Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente slaat grote slag: revelatie verlengt contract met twee seizoenen

Laatste update:

Mees Hilgers heeft zich langer aan FC Twente verbonden. De Tukkers maken bekend dat de centrumverdediger zijn contract met twee jaar heeft verlengd en nu tot medio 2026 vastligt. “Ik had het gevoel dat ik nog niet klaar was bij FC Twente", laat hij weten op de clubwebsite.

Hilgers kende een uitstekend seizoen bij Twente en mede door zijn tot medio 2024 lopende contract werd hij hevig in verband gebracht met een vertrek uit Enschede. Eind juni sijpelden de berichten echter door dat een contractverlenging toch aanstaande was en dat blijkt nu ook het geval. “Ik ben heel blij dat ik een nieuw contract heb getekend”, laat Hilgers weten. “Ik speel al twaalf jaar voor FC Twente en dit contract is voor mij een beloning voor al die jaren.” De 22-jarige Amersfoorter kwam tot op heden tot 64 wedstrijden voor de club, waarvan 55 in de Eredivisie.

Hilgers maakte zijn Eredivisie-debuut in december 2020 tijdens de uitzege op Ajax (1-2). “Twee jaar geleden ben ik in de basis gekomen en ik ben er trots op hoe het is gegaan", vervolgt Hilgers. "Ik ben blij met de kans die ik toen kreeg. Spelers kwamen in die tijd terug van blessures, maar van trainer Ron Jans kreeg ik het vertrouwen. Dat heeft geleid tot waar ik nu sta en daar ben ik hem dankbaar voor. Komend seizoen wil ik mijn ontwikkeling bevestigen. Ik had het gevoel dat ik nog niet klaar was bij FC Twente, dat we nog meer kunnen bereiken met het team. FC Twente en de regio voelen vertrouwd voor mij. Ik ken iedereen bij de club en deze omgeving is mijn buurt geworden.”

Onder de nieuwe trainer Joseph Oosting hoopt Hilgers zich verder te ontwikkelen. De Tukkers komen eind juli in de tweede voorronde van de Conference League in actie tegen Hammarby IF. Twente bood vorig seizoen in diezelfde voorrondes zeer knap tegenstand tegen Fiorentina, maar moest uiteindelijk toch zijn meerdere erkennen in de latere finalist (2-1, 0-0). Twente versterkte zich eerder deze transferperiode (tijdelijk) met Ajacieden Youri Regeer en Naci Ünüvar, terwijl Younes Taha werd overgenomen van PEC Zwolle. Daarnaast werd Manfred Ugalde voor vier miljoen euro definitief ingelijfd. Daartegenover stond het afscheid van Václav Cerný (VfL Wolfsburg), Ramiz Zerrouki (Feyenoord), Julio Pleguezuelo (Plymouth Argyle), Denilho Cleonise (RKC Waalwijk) en Wout Brama (gestopt).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was al lang bekend eigenlijk, Hilgers had het zelf al verteld in een interview, maar fijn dat het nu zwart op wit staat. Goede speler voor ons en een verstandige keus van Mees. Een topclub komt nog iets te vroeg.

Mooi nieuws, stabiele speler voor ons en kan naast Propper mooi doorgroeien. Jammer van zijn blessure afgelopen jaar, anders had hij natuurlijk gewoon zijn plek vast gehouden.

Geweldig nieuws! Centrale duo blijft intact.

Heeft een goed begin gehad, echter laatste maanden (toen er interesse van andere clubs kwam) wat minder en ook op de bank beland.

12 juli 2023 om 21:32

Eh, hij had een liesblessure

12 juli 2023 om 22:10

Nadat hij hersteld was van de blessure bleef hij ook op de bank.

13 juli 2023 om 00:54

Had niets met Hilgers te maken maar met Julio die het geweldig deed en de resultaten die op dat moment uitstekend waren. Never change a winning team.

12 juli 2023 om 21:35

Heeft er een tijdje uitgelezen ivm blessure. Dan speel je idd minder.

12 juli 2023 om 22:12

Laatste wedstrijden was hij er gewoon bij en was hij uit de basis gespeeld door Pleguezuelo, dus ja zonder die blessure had hij waarschijnlijk alles gespeeld, maar Jans vond het niet nodig om Pleguezuelo er weer uit te halen voor Hilgers

12 juli 2023 om 22:33

Wat helemaal niet vreemd is, want bijna geen enkele speler staat na een blessure meteen weer in de basis.

12 juli 2023 om 23:25

Hilgers was al weken weer fit maar mocht pas voor het eerst weer mee doen tegen RKC omdat Pröpper geschorst was, waarom is het zo moeilijk om te erkennen dat hij gewoon gepasseerd is.

Lijkt mij een verstandige keuze. Nog 1 a 2 jaar groeien bij Twente, daarna acht ik hem echt klaar voor een stap naar de top 3.

Groot talent, blij mee!

12 juli 2023 om 21:54

Zie het volgend seizoen al wel gebeuren. Als hij zijn duelkracht op orde heeft, dan is het een zeer solide verdediger.

In ieder geval al genoeg lef en comfort aan de bal.

12 juli 2023 om 22:17

Ik zie hem eerlijk gezegd niet goed genoeg zijn of worden voor de top 3. Vond hem vooral als de ruimtes groot waren echt heel matig, zoals bijvoorbeeld tegen Vitesse uit. En bij de top 3 speel je normaal gesproken vijftien tot twintig meter meer vooruit.

12 juli 2023 om 22:25

Heb je Twente dit seizoen wel gezien? Ze spelen altijd naar voren, afgelopen seizoen speelden ze hoger dan bijvoorbeeld Psv en AZ. Samen met Feyenoord het hoogste druk gezet.

12 juli 2023 om 22:34

Snap niet dat er nog Twente supporters reageren op El Fenomeno, het mag toch algemeen bekend zijn dat deze Feyenoord supporter niets van Twente goed vindt, of het nu gaat over beleid, wedstrijden of spelers het is altijd negatief, ik heb de hoop als er een tijd niet meer gereageerd wordt op hem dat hij dan verdwijnt uit Twente topics, of in ieder geval er niet meer op reageert

12 juli 2023 om 23:21

En toch de minste tegengoals. Hilgers kan makkelijk mee met de top 3.

12 juli 2023 om 23:30

Niet alleen bij Twente hoor. El Fenomeno is alleen pro-Feyenoord en de rest is matig tot slecht. Ik heb dit ook wel eens aangekaart bij Ajax-topics.

Uitstekend seizoen? Volgens mij raakte hij medio maart geblesseerd en daarna weinig meer gespeeld.

Heel mooi dat het nu ook zwart op wit staat. Dit was ook nog niet het moment om te vertrekken. Heeft mede door zijn blessure een lastig laatste halfjaar gehad. Nu hopen dat Unnerstall en Pröpper ook blijven en we hadden een uiterst stabiele achterhoede.

Mooi dat dit soort spelers nog langer aan onze club zijn verbonden. Ik denk dat aankomend seizoen zijn seizoen moet gaan worden. Ik denk dat hij nog meer in z'n mars heeft dan dat hij tot nu toe heeft laten zien. Samen met Propper er mede weer voor zorgen dat we de minste tegendoelpunten hebben in de ED.

Was al tijd kwestie van tijd, mooi dat je kiest voor een langer verblijf in Enschede Mees... En ook gezien je weinige speeltijd (ook mede door blessure) verstandig, en nu weer een vaste basisspeler worden!

Revelatie? Zat toch gewoon wissel op een gegeven moment achter Plegezuelo en Pröpper?

12 juli 2023 om 22:10

Mees heeft een meer dan prima eerste seizoenshelft gespeeld, en uiteindelijk begon Feyenoord interesse in hem te tonen... Daarna was het ineens een stuk minder en ook nog geblesseerd geweest (dus vrij ongelukkig 2de seizoenshelft)

Mees kan zich nu weer revancheren.. en heb alle vertrouwen in hem dat hij daarna de stap omhoog kan gaan maken... En dan kan Max Bruns hem mooi opvolgen

12 juli 2023 om 22:14

Ah okee, goeie speler hoor met veel potentie maar revelatie is dan wel een groot woord

12 juli 2023 om 22:28

Ja helemaal mee eens hoor, is ook wel wat overdreven titel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren