Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente is middenvelder maandenlang kwijt door zware knieblessure

Laatste update:

Thilo Leugers heeft zijn laatste wedstrijd voor FC Twente mogelijk al gespeeld. De verdediger annex middenvelder raakte op 20 oktober jongstleden geblesseerd aan zijn knie en scheurde een kruisband af, terwijl ook zijn meniscus beschadigd raakte. Leugers is inmiddels geopereerd.

/

De 23-jarige Duitser kijkt tegen een revalidatieperiode van zes tot negen maanden aan. "Dat wordt voor dit seizoen dus lastig", concludeerde Leugers tegenover TC/Tubantia. De kans is nu aanwezig dat hij zijn laatste duel in het shirt van Twente al heeft gespeeld, want Leugers beschikt over een aflopend contract in Enschede.

Het ziet er niet naar uit dat de mannetjesputter een nieuwe verbintenis zal krijgen. Leugers werd vorig seizoen al verhuurd aan NAC Breda, maar werd ook daar geen vaste waarde, en speelde dit seizoen zijn duels bij Jong FC Twente. In het eerste elftal kwam hij in totaal tot elf competitieduels.

Thilo Leugers is niet goed genoeg voor FC Twente

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou nou wat een aderlating... Momenteel niet belangrijk voor het eerste team. Wel erg lullig voor die gozer. Sterkte

19 november 2013 om 10:17

Inderdaad haha. Was even bang dat het om promes ging. Hij kan toch ook op het middenveld uit de voeten?

19 november 2013 om 10:21

Voetbalzone had dan wel zijn naam erbij gezet hoor in de titel als het om Promes ging.

Je weet nu van te voren dat het om een 'mindere' speler gaat, omdat ze Twente Middenvelder neerzetten.

19 november 2013 om 14:11

Is in principe ook een aanvallende middenvelder speelde in de jeugd op die positie en ook bij Go Ahead in JL.

19 november 2013 om 11:19

echt heel sneu voor Thilo. Hij past echt wel bij een club zoals een RKC of Groningen. Bij NAC heeft hij onder zijn niveau gespreeld. Uit bij Werder Bremen was hij één van de beteren.

Tjah hij speelt niet en er zijn betere vervangers dus een echt gemis is het niet. Zou voor Leugers verstandig zijn om naar een club te zoeken waar hij wekelijks kan spelen.

Erg sneu altijd, dit soort zware blessures. Zeker in zijn geval.
Zo kan hij zich ook niet bij de beloften in de kijker spelen voor een leuke andere club.

Tja, het is geen gemis voor mijn club. Echter is het wel vervelend voor hem, maar hij komt wel veel te kort voor het eerste van Twente. En heeft ons het kampioenschap gekost in Breda

19 november 2013 om 10:41

Mwah daar waren ze toch alle elf verantwoordelijk voor. Tenminste als je doelt op het jaar onder Preud, laatste wedstrijd, muv Jansen was iedereen tam.

19 november 2013 om 11:07

Die laatste wedstrijd tegen Ajax had al niets meer uitgemaakt als Twente had gewonnen bij Nac. Door een onnodige en zeer slechte terugspeelbal van Leugers op een drassig veld Twente verloor Twente helaas.
Onervarenheid en dom...

19 november 2013 om 11:11

Als, dan , Als mn oma een ... had dan was het mn opa.
De wedstrijd die er echt om ging was de laatste en daar gaven de heren niet thuis.
Dan kun je de 'schuld' van het mislopen van een kampioenschap ook bij een ander leggen, immers hebben de meeste spelers wel eens een beslissende fout gemaakt en was er wel veel meer onnodig puntverlies, ondanks dat kon je het de laatste wedstrijd beslissen.
*leugers leuke speler ook nog uit de regio geloof ik, maar komt helaas te kort voor Twente 1.

19 november 2013 om 12:12

Ja oke kan ik er ook nog wat van als ruiz gewoon die penalty erin schoot en geen mislukte panenka deed waren we toen ook kampioen of die 1 1 tegen graafschap

19 november 2013 om 11:01

Volgens mij miste Ruiz toen een penalty tegen Roda thuis. Die wilde hij panenka nemen en dat ging mis. Nu speelden ze gelijk, als ze die wedstrijd gewonnen hadden was de uitwedstrijd tegen Ajax een formaliteit geweest.

Edit- was geen Ado, maar roda. Tegen ADO ging de panenka dr in.

19 november 2013 om 11:10

En als Vink gewoon een penalty had gegeven voor de handsbal van Poulson tegen AZ, dan waren we waarschijnlijk ook gewoon kampioen geweest.

Helaas is het allemaal als als als als... en hebben de Amsterdammers nu de grootste mond, haha.

Denk niet dat FC Twente een middenvelder kwijt is, maar een speler zijn carrière zo ongeveer kwijt

Deze speler is een flapdrop eerste klas. 0,0 uitstraling, heeft totaal geen opvallende positieve punten, vraag me echt af wat twente ooit in hem heeft gezien. Hij mag God op zijn blote knieen danken dat hij voetballer is geworden en ik vraag me af welke club nu weer in deze Leugers zal trappen.

19 november 2013 om 11:28

Jeetje wat een negativiteit zeg!!
Die jongen speelde op zijn 18de/19de al wedstrijden in het eerste van Twente. En dit was toch in de beste jaren van ons cluppie. Als je daar als jong knaapje tussen weet te komen, dan kun je volgens mij best een balletje trappen.

Helaas heeft hij zich echter onvoldoende verder ontwikkeld...

19 november 2013 om 11:30

Dat valt ook wel mee hoor. Ik heb hem best een paar goede wedstrijden zien spelen. Toen die wedstrijd tegen Schalke uit was hij de beste man op het veld. Alleen werd Fer er toen voor hem ingewisseld en daarna ging alles bergafwaarts.

De kop klinkt spectaculairder dan de inhoud van het topic.

Niet dat het daarom minder lullig is, maar de kop doet vermoeden dat het hier om een onmisbare basisspeler gaat.

Dacht eerst dat het over brama ging die is toch weer net fit? Of kon hij niet spelen door een blesure die niet verholpen word. Wel jammer voor leugers. Mis zal hij naar heracles kunnen is dichtbij en kan hem wel erbij gebruiken met zijn ervaring in europa toch?

Nee Leugers !!!!
Was hem al helemaal vergeten. Was toch 5de keus of zo dus Twente zal hem nou niet heel snel missen.

Als we al titelaspriraties hadden dan kunnen we die nu wel vergeten.
Ook een behoorlijke aderlating natuurlijk voor Joachim Low, maar de een zijn dood is de ander zijn brood dus Mesut Ozil zal wel opgelucht zijn, die hoeft niet meer te vrezen voor zijn plek, straks in Brazilie.

Ze hadden ook gewoon Jong FC Twente kunnen zeggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren