Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente gaat voor het eerst onderuit en maakt pas op de plaats

Laatste update:

FC Twente heeft zondag pas op de plaats moeten maken in de Eredivisie. Bij een overwinning op Excelsior was het team van trainer Alfred Schreuder naar de derde stek in de rangschikking gesprongen, maar een driepunter werd het niet. De Tukkers verloren met 2-1 en delen na speelronde tien nu de zevende plek op de ranglijst met Vitesse en Willem II. Voor FC Twente was het verlies op Woudestein de eerste nederlaag van het seizoen.

/

FC Twente wil graag meedoen om de bovenste plekken, maar dan zullen wedstrijden als die tegen degradatiekandidaat Excelsior wel gewonnen moeten worden. De Tukkers begonnen in ieder geval prima, want al na twee minuten tekende Luc Castaignos voor de openingstreffer. Het was een heerlijk doelpunt: Castaignos ramde de bal op fantastische wijze in de bovenhoek. Een minuut of tien later was het alweer gelijk en die treffer was het resultaat van een fout van Nick Marsman.

De keeper van FC Twente gooide de bal niet goed uit en de Kralingers wisten dat direct af te straffen. Het was Tom van Weert die de treffer maakte; voor de aanvaller was het zijn derde doelpunt van het seizoen. Het begin van de Tukkers was door het vroege doelpunt dus overdonderend, maar na de gelijkmaker was de ploeg van trainer Alfred Schreuder de draad wat kwijt. Wel had Jesús Corona voor de 1-2 kunnen en wellicht moeten zorgen, ware het niet dat de Mexicaan de bal voor open doel over mikte.

/

De bezoekers van de uitpartij begonnen zich na de onderbreking te roeren, want Excelsior werd steeds iets sterker. Zo schoot Jordan Botaka de bal voorlangs en testte Adil Auassar de vuisten van Marsman. De 2-1 zou alsnog vallen en het doelpunt was meer dan verdiend te noemen. Het was, net als de 1-0 van Castaignos, een heerlijke treffer: met een lekkere volley tekende Jeff Stans voor het doelpunt.

De bezoekers moesten op zoek naar de gelijkmaker, maar veel indruk maakte de ploeg van trainer Schreuder niet. Castaignos had voor de gelijkmaker moeten zorgen, ware het niet dat de spits de bal naast kopte. Stans (fijne stift) en Auassar (naast) vergaten het duel aan de andere kant te beslissen. In de slotfase werd een doelpunt van Castaignos nog afgekeurd.

Zie jij FC Twente als titelkandidaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van mij mag Schreuder direkt de laan uit, wat een wissels en wat een tactiek!!!! Altijd 1-0 voorstaan en dan terug zakken. Kom je achter eindelijk gas geven! En wat doet die Engelaar in godsnaam in Enschede. Na Munsterman ook wisseling op de bank!!!

26 oktober 2014 om 18:56

Nee hoor, laat hem maar lekker zitten daar

26 oktober 2014 om 19:20

Echt niet!!!!! Oprotten. Als dit zo doorgaat staan we straks onderaan

26 oktober 2014 om 23:01

Breukers dan whaha die gast moet in een 4e klasse spelen wat is die gast slecht whaha

26 oktober 2014 om 19:19

@reservebankje

Ondanks dat dit Twente enorm zwak is, en er heel wat mag veranderen, vind ik dit best wel makkelijk van je. Denk je nou echt dat Schreuder achteruit wil gaan voetballen bij een 1-0 voorsprong? Dit heeft toch met echt met de spelers te maken en met het vertrouwen dat er momenteel niet is. Daarbij, qua wissels, natuurlijk, het is niet goed. Maar wat heeft Twente op de bank zitten? Een Mokthar uit vorm, een Kusk die nog niets heeft laten zien (overigens net als basisspeler Miyaichi), en Engelaar dat nog niets heeft laten zien. En verder? Borven die niet goed genoeg is. Aanvallend hebben wij verder niets. Niet alles ligt aan Schreuder, hoe makkelijk het ook is om een trainer de schuld te geven.

Wel zou ik eigenlijk in het vervolg gewoon Bilal opstellen. Is alleen maar goed voor die jongen, en voor zijn marktwaarde ook. En slechter dan de buitenspelers die er nu staan, kan haast niet. Dus stel die gewoon op. Had trouwens nu ook heel erg graag Hölscher willen zien. Een jongen met lef, een prima voorzet en schot, en kan een man passeren.

26 oktober 2014 om 19:22

Niets met schreuder te maken????
Dus echt wel!!!!
Hij laat twente zo achteruit voetballen, en als de spelers op de bank niet goed genoeg zijn dan is dat toch zijn schuld!!!!

26 oktober 2014 om 19:44

Wie stelt er 2 jaar lang al die Marsman op??? Als Stevens niet goed genoeg is, dan kijk je toch verder??? Hoe kan het dat Twente niet door kan drukken bij een 1-0! volgens mij is dat de verantwoordelijkheid van de trainer, wie moet ze op scherp zetten? Waarom week in week uit dezelfde verwachte wissels? Laat hem dan net als Frank de Boer eens kijken bij Jong, zal vast wel 1 speler zijn die wel een bal van A naar B kan trappen, wat ik Engelaar in dat kleine kwartiertje niet heb zien doen. Geef die Lachman een vertrouwen, nee zetten Breukers Rb!! Schreuder moet niet altijd terug vallen op zwaar zwak presterende spelers. Twente heeft gewoon een selectie die bij de top 4 moet spelen, maar elke week word ik weer teleurgesteld in de manier van spelen. Vorige week 35 minuten goed en daarna net een kaarten huis wat in stort. Dat Ajax gelijk maakte ligt grotendeels aan de wissels die Schreuder had door gevoerd. Mij ga je niet vertellen, dat Schreuder die eerste 35 minuten vorige week had getraind, je kon bijna zien dat het van de spelers zelf kwam. 1-0 Voor en dan weer in opdracht van Schreuder lekker achteruit hobbelen!!! Nee Schreuder mag je geen blaam treffen, kom op zet je brilletje even af!

26 oktober 2014 om 19:45

Dus jij denkt dat Schreuder na een 1-0 voorsprong de dug-out uitkomt en richting aanvoerder (in dit geval) Martina roept: "cuco, achteruit!" Vervolgens geeft Martina dit door aan het gehele elftal.

Ga heen man. Dit heeft met mentaliteit en vertrouwen te maken. We hebben veel leuke (jonge) voetballers, maar geen mannen. En met Bjelland bijvoorbeeld hebben wij vandaag veel ervaring gemist. Twente heeft dit seizoen nog niet een wedstrijd goed gespeeld met volle overtuiging. Het vertrouwen is er gewoon nog niet. Tegen Ajax kon je mooi zien dat de helft druk wilde blijven zetten de tweede helft, en een helft dit niet aandurfde. Mede daardoor kreeg Ajax veel kansen en kwam het tot scoren. Het is of met z'n alleen vooruit blijven druk zetten, en blijven voetballen, of helemaal niet.

Nee, Schreuder kan weinig doen aan de bank. Financieel staat het er niet goed voor, dan moet je 'creatief' zijn met geld en af en toe een gok nemen. Borven is niet wat men gehoopt had, Kusk is geen buitenspeler en heeft tijd nodig. Mokhtar is gewoon uit vorm, waar hij voorheen wel goede wedstrijden speelde (vorig seizoen bijvoorbeeld) Engelaar is voor de ervaring gekomen, en kan nog steeds prima tegen een bal aantrappen. Als het financieel beter was geweest, dan hadden deze jongens niet bij Twente gespeeld. Dan had Twente echt wel betere spelers (kunnen) gehaald! Roeien met de riemen die je hebt.

26 oktober 2014 om 19:59

Marsman was in de jeugd gewoon een prima doelman en heeft het vorig seizoen prima gedaan, vooral voor een doelman dat debuteert in de Eredivisie. Ik erger me ook dood aan Marsman dit seizoen, maar een keepers wissel doe je niet gauw als trainer zijnde. En als Stevens echt zo goed was, dan had ie Marsman toch al uit de basis gespeeld? Scheuder werkt iedere week met beide heren, en hij zou echt wel weten wie er op doel moet.

Uiteraard moet de trainer het team op scherp kunnen zetten, maar dit moet het team ook zelf kunnen. Wij hebben jongentjes op het veld staan, geen kerels! Dat wat wij nodig hebben. Een team kan net zo goed zijn, maar als er geen vertrouwen is, dan gaan resultaten tegenvallen. Dit is er momenteel gewoon niet. Vorig seizoen kon Twente terugvallen op Promes en Tadíc, beide heren zijn vaak de 'verlossers' geweest voor ons. Daarvoor in onze 'top jaren' konden wij altijd terugvallen op Ruíz, Janssen en Perez. Zulke toppers hebben wij momenteel gewoon niet. Je voelt als speler zijnde / team zijnde maar al te goed wanneer er geen vertrouwen is, dit ligt niet altijd aan de trainer. Tegen Ajax kon je het heel goed zien, vooral de tweede helft. De éne helft wilde druk blijven zetten, en naar voren blijven voetballen, de andere helft durfde het niet aan, en deed het dus ook niet. Wanneer dat het geval is, dan gaat het gewoon mis, dat heeft met vertrouwen in elkaar te maken, simpel zat.

De breedte van de selectie is gewoon ook niet goed genoeg. We hebben geen fatsoenlijke speler op de bank, en dan val je automatisch terug op bijv. een Mokthar. Noem mij eens een speler op van Jong Twente dat makkelijk / prima mee zou kunnen in het eerste dan? Bilal? Ja een groot talent, en ik zie hem graag veel minuten maken, maar is ook gewoon nog te jong. (Al zou ik wel gewoon met hem starten de volgende keer - zie vorige reactie op jou -)
Wat betreft Breukers / Lachman snap ik ook niet helemaal. Ik zou ook gewoon met Lachman zijn gestart. Al haalt Breukers altijd een voldoende (op dit duel dan toevallig waar na... ) Hij werkt altijd keihard, speelt degelijk en doet geen gekke dingen. Voor hem is het ook lastig om na lange tijd niet gespeeld te hebben in het eerste, opeens te moeten opdraven.

"kom op zet je brilletje even af!"

Ik zie Scheuder liever ook niet doorgaan bij dit Twente, maar je kunt hem niet de schuld geven over de breedte van de selectie / zwakke wissels. En het spel, ik benoem het nog maar eens; vertrouwen... Ik ben zelf jeugdtrainer, maar wanneer een team geen vertrouwen in elkaar heeft (kan komen door bepaalde situaties die anders opgelost hadden moeten worden) dan word het gewoon al lastig om dit weer op de rails te krijgen.

26 oktober 2014 om 20:11

Ik volg Jong Twente niet de hele dagen, maar ik hoor meer dat Bilal het wel een keer mag proberen. Het spel is na een 1-0 voorsprong fantasie loos en daar kun je wel degelijk de verantwoording opleggen en nee, dat zijn vaak dingen die vooraf zijn afgesproken. Het geld voor Engelaar, kan je ook voor een talent gebruiken of had een Rienstra of dergelijke gekocht van Zwolle. Een Breukers Marsman (wel degelijk vaak zien keepen in de jeugd en niet echt "het van het", kunnen voor minder geld beter vervangen worden. Marsman vorig jaar goed gedaan??? Was 1 van ed zwakste misschien wel de zwakste keeper in de hele Eredivisie. Een Jeffrey Brammer van Hsc'21 heeft meer talent en zelfverzekerde. Zolang Schreuder de hand van Munsterman boven zijn hoofd voelt, zal er weinig veranderen. En helaas, blijft die hand nog een aantal jaren hangen. En dan niks ten nadele van Munsterman, maar met Schreuder gaat hij naar jaren van goed werk echt het schip mee in. De tactiek die Schreuder toepast, kan elke trainer een club aanleren. Ben vorige week naar een training geweest, maar die trainingen kan een Mulder, Piet Keizer of Melvin Platje nog geven. Ook viel me op, dat hij niet 1x een speler bij zich riep om hem op fouten aan te spreken. Nee Schreuder is een prima assistent, maar echt voetbal chochme heeft die beste man niet.

26 oktober 2014 om 22:15

Dit heeft alles met de trainer te maken. Inzet... die man heeft geen gezag. Kluivert mag er van mij wel voor staan.

26 oktober 2014 om 22:30

Schreuder is geen technisch directeur dus het is niet zijn schuld dat er geen kwaliteit op de bank zit.

26 oktober 2014 om 20:34

Schreuder kan hier weinig aan doen. Het is de laatste weken toch wel duidelijk wie de beslissingen neemt in Enschede. Schreuder is al lang blij dat hij zijn centjes verdiend. Hij weet zelf ook wel dat hij nog helemaal niet klaar is om hoofdtrainer te zijn bij de beste subtopper van ons land maar hij heeft de kans gekregen en zolang hij maar doet wat Joop wil kan hij lekker blijven zitten. Joopie vind het op deze manier ook lekker werken. De verwachtingen zijn niet erg hoog waardoor het niet heel erg is als je af en toe punten verliest. De selectie heeft wel genoeg kwaliteit om toch de meeste punten binnen te slepen ondanks een zwakke coach. En de club kan zich zelfs veroorloven om ook de eigen spelers van Joop te laten spelen ook al Ik de concurrenten misschien wel wat beter. Twente eindigt gewon weer top 5, Joopie verkoopt weer een topper met veel winst en Schreuder kan lekker blijven zitten.

Terecht verloren helaas!! word tijd om Schreuder in te wisselen!!

graag Verbeek halen als trainer

26 oktober 2014 om 20:13

Tjonge wat zou ik die graag voor de groep zien staan maar dat zal niet of nooit gebeuren denk ik.
Munsterman zweert bij Schreuder en de relatie tussen Munsterman en Verbeek is niet al te goed volgens mij.
Maar wat mij betreft staat ie morgen al voor de groep.

Hopelijk zijn we nu een keer wakker... Altijd hetzelfde verhaal 1-0 voorkomen eerste 15 min en dan gas terugnemen en uiteindelijk gelijkspelen. Werd tijd dat we een keer verliezen.

26 oktober 2014 om 18:40

Doet me aan Feyenoord denken vooral onder Koeman. Eerste 15 tot 30 minuten vlammen en daarna zakt het helemaal in

26 oktober 2014 om 19:15

Meestal vlamde feyenoord wel gewoon de hele eerste helft hoor en vaak ook het eerste deel van de tweede helft. Dat het daarna altijd zo inzakte was jammer.

Heerlijk dit ( voor mijn clubje dan) dat een concurent zo onverwacht morst.
Knap gedaan excelsior en verdiend al vond ik de gelijkmaker geen buitenspel maar twente verdiende het nauwelijks.
Maar ja wat wil je als je je hoop vestigd op engelaar..............

1 woord: Dramatisch.

Geen woorden aan vuil maken verder, gewoon een 200% verdiende overwinning.

26 oktober 2014 om 18:48

Word geen strijd hoor. Psv word met 2 vingers in de neus kampioen. Ze spelen veruit het beste voetbal en hebben de beste selectie en bank.

26 oktober 2014 om 19:04

Vorig jaar speelden ze eerst ook het beste voetbal. We weten allemaal hoe dat is afgelopen

26 oktober 2014 om 19:08

behalve als je uit naar Groningen, Vitesse , Feyenoord Twente etc gaat dan gaat het opeens niet meer zo makkelijk. gelukkig beseffen reële PSV supporters dat wel.

ON: Mooie overwinning van Exca puntjes blijven in Rotterdam !

26 oktober 2014 om 19:11

Vorig jaar verloren ze alle uitwedstrijden zo'n beetje, zie ik ze nu niet doen. En vorig jaar speelde ajax meer als een team dan psv, dit jaar niet

26 oktober 2014 om 19:14

Ik ben geen psv supporter hoor, kben voor twente. Ze spelen gewoon het beste, ze hebben ajax toch al gewonnen ofnie? En ook al verliezen ze fey of twente uit, em dan? Als ze alle andere winnen terwijl clubs als twente tegen alles en iedereen blijven gelijk spelen en verliezen dan worden ze alsnog kampioen. Niet te vergeten dat ze nu al 4 punten voor staan

26 oktober 2014 om 19:44

lol ja want psv gaat nog maar 1x verliezen.beetje meer realisme zou op zijn plaats zijn. Niemand weet hoe dit seizoen zal gaan. PSV bakte er tegen heerenveen en zwolle uit helemaal niets van. Dat kan tegen feyenoord, twente, groningen enzo ook weer overkomen

Verder is psv absoluut niet meer een team dan ajax. Dit is namelijk de taak van de trainer en daarin is de boer een paar klassen beter dan cocu. Maar omdat psv nu wint lijkt het meer een team. Pas bij verliezen zie je of een team een echt team

26 oktober 2014 om 21:27

Het best... ze counteren heel snel maar hun verdediging is best zwak. Thijs Sleegers had een prachtige analyse in de VI afgelopen week.

26 oktober 2014 om 18:48

Kun je vertellen welke clubs dat zijn? De afgelopen 10 jaar was er nauwelijks iets 'traditioneels' aan de top 3. Steeds iets anders.

26 oktober 2014 om 18:59

De 3 clubs die de meeste wedstrijden in de eredivisie hebben gespeeld.
Dus de top 3 zoals het nu op de ranglijst staat: Psv, Ajax en Feyenoord.
Ook wel de drie clubs met de meeste kampioenschappen.

26 oktober 2014 om 19:13

Wat een domme vraag, zeker een Twente supporter. De traditionele top 3 was, is en zal altijd blijven: Ajax, Feyenoord en PSV. Maar stiekem wist je het wel hè?

26 oktober 2014 om 20:32

De laatste drie jaar is die top-3 anders ieder jaar hetzelfde geweest hoor.

26 oktober 2014 om 20:38

Vorig seizoen was Twente 3e. Onder een steen gelegen?

Twente speelde weer dramatisch na de 1-0 voorsprong. Dat neemt niet weg dat er nog net voor het einde onterecht een doelpunt afgekeurd word waardoor Twente dus uiteindelijk verliest.

26 oktober 2014 om 18:51

Twente verliest omdat ze schandalig slecht voetballen. Scheids schuld geven is wel heel sneu

26 oktober 2014 om 19:33

Buitenspel.

Ga jij lekker buiten spelen omdat je niet tegen je verlies kan. Excelsior nog 3 100% kansen tegenover 1 van twente in de hele wedstrijd

26 oktober 2014 om 20:00

Kusk stond buitenspel en hij raakte de bal voordat deze bij Castaignos was. Volgens mij terecht afgekeurd. We verliezen sowieso niet alleen daardoor. Corona had moeten scoren, maar verder heeft Twente veel te weinig gecreeerd.

Had ik niet verwacht had een simpele zege voor Twente verwacht want zij hebben een veel beter team en waren goed in vorm

26 oktober 2014 om 19:37

twente is het hele seizoen nog niet goed in vorm geweest

26 oktober 2014 om 20:04

Nou een paar wedstrijden achter elkaar vond ik ze goed voetballen en in de eerste helft tegen Ajax ook als ze die vorm weer te pakken krijgen ben ik ervan overtuigd dat ze jullie PSV in deze vormen verslaan

26 oktober 2014 om 20:19

Ach waar jij allemaal van overtuigd bent overtuigd ons nog niet zo veel.
Als je vanmiddag diverse keren van de daken schreeuwt dat psv geflatteerd van utrecht gewonnen heeft dan ben jij wel de laatste die mij ergens van kan overtuigen.

Als je als twente zijnde met zo n selectie van de 10 wedstrijden er 5 gelijk speelt en 1 verliest ben je simpelweg niet in goede doen.

Hoe graag jij ook wil dat iedereen beter is dan psv.

Twente heeft gertjan verbeek meer dan ooit nodig. Op dit moment is alfred niet klaar om een ploeg te leiden. Het spel van Twente heeft geen structuur en de spelers lijken niet te willen vechten voor de trainer. De ploeg is los zand en over het samen jagen is ook nog nooit over gesproken of nagedacht. Ik weet dat het niet gaat gebeuren maar ik zou het verstandig vinden als twente gertjan morgen aansteld als hoofdcoach en alfred als assistent en dan flikker je palplatz of mulder er maar uit.

Voor de rest kun je de jeugdopleiding wel opheffen als je niet beter hebt dan breukers en schilder. En mokotjo mag wel eens verteld worden dat hij een middenvelder is en niet zo ver moet inzakken bij balbezit. En hoe eerder dat wijf van een bengtsson weg is hoe beter. En marsman moet nu zelfs bij schreuder toch wel het krediet op hebben, altijd een bron van onrust.

Ik erger me elke wedstrijd echt kapot aan Twente als je ziet hoeveel potentie we hebben en wat we ermee doen.

26 oktober 2014 om 20:18

In jong Twente heb je Bilal en Holscher die 2 zie ik graag voetballen in het eerste.
En Andersen die mag ook mee doen van me.
Denk dat dit weer een verloren seizoen word.
Denk dat je blij mag zijn als je in het eerste rijtje staat met Schreuder aan het roer.

Eerst zakt Munsterman door het ijs,
dan zakken de financiële zaken van Twente door het ijs.
Daarmee zakt de hele organisatie van de club door het ijs en nu...
En nu zakt het team van Twente door het ijs.

Er moet in Twente heel wat gaan gebeuren willen ze bij de top in Nederland blijven doen ze dat niet dan is de middenmoot geen pretje met zo'n groot stadion en financiële lasten.

26 oktober 2014 om 20:05

Na zo'n slechte wedstrijd begint de waan van de dag weer te regeren. De financien trekken juist aan. Daarnaast staan we twee punten onder Feyenoord, de nummer drie. En nog steeds boven clubs als AZ. Het voetbal zal wel aantrekken, echter ben ik wel voor een vertrek van Schreuder. Marsman kan niet langer, kost echt teveel punten.

26 oktober 2014 om 20:47

AZ gaat ook een zeer zware periode tegemoet. Ik moet helaas concluderen dat mijn eigen club ook 3 miljoen verlies heeft gemaakt. Maar ook een paar grote stappen terug moet doen.

Maar Twente heeft een hele zware financieringslast, dat geef tde club ook toe, de verwachtte winst over komend boekjaar neemt dat niet meteen weg. De club geeft zelf aan dat er minder dure spelers gehaald gaan worden, en de loonkosten al drastisch naar beneden zijn bijgesteld. Daarmee zal je mindere spelers moeten aantrekken dan dat ze jaren gewend waren, dus mindere prestaties.

Maar terug te komen op het sportieve aspect, het was niet alleen vandaag slecht, de wedstrijd tegen AZ vond ik Twente ook matig (AZ ook, en dat is ook enkele seizoenen).
10 wedstrijden en maar 3 met winst afgesloten dat kan je niet de waan van de dag noemen. Geen Europees voetbal. En wat jezelf aanhaalt Marsman, Schilder er komen teveel midden matige voetballers. Dit omdraaien is een lastige opgave.

Zwaar verdiende overwinning van excelsior die twente totaal heeft overklast. Wat een nietsnutten op het veld zeg. Totaal geen druk, geen beleving en ook totaal geen tactisch inzicht. Die voorhoofd van een trainer moet er heel erg rap uit. En hij mag marsman breukers en onze nieuwste topaanwist engelaar meenemen. Wat G spelers. Zet verbeek er neer en ga eens aanvallend spelen. Want erger dan dit kan het niet.

Gefeliciteerd Schreuder met deze nederlaag.Elke club neemt hier 3 punten mee, alleen jij komt met 0 punten terug Houdt je Marsman nog steeds de hand boven het hoofd. Man wordt eens wakker en grijp nu eens in. Ben nu al benieuwd wat voor excuus je nu weer hebt bij studio sport. Doe er wat aan.

26 oktober 2014 om 18:52

Excelsior is thuis nog ongeslagen..

Brrrr, wat speelden we slecht en ongeinspireerd! Terecht dat we deze verloren, want als je zo speelt verdien je het niet. Excelsior kon goed druk zetten op onze slappe defensie. Waarom zag onze trainer weer eens niet in dat opbouw van achteruit alleen maar gevaar opleverde?

Wat een stelletje lappedepoepie voetballers en technische staf.
In de hele achterhoede zit niet één behoorlijke speler.schreuder is mede verantwoordelijk voor het aankoopbeleid.
Hij is blijkbaar niet in staat om over te brengen dat je minimaal kunt werken,als je niet kunt voetballen.
Mocht het zo zijn dat ze niet uitvoeren wat hij wil,heeft hij z'n briefje van onvermogen al op tafel gelegd.
Er is geen achterhoede die geen enkele druk naar voren zet,alleen bij Twente.
HET IS EEN Kijkspel Hoor.
Je zult maar voor Twente kiezen in de hoop op leuke resultaten.

Denk dat Schreuder te hoog tempo wil . Dat houden de jongens niet vol . Ik denk dat ikzelf na 83 minuten gewisseld zou moeten worden , zo snel ging het .
Marsman , Breukers , Schilder , Miyachi en Kusk hebben vandaag laten zien dat ze een basisplaats verdienen

26 oktober 2014 om 18:55

Ja die waren wel erg goed.
Al was Schilder nog niet eens zo slecht vandaag.
Niet de snelste maar brengt nog wel wat positiefs.

Schreuder moet er gewoon uit. Excelsior dacht we laten hun 0-1 maken en dan kunnen we heel makkelijk naar hun goal wandelen want hun wandelen gewoon mee ^^.

26 oktober 2014 om 20:03

@laurens E

Schilder speelt de laatste weken gewoon erg goed. Ik let momenteel in het bijzonder op hem, en hij speelt echt degelijk en haalt gewoon iedere keer opnieuw een voldoende. Mooi dat het goed met hem gaat.

26 oktober 2014 om 20:08

Dat zeg ik toch ook o.o
Vond hem vandaag ook niet zo slecht spelen als mensen doen blijken. 1 van de betere zeg maar ^^. Voor zover er betere waren.

Terechte nederlaag!!!

Man man man Schreuder mag nu toch wel op rotten. Elke wedstrijd weer. 1-0 voor en dan niet meer voor uitspelen. Vanaf minuut 5 begonnen we al met achteruit lopen.. Dan vraag je er ook om wat een ongelooflijk trieste tactiek. Net of Mcclaren weer aan het coachen is. Alles voor de 0 maar dat gaat niet met zo'n keeper en verdediging.

Marsman ook weer de zoveelste kansloze actie.
Hij doet het elke wedstrijd alleen meeste keren pakt het goed uit.
Doet deze man de lange bal zijn we de bal 100 kwijt..

Kortom wat moet er gebeuren? Schreuder er uit en Marsman op de bank.
Laat Stevens het seizoen maar afmaken onder de goal die doet het stukken beter dan Marsman. Dan mag Verbeek de coach worden want dit kan toch niet meer..

26 oktober 2014 om 19:00

De geest van McLaren dwaalt nog altijd rond....

26 oktober 2014 om 19:04

Is de hand van Joop. Wanneer ziet men nou eens in, dat een coach bij Twente moet doen en spelen zoals Joop dat wil. Doet deze dat niet, dan is er geen lange samenwerking. Schreuder past prima in dat plaatje en Joop zal hem dan ook niet snel wegsturen. Op deze manier is Twente kampioen geworden (al vielen de goals destijds voor 90 % in de laatste 10 minuten ipv de eerste) en op deze manier hoopt men weer succes te hebben.

26 oktober 2014 om 19:09

In zijn hoofd wel haha.
Beetje voetballen in plaats van verdedigen mag je toch wel verwachten met zulke spelers op het middenveld en aanval.

26 oktober 2014 om 20:23

Met dat verschil dat mcClaren ook vrijwel altijd de wedstrijden over de streep trok en schreuder vrijwel nooit.
Het team mist ook een Brama en al zijn ervaring en gochme.

Drie overwinningen in tien wedstrijden. Met de deze mentaliteit gaan er ook niet heel veel overwinningen volgen. Geen moment een strijdend team gezien. Bij het opkomen voor de tweede helft kon je aan de koppen niet zien dat ze van plan waren een tandje bij te schakelen. Slappe hap!

FC Twente met een budget van 45 miljoen euro en dan zo laf spelen tegen Excelsior( met alle s respect) dit geloof je toch niet.
Twente denkt vaker dat ze er zijn als ze snel op voorsprong komen, maar vergeten dat de wedstrijd 90 minuten duurt.

26 oktober 2014 om 19:11

haha ja, ze waren al zeker dat de wedstrijd was gespeeld na 2 minuten. Ook bijna iedereen ziet het al aankomen. Na de 5de minuut zie je ze al weer naar achteren lopen, tikje terug tikje breed of naar de keeper xD.

26 oktober 2014 om 19:22

Er waren er ook een aantal fans op live meepraten die beweerden dat Twente het klusje wel even zou klaren, mooi niet dus! Ik zei nog dit Excelsior mag je niet onderschatten, want ze kregen letterlijk de deksel op de neus gedrukt en terecht ook. Was niet eens onverdiend. Excelsior speelde naar hun mogelijkheden en Twente zeer zwak vooral de tweede helft was niet om aan te gluren!

26 oktober 2014 om 19:22

Twente heeft geen budget van 45 mln. Twente denkt dat ze een budget hebben van 45 mln. Joop heeft de oogjes groter dan de portemonnee. Alleen maar goed voor dat irritante Twente. Nog net linkerrijtje ha ga

En maar blijven tikken en voetballend oplossing zoeken .
Dan toch alles of niks en opportuun en gelijk word er gescoord ( onterecht afgekeurd)
Misschien volgende keer iets eerder doen dan 15 seconden voor tijd Alfred?

26 oktober 2014 om 19:10

Dit is geen incident meer het lijkt nu meer een structureel probleem te worden. Het is week in week uit het zelfde liedje bij Twente, ik denk dat Alfred niet de juiste man op de juiste plaats is.

Excelsior verrast mij al het hele seizoen. Spelen erg leuk voetbal om naar te kijken zelfs uit bij PSV bleven ze de eerste helft hun eigen spel spelen. Daar gaan ze er uiteindelijk wel 3-0 af, maar het was wel mooi om te zien.

Terechte nederlaag en een absolute blamage. Excelsior was feller en combineerde zelfs beter.
Twente bleef maar rondspelen rond de middellijn. Waarom die bal er niet gewoon inpompen, beetje opportunistischer. Zeer teleurstellend.

Eerste nederlaag, dat kan natuurlijk. Maar niet nadat je al 5 á 6 keer gelijk gespeeld hebt. Dramatisch weer. We hebben gewoon goed basis materiaal, dat gewoon een wedstrijd moet kunnen winnen. De bank is niet goed genoeg, dat is wel duidelijk. Helaas.

26 oktober 2014 om 19:46

Goed basismateriaal? Behalve een goede keeper.

26 oktober 2014 om 20:06

Ja, prima basismateriaal. De verdediging is gewoon stabiel wanneer Martina, Bengtsson, Bjellan en Schilder spelen. Het middenveld behoort tot de betere middenvelden van de Eredivisie. Castaignos heeft er 6 ingelegd nu, en doet het prima Miyaichi speelt nog beroerd, maar Corona begint echt weer te voetballen. Dit duel overigens niet, speelde beroerd.

Klopt, Marsman is niet goed genoeg.

Wat is die Miyaichi trouwens een slechte voetballer. Nog geen hoopgevende actie gezien tot nu toe.

26 oktober 2014 om 19:31

Kusk bakt er anders ook vrij weinig van...

Stevens speelt de cupwedstrijden en als hij nou net zo'n indruk maakt als tegen Roda moet hij toch gewoon blijven staan..

Het word nu echt tijd dat schreuder een pas op de plaats maakt!!!
Dit kan zo niet langer, met deze spelers moet je boven mee kunnen draaien.
Laat verbeek maar komen en laat schreuder maar ergens anders verdedigend laten spelen

Kunstgras is toch echt een nadeel voor goed voetballende ploegen.

Met nagenoeg alle reacties hier boven ben ik het eens.
Jongens hier worden we toch helemaal flauw van met zn allen.
Castaignos! weggggg met die verwaande kwal (niet juichen bij de goal)
Vak P,meegereisd naar Woudestein,ze zijn genaaid door onze eerste selectie(grootverdieners plm 5 ton per jaar) met hun erbarmelijke trainer , Schreuder...de slechste trainer die twente,op Groener na ooit heeft gehad,om te kotsen.
Ik ben een jan de arbeider die voor een tientje per uur klaar moet staan,en van mij wordt verlangd dat ik voor dat (schijt)bedrag gemotiveerd klaar moet staan,en telkens moet aanhoren dat ik blij moet zijn dat ik mag werken.
Het was van de hele selectie/trainer vanmiddag een gruwelijke/schandalige werkweigeringvertoning.
In mijn bedrijf staat daar de sanctie,ontslag op staande voet op!
We verliezen van een club,met alle respect voor exelsior/chapeau,die een begroting heeft van eentiende op jaarbasis in vergelijking met ons Fct.
Nu mag dat op grond van een enkel incident geen gevolgen hebben voor structureel beleid in de toekomst,maar zoals we hebben geconstateerd is dat van vanmiddag gewoon regelmaat.
Ik vind het ronduit schandalig wat het team/trainer vanmiddag heeft gedaan,ronduit beledigend naar meegereisd Vak P (jongens/meiden,mijn compliment) die morgenochtend om 06.00 op moeten staan,en om 07.30 bij hun baas op de afdeling knetterhard moeten werken om hun kosten voor Fct, hun club dus,bij elkaar te sappelen.
Wordt vervolgd.......

26 oktober 2014 om 20:02

Met je kritiek op Castaignos ben ik het niet eens. Ik vind zijn houding de laatste tijd prima. Mij stoort zijn manier van juichen helemaal niet.

26 oktober 2014 om 20:20

Ik vindt jouw reactie die ik respecteer,in die zin dat over smaak niet valt te twisten.

Sorry dat ik telkens in herhaling val en hier voor de zoveelste week op rij om het onstslag van Schreuder ga zeuren. Maar dit kan toch gewoon niet meer. Stuur die Schreuder alsjeblieft naar Nac toe en contracteer Verbeek nu het nog kan!

Trouwens Marsman hadden ze al begin van het seizoen eruit moeten flikkeren. Dan hadden we nu 8 punten meer gehad dan dat we nu hebben. Zo ongelovelijk slecht. Denk dat hij nog niet eens bij alle hoofdklassers in de basis zou staan. Wat een amateur.

Ook Breukers was niet om aan te gluren kan geen pas van 2 meter geven en kan ook geen ballen aannemen. Wat een ellende.

Corona en Miyachi amper in het spel betrokken en wat ze deden was ook nog eens slecht. Vond alleen Castaignos, Ziyech en Bengtsson hun niveau halen.

ik verbaas me er altijd over waarom trainer nooit de keeper eruit durven te halen. Als je een speler bankt dan maakt het niet uit maar als je een keeper bankt dan is zijn zelfvertrouwen blijkbaar weg. Voor mij is het een drogreden. Als iemand slecht presteert zet je hem op de bank imo. Hoe demotiverend moet het wel niet zijn als je jouw directe concurrent fout op fout ziet maken en jij er niet in komt.

Twente heeft die Stevens ooit als 1e keeper gehaald. Wat moet die jongen doen om erin te komen? Marsman maakt fout op fout en gewoon een algeheel zwakke indruk maar toch komt hij er niet in. Is hij dan zo slecht?
Vitesse het zelfde,velthuizen heeft dit seizoen alleen nog maar punten gekost maar mag gewoon blijven staan.

Genoten van die jonkies van Excelsior.

Engelaar komt er in de 83 minuut in.inclusief blessure tijd heeft hij 10 minuten mee gedaan waarin hij geen enkele bal !!! niet 1 goed gespeeld heeft.

Kan iemand van de twente volgers mij uitleggen wat ze in godsnaam daar mee voor hebben.

26 oktober 2014 om 20:10

Iemand om af te branden zodat de jonkies gespaard blijven?
Weet ook niet waar ze hem voor hebben.

26 oktober 2014 om 20:29

Volgens mij moeten ze die jonkies juist flink achter de broek zitten.

Toch wel fijn dat je als Rotterdammert op de andere club uit Rotterdam kan rekenen! Excelsior bedankt! Twente heeft dit echt over zichzelf af geroepen, hadden makkelijk door kunnen drukken maar lieten Excelsior weer helemaal terug komen in de wedstrijd.

We kunnen allemaal zeggen dat twente zwak was maar ik geef credits aan excelsior om dat ze leuk voetbalde en twente tegenhielden

Wat een leuk team heeft dat Excelsior! Echt smullen was het in de samenvatting. Vond Bruins en Auassar ook erg goed. En wat is die keeper van FC Twente een complete druiloor, niet te zuinig.

27 oktober 2014 om 16:38

We hebben een team, dat is een van de sterkste punten. Jongens gaan voor elkaar door het vuur en werken keihard.

Heerlijke wedstrijd gezien van mijn Excelsior ! Genoten van het harde werken van het hele team met als uitblinkers Stans, Fischer, Auassar en Bruins. Fischer weer steengoed en foutloos. Iedereen verdient een dikke voldoende, behalve (zoals wel vaker) van Diermen. Wel weer een 6je, maar meer is het niet.

26 oktober 2014 om 21:40

Het voelt verlichtend dat ons Excelsior (ik woon er 1 straat vandaan) van een sterk geachte, en vermogende club weet te winnen. De laatste weken was het billenknijpen, ze houden zich knap staande met aardig spel, maar grossieren wat veel in gelijke spelen. Dan kun je er ondanks deze prestatie aan het eind toch nog zware tijden krijgen. Ik ben trots, en voor degenen die hebben zitten dollen met 10 10 10... ik zou tegen hun willen zeggen, FC Qarabag jongens, FC qarabaq...

Ben ik de enige die enorm positief is over Fischer? Zit er altijd op het juiste moment weer tussen en wint bijna al zijn duels.

27 oktober 2014 om 16:37

Nee helemaal niet. Tot Motm uitgeroepen in het stadion en in het AD-team van de week volgensmij. Speelt echt beresterk en iemand die je wel nodig hebt naast een (zwakkere) van Diermen.

Vorige week voorspelde ik dat Vitesse, Feyenoord en Twente zouden gaan afhaken in de titelstrijd en dat deze tussen Ajax en PSV zou gaan. Et voila, het gat met Vitesse en FC Twente loopt direct op naar 5 punten (vanuit mijn Ajax perspectief) in duels waar je verwacht dat ze 3 punten gingen behalen. Omdat alle concurrenten van Ajax ook nog eens een zwaarder programma en tegen elkaar gaan spelen zou Ajax zomaar eens mooie herfstmaanden tegemoet kunnen gaan, dat is wel eens anders geweest.

De hand van Schreuder is duidelijk zichtbaar en Youri is ook een lieve jongen die braaf naast hem zit. Wat een slappe hap weten die 2 gasten te creëren met de spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren