizoen kijken.. in een enkele wedstrijd al 44 keer balverlies.. ben als Besiktas fan zijnde blij dat we van hem af zijn. + een hoog salaris. Dat is de rede dat we hem hebben laten gaan.

Lijkt net of ze bij Fenerbahçe totaal geen scouting hebben, of ze vinden spelers die Galatasaray eerst heeft gevonden of ze nemen de afdankertjes van besiktas over.. fener-fans ik wens jullie veel succes met Caner Erkin, die gozer is zo abnormaal slecht in meeverdedigen, hij heeft ons (bjk) minstens 20 tegendoelpunten opgeleverd omdat hij telkens maar niet meeverdedigd. Daarentegen staat wel een aantal assists, maar alsnog meer tegendoelpunten, dan assists.. nog een paar weetjes: Caner heeft 353 keer balverlies in de Süper lig en in de thuiswedstrijd tegen Sivasspor 44 keer (!) balverlies.. dat gaat flink wat irritatie opleveren kan ik jullie nu al vertellen.

6 augustus 2020 om 18:13

Ik denk dat je vergeten bent dat caner bij fener speeldde en ik weet wel wat zijn waardde is. Voor elke kans die hij creeert , geeft hij de tegenstander er vier. Ik snap ook niet wat Fener met Caner moet. Je moet een hele goeie verdediging hebben zoals fener vroeger had wil je caner laten kunnen meedraaien

6 augustus 2020 om 21:12

Ergi, tuurlijk weet ik dat Caner voor FB gespeeld heeft, die gozer kan gewoon niet meeverdedigen. Als ik Erol Bulut was, zou ik Caner linkshalf laten spelen en Novak linksback.. dan hoeft Caner minder mee te verdedigen.

En Fenerbahce gaat door waarmee ze bezig waren; afgedankte spelers van Galatasaray en Besiktas halen. De lijst wordt nu wel erg lang; Tolga Cigerci, Tolgay, Rodriguez (ja, ook hij, anders zou Galatasaray hem behouden hebben), Caner, Gokhan, Serdar Aziz, enzovoort. Wat mij betreft mogen ze ook weer bij ons aankloppen, we hebben nog wel leuke spelers zoals Jimmy Durmaz en Sener in de selectie rondlopen. Edit: Ik zie nu dat Fener Novak heeft gehaald, kijk, dat is wel een prachtige transfer voor de Fener supporters. Ik begrijp niet hoe ons bestuur hem heeft laten lopen. Novak zou de perfecte linksback zijn geweest.

Wat een grap is die Ali Koc zeg. 2 jaar geleden groot praten en kijk met wat voor troep hij aan komt kakken. GG & CE, wat moet je in godsnaam met deze gasten...nee Ali baskan als je volgend jaar geen kampioen wordt kan je vertrekken. Ook al ben je de rijkst zakenlui in TR, je moet presteren en dat gaat hem met dit soort troep spelers niet lukken.wat en wanbeleid bij fb.

Wat een amateuristisch beleid.. een 27 jarige linksback wegsturen om hem op zn 31e terug te halen en een 31 jarige rechtsback wegsturen om hem op zn 35e terug te halen.. echt een amateur die Ali Koc.

6 augustus 2020 om 18:22

Jullie hebben Burak weg gestuurd en 5 miljoen er boven op betaald voor Holosko toen hij 21 was en terug gehaald toen hij 33 was.

6 augustus 2020 om 20:26

Holosko > Burak

6 augustus 2020 om 20:38

Caner en Gokhan waren al bepalende spelers en speelden bij elk kampioenschap de heldenrol zowat. Burak was echter zeer slecht toen hij bij ons kwam op jonge leeftijd en hij werd misbruikt of wist zelf nog niet eens wat z’n positie was. Daar zit wel een groot verschil in.

Het terughalen van Gökhan Gönül vind ik een goede zaak. Hij is nooit onrespectloos geweest naar zijn oude werkgever en draagt sportief bij aan het team. Caner daarentegen is een speler die ik liever niet meer wou zien. Hij heeft geen topsportmentaliteit en wordt al snel een stoorzender in de selectie. Hopelijk heeft men beide spelers maar vooral Caner geen al te hoog salaris aangeboden.

Wat gaat er met hasan ali kaldirim gebeuren vraag ik mij dan af. Nu heeft fenerbahce novak en caner binnen. Vooral om de transfer van novak ben ik persoonlijk jaloers... besiktas heeft misschien nsakala gehaald, maar ik had liever novak. Het zou me niet verbazen als de resterende clubs in Turkije interesse gaan tonen in hasan ali kaldirim. Hopelijk haalt besiktas hem niet! Wij hebben met ridvan een jonge LA die een kans verdiend om meer te spelen!

6 augustus 2020 om 19:25

Ik denk niet dat Besiktas hem haalt hoor, maak je daar geen zorgen over. Met N’sakala en Ridvan is de linksbackpositie best goed bezet bij jullie. Denk dat HAK naar Basaksehir gaat, las ook dat z’n zaakwaarnemer hem ook bij Trabzon heeft aangeboden.

6 augustus 2020 om 19:38

Dat weet ik ook bro, maar dat weten sommige Turkse bestuursleden niet bijvoorbeeld.

6 augustus 2020 om 20:40

We hebben al geen geld dus het laatste wat ons bestuur zal doen is een 3e lb halen, maak je maar niet druk bro.

Goed dat C88 weg is, we zijn van zijn salaris af en zijn onnodige voorzetten, en niet te vergeten zijn agressieve gedrag.
Wel jammer dat Gökhan Gönül weg is gegaan.
Kon wel een jaartje of 2 door bij Besiktas.

Caner, Gokhan, Arda... Die gaan het daar ook nooit leren he. Turkse economie verkloot, Ffp, TFF limiet en nog steeds kunnen ze niet inzien dat je juist door deze beleid in deze miserie zit. Zelfs Lille voegt meer toe aan Turks voetbal dan al die waardeloze Istanbul clubs. Er moet echt een regel komen waar Turkse clubs verplicht een jeugdspeler in de basis moet opstellen want dit slaagt nergens op. Je kunt ze zelfs dreigen met een pistool tegen hun hoofd en nog steeds zullen ze jonge Turkse talenten geen kans geven, ze verafschuwen van jeugdigheid daar

Is dit goed beleid? Valt zeker over te discussiëren. Maar feit blijft dat hoe je het went of keert dit transfers zijn die Fener gelijk beter maken. Gökhan Gönül is op leeftijd, maar kan nog steeds van waarde zijn. Caner Erkin is verdedigend waardeloos maar aanvallend is hij sterk, dit seizoen 10 assists. Bij deze twee komt ook een vleugje sentiment bij kijken. Novak heeft ook een goed seizoen achter de rug bij een sterke Trabzon. Die twee zijn al een vooruitgang tov Hasan Ali. Mert Hakan Yandaş is dit seizoen doorgebroken. Sommigen zullen het een one-season wonder noemen, anderen weer een laatbloeier. De tijd zal het wijzen. Al met al hebben al deze transfers de supporters van Gala, Besiktas en Trabzon getriggered. Meestal ben ik niet zo van emoties en provocaties, maar af en toe mag wel

Whoop whoop. Vlag kan uit. Van alle spelers die bij Besiktas weg zijn, ben ik het meest blij dat hij weg is. Zijn gedrag en spel stonden mij niet aan en paste voor geen meter bij Besiktas. Een schoon schip... ajuuu en geen succes bij Fener...

Enkel vanwege zijn karakter ben ik opgelucht dat Caner weg is, maar Gokhan had wel mogen blijven. Zijn ervaring, werklust, karakter en nog talloze kenmerken die een team beter maken op en buiten het veld. Maar goed die is komend seizoen ook weer 36 als het goed is en z’n rendement was al zwaar achteruit. Vind het wel jammer hoe mijn turkse broeders elkaar hier kapot maken. Bjk fb gs of ts wat maakt het uit man, zij voetballen voor miljoenen en jullie zitten hier hun keuzes uit te vechten met 2 donnies op zak. Kom op man!

Ongelooflijk zeg wat een dag vandaag! Meest irritante speler is eindelijk weg. Ik ga hem absoluut niet missen. Gokhan Gonul heeft ons daarentegen wel echt geholpen, respect voor hem en veel succes gewenst.

En ja ik weet dat we op dit moment geen adequate vervangers hebben. Maar wat ik eerder ook aangaf: Besiktas moet compleet opnieuw beginnen. Ik ben dan ook bang dat we de CL voorrondes niet gaan halen en misschien laag gaan eindigen volgend seizoen. Op veel posities hebben wij problemen. Hopelijk beseft het bestuur dat Sergen tijd nodig heeft om te kunnen bouwen!!!!!

Caner en Novak als LA, klinkt mooi.. al ben ik (als een van de minderen) voorstander van HAK als la.. we zullen HAK gaan missen aangezien 99% van de supporters hem wegpesten en niet inzien dat een LA eerst moet zorgen voor zijn verdedigende taken en pas daarna aan de opkomende kant moet denken.. Waar HAK als linksACHTER weinig gaten liet vallen, zijn Caner en Novak verdedigers die ‘weleens’ een gaatje laten vallen.. ben bang dat we HAK zullen missen, al hoop ik dat ik geen gelijk krijgt

6 augustus 2020 om 23:23

Het probleem is niet HAK. Het probleem is Rodriguez.. als HAK een een fatsoenlijke flankenspeler had voor zich, dan weet ik zeker dat HAK ook beter had gepresteerd.. een type Kuijt bv.. zelfde geldt voor Caner.. die is aanvallend zeer goed.. die heeft dus een fatsoenlijke linker centrum verdediger achter zich nodig die zijn gaten opvult.. Caner had Lugano destijds bij Fenerbahçe.. als Caner zowel aanvallend als verdedigend nou heel goed zou zijn geweest dan had hij bij Real Madrid gespeeld.. hij is gewoon een goede speler.. met wat mankementen.. dat hij irritant is ed weet de hele wereld inmiddels.. maar laten we eerlijk zijn.. hij vecht altijd en geeft nooit op.. is een echte winner.. dat moeten we respecteren.. volgens mij heeft in het Turkse voetbal elk team een etterbak nodig.. vroeger had je bij Fenerbahçe Kemalettin.. bij GS Sabri.. Emre uiteraard.. en zo kun je er nog een paar noemen.. Die Caner heeft ooit eens een keer onterecht een rode kaart gekregen.. iemand anders had gevloekt.. maar omdat Caner berucht is, heeft de scheidsrechter aangenomen dat hij dat had gedaan omdat hij in de buurt was.. terwijl de scheidsrechter het alleen genoord had en niet gezien.. dat was volgens mij in het duel met Eskişehir..

7 augustus 2020 om 09:29

Ja eskisehirspor uit was dat idd.. Aykut Kocaman zijn woorden na de wedstrijd waren historisch!

Vanaf nu draait alles om het kampioenschap en dus Champions league. Met Caner en Gokhan heb je twee ervaren spelers, vind het wel jammer voor HA Kaldirim, hopelijk kunnen wij hem oppikken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren