Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘FC Twente legt achttienjarig toptalent voor langere periode vast’

Laatste update:

Het is nog de vraag wanneer hij zijn opwachting zal maken in de hoofdmacht, maar FC Twente is er alvast in geslaagd om Joël Drommel langer vast te leggen. De achttienjarige keeper staat te boek als een toptalent en volgens De Telegraaf tekent de doelman een meerjarig contract in Enschede.

Drommel begon pas vier jaar geleden met keepen en speelde tot vorig jaar bij de amateurs van IJsselmeervogels, maar maakte de overstap naar Twente en kreeg bij de Tukkers een opleidingscontract. De tiener blijkt echter voldoende indruk te hebben gemaakt en krijgt nu een volwaardige en langdurige verbintenis. Deze zomer kwam Drommel nog in Griekenland in actie op het EK Onder-19.

De goalie presteerde daar uitstekend en speelde zich in de kijker bij scouts van clubs uit zowel Nederland als het buitenland. Ondertussen is Drommel ook opgenomen in de voorselectie van Jong Oranje. Nick Marsman is bij afwezigheid van de geblesseerde Sonny Stevens eerste keus onder de lat in Enschede, maar begint de hete adem van Drommel naar verluidt in de nek te voelen.

Denk je dat Joël Drommel snel eerste keeper wordt bij FC Twente?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldige keeper voor zijn leeftijd nu, zeker gezien zijn verleden waarin die nog veldspeler was.

Mag van mij een kans onder de lat krijgen

27 augustus 2015 om 12:42

Is deze jongen veel slechter dan Marsman? Kan me haast niet voorstellen als dit niet zo is, aangezien het een toptalent betreft.

Ik vind dat we een beetje zijn doorgeslagen met het stempel 'toptalent'. Tegenwoordig is elke speler in een jeugdopleiding een toptalent heb ik het idee. Ik ken deze speler niet echt, maar als ik afga op de feiten zou ik hem geen toptalent noemen. Hij is keeper en heeft nog geen wedstrijd gespeeld voor Twente. Twente heeft Marsman in de goal staan. I rest my case...

27 augustus 2015 om 12:06

Nou maakt een keeper, over het algemeen, ook op latere leeftijd z'n debuut.
Neemt niet weg dat ik het met je eens ben over dat 'top' talent gedoe.
Elke speler die een beetje jong is en een leuke wedstrijd heeft gespeeld, niet eens persé in het 1e, krijgt die titel al.

27 augustus 2015 om 12:12

Die Ajax heeft gekocht, die Frenkie de Jong, is ook zo'n toptalent. Heeft ondertussen 1 wedstrijd gespeeld voor Willem II en is 18 jaar. Natuurlijk, zeer jong, maar als het echt een toptalent was dan was hij nu wel een vaste waarde bij Willem II. Een Van der Vaart was op zijn 18e al een basisspeler bij Ajax en 1 van de spelers om wie het team draaide. Dat noem ik een toptalent.

27 augustus 2015 om 12:14

Als je naar pas 4 jaar keeper zijn opgeroepen wordt door, en basiskeeper bent van Nederland onder 19 dan mag je best toptalent genoemd worden, natuurlijk Nederlandse maatstaf, maar hij is een Nederlander, hij keept in Nederland, dus is de Nederlandse maatstaf geldend voor hem.

27 augustus 2015 om 12:33

Het is meer het gebruik van het stempel toptalent in het algemeen. Een Frenkie de Jong, 18 jaar oud, heeft 1 wedstrijd gespeeld voor Willem II, is een toptalent. Ten minste, dat stempel heeft hij gekregen. Van der Vaart was 18 en was basisspeler bij Ajax, Sneijder zat net tegen de basis aan maar speelde al regelmatig. En dat is bij Ajax. Frenkie speelt bij Willem II, met alle respect. Maar het gaat me soms te ver en te snel om spelers als toptalent te benoemen.

27 augustus 2015 om 12:43

Precies, wat hier in Nederland ee toptalent wordt genoemd, zal in het buitenland misschien net een talent zijn.

27 augustus 2015 om 12:44

Verschillen we van mening, je mag van mij wel een toptalent genoemd worden als je op (zeer) jonge leeftijd bij Nederland onder 15, t/m 21 speelt, bedoel, dan behoor je dus tot de beste in je leeftijdscategorie, dan is in mijn ogen echt wel de top.
Dat vervolgens meer dan de helft het waarschijnlijk niet zal gaan redden doet daar niets aan af.

27 augustus 2015 om 12:29

Zoals Wandering zegt is hij de 1e keeper van Oranje onder de 19. Dan ben je dus de beste Nederlandse keeper tot 19 jaar. Dan mag je dus best een toptalent genoemd worden. Zeker gezien het verhaal dat hij pas 4 jaar keept.

Goede zaak. Hoop dat die Marsman heeeeeel snel vervangt. Heeft veel meer talent in ieder geval

27 augustus 2015 om 12:12

Mee eens. De keeperspositie is nu al twee jaar de zwakste positie in het elftal. Gooi die jonge jongen maar eens voor de leeuwen. Je kan er toch bijna niet op achteruit

27 augustus 2015 om 13:17

Nee hoor. We spelen al 3 jaar zonder linksback en dat is veruit de zwakste positie. Ze kunnen zelfs mij in het doel zetten dan is de keepers positie nog sterker bezet dan de linksback positie.

On: Drommel ontwikkeld zich snel. Nog 1 blunder van marsman en dan stellen ze hem op.

27 augustus 2015 om 14:13

We zullen zien wat het dit weekend wordt dan. Want onze geweldig talentvolle linksback is geblesseerd!

27 augustus 2015 om 16:53

Schilder is gewoon 1 van de beteren dit prille seizoen (is ook niet zo lastig), en we hebben geen back up voor die positie. Ja, van der Lely maar die heeft max 1 helftje Eredivisie in de benen. Hoewel ik heb hem vaak heb afgekraakt, ik baal er toch van dat hij er niet bij is.

Drommels, drommels, drommels. Naast die clown en die acrobaat Stevens/Marsman nu iemand die wel goed kan keepen? Ken hem verder niet maar doelman bij Twente lijkt op dit moment ook niet het moeilijkste beroep.

27 augustus 2015 om 12:30

Of juist wel gezien de gatenkaas en verschillende nationaliteiten achterin.

Twente heeft dus geleerd van de actie van bilal.
Wat ik toen al vroegtijdig aangaf; je moet een talent 1st laten bijtekenen en dan pas speeltijd geven en niet andersom.
Dit is de juiste volgorde. Drommel kan dus gelijk zaterdag zijn debuut maken. Zeker nu marsman alweer 2 vd 1e 3 wedstrijden opzichtig de fout is ingegaan.

27 augustus 2015 om 13:22

Ligt ook een beetje aan de speler natuurlijk. Bij Ajax speelden Denswil en Tete weinig, Denswil verlengde niet en is nu weg, Tete verlengde wel en staat nu in de basis. Bij Kishna, Bilal, Vilhena en Boëtius lieten ze hun eerst spelen en daarba bijtekenen (wat dus niet gebeurde). (Al had Kishna gewoon een nieuw contract getekend, maar een vrij kort contract.)

27 augustus 2015 om 14:15

Sommige spelers moeten juist dat uitzicht op het eerste hebben voor ze bijtekenen. Wanneer ze dat niet krijgen en bij een andere club wel dan kunnen ze ook snel vertrokken zijn.

27 augustus 2015 om 14:49

Dat moet je ze ook geven, maar wel onder de voorwaarden dat ze bijtekenen.

27 augustus 2015 om 16:57

Onzin natuurlijk..
Wanneer Marsman bijv. afgelopen week geblesseerd was geweest en Drommel moest keepen, dan zou Schreuder hem toch niet moeten opstellen omdat hij nog niet had bijgetekend?

Dat soort eisen kun je natuurlijk niet stellen. En daarnaast.. met een hoe lang nog lopend jeugdcontract wil je jouw "regel" in laten gaan?

27 augustus 2015 om 21:36

Nu begin je weer over iets heel anders.je kunt ze altijd inbrengen.

Maar als je intern het talent hebt gezien, dan presenteer je een traject voor de speler en een bijbehorend contract. (3 (18 )of 4 jaar)
Je gaat natuurlijk niet, ala Bila, een speler door laten breken en daarna pas proberen zijn contract te verlengen. Kop op he. l

27 augustus 2015 om 22:22

Sinds wanneer kun je zelf beslissen of je een speler laat doorbreken of niet. Als in mijn gestelde voorbeeld Drommel een topwedstrijd keept, zet je hem dan de volgende pot op de bank omdat hij wel eens kon doorbreken?

27 augustus 2015 om 22:51

Dat kun je intern dus zien.
Vorig jaar vonden ze Bilal goed genoeg om minuten te maken. Ze kondigde het zelfs in de media aan dat hij veel minuten ging maken na de winterstop , maar 'vergaten' dus om 1st hem te laten verlengen.

In jouw voorbeeld, dan ben je dus eigenlijk al te laat. Je moet intern vroeg het talent herkennen.maar je kan vragen om te verlengen en dan gaan we je vanaf nu op goal zetten, minuten in je investeren, en we passen je contract aan.

Is die echt zo goed?
Kam wellicht eens een kans krijgen, wat nu in het doel staat is niet veel bijzonders.

27 augustus 2015 om 14:36

Voor iemand die pas 4 jaar keept en nu in de selectie van jong oranje zit doet hij waarschijnlijk wel iets goed

Schreuder, geef deze jongen gewoon de kans aangezien Marsman er niks van bakt en ook Stevens mits fit niet goed genoeg is.
Deze jongen heeft mij bij Oranje verrast en dat is iets wat ik niet van de andere keepers kan zeggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren