Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Volendam blijft bescheiden en wijst richting winterstop

Laatste update:

FC Volendam versloeg vrijdagavond Almere City FC met 3-1 dankzij drie doelpunten van Bert Steltenpool, die in één klap naar zeven goals in acht wedstrijden steeg. Het Andere Oranje veroverde dankzij de winst de eerste periodetitel van dit seizoen en daar is verdediger Kees Kwakman blij mee. De aanvoerder blijft echter nuchter onder het prille succes van zijn team.

/

Kwakman zegt tegen FOX Sports de periodetitel als een extraatje te zien, een felicitatie voor de mooie reeks van zijn club. “Maar om eerlijk te zijn is deze wedstrijd niet anders dan de volgende of de vorige”, nuanceert hij direct bij de tv-zender. “Maar wel leuk voor iedereen bij de club dat we het de eerste periode zo goed gedaan hebben.”

“Wat het geheim geweest is? Ik denk dat vanaf dag een redelijk duidelijk was, wat de trainer van ons verlangde. En we hebben over geluk niet te klagen gehad, moet ik toegeven. Maar er is wel een bepaalde basis bij ons, waardoor we moeilijk te verslaan zijn”, aldus Kwakman. FC Volendam komt nu bijna drie weken niet in actie en speelt op 18 oktober uit tegen MVV Maastricht. Beide clubs werden deze week verrassend uitgeschakeld in de beker.

Kwakman vindt het overigens nog te vroeg om FC Volendam al te bestempelen tot een echte titelkandidaat. “Tja, weet ik niet. Als we hier in de winterstop nou nog zo staan, dan mag je denk ik wel zeggen dat we meedoen. Maar als Sparta die inhaalwedstrijd wint staan ze maar op twee punten: die doen het ook hartstikke goed. En er zullen nog wel wat clubs bijkomen”, vermoedt Kwakman, die afgelopen zomer terugkeerde in zijn thuisdorp.

Is het nog te vroeg om FC Volendam een titelkandidaat te noemen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar is toch niet eerlijk nu sommige ploegen spelen 8 wedstrijden en andere 7 omdat er 1 ploeg mist?

25 september 2015 om 23:08

Hier zeg je wat inderdaad. Hoe doen ze dit bij de periodes?

25 september 2015 om 23:41

Je hebt een punt maar het had deze periode niks uitgemaakt

26 september 2015 om 08:22

Dat weet ik maar hoe zouden zd het dan doen. Verliespunten? Ook niet helemaal eerlijk

26 september 2015 om 13:59

In de eerste negens speelrondes pakken ze de eerste acht wedstrijden van iedere ploeg. Die tellen mee voor de periode. Daarna wederom negens rondes enz enz enz

26 september 2015 om 00:35

En de volgende periode speelt een ander team weer een wedstrijd meer en Volendam weer eentje minder.

Het gaat nog steeds om 8 wedstrijden per periode. Maar volendam staat zo ver voor dat niemand ze in deze 8 wedstrijden kan inhalen.. ff uit me hoofd heeft sparta 4 punt achter stand met 1 wedstrijd nog tegaan. En de eagles 10 punt achter stand met nog 2 wedstrijden tegaan. Dus volendam is niet in te halen. Voor de eerste periode vandaar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren