Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht stelt zwaar teleur: ‘Ook ik ben toen op het verkeerde been gezet’

Laatste update:

Voorafgaand aan het seizoen hadden analisten hoge verwachtingen van FC Utrecht, maar die zijn in de eerste maanden niet waargemaakt. In plaats van een bedreiging te vormen voor de top drie, bungelt de ploeg van Erik ten Hag in de middenmoot: op dit moment staat Utrecht tiende in de Eredivisie. Ook Arno Vermeulen had een betere start verwacht.

Zondagmiddag neemt Utrecht het in eigen huis op tegen NAC Breda. De Domstedelingen wonnen slechts een van de laatste zes officiële wedstrijden; woensdag was VVV-Venlo in het bekertoernooi nog met 3-1 te sterk. In de eerste weken van het seizoen maakte Utrecht nog indruk in de voorrondes van de Europa League. "Ook ik ben toen op het verkeerde been gezet. Ik had echt het idee dat dit elftal de mogelijkheden had om het lang vol te houden bovenin de Eredivisie. Zeker na die weergaloze eerste helft tegen Zenit Sint-Petersburg", zegt Vermeulen.

De commentator van de NOS gelooft 'niks' van de geruchten dat Ten Hag in de problemen kan komen als hij zondag niet wint van NAC. "Zo'n slechte reeks maakt hem echt geen mindere trainer. Ik ben nog steeds gecharmeerd van hem", benadrukt Vermeulen. De enige misser van Ten Hag is volgens de analist het laten gaan van Jeff Hardeveld. "Die doet het bij Heracles Almelo heel goed als centrale verdediger. Dat hadden ze in Utrecht kennelijk niet in hem gezien."

Eindigt FC Utrecht bij de bovenste acht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ondanks zijn "hoge" functie bij de NOS zou ik Vermeulen toch echt niet willen betitelen als een autoriteit
op het gebied van analyseren van voetbalwedstrijden en het hele circus er omheen. Ten Hag zal het wel als een enorme steun ervaren dat Vermeulen nog steeds gecharmeerd van hem is.

29 oktober 2017 om 10:52

Precies, zou mooi zijn als VZ stopt met Vermeulen quoten. Dan kunnen ze net zo goed ons ook allemaal individueel kunnen vragen. Zullen we er nog meer verstand van hebben dan hij. Wat erger ik me altijd kapot aan die vent (en ook menig analist stoort zich aan hem).

29 oktober 2017 om 11:01

Ik vind het zo nare vent. Hij denkt altijd dat hij volkomen gelijk heeft en hij blijft doorzeuren tot hij zijn gelijk heeft. Daarnaast is hij als verslaggever ook enorm matig en vind ik als je baas bent van de sport afdeling van de NOS dat je niet je eigen ego moet gaan strelen door jezelf in uitzendingen te plaatsen.

Ik had dat dus echt niet gedacht. Goede trainer, te weinig kwaliteit ervoor. Vitesse verwachtte ik wel veel van. Hebben buiten de top drie denk ik de meeste kwaliteit .

Waarom zet voetbalzone hier geen foto van Arno vermeulen bij ipv Willem Jansen....zo worden de bezoekers van deze site ook op het verkeerde been gezet.
Utrecht valt mij ook een erg tegen....toch een ploeg met goede voetballers....chemie Ten Hag uitgewerkt misschien?

29 oktober 2017 om 11:34

Denk het niet. Veel blessures. Als Feyenoord dat al niet kan opvangen, hoe zou Utrecht dat dan moeten doen?

29 oktober 2017 om 12:24

Ik denk dat het een combinatie is van:
- vroeg moeten pieken ivm Europees voetbal, waardoor ook de dalende lijn eerder is ingezet
- veel nieuwe spelers (het lot van een club op dit niveau)
- veel langdurige blessures.

Het laten gaan van Jeff Hardeveld was geen misser, maar een sociale zet.
Hardeveld heeft veel blessureleed gehad en moet aan spelen toekomen.
Die kans was bij FC Utrecht niet zo heel groot en dus hebben ze hem laten gaan.

Helaas heeft Utrecht zoveel blessures momenteel dat het net als Feyenoord moeilijk in haar ritme kan komen door de vele wisselingen. Met name voorin is er een probleem met de kansen afmaken. Er wordt immers genoeg gecreëerd maar we missen een type Haller die koelbloedig die ballen erin kan schieten. Als kort achter elkaar je 2 spitsen voor lange tijd geblesseerd raken en daarbij nog een creatieveling als Joosten kom je helaas tot de conclusie dat het niet loopt zoals het zou moeten.

Hopelijk worden de ruggen gerecht en staat de FC op. De potentie is er in ieder geval wel en ik geloof er in!

29 oktober 2017 om 11:37

Joosten? Blessures vind ik een beetje onzin. We hebben een team met 18 potentiele basisspelers. Daarvan is Makienok geblesseerd geraakt en Bahebeck als vervanger gehaald. Ook deze is geblesseerd geraakt. Dit is inderdaad een zeer ongewenste blessure, maar blessures zouden niet de reden van deze extreme vormdip moeten zijn (verder alleen Kali geblesseerd die vervangen is door Strieder).

29 oktober 2017 om 12:32

Strieder was zelf ook langdurig geblesseerd. En dan is er ook nog Chris David.
Dan kom je toch op een aantal van zes potentiële basisspelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren