Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente ontdoet zich aan de hand van Ziyech in rap tempo van FC Utrecht

Laatste update:

FC Twente zit al een heel seizoen in de hoek waar de klappen vallen, terwijl FC Utrecht de laatste weken juist uitstekend op dreef is. De Tukkers leken dus opnieuw een zware wedstrijd tegemoet te gaan, ware het niet dat de rollen zondag compleet omgedraaid waren. FC Twente kende aan de hand van uitblinker Hakim Ziyech een bliksemstart en de krachtmeting was in een mum van tijd ontdaan van alle spanning: 3-1.

/

De Domstedelingen waren bij een overwinning in De Grolsch Veste op een gedeelde vierde stek in de rangschikking beland, maar binnen tien minuten was de ploeg van trainer Erik ten Hag zo goed als kansloos voor een goed resultaat. Uit een hoekschop van Ziyech kopte Bruno Uvini raak voor de 1-0 en een paar minuten later maakte Ajax-huurling Zakaria El Azzouzi (wederom op aangeven van Ziyech) zijn eerste in het shirt van FC Twente.

FC Utrecht werd in het eerste halfuur compleet van het veld gevoetbald. Keeper Robbin Ruiter herstelde een eigen fout door een inzet van Ziyech onschadelijk te maken, waarna Felipe Gutiérrez met een ferme knal alsnog de 3-0 produceerde. Dat gebeurde op een moment dat FC Utrecht juist wat sterker leek te worden; het derde doelpunt maakte voortijdig een einde aan de dadendrang van de bezoekers.

/

Na de onderbreking speelde FC Twente een stuk minder flitsend dan voor rust. De ploeg van coach René Hake schakelde een paar tandjes lager en FC Utrecht mocht denken aan en hopen op een eretreffer. De Domstedelingen drongen wel wat aan en kregen wel wat kleine kansjes, maar het geloof op een punt ontbrak volledig.

Om de spanning terug te brengen had FC Utrecht vroeg in de tweede helft een doelpunt moeten maken, maar de treffer viel pas vijf minuten voor tijd. Invaller Ruud Boymans zette zijn handtekening onder de eretreffer, maar daar kocht FC Utrecht qua punten dus weinig voor.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fijne overwinning, en broodnodig. Eindelijk boven de streep! Waar de concurrentie punten pakten bleven wij maar kwakkelen. Deze wedstrijd biedt weer hoop.

Gefeliciteerd Twente, verdiende overwinning, zwakke eerste helft van onze kant, Twente gaat zeker niet degraderen of NC spelen met deze strijdlust.

31 januari 2016 om 19:23

Bedankt, we hadden dit inderdaad nodig ja.
Maar als ik goed geinformeerd ben, misten jullie zo ongeveer de complete achterhoede toch?
Utrecht staat bekend om de vechtjassen mentaliteit, sinds decennia.
Volgens mij sloeg dit vanmiddag over op onze jongens haha.
Ik ben blij dat de puntjes hier zijn gebleven, geloof me.
Vanaf nu mag Utreg, wat mij betreft elke pot winnen, alleen vanmiddag godzijdank niet pffff....

Weer 3 erg belangrijke punten! Prima eerste helft met bij vlagen goed voetbal! De tweede helft speelde Twente op 50% leek het wel, en oogten ze moe. Al met al een goede wedstrijd, en gelukkig weer de 3 punten!

Eerste helft was diep triest. Dacht dat het na die inspiratieloze pot tegen Roda niet slechter kon maar vandaag hebben ze het overtroffen. Absolute wanvertoningen! Spel in tweede helft was ietsje beter. Boymans moet direct de basis in, overlegt een geweldig doelpuntratio. Troupee viel prima in, evenals Amrabat.

Echter is er een speler die ik voor de zoveelste keer heb vervloekt: Mark van der Maarel. Het is leuk dat het een clubman is maar hij is al jarenlang de zwakste schakel in ploeg. Kan echt meer.

Helaas moeten we komende week weer twee keer aantreden en wel tegen PSV (beker uit, competitie thuis). Ben benieuwd of er nu wel redelijk voetbal op de mat kan worden gelegd

Twente wil ik niet tekortdoen trouwens want die hebben gewoon echt goed gespeeld! Van harte

Ajaz gekeken? Hup paniek aankoop en haal ziyech binnen.

31 januari 2016 om 18:57

Dat had al zo'n 2 jaar geleden gemoeten. Maar nee, in plaats daarvan halen ze een jaar later zijn mindere opvolger bij Heerenveen voor het dubbele geld.

Zijn we weer, in een week verliezen van Twente en Roda. Utrecht sociale dienst voetbal pff.

31 januari 2016 om 20:56

Achja twente uit verliezen jullie bijna altijd he

Vond ziyech anders tegenvallen.

31 januari 2016 om 19:33

Moet je nagaan. 2 assists en dan toch tegenvallen. Haha

31 januari 2016 om 19:43

Mee eens, Ziyech was niet goed.
Heel veel balverlies .

Beetje flauw dat Ziyech altijd maar de credits krijgt. Twente speelt de laatste wedstrijden gewoon prima voetbal met meerdere prima spelers.

31 januari 2016 om 18:55

Precies. Ook al is Ziyech belangrijk, de rest van het team wordt vergeten. Dit was een geweldige teamprestatie!

31 januari 2016 om 18:59

Achja. Hij is meestal wel degene met de beslissende eindpass of schot, dus opzich vrij logisch dat hij dan genoemd blijft worden. Hoe deed El Azzouzi het?

31 januari 2016 om 19:06

Keurig, leuke combinaties met ziyech. En een goed doelpunt

Goede speler el azzouzi! Natuurlijk ziyech ook

Geweldige overwinning. Twente speelde heel goed. Begonnen zeer sterk en aanvallend. Na de 3-0 werd het iets minder, en dan voornamelijk richting het einde van de 2e helft, maar dat is logisch wanneer je al met 3-0 voor staat. Hopelijk kan Twente deze vorm volhouden!

Ziyech heeft nu toch wel op zeker zijn laatste pot voor Twente gespeeld of hebben vele scouts toch nog iets gezien aan hem wst ze niet aan staat.
Misschien de vraagprijs, maar voor deze ziyech mag je gewoon 10 miljoen neerleggen sls buitenlandse ckub en dan heb je nog een koopje

Hoe speelde El Azzouzi?
Ik heb de goal wel gezien, maar vraag me af of hij een beter aanspeelpunt, afmaker, voetballende speler is dan Milik.
Wat zijn zijn sterkste punten?

31 januari 2016 om 23:53

Goed. El Auzzouzi heeft een partij energie waar je bang van wordt. Snel, gevoel voor diepgang en geen angst. Duikt zo wat iedere hoek in. Goeie vent, jammer dat het een huurspeler is.

Ik zat in het stadion terwijl ik geen supporter Twente supporter ben, maar genoten heb ik echt wel.

Als je de hele wedstrijd op Ziyech let dan zie je wat voor een klassen speler dat is. El Azzouzi overigens ook goed en gedreven. Twente degradeert niet als ze de lijn van de winterstop kunnen doortrekken. Overgiens is Cabral wel echt de zwakke schakel, dat is helaas pijnlijk duidelijk.

31 januari 2016 om 19:35

Opzich doet Cabral het prima, maar zijn redement is 0,0...

El azouzi snel scoort makelijk en veel techniek en kan het goed vinden met hakim ziyech ik vind hem beter dan milik

Complete wanvertoning was dit. Geen fatsoenlijke aanval, geen fatsoenlijke voorzet, geen idee, geen inzet. Echt compleet gefaald. Begin me nu toch zorgen te maken, ook na Roda doordeweeks. Je mist dan wel een complete verdediging, maar dat mag geen excuus zijn.

Verder niks aan te merken op Twente, speelden een prima wedstrijd en gaan zich met gemak handhaven als ze zo blijven spelen. En Ziyech: wat een voetballer blijft dat. Eeuwig zonde dat hij voor Marokko heeft gekozen. Gefeliciteerd tukkers!

Ajax zit nou niet zo te slapen en haal die Ziyech gewoon op, gewoon één van de beste spelers van de eredivisie die tegen degradatie zit te strijden.

Ik gun het twente nu wel na al die zware tijden ze moeten weer bovenaan meedraaien okal zit dat nu heel ver maar ik gun het twente niet met die financieele problemen.

Een verdiend pak slaag voor Fc Utrecht.
Is wel eens gezond voor Ten Hag en kozotten!

Was weer genieten geblazen van Ziyech. De Nederlandse topclubs lopen echt een geweldige speler mis zo.

31 januari 2016 om 20:07

Ooo, ze kunnen zich gewoon melden met 10 miljoen hoor. Dan is het alleen nog aan Ziyech.

te veel spelers afwezig vandaag maar dat mag geen excuus zijn we hebben gewoon dik verdiend verloren vandaag tegen een fel twente dat op alle vlakken beter was vandaag en er in tegenstelling tot ons er wel voor gingen.

Word tijd dat Ziyech weg gaat.

1 februari 2016 om 09:44

Ben je bang dat Twente erin blijft?

Van harte FC twente, jullie hebben Utreg gisteren met hun eigen middelen een flinke draai om de oren gegeven.
normaal zijn wij het die er vol op klappen, maar dat was gisteren niks van te merken. na 10 minuten was het gespeeld, even had ik nog de hoop op een aansluitingstreffer, maar die kwam er niet. (had ook via een penalty gekund) bij 3-0 was het helemaal voorbij.
weg 4e plek, en nu moet je na aankomende zondag zelfs vrezen voor de aansluiting in het linkerrijtje.
voor twente hoop ik dat hakim blijft!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren